Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Eternity είπε:

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

είδα το στήθος μου πρησμενο και κόκκινο και με πονάει. οπότε μάλλον είναι μαστίτιδα. χαίρομαι που δεν είναι κρύωμα και ο μικρός μου είναι ασφαλής!!! περιμένω τηλ από το γιατρό

Opa! Twra to'da! Perastika vre koukla!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το θεμα ειναι πως καθομαι με υπομονη και του δινω οσο θελει να φαει, χθες εκλεισα 45λεπτο συνολικα και στα δυο στηθη, αλλα στο τελος ακομα πεινουσε...Δεν μου το εχει ξανακανει αυτο και σκεφτομαι μηπως παιζει τιποτα με το γαλα μου...Εντωμεταξυ καποιες φορες ειναι πολυ νευρικος οταν τρωει, σαν να κουραζεται απο την προσπαθεια (και αυτο καινουργιο..)

Τι να πω, προκειμενου να τον βλεπω να πειναει, θα του δινω μια φορα την ημερα συμπληρωμα εαν συνεχισει ετσι...

Maliv h neurikothta den shmainei nte kai kala peina. Kai o dikos mou to kanei auto kai exei parei 2kg se 5 evdomades opote sigoura den peinaei :)

Borei na exei aeria, kolikous klp. An skefteis oti ta mikra mas 8eloun gurw sta 800ml mhtrikou galatos hmerisiws, ta 60ml sublhrwma pou tou dineis den einai tipota. Oso lerwnei tis panes pou prepei kai pairnei varos, na eisai sigourh pws trwei oso xreiazetai.

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

λοιπόν, μου είπε ζεστές κομπρέσες, μαλάξεις, να βάζω το μωρό περισσότερο σ' αυτό το στήθος, μεχρι 38,3 να θηλάσω κανονικά, να πάρω παναντόλ και ντεπόν και αν συνεχιστεί να πάρω augmentin του 1γρ για 2-3 μέρες πρωί-βράδυ

15y6xxxv0qx3picm.png

κοριτσια υποφερωωωωω

τι εχει παθει το παιδακι μου? τετοια γκρίνια και κλαμμα ολη μερα σήμερα αλλα απο το απογευμα και μετα εχει γίνει ο χαμός. πονάει μαλλον δεν εξηγείται διαφορετικα. εχει φαει, αλλαγμενος είναι .. τι θα κανω? ποναει η ψυχή μου που ποναει.... και κιντερτε του εδωσα αλλα δεν εκανε κατι. και η γιατρος μας ειναι αντίθετη στο να παρουμε τις σταγόνες. τι θα κανω?

κοριτσια υποφερωωωωω

τι εχει παθει το παιδακι μου? τετοια γκρίνια και κλαμμα ολη μερα σήμερα αλλα απο το απογευμα και μετα εχει γίνει ο χαμός. πονάει μαλλον δεν εξηγείται διαφορετικα. εχει φαει, αλλαγμενος είναι .. τι θα κανω? ποναει η ψυχή μου που ποναει.... και κιντερτε του εδωσα αλλα δεν εκανε κατι. και η γιατρος μας ειναι αντίθετη στο να παρουμε τις σταγόνες. τι θα κανω?

αν δεν θηλαζεις παρε απταμιl extra care για γαλα. Αν θηλαζεις, υπομονη, κομπρεσουλες στην κοιλια, και αγκαλιτσες...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

αν δεν θηλαζεις παρε απταμιl extra care για γαλα. Αν θηλαζεις, υπομονη, κομπρεσουλες στην κοιλια, και αγκαλιτσες...

δεν θηλαζω, το απταμιλ ειναι πιο ελαφρύ γάλα? αχ τι θα κανω θεούλη μου, εχει πλαντάξει στο κλαμα.

εγω με αυτο σωθηκα παντως. Θα δεις διαφορα αμεσως αλλα θα ηρεμησει τελειως απο 3-4 μερες εως και εβδομαδα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ειναι ειδικο για κολικους, ειναι ευγευστο και αρεσει στα μωρα και όσες φιλες μου ειχαν κολικους τα μωρα τους, εκει ειχαν καταληξει όλες.

221882cb0gkyh7q4.gif

Αχ δεν αντέχω άλλο πάλι αυπνη θα μείνω το βλέπω.μας έπιασε η κοιλιτσα μας πάλι κ δεν ηρεμουμε με τίποτα του έδωσα τώρα λίγο κιντερτε να δω θα ηρεμήσει;

:-D

Διαφημίσεις

Πως πας μετα κιλα???? Εγω εδω και 3 εβδομαδες εχω χασει 1 κιλο μονο και εχω πεθανει της πεινας!! Τα νευρα μουυ! Ακους Αλεκα? Ετσι για να χαιρεσαι:):) Θα αλλαξω διαιτολογο μου φαινεται:):) Απο βδομαδα αρχιζω γυμναστηριο μπας και ενεργοποιηθει κανενας μεταβολισμος γιατι εχει πεσει σε χειμερια ναρκη!!!! Το καλο ειναι οτι σε καποια απο τα τζην μου μπαινω και πολυ χαιρομαι! Αυτα! Ο καθενας με τον πονο του!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...