Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι ρε Μαρακι αλλα τα ταελευταια 3 κιλα σε μια εγκυμοσυνη δεν ειναι δυνατον να φυγουν σε δυο μηνες....μονο η αυξηση της μυικης μαζας που ειχες για να σηκωσεις το βαρος αρκει. Δεν ειναι λιπος...θελει το χρονο τον να επανελθει ο οργανισμος. Καταρχην και τωρα ακομη η μητρα μας κατακρατει υγρα. Κατσε να σου ερθει και περιοδος...

Και τι ειναι πιο καλα? Να παιρνεις κοντα 40 κιλα ή να σου μενουν 4?? Χεστε με! Φτου!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ινακι, η σελοφιν δουλεψε για τα κοριτσια του νοεμβρη που εκαναν ραγαδες. Εσυ τη χρησιμοποιεις???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημερααααα

εμεις ταλαιπωρηθήκαμε΄λίγο αποψε ευτυχως ομως μετα το φαι των 8.30 κοιμηθήκαμε. για να δουμε...

λοιπον, πεταχτηκα μια γρηγορη σήμερα μεχρι το φούρνο (τελευταία επιδρομη σε κρουασαν σοκολατας !!) και επισης γράφτηκα και σε gym!! αντε τωρα περιμενω να παω στον doctor δευτερα, να μου πει τι και πως και αν ολα καλα, ξεκιναω εστω με 2 φορες την εβδομαδα διαδρομο και κανα πιλατες αν προλαβαινω. και εννοειται διαιτα γιατι αντι να χανω εχω αρχίσει και παιρνω!!

α, στην πεντελη εχει χιονισει λίγο :) ενα πασπαλισμα το βλεπω στο βουνο μας :) ας μείνει εκει ομως γιατι εχουμε μικρο μωρο και τα καλα τα προπερσινα δεν θελω να τα περασω τωρα !! δεν εχω ορεξη να φτιαριζω χιονι παλι !!

Διαφημίσεις

ινακι, η σελοφιν δουλεψε για τα κοριτσια του νοεμβρη που εκαναν ραγαδες. Εσυ τη χρησιμοποιεις???

την πηρα αλλα δεν την ξεκινησα, γραφει οτι δεν επιτρεπεται στο θηλασμο!

α ναι το ξεχασα!! Οι αλλες κοπέλες που θλαζουν το γιατρο τους και ειπε ΟΚ. Το γραφει μεσα??

221882cb0gkyh7q4.gif

Μην μου πεις ότι την λένε Καμέλια, γιατί θα φρικάρω...:confused: Αν όχι, άσε να δω τί θα κάνει ο άντρας μου με μια που έχει υπόψη του και αν δεν γίνει πάλι τίποτα, θα σου πω να ρωτήσεις. Ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως!!!:P (by the way, συγκοινωνία έχουμε μια χαρά.:P)

Ροδίκα την λένε! Όποτε θες πες μου!!

είδα το στήθος μου πρησμενο και κόκκινο και με πονάει. οπότε μάλλον είναι μαστίτιδα. χαίρομαι που δεν είναι κρύωμα και ο μικρός μου είναι ασφαλής!!! περιμένω τηλ από το γιατρό

Διάβασα ότι περνάει με αντιβίωση και ΔΕΝ σταματάς τον θηλασμό! Περαστικούλια κοριτσάκι!!!

κοριτσια υποφερωωωωω

τι εχει παθει το παιδακι μου? τετοια γκρίνια και κλαμμα ολη μερα σήμερα αλλα απο το απογευμα και μετα εχει γίνει ο χαμός. πονάει μαλλον δεν εξηγείται διαφορετικα. εχει φαει, αλλαγμενος είναι .. τι θα κανω? ποναει η ψυχή μου που ποναει.... και κιντερτε του εδωσα αλλα δεν εκανε κατι. και η γιατρος μας ειναι αντίθετη στο να παρουμε τις σταγόνες. τι θα κανω?

Καλέ κι εμένα είναι αντίθετη, αλλά μου είπε σε περίπτωση που το παιδί κλείσει 3ωρο κλάματος θα πάρουμε ότι χρειαστεί!!! Έλεος πια, είπαμε είμαστε αντίθετοι στα φάρμακα, αλλά όχι να υποφέρουν όοοοολη νύχτα μανούλα και μωράκι!!!!!!!

Μαρινακι να φυγουν απο πανω μας να κατσικωθουν πανω σου!!!!!

Ναι ναι ναι!!! Νατείλω 15 να μου μείνουν 5 για χάσιμο??? ΕΕΕ, να κάνω κάτι κι εγώ!!!!

καλέεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

την κοπανήσατε όλες??? δε χιονίζει στα μέρη σας??? εδώ έριχνε όλο το βράδυ ψιλό χιόνι, αλλά έχει σταματήσει.

Χιονίζει βόρεια της Αττικής... Πώς πάει ο πυρετούλης???

ΥΓ Παρήγγειλα το meitai...για να δούμε!!!!

Διαφημίσεις

Χιονίζει βόρεια της Αττικής... Πώς πάει ο πυρετούλης???

ΥΓ Παρήγγειλα το meitai...για να δούμε!!!!

Ο πυρετός έπεσε κατά πολύ. έφτασε 39,1 χθες δύο φορές! σήμερα έχω απλά δέκατα. μια χαρά είμαι! έκανα και δουλίτσες, τα βασικά, μη φανταστείς! τα χνούδια, ένα σφουγγάρισμα και το μπάνιο. μετά ξυπνάει ο κύριος!

ήδη ξεκίνησα αντιβίωση γιατί δεν είμαι για πολλά ζόρια!

Με γεια το meitai!!! Καλοφόρετο!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

καλέεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

την κοπανήσατε όλες??? δε χιονίζει στα μέρη σας??? εδώ έριχνε όλο το βράδυ ψιλό χιόνι, αλλά έχει σταματήσει.

εμεις εδω ειμαατε παραθαλασσια. Δυσκολα πιανουμε χιονια...
Ναι ναι ναι!!! Νατείλω 15 να μου μείνουν 5 για χάσιμο??? ΕΕΕ, να κάνω κάτι κι εγώ!!!!!!
:lol::lol::lol::lol:

221882cb0gkyh7q4.gif

γεια σας κοριτσια!!!εγω περασα ενα πολυ χαλια βραδυ...ο μικρος ειχε ολη την νυχτα φοβερους κολοικους και σπαραξε στο κλαμα!!!τον λυπηθηκα απο τις 12 μεχρι τις 7 υπεφερε και δεν κοιμηθηκε καθολου!!τι κιντερτε του εδωσα, τι ζεστα πανακια στην κοιλιτσα, τι μασαζακι, μεχρι καιδαφνολαδο του εβαλε η μανα μου που λεει τα ηρεμει αλλα τιποταααα....θα παρω την παιδιατρο να δω τι αλλο να του κανω γιατι δεν θ αντεξω να το ξαναδω να υποφερει ετσι το λυπαμαι...τωρα κοιμαται το καλο μου και ελπιζω να μην ξαναπονεσει για να ηρεμησει και λιγακι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...