Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερααααα..κι εμεις σημερα μια χαρα! κοιμηθηκε 11 ξυπνησε 5 και τωρα κοιμαται.Εγω ειχα κοι,ηθει απο τις 9 .30 γιατι πονουσε η πλατη μου και στις 11 τον ταισε ο αντρας μου..Εσκασα στον υπνο!!! αντε κ στα δικα σας οι υπολοιπες!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω πω πως ζηλευω...εγω όπως σας ειπα μετα το εμβολιο περιμενα τα δεκατα που τελικα ηρθαν! Βασικα εφτασε μεχρι 37,8 ως τωρα αρα ντεπον δεν του εδωσα. Βεβαια με το που τον σηκωνα αγκαλια επεφτε αμεσως. Δεν εχει χασει όμως το κεφι του και την ορεξη του απλα νυσταζει λιγι παραπανω το μωρο μου. Εννοειεται ότι εχω κοιμηθει μονο 2-3 ωρες, το ιδιο και εχθες που ειχε ξυπνησει οΑγγελος και ειμαι ψιλοκομματια.

Καλημερα σας ειπα? Καλημερα λοιπόν!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γεια σας μανίτσες!!!

Είμαι άυπνη (τί πρωτότυπο)..κοιμήθηκα 12.30 με 2.30 και μετά κα΄τι σκόρπια 20λεπτάκια... Το καλύτερο όμως μου το φύλαγε ο Κομπόστας για το πρωί: Κατούρησε το αερόθερμο, το οποίο ήταν σε λειτουργία!!!!!! Κόντεψα να πάθω υστερία!!!!

Φαμ καλα χαλαρωσε δεν θα τον τρυπησουν με την καπλαντου που ραβουν το αρνι.Τωρα δεν θα καταλαβει πολλα μετα απο 1 χρονου που δεν θα μπαινει καν στον ασανερ να δεις

:lol::lol::lol::lol:ΟΚ έδιωξες κάθε ανησυχία!!!! Να σαι καλά βρε τρελοκόριτσο!!! Ανυπομονώ για καφεδάκι!!!

βολτες, μασαζακι, μια ζεστη κομπρεσα στην κοιλιτσα, κιντερτε, μαραθο, χαμομήλι...η πηγαινε να παρεις τις σταγονες μπας και βοηθησουν!!!

Μαρινα εισαι τρελη ατακαδορησα...απαιχτη σου λεω...δεν υπαρχεις!!! :-P

Γελαω παλι μεσα στη νυχτα με την καπλαντου :D

Κατα τα αλλα, πηγα στον γιατρο για ελεγχο, η μητρα εχει σχεδον επανελθει και ειμαι ετοιμη για το αθλημα...τωρα ψαχνω να βρω το χρονο να κοιμαται η μικρη και εμεις να μην ειμαστε λιωμα. Θα παω και για εξετασεις σημερα να δω σε τη φαση ειναι ο θυρεοειδης μου.

Καλό βόλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Και στα δικά μας οι @γ......!!!!!:oops::oops::oops:

καλημερα φιλεναδες κοιμαστε ολες ε?Εμεις παντως κοιμηθηκαμε σημερα απο τις 9 αρακαλω τον ταισα κοιμισμενο στις12 και ξυπνησαμε για μαμ τωρα και παλι νανι καλο ε?μακαρι να συνεχιστει.Σημερα θα παμε και για την ευχη γιατι δεν μπορουσαμε εχτες και απο Δευτερα θα οργωσουμε τους δρομους
καλημερααααα..κι εμεις σημερα μια χαρα! κοιμηθηκε 11 ξυπνησε 5 και τωρα κοιμαται.Εγω ειχα κοι,ηθει απο τις 9 .30 γιατι πονουσε η πλατη μου και στις 11 τον ταισε ο αντρας μου..Εσκασα στον υπνο!!! αντε κ στα δικα σας οι υπολοιπες!

marina και mamageor δεν σας χωνεύω αυτή τη στιγμή!!! Για την ακρίβεια σας αντιπαθώ!!!!

πω πω πως ζηλευω...εγω όπως σας ειπα μετα το εμβολιο περιμενα τα δεκατα που τελικα ηρθαν! Βασικα εφτασε μεχρι 37,8 ως τωρα αρα ντεπον δεν του εδωσα. Βεβαια με το που τον σηκωνα αγκαλια επεφτε αμεσως. Δεν εχει χασει όμως το κεφι του και την ορεξη του απλα νυσταζει λιγι παραπανω το μωρο μου. Εννοειεται ότι εχω κοιμηθει μονο 2-3 ωρες, το ιδιο και εχθες που ειχε ξυπνησει οΑγγελος και ειμαι ψιλοκομματια.

Καλημερα σας ειπα? Καλημερα λοιπόν!

Καλημέρα Αλεκάκι!!! Όλα καλά με τον Αγγελάκο λοιπόν!!!!

Η Έλενα τί κάνει άραγε?????

Ο Αγγελακος μου καλα ειναι...για το μικρουλη ελεγα μωρε, για το εμβολιο.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!

Έχω χάσει αρκετά από αυτά που γράφετε,ελπίζω να είστε καλά κι εσείς και τα μωρά σας.

Εμείς συνήλθαμε από τη βρογχιολίτιδα,τώρα έχουν μείνει τα φλεματάκια που την ενοχλούν και μέχρι να κοιμηθεί ταλαιπωρείται λίγο αλλά καμία σχέση με τις πρώτες μέρες...

Με το θηλασμό δε νομίζω ότι τελικά θα τα καταφέρουμε,το μωρό όταν ήταν άρρωστο είχε χάσει 200 γραμμάρια γιατί δεν είχε ούτε όρεξη ούτε δύναμη να πιει γάλα από μένα,έτσι τώρα η μαμά μου λέει να δίνουμε ξένο για να δυναμώσει και όταν κατεβάζει το στήθος γάλα να τη βάζω...Η αλήθεια είναι ότι ήθελα πάρα πολύ να θηλάσω αλλά νομίζω ότι προτεραιότητα έχει να πάρει το μωρό μου βάρος...

Αύριο κλείνουμε κι εμείς 1 μήνα!!!

Και την άλλη βδομάδα θέλω να πάω στο γιατρό να μου πει πότε επιτέλους μπορούμε να "αθληθούμε" ξανά,μου έλειψε πολύ τόσους μήνες...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια ξερετε τι σκεφτηκα?Δεν μπορουμε να κανονισουμε να αφησουμε τα μωρα σε μαμαδες να πουμε βρε αδερφε οτι θα παμε στο ικα στη δεη σοτν οαεδ και να κανονισουμε κανενα καφεδακι να στρωσει λιγο η γουνα μας?Δεν τα εχετε παιξει με την κλεισουρα και τις πανες?Τι λετε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε κοριτσια ξερετε τι σκεφτηκα?Δεν μπορουμε να κανονισουμε να αφησουμε τα μωρα σε μαμαδες να πουμε βρε αδερφε οτι θα παμε στο ικα στη δεη σοτν οαεδ και να κανονισουμε κανενα καφεδακι να στρωσει λιγο η γουνα μας?Δεν τα εχετε παιξει με την κλεισουρα και τις πανες?Τι λετε?

Τι καλή ιδέα Μαρινάκι,αλλα πόσο μακρυά είναι όλο αυτό απο την πραγματικότητα....(την δική μου τουλάχιστον...)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

Καλημερα κοριτσακια...

Εμεις δοξα το Θεο μπορει να κοιμομαστε αργα για βραδυ αλλα κοιμομαστε καλα...;)

Τωρα που πηρα και το μαρσιππο τον βαζω μεσα και κανω κ δουλειες.Αυτη τη στιγμη κοιμαται και εχω λιγο χρονο να αποφασισω τι φαγητο θα φαμε..

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημερα κοριτσακια...

Εμεις δοξα το Θεο μπορει να κοιμομαστε αργα για βραδυ αλλα κοιμομαστε καλα...;)

Τωρα που πηρα και το μαρσιππο τον βαζω μεσα και κανω κ δουλειες.Αυτη τη στιγμη κοιμαται και εχω λιγο χρονο να αποφασισω τι φαγητο θα φαμε..

Τελικα καλα ελεγε η γιαγια μου <<πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι>> Ελεος με τις δουλειες Ελινα ελεος:D:D:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα καλα ελεγε η γιαγια μου <<πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι>> Ελεος με τις δουλειες Ελινα ελεος:D:D:D:D

:lol::lol::lol:

Τι να κανω θες να με πιασει υστερια με το αχουρι??

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμενα!

Βρε κορίτσια... Ήπια έναν ελληνικό κατά τις 11 και νιώθω ότι με πείραξε στα νεύρα αυτή τη φορά... Δεν ξέρω γιατί. Κάθε μέρα πίνω έναν και περνάει απαρατήρητος... Λέτε να πειράξει το μωρό αν θηλάσω τώρα σύντομα; Ευτυχώς κοιμάται τώρα, αλλά θα ξυπνήσει πεινασμένη...

Καλή η ιδέα σου, αλλά γιατί να μην πείτε καθαρά ότι πάτε για καφεδάκι:?::?::?: Δυστυχώς δεν βάζω τον εαυτό μου μέσα, γιατί μου είναι αδύνατον αυτόν τον καιρό. Η μόνη που μπορεί να κρατήσει το μωρό είναι η μαμά μου και έχει ήδη κλεισμένα τα μεσημερια και απογεύματα με τα άλλα εγγόνια. Δεν θέλω να την δεσμεύσω επιπλέον αν δεν υπάρχει ανάγκη γιατί τα έχει παίξει και εκείνη. Η αλήθεια είναι όμως ότι μου την έχει δώσει η κλεισούρα...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Αχ βρε Μαρινάκι εγώ δεν έχω "απογαλακτιστεί" ακόμη... Εδώ έχω γάμο πάρα πολύ καλής φίλης 6/2 και πολύ το σκέφτομαι αν θα πάω (για να μην αποχωριστώ την αφεντομουτσουνάρα του Κομπόστα...)

:lol::lol::lol:

Τι να κανω θες να με πιασει υστερια με το αχουρι??

Γεια σου Ελινάκι που σε νοιάζει ακόμη το σπίτι....εγώ σε λίγο θα πετάω σκουπίδια στο πα΄τωμα που λέει ο λόγος!!!!

κορίτσια μου καλημερα.

να ρωτησω, αφήνετε εσεις καθόλου μπρούμυτα ν ακοιμηθουν τα μικρα σας? εμενα ο μικρος εχτες και σήμερα ολη μερα ειναι ανήσυχος και ηρεμεί μόνο οταν τον βαζω πανω μου μπορουμυτα σε θέση σαν να ρευτει και εκει τον παιρνει ο υπνος και ειναι πολυ ησυχος. πειραζει να τον αφησω τωρα λιγο ετσι στην κουνια και να τον εχω τον νου μου? θελω να παω τουαλετα η αμοιρη και δεν εχω καταφερει ακομη :)

γεια σας τσουπρες, εμεις τωρα γυρισαμε απο την βολτα! Πηγαμε να αλλαξουμε ενα βιβλιο και πηρα και ενα κολαν χοντρο να φοραω με τις μακριες μου μπλουζες για μην φαινονται οι μπουταρες μου!!!

Η μικρη στο μαρσιπο κοιμοταν...

οπως καταλαβαινεις μαρινακι για μενα κλεισουρα τελος!!! Πειτε με γαιδουρα τρελη αναισθητη αλλα το μωρο το βγαζω εξω κανονικά και μαλιστα χθες πηγαμε και στο mall.

To μονο που μενει πλεον ειναι να το παιρνω και στο γραφειο :D :D

Angie σημερα που κοιμηθηκε για 2 ωρες στο κρεβατι μου που ειχε άπλα μπρουμυτα γυρισε. Τους βολευει μαλλον και βοηθαει στα πονακια. Εγω την δενω πλεον στο ριλαξ και παω τουαλετα. Μεχρι 10 λεπτα καθεται ηρεμη.

Angie σημερα που κοιμηθηκε για 2 ωρες στο κρεβατι μου που ειχε άπλα μπρουμυτα γυρισε. Τους βολευει μαλλον και βοηθαει στα πονακια. Εγω την δενω πλεον στο ριλαξ και παω τουαλετα. Μεχρι 10 λεπτα καθεται ηρεμη.

καλε τι δεκα λεπτα?? θα γκρεμιστουν τα τζαμια απο τις τσιρίδες που βάζει το σπλαχνο μου ετσι και τον αφησω κατω ...

τον αφησα μπρουμυτα.. οντως τους βοηθάει για τα πονακια, αυτο καταλαβα και εγω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...