Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Πόσες μέρες αναρρωτική δικαιουσε;; αν δεν κάνω λάθος κάθε έτος προϋπηρεσίας προσθέτεις 1 μήνα επιπλέον αναρρωτική 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα τυχερουλα!!! Τελικα ακολουθω μεσες ακρες την διατροφη και εχω χασει σε 2 βδομαδες κατι λιγοτερο απο 1,5 κιλο. Μου φαινεται ατελειωτη η διαδικασια ομως....δεν ειναι ασφαλες να χανουμε πιο γρηγορα οσο θηλαζουμε; Στο φορουμ του θηλασμου μερικες λενε οτι δεν παιζει κανενα ρολο στην παραγωγη..αλλες παλι λενε οτι καναν διαιτα και μειωθηκε το γαλα τους, ποιον να πιστεψεις τωρα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το σωστο ειναι να χανεις 500 γρ /εβδομαδα..παραπανω μπορει να επηρεασει την παραγωγη σου Να προσθεσεις και κανενα ψαρι ...μοσχαρακι...γενικα το μεσημεριανο να ειναι καλο! Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι λιγη γυμναστικη για να καψεις περισσοτερο και οχι να φας λιγοτερο! Πως τα πατε με τους κολικους?

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

η μονη γυμναστικη που μπορω να κανω ειναι να κουνιεμαι με την μπεμπα αγκαλια!!! :D

Και οι βολτες με τον μαρσιπο , αλλα τοσο κρυο που κανει αυτες τις μερες το σκεφτομαι να βγω...

Ναι εχω βαλει και ψαρι...δηλαδη τον παλιο μου εαυτο θα κανω να τον δω 4 μηνες;;;; υπομονη!!! την αγνοουσα αυτη τη λεπτομερεια οταν ετρωγα τα παγωτα, τα κεικ, τις κρεπες, τα προφιτερολ στην εγκυμοσυνη !!!! (οχι οτι το μετανιωνω)

εγω στα τζιν δεν χωραω γιατι τα κιλα πηγαν ολα στην περιφερεια, γκρρρρρ!!!

Με τους κολικους το παλευουμε, της εδωσα πρωτη μερα χθες ινφακολικ και δεν εκλαιγε τοσο πολυ.Αλλα εχει πολλα αερια το καημενο !!!

Καλημερα κοριτσια εμεις παντως αρχιζουμε και ευχαριστιομαστε υπνο 6 σηκωθηκε σημερα απο 12 μια χαραθα τον αλλαξω και δωμάτιο σήμερα να πάει πειραματικά με τον αδερφό του να δουμε πως θα πανε τα αγόρια μου.Εγω κοριτσια στην μια εβδομαδα που βγήκα απο το μαιευτηριο μπηκα σε ενα παλιο τζην με δυσκολια πηγα να τον βαλω προχθες και δεν εμπαινα καθολου το τι χαρα πηρα δεν λεγεται

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Βρε Ινακι δεν σεπιανει η μεση σου και ηπλατη με το μαρσιπο?Εγω κοντα παω μεχρι τον φουρνο και μου βγαινει ο ντακος.Αχ 40ηζετεσημερα και η Μρια και Ελινα αντε με το καλο κοριτσακια μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαρινακι να φυγουν απο πανω μας να κατσικωθουν πανω σου!!!!!

Αχ ναι ναι οτι έχει ευχαριστηση η καθε μια το απιρνω να την κανω την εξυπηρετηση.Σκεψου Ινακι πς οταν με ειδες ημουν +20 μου εμοιαζε ρε για=20 ειναι απελπισια

[sIGPIC][/sIGPIC]

α ναι, ηταν να παω για ευχη χθες αλλα εβρεχε και ειχε κρυο και λεμε που να τρεχουμε τωρα..απο δευτερα μαλλον αν αλλαξει ο καιρος!!!

Η μεση μου δεν πιανεται (για μαρσιπο αγκαλιας μιλαω) και ουτε ο αυχενας παρολο που εχω αυχενικο...μην ξεχνας ομως οτι ειμαστε κατηγορια μινιον ακομα, τα 4 κιλα δεν τα εχουμε φτασει!!!

Πως πας μετα κιλα???? Εγω εδω και 3 εβδομαδες εχω χασει 1 κιλο μονο και εχω πεθανει της πεινας!! Τα νευρα μουυ! Ακους Αλεκα? Ετσι για να χαιρεσαι:):)
δεν πιστευω να περιμενεις να σε λυπηθω ετσι??? Εγω εχω χασει αρκετα, 22 (12 στη γεννα και απο 5 κιλα το μηνα) αλλα το προσπαθω πολυ η δολια. Απο τα κιλα της εγκυμοσυνης μου εχουν μεινει 12(3 μηνες να τα χασω δηλαδη) Αλλα θελω σε γενικες γραμμες να χασω 15 με 20. Και θα τα χασω εννοειται, όσο και αν ξεφτιλιστω (μαγιο -σκουφος)
ξαναξυπνησε στις 4 και απο τοτε κοιμηθηκε 2-3 εικοσαλεπτα. Καμια αλλη ξενυχτησα;;;
εμενα κοιμηθηκε 12, ξυπνησε 4 και μετα 7.30. Αλλα γενικα νυσταζω πολυ...δυο μηνες ξενυχτι, δουλεια, δευτερο παιδακι και γυμναστικη, ποσο να νατεξω η δολια??
..δηλαδη τον παλιο μου εαυτο θα κανω να τον δω 4 μηνες;;;; υπομονη!!! την αγνοουσα αυτη τη λεπτομερεια οταν ετρωγα τα παγωτα, τα κεικ, τις κρεπες, τα προφιτερολ στην εγκυμοσυνη !!!! (οχι οτι το μετανιωνω)

!

εγω το ηξερα και ετρωγα χαχα. Αλλα στην εγκυμοσυνη δε μπορω να τα καταφερω. Κατι γινεται με το μεταβολισμο μου νπομιζω,,,
.Εγω κοριτσια στην μια εβδομαδα που βγήκα απο το μαιευτηριο μπηκα σε ενα παλιο τζην με δυσκολια πηγα να τον βαλω προχθες και δεν εμπαινα καθολου το τι χαρα πηρα δεν λεγεται

ετσι ηταν μια θεια μου, παλευε να παχυνει η τυχερη. Παντως με την παροδο των χρονων πηρε λιγο και ηταν σουπερ.

Καλημερουδιαααααα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αχ ναι ναι οτι έχει ευχαριστηση η καθε μια το απιρνω να την κανω την εξυπηρετηση.Σκεψου Ινακι πς οταν με ειδες ημουν +20 μου εμοιαζε ρε για=20 ειναι απελπισια

με τιποτα!!!!!

Διαφημίσεις

Nai Μαρινα 3-4 απο εμενα σου τα χαριζω! Δηλαδη αν θυμωνει η Αλεκα με μας που εχουμε να χασουμε και 3-4 εσενα πρεπει να σου ριξει με κανενα καλασνικοφ :):)

εμεις θα παμε μεσοβδομαδα για ευχη ...αν βρουμε κανενα δηλ. γιατι εχω παει 3 φορες να κλεισω για βαφτιση και δεν ηταν κανεις!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Nai Μαρινα 3-4 απο εμενα σου τα χαριζω! Δηλαδη αν θυμωνει η Αλεκα με μας που εχουμε να χασουμε και 3-4 εσενα πρεπει να σου ριξει με κανενα καλασνικοφ :):)

εμεις θα παμε μεσοβδομαδα για ευχη ...αν βρουμε κανενα δηλ. γιατι εχω παει 3 φορες να κλεισω για βαφτιση και δεν ηταν κανεις!

με αντιαρματικη θα μου ριξει.αλλα κοριτσια δεν εναι και τοσο τυχη να τρως μια πιτσα ολοκληρη και να λενε ολοι οτι πιθανον να εισαι αρρωστη ή εχεις ανορεξια τι ανορεξια ρε που εχω γονατισει τα ντονερ?Στην εγκυμοσυνη οι ντλιβεραδες δεν προλαβαιναν

[sIGPIC][/sIGPIC]

ενα δικιο το χεις κι εσυ!!Τι αδικιες ειναι αυτες ρε παιδι μου εσυ να τρως μια πιτσα και να μην παιρνεις κι αλλοι με το που την βλεπουν παχαινουν!μετα σου λεει τα πάντα εν σοφία εποίησε!!!!

ρε Αλεκα εσυ ξερεισ ομως οτι τα χανεις....δεν τρως αλλα χανεις...εγω κ δεν τρωω κ δεν χανω!!! ετσι και στην 1η 4 κιλα μου βγαλαν την πιστη!

Επεξεργάστηκαν by mamageor

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...