Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσαρες!!!

Εμεις σημερα κοιμηθηκαμε καλα, με μονο δυο διαλειμματα για φαγητο!!! Παρατήρησα βεβαια εδω και 2 μερες οτι ο μικρος δεν τρωει καλα απο μενα πλεον και δεν ξερω τι φταιει ρε γμτ...Ενω εχω γαλα και αυτος θηλαζει κανενα 20αλεπτο, μετα δειχνει οτι πειναει, τον βαζω στο αλλο στηθος, πινει παλι κανενα τεταρτο και παλι τα ιδια..βεβαια σε αρκετες φασεις χαζοτρωει, το πεταει, το ξαναπιανει (κατι που δεν εκανε μεχρι τωρα) κτλ..Σαν να κουραζεται...Χθες λοιπον πηρα την αποφαση και του εδωσα συμπληρωμα και το εφαγε του καλου καιρου! αφου ειχε θηλασει απο μενα κανενα μισαωρο, εφαγε και αλλα 60ml...και μετα ξεραθηκε, σε πεντε ωρες ξαναξυπνησε...

λοιπον εχουμε το εξής .. πριν λίγές μερες σταμάτησαν επιτέλους τα λόχεια. την δευτερα εχω κλείσει ραντεβού στον γυναικολόγο μου και ήλπιζα να μου πει οκ ολα και βουρ στον γλυκό .. ΑΛΛΑ .... σήμερα διαπίστωσα λίγο αίμα.. λέτε να ξαναήρθαν τα λόχεια ή μήπως είναι περίοδος?

Και γω μια απο τα ιδια, τη Δευτερα θα παω να με δει, ευτυχως στο σερβιετακι εχω μονο καφε υγρα πλεον, ελπιζω μεχρι τοτε να μην εχω τιποτα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια γεια σας!Ηθελα να σας ρωτησω εχετε κι εσεις ακομα αιμα;Εγω γεννησα πριν 50 μερες κι εχω ακομα αιμα παρολο που για 4-5 μερες σταματησε και τωρα μου ξαναρθε!Ποσο ακομα;;;;Ασε που εχουμε να κανουμε σεξ καμια 5 μηνες κι ο αντρας μου καθε μερα με ρωταει αν εχω ακομα αιμα;;;;;Θα σκασουμε οι ανθρωποι!!!!Κατα τ'αλλα η μικρη εχει να κανει κακα της 6 μερες (αν και θηλαζω)και σημερα ειπε ο γιατρος να βαλουμε υποθετο!Αντε να δουμε...

υπομονη βρε κοριτσια...θα φυγουν τα ατιμα που θα παει...εγω δεν εχω εδω απο τοτε που κλεισαμε μηνα..

Maliv μηπως ηθελε να σου αυξησει παραγωγη γιαυτο ηθελε να φαει πιο πολύ;;;

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!

Κορίτσια έχω θέμα. από χθες το βράδυ κατά τη μία λέω "δεν είμαι καλά". πάνω στο τέταρτο άρχισα να έχω ρίγος. και ο πυρετός 37,4 αργότερα 37,6. κοιμήθηκα γιατί ο άντρας μου κράτησε το μωρό, το οποίο γκρίνιαζε γιατί δεν είχε κάνει κακά του και πονούσε. σήμερα, ευτυχώς, έκανε κακά του, οπότε ηρέμησε λίγο. σήμερα είχα πυρετό 38,6 και με ντεπόν το μόνο που κατάφερα ήταν να τον πάω 38,3. πήρα και παναντόλ, έκανα ζεστό μπάνιο, αλλά εκεί ο πυρετός, κολλημμένος... ο γιατρός είπε να θηλάσω όταν πάει 37,5. η φαρμακοποιός, όταν πάει 38. αυτο έκανε και η ίδια. στο forum διάβασα και 38,5. είχε καμιά σας παρόμοια εμπειρία?

ο μικρός μου φαίνεται καλά, αν και ιδρώνει όταν κλαίει. για να του πάρω θερμοκρασία βάζω το θερμόμετρο στον ποπό του (φαντάζομαι όχι μέσα, αλλά έξω έξω)? τώρα που είναι ντυμένος, δε θα είναι η περιοχή ούτως ή άλλως ζεστή? να τον ξεντύσω και να τον αφήσω λίγο?

15y6xxxv0qx3picm.png

Maliv μηπως ηθελε να σου αυξησει παραγωγη γιαυτο ηθελε να φαει πιο πολύ;;;

Το θεμα ειναι πως καθομαι με υπομονη και του δινω οσο θελει να φαει, χθες εκλεισα 45λεπτο συνολικα και στα δυο στηθη, αλλα στο τελος ακομα πεινουσε...Δεν μου το εχει ξανακανει αυτο και σκεφτομαι μηπως παιζει τιποτα με το γαλα μου...Εντωμεταξυ καποιες φορες ειναι πολυ νευρικος οταν τρωει, σαν να κουραζεται απο την προσπαθεια (και αυτο καινουργιο..)

Τι να πω, προκειμενου να τον βλεπω να πειναει, θα του δινω μια φορα την ημερα συμπληρωμα εαν συνεχισει ετσι...

Διαφημίσεις

Εντωμεταξυ καποιες φορες ειναι πολυ νευρικος οταν τρωει, σαν να κουραζεται απο την προσπαθεια (και αυτο καινουργιο..)

και μενα το κανει αυτο αλλα νομιζω οτι ειναι λογω κολικών :confused:

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!

Κορίτσια έχω θέμα. από χθες το βράδυ κατά τη μία λέω "δεν είμαι καλά". πάνω στο τέταρτο άρχισα να έχω ρίγος. και ο πυρετός 37,4 αργότερα 37,6. κοιμήθηκα γιατί ο άντρας μου κράτησε το μωρό, το οποίο γκρίνιαζε γιατί δεν είχε κάνει κακά του και πονούσε. σήμερα, ευτυχώς, έκανε κακά του, οπότε ηρέμησε λίγο. σήμερα είχα πυρετό 38,6 και με ντεπόν το μόνο που κατάφερα ήταν να τον πάω 38,3. πήρα και παναντόλ, έκανα ζεστό μπάνιο, αλλά εκεί ο πυρετός, κολλημμένος... ο γιατρός είπε να θηλάσω όταν πάει 37,5. η φαρμακοποιός, όταν πάει 38. αυτο έκανε και η ίδια. στο forum διάβασα και 38,5. είχε καμιά σας παρόμοια εμπειρία?

ο μικρός μου φαίνεται καλά, αν και ιδρώνει όταν κλαίει. για να του πάρω θερμοκρασία βάζω το θερμόμετρο στον ποπό του (φαντάζομαι όχι μέσα, αλλά έξω έξω)? τώρα που είναι ντυμένος, δε θα είναι η περιοχή ούτως ή άλλως ζεστή? να τον ξεντύσω και να τον αφήσω λίγο?

περαστικά σου κοριτσάκι...δεν ξερω σε τη θερμοκρασία πρεπει να είσαι για να μπορέσεις να θηλάσεις. Μπορεί ο μικρός να είναι ζεστός επειδη είναι ντυμενος αλλα και παλι η θερμοκρασία του θα είναι το πολύ μεχρι 37,5, αν ειναι παραπανω ειναι αρρωστος , αυτο σε ενδιαφέρει να δεις, οποτε κατα τη γνωμη μου δεν χρειαζεται να τον αφησεις λιγο. Επίσης σου προτινω να παρεις ενα θερμόμετρο μετώπου που λειτουργεί με υπέρυθρες γιατι αργότερα οταν μεγαλώσει ουτε στη μασχάλη ουτε στον ποπο θα μπορείς να του βάλεις!!!

μελινακι περαστικα, ελπιζω να μην ειναι τιποτα. Εγω θερμομετρο δεν εχω βαλει στον ορθο, φοβαμαι. Χργσιμοποιω υδραργυρου, ηλεκτρονικο και αυτο που λεει το Ινακι.

Όυτε για θηλασμο ξερω οποτε αχργηστη σου ειμαι... περαστικα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

είδα το στήθος μου πρησμενο και κόκκινο και με πονάει. οπότε μάλλον είναι μαστίτιδα. χαίρομαι που δεν είναι κρύωμα και ο μικρός μου είναι ασφαλής!!! περιμένω τηλ από το γιατρό

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

αντε ευτυχως...για αυτο δεν πεφτει με το αντιπυρετικο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

από χθες το βράδυ πονούσε, αλλά επειδή το στήθος ήταν γεμάτο δε φαινόταν ότι είναι πρησμένο. είχα να θηλάσω από το πρωί στις 6 και το έβγαλα τώρα. περίμενα να πέσει ο πυρετός για να θηλάσω κανονικά. αλλά όταν είδα ότι δεν έπεφτε, άλλαξα ρούχα γιατί είχα ιδρώσει και έκατσα να το αδειάσω και τότε είδα ότι ήταν πρησμένο στο σημείο που πονούσα... πάντως πονάει λιγότερο απ' ότι πονούσε χθες βράδυ

και ακόμα περιμένω τηλ από τον παιδίατρο... ο γυναικολόγος μου είναι εκτός Ελλάδος...

15y6xxxv0qx3picm.png

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!

Melsas egw xerw pws sunexizeis na 8hlazeis anexarthtws 8ermokrasias. Arkei na adexeis na to kaneis.

To 8ermometro to vazoume mesa ston popouli tou mwrou. Isa isa thn mutoula dhladh, den einai tipota.

Perastikoulia sas mwre!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...