Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

.....Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω κουκλίτσες γιατι τρέχω η παλαβή...

εμείς εχουμε εδώ και 4 μέρες κολικούληδες...........βγάζει και τα δοντάκια του το μεγάλο μου.......τη νύχτα κλαίει ο μικρός,τη μέρα και τα δυό μαζί...

ωχ αμάν........

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε τι δεκα λεπτα?? θα γκρεμιστουν τα τζαμια απο τις τσιρίδες που βάζει το σπλαχνο μου ετσι και τον αφησω κατω ...

τον αφησα μπρουμυτα.. οντως τους βοηθάει για τα πονακια, αυτο καταλαβα και εγω

λενε οτι δεν κανει γιατι αυξανεται η πιθανοτητα αιφνηδιου θανατου. Δεν εχει αποδειχθει η συνδεση τους ομως και αν το κανει και υπο επιτηρηση κανενα προβλημα νομιζω...

η δικια μου θελει συνεχη κινηση στο μαρσιπο, συγκεκριμενα περπατημα...οποτε δεν μπορω να κανω δουλειες, ειναι πιο στατικες για τα γουστα της!!!

[

καταρχην να σου ζησει...

κατα δευτερον απο που εβγαλε το συμπερασμα οτι εχει αλλεργια και σου διμει και το πανακριβο neocate???κανατε εξετασεις???

τριτον για ποιο λογο δινεις συμπληρωμα???εαν το παιδι εχει αλλεργια οπως λεει ο παιδιατρος τοτε ο μ.θ. ειναι το μονο που ενδεικνυται....

τεταρτον τι εννοεις οτι δε κανει κακα ???καθε ποτε κανει???

τα αερια κλπ ειναι κολικοι και αυτο θελει υπομονη απλα γυμναστικη ποολυ στα ποδαρακια ζεστες κομπρεσες και υπομονη.....

σε ρωταω γιατι και εμενα η μεγαλη εχει αλλεργια ακομη και την εχουμε ακομη γιατι καηκαμε απο ασχετους παιδιατρους που δε μας βοηθησανε και λεγανε διαφορα.....

Σ'ευχαριστω!Δε ξερω να σου πω την αληθεια απο που εβγαλε το συμπερασμα οτι εχει αλλεργια αφου η μονη εξεταση που καναμε ηταν υπερηχος στην κοιλιτσα και δεν εδειξε κατι, μου ειπε οτι τα συμπτωματα για την αλλεργια ειναι κλινικα, της παρατηρησης λεει!Χθες εφερα αλλον παιδιατρο που μου ειπε οτι η αλλεργια συνηθως εμφανιζεται μετα τον 2ο μηνα, τα θηλαζοντα μωρακια μπορει να κανουν κακα 7 φορες τη μερα ή 1 φορα στις 7 μερες, εγω να σου πω την αληθεια μετα τις 3 μερες μεχρι τωρα της εβαζα μπατονετα με λαδακι ή υποθετο γιατι πιστευα οτι οι πονοι που ειχε ηταν απο την δυσκοιλιοτητα αλλα παρατηρησα οτι και μετα το υποθετο παλι ειχε πονους οποτε ειναι κολικοι(που μπορει να τους πεηρεαζει λιγακι κι η δυσκοιλιοτητα).

Συμπληρωμα δε δινω σχεδον καθολου πλεον γιατι εχω γαλα δικο μου, απλα τις προηγουμενες μερες μου ειχε κολλησει η ιδεα οτι κατι ειχε το δικο μου γαλα και την εκανε δυσκοιλια, αλλα ο καινουριος γιατρος μου λεει οτι ο θηλασμος ειναι οτι καλυτερο οποτε με ξεαγχωσε αυτο, τωρα εχει 4 μερες να κανει κακα της αλλα θα περιμενω δε της βαζω υποθετο.

Το Neocate το πηραμε μετα απο πολλα γαλατα συμπληρωματος και ουσιαστικα τζαμπα διοτι εχει και χαλια γευση και δε της δινω κιολας!Το προτεινε ο παιδιατρος ο πρωτος!

(Ελπιζω να μη σ'επρηξα)Εσεις τι εξεταση κανατε για την αλλεργια;

Για τον καφέ δεν έχει κάποια ανάλογη εμπειρία τελικά; Μετά από πόση ώρα περνά η επίδραση και μπορώ να θηλάσω; Τώρ νιώθω καλύτερα πάντως...

Εγώ φοβάμαι να την βάζω μπρούμυτα. Μόνο στο πλάι, αν και στον ύπνο μου γυρνάει μερικές φορές ανάσκελα...

Με τις δουλειές με έχει πιάσει και εμένα τρέλα... Νιώθω να αγχώνομαι φοβερά που δεν μπορώ να κάνω τις δουλειές που θέλω όπως έχω προγραμματίσει. Σήμερα περιμένω μια κοπέλα το μεσημέρι να μου κάνει μερικά χοντρά. Δεν μπορώ να βρω και καθαρίστρια. Εϊναι τραγικό αυτό το πράγμα... Αυτή που θα έρθει σήμερα, δεν μπορεί πρωινά παρά μόνο ορισμένες φορές και αυτό για 3-4 ώρες το πολύ. Αλλά και το μεσημέρι τι να την κάνω? Θόρυβο δεν μπορεί να κάνει και όταν περάσει η ώρα κοινής ησυχίας, θα έχει βραδιάσει... Αλλά δεν βρίσκω άλλη...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

μου ζήτησαν ληξιαρχ. πραξη γεννησης του μικρου κ τα βιβλιαρια υγειας δικο μου κ του μπαμπα. Σημειωσε οτι χρειαζεται πιο πιριν να πασ στο Μητρωο να δηλωσεις το παιδι σε καποιο βιβλιαριο υγειας (εγω το δηλωσα στο δικο μου και ετσι μοθ ειπαν οτι εχω 10% περισσοτερα χρηματα στο επιδομα τοκετου. )

αρα πρωτα στο μητρωο, δηλωσα το μωρο στο δικο μου βιβλιαριο και μετα με το δικο μου βιβλι, του μωρου και του μπαμπα, πας στο γραφειο παροχων μαζί και με την ληξ. πράξη γεννησης και σου δινουν μια αποδειξη για το ποσο που δικαιουσαι και μετα πας στο ταμειο και στα δινουν :)

το επιδομα τοκετου που πηρα ηταν 990 ευρω (δεν ξερω αν ειναι στανταρντ ποσο ή αν εχει να κανει με κατι αλλο)

Thanks, πηγες και στον ΟΑΕΔ να παρεις το συμπληρωματικο επιδομα μητροτητας;Την διαφορα αναμεσα στον μισθο σου και αυτα που πηρες απο το ΙΚΑ;

Thanks, πηγες και στον ΟΑΕΔ να παρεις το συμπληρωματικο επιδομα μητροτητας;Την διαφορα αναμεσα στον μισθο σου και αυτα που πηρες απο το ΙΚΑ;

οχι ακομη γιατι δεν εχω καταφερει να αφησω καπου το μικρουλι. αλλα θα προσπαθήσω σύντομα να παω γιατι πρεεπι να παω πρώτα μια φορα να παρω ενα εντυπο για να το δωσω στον εργοδότη μου να το συμπληρώσει και μετα να παω να το καταθεσω στον οαεδ παλι. εσυ πήγες? ξέρεις τι αλλο χρειαζεται να εχει καποιος μαζί του εκτός απο αυτο το συμπληρωμένο χαρτί?

με τις δουλειες δεν με πιανει καμια τρελα κοινως χ@@@κα το σπιτι μου ειναι καθαρο λιγο μαζεμα το πρωι και το μεσημερι τουαλετα κουζινα το βραδυ και τελος α και μαγειρεμα.Τα πολυ ιδιαιτερ δεν θα σκασω ειδικα οτν κανω τζαμια σε 8 μπαλκονοπορτες και μετα απο 5 λεπτα ακριβως παει ο μεγαλος με ταχερια του και τα κανει χαλια δεν αγχωνομαι καθολου ειμαι κανει να τα παρατησω μπαχαλο και να παω βολτα εχω σκοπο να ζησω 100 χρονια εγω.

Ινακι και εγω τον βγαζω εξω απο 20 ημερων για κντινα ψωνια αλλα σημερα που θα παρουμε την ευχη θα τον παιρνω κανονικα παντου.

Λουσυ εμενα η δικη μου μαμα αν της πω οτι θα παω για καφε θα μου τον κρατησει αλλα τη γκρινια θα εχει που εγω δεν προλαβα να μαγειρεψω και εχω δουλειες και αργησες ασε που θα περει 300 τηλεφωνα οποτε την αποφευγω και ειναι ενας απο τους λογους ποπυ παω με το παιδι παντου μαζι δεη οτε κτλ γιατι δεν αντεχεται

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι ακομη γιατι δεν εχω καταφερει να αφησω καπου το μικρουλι. αλλα θα προσπαθήσω σύντομα να παω γιατι πρεεπι να παω πρώτα μια φορα να παρω ενα εντυπο για να το δωσω στον εργοδότη μου να το συμπληρώσει και μετα να παω να το καταθεσω στον οαεδ παλι. εσυ πήγες? ξέρεις τι αλλο χρειαζεται να εχει καποιος μαζί του εκτός απο αυτο το συμπληρωμένο χαρτί?

Δεν εχω παει ακομα,αλλα ριξε μια ματια σ'αυτοhttp://crystalpixel.blogspot.com/2009/02/blog-post_8568.html λεει τι χρειαζεται απλα κι εγω οταν πηγα στο ΙΚΑ να παρω το επιδομα κυοφοριας μου ειπανε οτι χρειαζεται ενα κατεβατο χαρτουρα και οταν πηγα στο ταμειο τελικα ηθελε 1-2 μονο!!!Μα ποτε αυτο το δημοσιο θα εκσυγχρονιστει να μη μας ταλαιπωρει βρε παιδι μου;;;;

Διαφημίσεις

Δεν εχω παει ακομα,αλλα ριξε μια ματια σ'αυτοhttp://crystalpixel.blogspot.com/2009/02/blog-post_8568.html λεει τι χρειαζεται απλα κι εγω οταν πηγα στο ΙΚΑ να παρω το επιδομα κυοφοριας μου ειπανε οτι χρειαζεται ενα κατεβατο χαρτουρα και οταν πηγα στο ταμειο τελικα ηθελε 1-2 μονο!!!Μα ποτε αυτο το δημοσιο θα εκσυγχρονιστει να μη μας ταλαιπωρει βρε παιδι μου;;;;

η απάντηση στο ερωτημα σου είναι : ΠΟΤΕ !! :) ασε, μόλις τώρα διαβάζω ένα αρθρο και μιλάω με τον αντρα μου στο chat .. ψάχνουμε χώρα να μεταναστέυσουμε .. και αν ακομη αντεξουμε εμεις εδω, τα παιδια μας δεν την βγάζουν καθαρή. ξέρεις πόσοι φίλοι μου έχουν φύγει απο ελλαδα για μόνιμα στο εξωτερικό? αρκετοι είχαν γυρίσει απο σπουδες εξωτερικό, ήρθαν ελλαδα, δούλεψαν λίγο εδω και αφου είδαν και αποειδαν ξαναεφυγαν. οταν ακους πως φέρονατι και πως βοηθανε τις μαναδες εξω τρελαινεσαι...

η απάντηση στο ερωτημα σου είναι : ΠΟΤΕ !! :) ασε, μόλις τώρα διαβάζω ένα αρθρο και μιλάω με τον αντρα μου στο chat .. ψάχνουμε χώρα να μεταναστέυσουμε .. και αν ακομη αντεξουμε εμεις εδω, τα παιδια μας δεν την βγάζουν καθαρή. ξέρεις πόσοι φίλοι μου έχουν φύγει απο ελλαδα για μόνιμα στο εξωτερικό? αρκετοι είχαν γυρίσει απο σπουδες εξωτερικό, ήρθαν ελλαδα, δούλεψαν λίγο εδω και αφου είδαν και αποειδαν ξαναεφυγαν. οταν ακους πως φέρονατι και πως βοηθανε τις μαναδες εξω τρελαινεσαι...

Εγω παντως σε οποιον συγγενη/φιλο σπουδασε εξω και με ρωταει αν ειναι να ψαξει για δουλεια εδω του λεω "ΟΥΣΤ", ξαναφυγε οπως εισαι!Τι να κανεις εδω;Να δουλευεις για το τιποτα και να στα παιρνουνε μονο;;;;Γιατι μονο απο αυτους που μπορουν τα παιρνουν!!!Και να πληρωνεις γι'ασφαλεια τα κερατιατικα σου και μετα οταν ειναι να παρεις κατι πισω ή να κανεις καμια εξεταση να τα ξαναπληρωνεις και ιδιωτικα!!!Δλδ αν δεν εχεις καηκες!

Η Ελλαδα ειναι ωραια να ερχεσαι να κανεις διακοπες!!!!Αν πεις οτι ζεις εδω μονο σαν ανθρωπο δε σου φερονται, μαλλον δε το'χουν παρει πρεφα οτι το ειδος εξελιχθηκε απο πιθηκο και γιναμε ανθρωποι(μερικοι γινανε...κατι αλλοι ειναι ακομα πιθηκοι μαλλον)

Ινακι και εγω τον βγαζω εξω απο 20 ημερων για κντινα ψωνια αλλα σημερα που θα παρουμε την ευχη θα τον παιρνω κανονικα παντου.

Λουσυ εμενα η δικη μου μαμα αν της πω οτι θα παω για καφε θα μου τον κρατησει αλλα τη γκρινια θα εχει που εγω δεν προλαβα να μαγειρεψω και εχω δουλειες και αργησες ασε που θα περει 300 τηλεφωνα οποτε την αποφευγω και ειναι ενας απο τους λογους ποπυ παω με το παιδι παντου μαζι δεη οτε κτλ γιατι δεν αντεχεται

Μπραβο βρε Μαρινακι, δεν ειμαι η μονη που το βγαζω καθε μερα εδω μεσα!Κι εμεις αυριο θα παμε για ευχη. Για καφε εγω μπορω απλα πρεπει να βγαλω με το θηλαστρο και η χοανη μου εχει χαλασει. Αρααγε στο λητω εχει ανταλακτικα της medela, ξερει καμια;

Και εγω δεν την πολυαφηνω γιατι μολις αρχισει την γκρινια με παίρνουν αμεσως τηλέφωνο να παω να την παρω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...