Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Eternity είπε:

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεεερα!!!

τι το πιασατε αυτο το πονεμενο θεμα:-(:-(:-(...

ακομα εχω λοχεια... την αλλη εβδομαδα πανε 2 μηνες με αιματα:mad:

οποτε δεν κανονιζω τιποτα!!!

Σοφακι ποσο σε καταλαβαινω...συμπασχω μαζι σου....

Μαρινα ετσι κ ξανα αθληθουμε εμεις θα μας καταλαβει ολη η Ελλαδα μετα απο τοσο καιρο!!!!!!!!!!!!

baJfp2.png

Καλημέρα!!!

Εμείς πήγαμε χθες την πρώτη βόλτα οι 3 μας με αυτοκίνητο και ψωνίσαμε (για τον Κομπόστα φυσικά!!!!)

κορίτσια μου καλημερα.

να ρωτησω, αφήνετε εσεις καθόλου μπρούμυτα ν ακοιμηθουν τα μικρα σας? εμενα ο μικρος εχτες και σήμερα ολη μερα ειναι ανήσυχος και ηρεμεί μόνο οταν τον βαζω πανω μου μπορουμυτα σε θέση σαν να ρευτει και εκει τον παιρνει ο υπνος και ειναι πολυ ησυχος. πειραζει να τον αφησω τωρα λιγο ετσι στην κουνια και να τον εχω τον νου μου? θελω να παω τουαλετα η αμοιρη και δεν εχω καταφερει ακομη :)

Εγώ φοβάμαι...

γεια σας τσουπρες, εμεις τωρα γυρισαμε απο την βολτα! Πηγαμε να αλλαξουμε ενα βιβλιο και πηρα και ενα κολαν χοντρο να φοραω με τις μακριες μου μπλουζες για μην φαινονται οι μπουταρες μου!!!

Η μικρη στο μαρσιπο κοιμοταν...

οπως καταλαβαινεις μαρινακι για μενα κλεισουρα τελος!!! Πειτε με γαιδουρα τρελη αναισθητη αλλα το μωρο το βγαζω εξω κανονικά και μαλιστα χθες πηγαμε και στο mall.

To μονο που μενει πλεον ειναι να το παιρνω και στο γραφειο :D :D

Με γεια το κολάν μανίτσα!!! Καλέ τί γαιδούρα???? Εσύ είσαι η σωστή!!!!

.....Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω κουκλίτσες γιατι τρέχω η παλαβή...

εμείς εχουμε εδώ και 4 μέρες κολικούληδες...........βγάζει και τα δοντάκια του το μεγάλο μου.......τη νύχτα κλαίει ο μικρός,τη μέρα και τα δυό μαζί...

ωχ αμάν........

Ωχουυυυ... καλή δύναμη κοπέλα μου...

Είναι απίστευτο!!!!Μου το ακύρωσε πάλι!!!! Είναι τραγική η κατάστασή μου... Τελείωσε, δεν την ξαναπαίρνω... Ε, δεν θα παρακαλάω την κάθε μία να έρθει να δουλέψει.Ποτέ μη σώσει...!!!!!!!!!:mad:

Με έχουν πιάσει απίστευτα νεύρα. Ή θα μου το ακυρώνουν πάντα την τελευταία στιγμή ή όποια τελικά έρχεται είναι μουρλή! Μα να μην μπορώ να σταυρώσω καθαρίστρια??? Τί να κάνω?????????????

Θες να ρωτήσω τη δική μου αν μπορεί???? Που μένεις????

γεια σας κοριτσακια μου!!!!!

πριν την εγκυμοσυνη οταν εμπαινα στο καφε μας ειχα 3-4 σελιδες να διαβασω,τωρα πια καμια μας δεν ειχε χρονο και σας προλαβαινω:D:D:D.

λοιπον δεν ξερω πως ειστε εσεις αλλα εγω εχω πολλαααααααααααααααα νευρα.....μα πολλα!επιλοχειο καταθλιψη οχι αλλα νευρα απεριοριστα.σπιρτο αναμμενο σας λεω,ετσι χωρις λογο.χτες ηρθε η μαμα μου απο το χωριο για λιγη βοηθεια και ακομα και εκεινη θα την βρισω:-(.αλλα ετσι οπως πανε τα νευρα μου αυτη που δεν θα γλιτωσει το βρισιμο ειναι η πεθερα μου με τις ηλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιθιες ερωτησεις!καλα η γυναικα δεν αντεχεται και εκανε το λαθος ο αντρας μου να μου πει οτι μοιαζουμε κιολας.και τον παρακαλεσα αν το πιστευει αυτο να παρει ενα καλασνικοφ και να με σκοτωσει επιτοπου!!!!!!!!!

Πωπώ!! Κουράγιο!!!

γεια σας κοριτσια,αστα σοφακι και εγω με την πεθερα ειμαι να την πνιξω πραγματικα..δεν φτανει που σφυριζει αδιαφορα σε θεμα βοηθειας εστω να πλυνει ενα πιατο δεν ζηταω τραγικα πραγματα,ερχετε και ξεσηκωνει την μικρη να την παρει στο σπιτι της κατω να παιξουν κλπ και φανταστειτε της ειχα κανει εξηγηση οταν γεννηθει το μωρο δεν θελω η μικρη να ερχετε κατω γιατι εκτος το οτι την φιλανε ολοι και το βλεπω να ξανααρωσταινει δεν θελω να νιωθει οτι την διωχνω και ετσι αρχιζει να τσιριζει η μικρη ξυπναει και τον μπεμπη και εγω εχω χιλια πραγματα να κανω..χτες μου ειπε και το κορυφαιο με ρωτησε αν ειναι ησυχος ο μικρος τις λεω σε γενικες γραμμες ναι αλλα εχει 2-3βραδια να κοιμηθει και γυρναει και μου λεει..ελα μωρε ολες ετσι λετε αφου λεει εχεις ενα πρωσοπω φρεσκαδουρα δεν κοιμασε???μου ηρθε να την σκοτωσω πραγματικα σας λεω..

Καλά πώς κρατήθηκες!!!! Χαρά στην υπομονή σου!!!!

κοριτσια πηγα τον Εξοχοτατο για την ευχη ειχα παρει μια εβδομαδα πριν και ρωτησα μηπως πρεπει να κλεισ ραντεβου μου ειπαν οχι οποια μερα θελω ή5 παρα ή 6 παρα γιατι εχουν και εσπερινο και παω κοριτσια μονο που δεν με δειρε ο τραγος επειδη δεν το ηξερε μα εβαλε κατι φωνες εμενα και τις μαμας μου πως δεν βουτηξα κανενα κερι να του λαμπαδιασω το μουσι του παλιο@@κα και δεν μου φτανει ή φουντωση εχω και την μανα μου την χαζη που εβγαλε 20 ευρω και μου τα εδωσε γιατι ειχα αφησει την τσαντα μου να τα δωσω στον παπα τα ειδε ο λιγουρης ανοιξε την χερουκλα του και πηρε ξερετε τι δεν του εδωσα και η αλλη με ειπε και τσιγγουνα.

Ρε τον τράγο!!!

γεια σας κοριτσια...τι κανετε?εγω πριν λιγο ηρεμησα επιτελους τον μικρο απο το μεσημερι και επεσε ξερος δεν κανει φασαρια ουτε κλαιει απλα εχει το ματι γαριδα και παιζει με τα χερακια του περα δωθε και κοιταζει το φως με τις ωρεεεεεες....

τουλαχιστον το βραδυ κοιμαται αρκετα και μπορω και εγω και κοιμαμαι λιγακι...

Καλέ εσύ παραπονιέσαι που δεν κλαίει το παιδάκι σου???

και τα 2 και υπερηχο εμενα εξετασε και στηθος γιατι ειχα κοψει το γαλα.Ωραιες στιγμεεεες αλυσμονητες ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Τέλειααααα!!!

ε ρε γλεντιααααααααααααα!ωραια θα περασω παλι!!!!

δεν σας ελεγα παραπανω οτι εχω νευρα??????τελικα καταλαβα γιατι εχω απιστευτα νευρα.........

απο τον μαρτιο μεχρι και σημερα εχω κανει 2 φορες σεξ.........

κλεινω χρονοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

Γουάουυυυ!!!

εγω ελπιζω το σκ να βρουμε λιγο χρονο...αλλιως θα το παρω αποφαση οτι θα αθληθουμε οταν κλεισει χρονο η μικρη!!!

Ειδα και επαθα να την κοιμησω στις 12:30 με τος γμκολικους, και τωρα ανησυχη φαινεται...για να δουμε...θα παω αυριο να παρω τις σταγονες!!!

Κλαή επιτυχία με τις σταγόνες!!!

καλημερα τσουπρες! Κοιμηθηκαμε κι εμεις καλα το βραδι με 2 ξυπνηματα στις 2 και στις 5 αλλα μετα ξανακοιμοταν δε λεω!! Το απογευμα ομως δεν εκλεισε ματι!!! απο τη 1 μεχρι της 10 το βραδι γκρινια...γκρινια!!! Εχω κι ενα πονο στην πλατη αλλο πραμα!!!

Ινακι ευχαριστω μαλλον απο κει θα παρω κι εγω.

Σοφια το καροτσι ειναι της mothercare με 3 ροδες...ειναι στο αυτοκινητο τωρα και δεν μπορω να δω πως λεγεται! παντως ειναι πολυ βολικο και πολυ οικονομικο μου φανηκε!

Την Τριτη εχω κι εγω γιατρο γιατι κι εμας δεν παει αλλλλοοοοοοοοοοοοοοοοο

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

οχι αποφασισα να σου δωσω μια ακομα ευκαιρία...αλλα αν δεν μου κατσει το σκ την εβαψες λεμε :-D Πικρό καφε θα παμε να πιουμε

Αν δω πυροτεχνηματα στον ουρανο του Χαλανδριου θα καταλαβω....Φωτια θα παρουν οι σομιεδες

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημερα κοριτσακια μου. Φαμουλα με γεια τα πραγματακια του Κομποστα σου!!!!!!

Ελπιζω να εισαστε όλες καλα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα κορίτσια !! τι κάνετε?κρύο καιρός για δυο ε ? ¨:)

λοιπον εχουμε το εξής .. πριν λίγές μερες σταμάτησαν επιτέλους τα λόχεια. την δευτερα εχω κλείσει ραντεβού στον γυναικολόγο μου και ήλπιζα να μου πει οκ ολα και βουρ στον γλυκό .. ΑΛΛΑ .... σήμερα διαπίστωσα λίγο αίμα.. λέτε να ξαναήρθαν τα λόχεια ή μήπως είναι περίοδος?

λοιπον εχουμε το εξής .. πριν λίγές μερες σταμάτησαν επιτέλους τα λόχεια. την δευτερα εχω κλείσει ραντεβού στον γυναικολόγο μου και ήλπιζα να μου πει οκ ολα και βουρ στον γλυκό .. ΑΛΛΑ .... σήμερα διαπίστωσα λίγο αίμα.. λέτε να ξαναήρθαν τα λόχεια ή μήπως είναι περίοδος?

Αντζι μου και εγω το επαθα αυτο και δεν ξερω....σταματησαν τα λοχεια μετα απο 45 ημερες περιπου, και μετα απο 3-4 μερες ειδα κοκκινο αιμα (λιγο) που κρατησε αλλαες 5 μερες περιπου. Και επειδη δεν ξερω τι ηταν, περιμενω και υπολογιζω ότιν αν ηταν περιοδος θα το τσεκαρω αρχες του επομενου μηνα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ελινακι μου θελω να σου πω να χαλαρωσεις λιγο με το σπιτι για ενα και μονο λογο μην κανεις το λαθος που εκανε η μαμα μου και ολη την ημερεα ουρλιαζε για να μην της λερωσουμε το σπιτι ειχε 3 παιδια μενα με σε 55 τετραγωνικα σπιτι και ηταν παντα μουσειο ποτε ομως δεν εκατσε ουτε να πεξει μαζι μας αλλα ουτε μας αφηνε να πιζουμε με παιχνιδια για να μην το λερωσουμε.Ιταν πηγαμε σε 180 τετραγωνικα σπιτι εξα κολου θουσαμε και μεναμε σε55 γιατι οι μισοι χωροι ήταν απαγορευμενες ζωνες ξερεις ποσο μας εχει κατσει αυτο σκεψου οτι μου αρεσε πολυ η ζωγραφικη δεν με αφηνε να ζωγραφιζω που οταν παντρευτηκα απο το αποθημενο εφτιαξα εναν χωρο μονο γιαυτο.Ουτε σαν την ξαδερφη μου που δεν εκανε 2 παιδι για να μην της λερωνρι και το πλακωνε ολη την ημερα γιατι του επεσαν σουσαμια.Ξερεις γιατι θα στο χτυπησει καποτε το παιδι σου ακι εκτος αυτου ειμαι σιγουρη οτι το αχουρη το δικο σου ειναι γενικη δικη μας χαλαρα και ευχαριστησου αυτο που ζει δεν θα παθετε πανουκλα αν δεν σφουγγαρισεις μια μερα.Ναι?

Έχεις απόλυτο δίκιο. Κάπου διάβασα κάτι πολύ σοφό: Όπου βλέπεις σπίτι στην τρίχα με όλα απόλυτα τακτοποιημένα, εκεί ζουν καταπιεσμένα παιδιά. Προσπαθώ να το θυμάμαι όποτε με πιάνει πανικός σε σχέση με το σπίτι και τις δουλειές...

κοριτσια οσες εχετε παει γυναικολογο μετα την γεννα για την καθιερωμενη επισκεψη,τι ακριβως σας κανει????σας εξεταζει απο κατω η σας ψηλαφιζει?????

Αν θυμάμαι καλά από την προηγούμενη φορά, εξετάζει ενδοκολπικά και την τομή (στην καισαρική). Στήθος εμένα δεν μου είχε κοιτάξει. Θα πάω την άλλη εβδομάδα...

Καλημέρα!!!

Θες να ρωτήσω τη δική μου αν μπορεί???? Που μένεις????

Περιστέρι μένω... Η δικιά σου τί λέει γενικά? Την εμπιστεύεσαι? Εϊναι συνεπής? Κάνει καλά τη δουλειά της?

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Kalhmera sourlouloudes mou!

απο τον μαρτιο μεχρι και σημερα εχω κανει 2 φορες σεξ.........

κλεινω χρονοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

Aaaaaa! Kai gkriniazw egw pou exw na dw xara apo ton Septevrh! Den xanamilaw!

Καλημέρα!!!

Εμείς πήγαμε χθες την πρώτη βόλτα οι 3 μας με αυτοκίνητο και ψωνίσαμε (για τον Κομπόστα φυσικά!!!!)

Megeia! Ti phrate ston paidaro?

Angie mou ki emena stamatane kai xanarxodai. Einai fusiologiko. Elpizw na'nai ta teleutaia!

Filakia s'oles!

Επεξεργάστηκαν by EvitaT

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια τι κανετε??εστειλα τον συζυγο για σταγονες σημερα δεν την παλευω αλλο παλι με ξενηχτυσε 9,30η ωρα κοιμηθηκε απο τις 3,20που ξυπνησε να φαει..σημερα περιμενω τον παπα να ρει για την μιση ευχη..

να ρωτησω κατι?για να παω να με δει ο γυναικολογος στις 40μερες πουτ μου ειπε πρεπει να εχουν τελειωσει τα λοχεια ε??δεν θυμαμαι καθολου απο την μαρια..

:-D

Ειδες στα κοριτσια για σπιτι που ειπε το βουρλο :κρυο κρυο καιρος για τριο??Τι εχει κανει η κοπελα ποιος ξερει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσακια ήθελα να σας πω ειδικα αυτες που εχουν ενα βγειτε μαζι με τα μωρα σας γιατι μετα ειναι πολυ ζορικα τα πραγματα παρολο που ο δικος μου ειναι μεγαλος και δεν κουβαλαμε τιποτα δικο του εκτος απο ενα αυτοκινητακι.Εχθες και σημερα εφτυσα αιμα 20 λεπτα καναμε απο το σπιτι να παμε στο υτοκινητο και να ξεκινησουμε το οχημα ενα στενο πιο περα Βαλε το μωρο στο καροτσι πηγαινε στο αυτοκινητο βαλε τον μεγαλο στο καρεκλακι βαλε τον μικρο βαλε το καροτσι την τσαντα του τα κουβερτακια του συν ετοιμασια μιση ωρα τουλαχιστον μεχρι να τα ετοιμασεις αυτα και την τσαντα του μικρου γαλατα μπιμπερο θερμος πανες πιπιλες ρουχα πραγματα πραγματα πραγματα..... τα ειδα κωλιομενα ειχα ιδρωσει ολοκληρη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ 2 φορές είπα καθάρισα και νατα πάλι τα τιμημένα....ουφφφφφ!!!!

Περιστέρι μένω... Η δικιά σου τί λέει γενικά? Την εμπιστεύεσαι? Εϊναι συνεπής? Κάνει καλά τη δουλειά της?

Είναι από την Ρουμανία, την έχω 1 χρόνο και μου τη σύστησε μία φίλη που την έχει η μαμά της 7-8 χρόνια. Είμαι πολύ ευχαριστημένη!! Γρήγορη και πολύ καλή!!! Είναι αδυνατούλα και δεν σου γεμίζει το μάτι, αλλά σου φέρνει το σπίτι τούμπα χωρίς καν να ιδρώσει!!! Έχει τύχει να μην έρθει 3-4 φορές, αλλά ειδοποίησε το ίδιο πρωί... Ναι την εμπιστεύομαι, αλλά κι αυτό σχετικό είναι...μόνος στο σπίτι μου δεν μένει κανείς!!!! Μένει Κυψέλη, αλλά πάει παντού αρκεί να υπάρχει συγκοινωνία. Αν θες να την ρωτήσω αν έχει κανένα κενό και να σου δώσω το τηλέφωνό της...

Kalhmera sourlouloudes mou!

Megeia! Ti phrate ston paidaro?

Εεεε κι έλεγα καμία δεν θα με ρωτήσει?!?!?!?!:lol::lol::lol:

Ε λοιπόν πήραμε κουβερτούλα δραστηριοτήτων (αλλιώς λέγεται και γυμναστήριο) και διάφορα παιχνιδάκια που παίζουν μουσική (για να έχουμε παντού από 1 - καλαθούνα, καρότσι, κάθισμα αυτοκινήτου) και καδράκια για το δωμάτιό του!!! Θέλαμε και ρηλάξ, αλλά δεν βρήκαμε αυτό που θέλαμε και θα πάμε Σάββατο JUMBO μάλλον!!!

Π'ως πάτε εσείς με τα κρύα??? Δεν βγαίνετε καθόλου??

να ρωτησω κατι?για να παω να με δει ο γυναικολογος στις 40μερες πουτ μου ειπε πρεπει να εχουν τελειωσει τα λοχεια ε??δεν θυμαμαι καθολου απο την μαρια..

Να σου πω, εγώ ντρέπομαι να πάω νωρίτερα...

κοριτσακια ήθελα να σας πω ειδικα αυτες που εχουν ενα βγειτε μαζι με τα μωρα σας γιατι μετα ειναι πολυ ζορικα τα πραγματα παρολο που ο δικος μου ειναι μεγαλος και δεν κουβαλαμε τιποτα δικο του εκτος απο ενα αυτοκινητακι.Εχθες και σημερα εφτυσα αιμα 20 λεπτα καναμε απο το σπιτι να παμε στο υτοκινητο και να ξεκινησουμε το οχημα ενα στενο πιο περα Βαλε το μωρο στο καροτσι πηγαινε στο αυτοκινητο βαλε τον μεγαλο στο καρεκλακι βαλε τον μικρο βαλε το καροτσι την τσαντα του τα κουβερτακια του συν ετοιμασια μιση ωρα τουλαχιστον μεχρι να τα ετοιμασεις αυτα και την τσαντα του μικρου γαλατα μπιμπερο θερμος πανες πιπιλες ρουχα πραγματα πραγματα πραγματα..... τα ειδα κωλιομενα ειχα ιδρωσει ολοκληρη

Το ψιλοβίωσα χθες...δεν είναι απλό...πρ'έπει να κουβαλάς την Άρτα και τα Γιάννενα!!! Και φαντάσου δεν πήραμε καρότσι...στην αγκαλιά τον είχαμε...εννοείται φυσικά πως το μετάνιωσα...χάλια μέση-πλάτη-αυχένας...

γεια σας κοριτσακια τι κανετε??εστειλα τον συζυγο για σταγονες σημερα δεν την παλευω αλλο παλι με ξενηχτυσε 9,30η ωρα κοιμηθηκε απο τις 3,20που ξυπνησε να φαει..σημερα περιμενω τον παπα να ρει για την μιση ευχη..

Τη προηγούμενη φορά όταν με είδε ο γιατρός είχα ακόμα λόχεια, αλλά λίγα. Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς γιατί κράτησαν περίπου 2 μήνες. Πάντως ο γιατρός μου μου είπε να με δει στις 40 μέρες. Δεν είπε "έλα όταν σου τελειώσουν τα λόχεια"

Είναι από την Ρουμανία, την έχω 1 χρόνο και μου τη σύστησε μία φίλη που την έχει η μαμά της 7-8 χρόνια. Είμαι πολύ ευχαριστημένη!! Γρήγορη και πολύ καλή!!! Είναι αδυνατούλα και δεν σου γεμίζει το μάτι, αλλά σου φέρνει το σπίτι τούμπα χωρίς καν να ιδρώσει!!! Έχει τύχει να μην έρθει 3-4 φορές, αλλά ειδοποίησε το ίδιο πρωί... Ναι την εμπιστεύομαι, αλλά κι αυτό σχετικό είναι...μόνος στο σπίτι μου δεν μένει κανείς!!!! Μένει Κυψέλη, αλλά πάει παντού αρκεί να υπάρχει συγκοινωνία. Αν θες να την ρωτήσω αν έχει κανένα κενό και να σου δώσω το τηλέφωνό της...

Μην μου πεις ότι την λένε Καμέλια, γιατί θα φρικάρω...:confused: Αν όχι, άσε να δω τί θα κάνει ο άντρας μου με μια που έχει υπόψη του και αν δεν γίνει πάλι τίποτα, θα σου πω να ρωτήσεις. Ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως!!!:P (by the way, συγκοινωνία έχουμε μια χαρά.:P)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...