Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μολις γυρισαμε απο mothercare κι εμεις ..Πηραμε καροτσι...150 ειχε προσφορα! πολυ καλα!

Ρε Ινακι ποσο τον πηρες τον μαρσιπο??? Στα mothercare που ειδα ειχε 70 ευρω

Εγω τον πηρα αυτον απο το mothercare αλλα πριν τις εκπτωσεις νομιζω ειχε 80 αλλα δεν ειμαι σιγουρη, εστειλα τη μαμα μου.Στην αρχη μου πηρε ενα sling αλλα δε καταφερα να το φορεσω σωστα και το αλλαξα και πηρα τον μαρσιπο τελικα.

Μπραβο βρε Μαρινακι, δεν ειμαι η μονη που το βγαζω καθε μερα εδω μεσα!Κι εμεις αυριο θα παμε για ευχη. Για καφε εγω μπορω απλα πρεπει να βγαλω με το θηλαστρο και η χοανη μου εχει χαλασει. Αρααγε στο λητω εχει ανταλακτικα της medela, ξερει καμια;

Και εγω δεν την πολυαφηνω γιατι μολις αρχισει την γκρινια με παίρνουν αμεσως τηλέφωνο να παω να την παρω...

Αυτη η εταιρεια νομιζω εχει την αντιπροσωπεια της Medela, εχει υποκαταστημα Αθηνα και Θεσσαλονικη και λεγεται www.klinikum.gr

Εγω τον πηρα αυτον απο το mothercare αλλα πριν τις εκπτωσεις νομιζω ειχε 80 αλλα δεν ειμαι σιγουρη, εστειλα τη μαμα μου.Στην αρχη μου πηρε ενα sling αλλα δε καταφερα να το φορεσω σωστα και το αλλαξα και πηρα τον μαρσιπο τελικα.

δεν ξερω πιο σλινγκ πουλανε στο μοδερκεαρ, εγω πηρα αρχικα ενα με κατι μαξιλαρακια που δεν με βολεψε καθολου..μετα πηρα ενα ρινγκ σλινγκ. Κι εγω στην αρχη δυσκολευτηκα λιγο αλλα τωρα του εχω παρει τον αερα και το φοραω πολυ ευκολα. Με τους κλασικους μαρσιπους πονουσε η μεση μου με αυτον οχι.

Διαφημίσεις

Η Ελλαδα ειναι ωραια να ερχεσαι να κανεις διακοπες!!!!Αν πεις οτι ζεις εδω μονο σαν ανθρωπο δε σου φερονται, μαλλον δε το'χουν παρει πρεφα οτι το ειδος εξελιχθηκε απο πιθηκο και γιναμε ανθρωποι(μερικοι γινανε...κατι αλλοι ειναι ακομα πιθηκοι μαλλον)

οσο σκεφτομαι τοσα χρονια που μας κρατανε απο το μισθο μας τοσα χρηματα για το βρωμοικα ... θα ειχαμε την καλυετρη ιδιωτικη ασφαλεια του κοσμου !! ξερεις τι μου ειπε μια φιλη που εφυγε μονιμα πριν 1 χρονο για Σκανδιναβια? τωρα που ειμαι σουηδια χαιρομαι πιο πολυ τον ηλιο κ την θαλασσα της ελλαδας γιατι καθε χρονο ερχομαι για ενα μηνα διακοπες ενω οσο ημουν ελλαδα κανεις εργοδοτης δεν μου εδινε πανω απο 2 εβδομαδες συνεχομενες διακοπες και σχεδον ποτε οταν ηθελα εγω. και επιπλεον οσο ημουν στην ελλαδα, νυχτα εμπαινα στο γραφειο και νυχτα εβγαινα, οποτε παλι δεν εβλεπα ηλιο (αυτο δυστυχως το εχω παθει και εγω ... δεν εβλεπα ήλιο για μερες ίσως και ολοκληρη εβδομαδα απο την πολυ δουλεια και πίεση)

οσο σκεφτομαι τοσα χρονια που μας κρατανε απο το μισθο μας τοσα χρηματα για το βρωμοικα ... θα ειχαμε την καλυετρη ιδιωτικη ασφαλεια του κοσμου !! ξερεις τι μου ειπε μια φιλη που εφυγε μονιμα πριν 1 χρονο για Σκανδιναβια? τωρα που ειμαι σουηδια χαιρομαι πιο πολυ τον ηλιο κ την θαλασσα της ελλαδας γιατι καθε χρονο ερχομαι για ενα μηνα διακοπες ενω οσο ημουν ελλαδα κανεις εργοδοτης δεν μου εδινε πανω απο 2 εβδομαδες συνεχομενες διακοπες και σχεδον ποτε οταν ηθελα εγω. και επιπλεον οσο ημουν στην ελλαδα, νυχτα εμπαινα στο γραφειο και νυχτα εβγαινα, οποτε παλι δεν εβλεπα ηλιο (αυτο δυστυχως το εχω παθει και εγω ... δεν εβλεπα ήλιο για μερες ίσως και ολοκληρη εβδομαδα απο την πολυ δουλεια και πίεση)

Κι εγω εχω μια φιλη που μενει Σουηδια και μου λεει οτι της λειπει η Ελλαδα και σκεφτεται να ερθει και της λεω να κατσει στ'αυγα της γιατι αν ερθει θα το μετανοιωσει πικρα!Που να ζησει ανθρωπος εδω μετα απο παραμονη πολλων χρονων σε Σκανδιναβικο συστημα;;;;Θα σαλταρει;Να φανταστεις μια φορα μου λεει αρρωστησα αλλα εστειλα κανονικα τη δουλεια με μεηλ απ'το σπιτι και ηταν σα να δουλεψα κανονικα!Καλα της λεω κι εδω μπορεις να το κανεις αυτο!!!χΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!Ακου τι λεει....

Διαφημίσεις

Με τις δουλειές με έχει πιάσει και εμένα τρέλα... Νιώθω να αγχώνομαι φοβερά που δεν μπορώ να κάνω τις δουλειές που θέλω όπως έχω προγραμματίσει. Σήμερα περιμένω μια κοπέλα το μεσημέρι να μου κάνει μερικά χοντρά. Δεν μπορώ να βρω και καθαρίστρια. Εϊναι τραγικό αυτό το πράγμα... Αυτή που θα έρθει σήμερα, δεν μπορεί πρωινά παρά μόνο ορισμένες φορές και αυτό για 3-4 ώρες το πολύ. Αλλά και το μεσημέρι τι να την κάνω? Θόρυβο δεν μπορεί να κάνει και όταν περάσει η ώρα κοινής ησυχίας, θα έχει βραδιάσει... Αλλά δεν βρίσκω άλλη...

Είναι απίστευτο!!!!Μου το ακύρωσε πάλι!!!! Είναι τραγική η κατάστασή μου... Τελείωσε, δεν την ξαναπαίρνω... Ε, δεν θα παρακαλάω την κάθε μία να έρθει να δουλέψει.Ποτέ μη σώσει...!!!!!!!!!:mad:

Με έχουν πιάσει απίστευτα νεύρα. Ή θα μου το ακυρώνουν πάντα την τελευταία στιγμή ή όποια τελικά έρχεται είναι μουρλή! Μα να μην μπορώ να σταυρώσω καθαρίστρια??? Τί να κάνω?????????????

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

γεια σας κοριτσακια μου!!!!!

πριν την εγκυμοσυνη οταν εμπαινα στο καφε μας ειχα 3-4 σελιδες να διαβασω,τωρα πια καμια μας δεν ειχε χρονο και σας προλαβαινω:D:D:D.

λοιπον δεν ξερω πως ειστε εσεις αλλα εγω εχω πολλαααααααααααααααα νευρα.....μα πολλα!επιλοχειο καταθλιψη οχι αλλα νευρα απεριοριστα.σπιρτο αναμμενο σας λεω,ετσι χωρις λογο.χτες ηρθε η μαμα μου απο το χωριο για λιγη βοηθεια και ακομα και εκεινη θα την βρισω:-(.αλλα ετσι οπως πανε τα νευρα μου αυτη που δεν θα γλιτωσει το βρισιμο ειναι η πεθερα μου με τις ηλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιθιες ερωτησεις!καλα η γυναικα δεν αντεχεται και εκανε το λαθος ο αντρας μου να μου πει οτι μοιαζουμε κιολας.και τον παρακαλεσα αν το πιστευει αυτο να παρει ενα καλασνικοφ και να με σκοτωσει επιτοπου!!!!!!!!!

ινακι θελω την βοηθεια σου,κοιταζα εχτες στο e-bay για μαρσιππο και ειδα αυτο,πιστευεις θα με βολεψει?????γιατι εγω ειμαι ασχετη ενω εσυ το κατεχεις:D!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290271982287&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

mamageor ποιο καροτσι πηρες??????????

Είναι απίστευτο!!!!Μου το ακύρωσε πάλι!!!! Είναι τραγική η κατάστασή μου... Τελείωσε, δεν την ξαναπαίρνω... Ε, δεν θα παρακαλάω την κάθε μία να έρθει να δουλέψει.Ποτέ μη σώσει...!!!!!!!!!:mad:

Με έχουν πιάσει απίστευτα νεύρα. Ή θα μου το ακυρώνουν πάντα την τελευταία στιγμή ή όποια τελικά έρχεται είναι μουρλή! Μα να μην μπορώ να σταυρώσω καθαρίστρια??? Τί να κάνω?????????????

ασε, το ιδιο ακριβως επαθα κ εγω εχτες!! δραμα !!

γεια σας κ απο εμενα!!!

εμεις το βραδυ αποσυντονιστηκαμε πληρως!!! μονο κατι μισαωρα μου αφηναν για υπνο κ αυτα μην φανταστειτε πολλα....

το πρωι ηταν καπως μαζι κ επεσαν συνεχομενα 3 ωρες αλλα μεχρι να κανω καμια δουλεια ξυπνησαν!!! ηρθε κ η παιδιατρος... μας εκανε ενα εμβολιο που το κανουν στα προωρα για λοιμωξεις... κοριτσια , δεν το αντεξα:(:(:(... εβλεπα να τρυπαει τις μικρες μου κ εκλαιγα μαζι τους... ακομα κ τωρα που το γραφω παλι βουρκωνω... κ τον αλλο μηνα θα κανουμε 2 εμβολια μαζι... πως θα τις αφησω να μου τις τρυπησει παλι????

παντως μας βρηκε πολυ καλες. αναπτυσονται γρηγορα κ σε λιγο λεει θα καλυψουν τη διαφορα. μαλιστα επειδη δεν ειχε καμπυλες για προωρα , στις καμπυλες για τελειωμηνα ειμασταν στη μεση σχεδον οσο αφορα υψος κ κεφαλι κ μονο στα κιλα ειμαστε κατω των οριων!

μου ειπε αν εχει κ καλο καιρο να τις βγαζω εξω. μονο σε κλειστους χωρους να μην πηγαινουμε κ να μην τις φερνω σε επαφη με παιδια. απο σπιτι σε σπιτι μας εδωσε το οκ ασχετα καιρου κ ετσι το Σαββατο θα κανουμε την πρωτη οικογενειακη μας βολτα:D:D:D!!

μαρινακι κ mamageor μακαρι να συνεχιστει ετσι το ωραριο σας!!! ζηλευω....

angie μπρουμυτα ξερω δεν κανει.. εκτος κ αν εισαι απο πανω του!!!

bebe q κουραγιο!!!!

Σοφακι τι σου εκανε παλι η πεθερα σου βρε???

όσα και να ειναι, να τα παρεις μην τους τα αφησεις

Αλεκα δυστυχως αυτα τα λεφτα δεν θα μπουν στην τσεπη μας! εμεις τους ενδιαμεσους κανουμε!!! πρεπει να πληρωθει το μαιευτηριο! 10000 ειναι αυτες!!!

Βρε κοριτσια ξερετε τι σκεφτηκα?Δεν μπορουμε να κανονισουμε να αφησουμε τα μωρα σε μαμαδες να πουμε βρε αδερφε οτι θα παμε στο ικα στη δεη σοτν οαεδ και να κανονισουμε κανενα καφεδακι να στρωσει λιγο η γουνα μας?Δεν τα εχετε παιξει με την κλεισουρα και τις πανες?Τι λετε?

εγω δεν εχω προβλημα να πω οτι παω για καφε... ουτως η αλλως το κανω ηδη αυτο απλα θα πρεπει να μην δουλευει η μητερα μου κ να μπορει κ ο πατερας μου για να ερθουν να τις κρατησουν. στην πεθερα μου δεν τις αφηνω αν δεν προκειται για δουλεια...

baJfp2.png

γεια σας κοριτσια,αστα σοφακι και εγω με την πεθερα ειμαι να την πνιξω πραγματικα..δεν φτανει που σφυριζει αδιαφορα σε θεμα βοηθειας εστω να πλυνει ενα πιατο δεν ζηταω τραγικα πραγματα,ερχετε και ξεσηκωνει την μικρη να την παρει στο σπιτι της κατω να παιξουν κλπ και φανταστειτε της ειχα κανει εξηγηση οταν γεννηθει το μωρο δεν θελω η μικρη να ερχετε κατω γιατι εκτος το οτι την φιλανε ολοι και το βλεπω να ξανααρωσταινει δεν θελω να νιωθει οτι την διωχνω και ετσι αρχιζει να τσιριζει η μικρη ξυπναει και τον μπεμπη και εγω εχω χιλια πραγματα να κανω..χτες μου ειπε και το κορυφαιο με ρωτησε αν ειναι ησυχος ο μικρος τις λεω σε γενικες γραμμες ναι αλλα εχει 2-3βραδια να κοιμηθει και γυρναει και μου λεει..ελα μωρε ολες ετσι λετε αφου λεει εχεις ενα πρωσοπω φρεσκαδουρα δεν κοιμασε???μου ηρθε να την σκοτωσω πραγματικα σας λεω..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...