Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σοφια υπομονη και εσυ με τις διδυμουλες..κανε μου μια χαρη γιατι με το σιροπι για τους κολικους δεν βλεπω δουλεια,ποιες ειναι συτες οι σταγονες??εσυ σε ποσες μερες ειδες διαφορα??

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σοφια υπομονη και εσυ με τις διδυμουλες..κανε μου μια χαρη γιατι με το σιροπι για τους κολικους δεν βλεπω δουλεια,ποιες ειναι συτες οι σταγονες??εσυ σε ποσες μερες ειδες διαφορα??

infacolic λεγεται... το πρωτο 24ωρο απλα δεν ειχαν τοσο εντονη γκρινια. το 2ο τις επιασε! τους το δινω περιπου 4 φορες την ημερα αν κ μεσα λεει σε καθε γευμα. η γιατρος μου ειχε πει 3 φορες κ σημερα που ηρθε της το ειπα κ μου ειπε οτι ειναι ακινδυνες. αν δεν μπορεις να το παλεψεις με τιποτε αλλο π.χ χαμομηλι, ζεστη πετσετα κλπ δωσε το.. εγω τα δοκιμασα μια φορα ολα τα αλλα , δεν τις επιασε κ δεν ειχα κουραγια να προσπαθω μην τυχων και βγαλω ακρη με αυτα..

baJfp2.png

Βρε κοριτσια ξερετε τι σκεφτηκα?Δεν μπορουμε να κανονισουμε να αφησουμε τα μωρα σε μαμαδες να πουμε βρε αδερφε οτι θα παμε στο ικα στη δεη σοτν οαεδ και να κανονισουμε κανενα καφεδακι να στρωσει λιγο η γουνα μας?Δεν τα εχετε παιξει με την κλεισουρα και τις πανες?Τι λετε?

εγω μπορω μονο πρωινες ωρες...μεχρι τις 1-2 το πολυ!!

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!

Έχω χάσει αρκετά από αυτά που γράφετε,ελπίζω να είστε καλά κι εσείς και τα μωρά σας.

Εμείς συνήλθαμε από τη βρογχιολίτιδα,τώρα έχουν μείνει τα φλεματάκια που την ενοχλούν και μέχρι να κοιμηθεί ταλαιπωρείται λίγο αλλά καμία σχέση με τις πρώτες μέρες...

..

χαιρομαι πολυ που εισαστε καλα!!!

Τελικα καλα ελεγε η γιαγια μου <<πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι>> Ελεος με τις δουλειες Ελινα ελεος:D:D:D:D
:lol::lol::lol::lol::lol:
κορίτσια μου καλημερα.

να ρωτησω, αφήνετε εσεις καθόλου μπρούμυτα ν ακοιμηθουν τα μικρα σας?

Απο 40 ημερων και τους δυο, μονο μπρουμυτα τους βαζω.
αρκετοι είχαν γυρίσει απο σπουδες εξωτερικό, ήρθαν ελλαδα, δούλεψαν λίγο εδω και αφου είδαν και αποειδαν ξαναεφυγαν. οταν ακους πως φέρονατι και πως βοηθανε τις μαναδες εξω τρελαινεσαι...
και εγω συμφωνω, δεν ηθελα να μεινω Ελλαδα. Αλλα απο την ημερα που γεννησα αναθεωρησα. Για τα παιδια εχει ιδανικο κλιμα, τη θαλασιτσα και το σπουδαιοτερο, παπουδες και γιαγιαδες. Επισης στην Αγγλια που ημουν, δε μου αρεσε η νοοτροπια που οι περισσοτεροι μεγαλωναν τα παιδα τους.
Η Ελλαδα ειναι ωραια να ερχεσαι να κανεις διακοπες!!!!Αν πεις οτι ζεις εδω μονο σαν ανθρωπο δε σου φερονται, μαλλον δε το'χουν παρει πρεφα οτι το ειδος εξελιχθηκε απο πιθηκο και γιναμε ανθρωποι(μερικοι γινανε...κατι αλλοι ειναι ακομα πιθηκοι μαλλον)
ναι αν εξαιρεσουμε τα μικρα παιδια, και εγω νιωθω ότι ζω στη χειροτερη χωρα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

οτι κ να εκανα ειναι για πολυ λιγο,ηρεμει μονο στην αγκαλια μου αλλα και παλι κλαιει δεν αντεχω αλλο τον πιανουν και την νυχτα αυτοι οι κολικοι και δεν ησυχαζει με τιποτα..θα την παρω το απογευμα τηλ σε ευχαριστω..

Εγώ φοβάμαι να την βάζω μπρούμυτα. Μόνο στο πλάι, αν και στον ύπνο μου γυρνάει μερικές φορές ανάσκελα...

ο δικός μου κοιμάται καλύτερα μπρούμυτα.αλλά τον βάζω μόνο τη μέρα που μπορώ και είμαι από πάνω του και τον ελέγχω κάθε τόσο. επίσης για να αποφευχθεί το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου, το στρώμα πρέπει να είναι σκληρούτσικο, να μη μπορεί να χώσει τη μουρίτσα του και να μην έχει τριγύρω κουκλάκια και παιχνιδάκια που μπορεί να περιορίζουν την αναπνοή του. το βράδυ τον βάζω στο πλάι γιατί φοβάμαι...:-(

κορίτσια, υπομονή με τις πεθερές!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

ινακι θελω την βοηθεια σου,κοιταζα εχτες στο e-bay για μαρσιππο και ειδα αυτο,πιστευεις θα με βολεψει?????γιατι εγω ειμαι ασχετη ενω εσυ το κατεχεις:D!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290271982287&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

mamageor ποιο καροτσι πηρες??????????

λοιπον , δεν εχω δοκιμασει τετοιο, εχω παρει ενα για τον αντρα μου κ ακομα να το φορεσει.Το κακο ειναι οτι εχει νουμερα και αν δεν μετρησεις καλα δεν θα σου στεκεται ωραια. Αντιθετα τα ring sling, ειναι ενα μεγεθος και μπορει να το βαλει οποιοσδηποτε, εγω το προτιμώ. Αν καταληξεις σε ring sling να προσεξεις τους κρικους. Ειχα παρει εναν με πλαστικους κρικους και μου γλιστρουσε το υφασμα, οι μεταλλικοι ειναι καλυτεροι.

χτες μου ειπε και το κορυφαιο με ρωτησε αν ειναι ησυχος ο μικρος τις λεω σε γενικες γραμμες ναι αλλα εχει 2-3βραδια να κοιμηθει και γυρναει και μου λεει..ελα μωρε ολες ετσι λετε αφου λεει εχεις ενα πρωσοπω φρεσκαδουρα δεν κοιμασε???μου ηρθε να την σκοτωσω πραγματικα σας λεω..

:!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!: ε δεν παει καλα....

εγω εδω ειμαι.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μπράβο Αλεκάκι! Πανταχού παρούσα! πώς τα καταφέρνεις??? φτου φτου!!!

εγώ περιμένω να περάσει λίγο η ώρα για να τον βάλω στο πορτ μπεμπε. αμέσως μετά το φαγητό έπεσε ξερός στον ώμο μου!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

εγω καταφερα κ κοιμιθηκα καμια ωριτσα κατα τις 6 κ μετα επιασα σιδερο κ μαγειρεμα για αυριο κ τωρα τελειωσα... περιμενω να ξυπνησουν οι μικρες κ να κανουμε μπανακι!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

κ εγω εδω ειμαι ειμαστε σχετικα ησυχοι σημερα..να κανω μια ερωτηση οσες εχετε λοχεια βγαζετε κομματια??εβγαλα ενα κομματι σαν καρυδι πριν ειναι φυσιολογικο??

κοριτσια πηγα τον Εξοχοτατο για την ευχη ειχα παρει μια εβδομαδα πριν και ρωτησα μηπως πρεπει να κλεισ ραντεβου μου ειπαν οχι οποια μερα θελω ή5 παρα ή 6 παρα γιατι εχουν και εσπερινο και παω κοριτσια μονο που δεν με δειρε ο τραγος επειδη δεν το ηξερε μα εβαλε κατι φωνες εμενα και τις μαμας μου πως δεν βουτηξα κανενα κερι να του λαμπαδιασω το μουσι του παλιο@@κα και δεν μου φτανει ή φουντωση εχω και την μανα μου την χαζη που εβγαλε 20 ευρω και μου τα εδωσε γιατι ειχα αφησει την τσαντα μου να τα δωσω στον παπα τα ειδε ο λιγουρης ανοιξε την χερουκλα του και πηρε ξερετε τι δεν του εδωσα και η αλλη με ειπε και τσιγγουνα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελινακι μου θελω να σου πω να χαλαρωσεις λιγο με το σπιτι για ενα και μονο λογο μην κανεις το λαθος που εκανε η μαμα μου και ολη την ημερεα ουρλιαζε για να μην της λερωσουμε το σπιτι ειχε 3 παιδια μενα με σε 55 τετραγωνικα σπιτι και ηταν παντα μουσειο ποτε ομως δεν εκατσε ουτε να πεξει μαζι μας αλλα ουτε μας αφηνε να πιζουμε με παιχνιδια για να μην το λερωσουμε.Ιταν πηγαμε σε 180 τετραγωνικα σπιτι εξα κολου θουσαμε και μεναμε σε55 γιατι οι μισοι χωροι ήταν απαγορευμενες ζωνες ξερεις ποσο μας εχει κατσει αυτο σκεψου οτι μου αρεσε πολυ η ζωγραφικη δεν με αφηνε να ζωγραφιζω που οταν παντρευτηκα απο το αποθημενο εφτιαξα εναν χωρο μονο γιαυτο.Ουτε σαν την ξαδερφη μου που δεν εκανε 2 παιδι για να μην της λερωνρι και το πλακωνε ολη την ημερα γιατι του επεσαν σουσαμια.Ξερεις γιατι θα στο χτυπησει καποτε το παιδι σου ακι εκτος αυτου ειμαι σιγουρη οτι το αχουρη το δικο σου ειναι γενικη δικη μας χαλαρα και ευχαριστησου αυτο που ζει δεν θα παθετε πανουκλα αν δεν σφουγγαρισεις μια μερα.Ναι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας κοριτσια...τι κανετε?εγω πριν λιγο ηρεμησα επιτελους τον μικρο απο το μεσημερι και επεσε ξερος δεν κανει φασαρια ουτε κλαιει απλα εχει το ματι γαριδα και παιζει με τα χερακια του περα δωθε και κοιταζει το φως με τις ωρεεεεεες....

τουλαχιστον το βραδυ κοιμαται αρκετα και μπορω και εγω και κοιμαμαι λιγακι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...