Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου...την διαβασα την κουβεντουλα σας πολυ μου αρεσε. Δεν βλεπω να διαφωνουμε πουθενα. Όλες μας βαζουμε τη μητροτητα πανω απο τους υπολοιπους ρολους μας. Από εκει και περα, αλλες απο εμας ακομη και πολυτεκνες μπορουν να ανταπεξελθουν και στους υπολοιπους ρολους και άλλες δεν θα μπορουσαν. Άλλες δεν θελουν να εχουν άλλους ρόλους. Εγω ειμαι στην δευτερη κατηγορια...Για να μπορεσω να καλυψω και τα παιδακια μου πανω απο όλα, και την δουλεια μου και τον αντρα μου και τον εαυτο μου, θα μεινω στα δυο παιδακια που δεν νομιζω ότι ειναι λιγα για την εποχη μας. Στατιστικα λεει στην καθε μαμα αναλογει 1.4 παιδια χαχα!!!!! Με το καλο όσες επιθυμουν να αποκτησουν γρηγορα ή όποτε το θελουν τελος παντων ενα ακομη παιδακι.

Για εμενα η μητροτητα ειναι θεμα πολυ προσωπικο...η καθε μια το βλεπει απο την δικη της πλευρα και φυσικα θεωρει ότι ειναι λογικη και δικαιη.

Πηγαμε λοιπόν στον παιδιατρο και καναμε το πρωτο μας εμβολιο...εφτα μαζι παρακαλω! Ένα ποσιμο του ροτοιου και ένα εξαπλο όπως θα δειτε στο βιβλιαριο του μωρου σας. Αναμενω εναν πυρετακο, θα σας πω τα σχετικα αυριο που θα ξερω.

Ο μπεμπουλης μου ειναι μια χαρα, 6100, 64 πόντους! Η κεφαλα μας ειναι 40.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μεγαλος ο μπομπιρας!!!! αντε με το καλο κ το επομενο εμβολιο!!!

νομιζα οτι το πρωτο εμβολιο γινεται στον 3ο μηνα...

κ εμεις αυριο περιμενουμε την παιδιατρο να μας κανει ενα εμβολιο που το κανουν στα προωρα... για τυχων λοιμωξεις του αναπνευστικου...

πρεπει να παω κ στο ικα να παρω τα λεφτα για τις θερμοκοιτιδες για να πληρωσουμε το μαιευτηριο... κ στον οαεδ για να ξαναπλακωθω:mad::-x:-x γιατι ηταν να με πληρωσουν στις 18 κ δεν τα ειχαν ετοιμασει λενε:shock:!!! κ ολα αυτα για 400ε!!!!

τωρα περιμενω το εγερτηριο! να κανουμε μπανιο κ να φαμε....

baJfp2.png

όσα και να ειναι, να τα παρεις μην τους τα αφησεις

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Πηγαμε λοιπόν στον παιδιατρο και καναμε το πρωτο μας εμβολιο...εφτα μαζι παρακαλω! Ένα ποσιμο του ροτοιου και ένα εξαπλο όπως θα δειτε στο βιβλιαριο του μωρου σας. Αναμενω εναν πυρετακο, θα σας πω τα σχετικα αυριο που θα ξερω.

Εμείς που είμαστε 5200, 58 πόντους με 38,5 πόντους κεφάλα, να ανησυχώ? να διευκρινίσω ότι είμαστε πόντιοι!!!

επίσης, δεν πήραμε ακόμα βιβλιάριο! έχουν έλλειψη οι κλινικές και τα νοσοκομεία εδώ, λόγω τυπογραφείου, μας είπαν!

15y6xxxv0qx3picm.png

να ανησυχεις γιατι??? 1.5 μηνων δεν εχω μετρηση, εχω ενος μηνα μονο: 5200, 59 ποντους, 38 κεφαλι. Αυτος ο μπεμπακος μου ειναι 4 πόντους πιο ψηλος απο τον Αγγελο και μισο κιλο πιο ελαφρυς...

Επεξεργάστηκαν by aleca

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ναι καλε το 90ειμαι,με θελετε η να φυγω??

Να μείνεις! Να μείνεις!!!!!! Μικρή και τριανταφυλλένια!!!!

κοριτσιαααααααααα

εχω φρικάρει !! μόλις ζυγίστηκα και αντί να εχω χάσει κιλά.. εχω αρχίσει να παίρνω πάλι !!! παναγίτσα μου, τι θα κανω?? ...

λέτε να παρω τηλ και να κλεισω gilli diet? λετε να κανει τιποτα αυτο?

Δεν φτιάχνεις κανένα εύκολο φαγάκι? Όσπρια, μακαρόνια, κρέας με πατάτες στον φούρνο...αλλά και το gilli diet καλή ιδέα ακούγεται!!!!

γεια σας!εμενα σημερα ο μικρος ηταν πολυ ανησυχος και δεν εχει κοιμηθει καθολου ολη την ημερα και δεν ξερω τι αλλο να του κανω!!!τωρα τον εχω στο ρηλαξ και κοιταει γυρω γυρω ελπιζω να μου κοιμηθει...

Αφού δεν κλαίει, πάλι καλά...

Γεια σας κοριτσάκια.

Εμείς συνεχίζουμε με την ίδια ένταση τους κωλικούς, μας έχουν αλλάξει τα φώτα όμως και βεβαίως έχουμε πάρα πολλά κλάματα. Τώρα μόλις ξύπνησα και είπα να μπώ να μάθω τα νέα σας.

ΦΑΜ μου βοήθεια έχω από την μητέρα μου η οποία να είναι καλά η γυναίκα έρχεται κάθε μέρα και μου κάνει όλες τις δουλειές ή αντίστοιχα κρατάει το μωρό και κάνω εγώ τις δουλειές. Η εξάντληση όμως είναι φοβερή!!!!!!!!!! Μιλάμε ότι κοιμάμαι στην καλύτερη 2-3 ώρες την ημέρα και εκείνο όταν έρχεται η μητέρα μου. Και από τον αντρούλη μου έχω βοήθεια το βράδυ αλλά όπως και να το κάνεις πρέπει να κοιμηθεί γιατί δουλεύει κιόλας και έτσι επωμίζομαι πάλι εγώ τις περισσότερες ώρες.

Αχου Νατασούλα μου, γιατί δεν αφήνεις το σπίτι λίγο πίσω????

Χοντρο πολυ χοντρο θες να πεις οτι στην ηληκια μου η Αννια μπορει να ειναι..................γιαγια?Αλεκααααααααα ακους τι λενε αυτεεεεεες?

Δεν σταματάτε τις αηδίες, λέω εγώ?!?!?!?!?!?!?!

γεια σας κοριτσακια μου...

Ψύχραιμη "ακούγεσαι" με το εμβόλιο, μήπως επειδή είναι το 2ο παιδάκι? ΕΓώ σκέφτομαι ότι πλησιάζει η ημ/νία που θα τρυπήσουνε τον Κομπόστα μου και ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΙΧΑ!!!!

Φαμ καλα χαλαρωσε δεν θα τον τρυπησουν με την καπλαντου που ραβουν το αρνι.Τωρα δεν θα καταλαβει πολλα μετα απο 1 χρονου που δεν θα μπαινει καν στον ασανερ να δεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

να ανησυχεις γιατι??? 1.5 μηνων δεν εχω μετρηση, εχω ενος μηνα μονο: 5200, 59 ποντους, 38 κεφαλι. Αυτος ο μπεμπακος μου ειναι 4 πόντους πιο ψηλος απο τον Αγγελο και μισο κιλο πιο ελαφρυς...

μου φάνηκε ότι είμαστε κεφάλες!!! :)

σε λίγο θα κάνουμε μπανάκι, μετά βζ και - με τη βοήθεια του Θεού :D -, νανάκια!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Φαμ καλα χαλαρωσε δεν θα τον τρυπησουν με την καπλαντου που ραβουν το αρνι.Τωρα δεν θα καταλαβει πολλα μετα απο 1 χρονου που δεν θα μπαινει καν στον ασανερ να δεις

:D:D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

15y6xxxv0qx3picm.png

Ψύχραιμη "ακούγεσαι" με το εμβόλιο, μήπως επειδή είναι το 2ο παιδάκι? ΕΓώ σκέφτομαι ότι πλησιάζει η ημ/νία που θα τρυπήσουνε τον Κομπόστα μου και ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΙΧΑ!!!!

στο πρωτο ημουν πιο ψυχραιμη γιατι δεν εμπαινα στο παρεντς να διαβασω όλα αυτα περι εμβολιων...:confused: Σε αυτα δε μπορω να πω οτι ανησυχω ιδιαιτερα, σε χτυπηματα και αρρωστειες δεν παλευομαι...

:lol::lol::lol::lol::lol:

μου φάνηκε ότι είμαστε κεφάλες!!! :)!

όχι παιδακι μου μια χαρα εισαστε!!!!!!!!! Του Αγγελου η κεφαλα ηταν παντα εξω απο τις καμπυλες, μια χαρα δεν φαινεται?? Αυτα ειναι κληρονομικα. Βασικα, εγω ειμαι κεφαλας.:rolleyes:

Α, ξεχασα. Αντζι ειχα κανει εγω παλια γκιλι νταιετ, καλα ηταν αλλα στο τελος τα βαρεθηκα. Επισης ηταν πολυ ακξριβα και φαγητο σου εφερναν μονο πενθημερο....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

αχ βαχ,αλη κ τρισαλη παει το χάσα κορίτσια πάλι αυπνη με βλέπω ο μικρός είναι μες τη γκρίνια.αυτοί οι κολικοι μας πιάνουν μέσα στη μαύρη νύχτα τι να κάνω να τον ηρεμήσω;;

:-D

βολτες, μασαζακι, μια ζεστη κομπρεσα στην κοιλιτσα, κιντερτε, μαραθο, χαμομήλι...η πηγαινε να παρεις τις σταγονες μπας και βοηθησουν!!!

Μαρινα εισαι τρελη ατακαδορησα...απαιχτη σου λεω...δεν υπαρχεις!!! :-P

Γελαω παλι μεσα στη νυχτα με την καπλαντου :D

Κατα τα αλλα, πηγα στον γιατρο για ελεγχο, η μητρα εχει σχεδον επανελθει και ειμαι ετοιμη για το αθλημα...τωρα ψαχνω να βρω το χρονο να κοιμαται η μικρη και εμεις να μην ειμαστε λιωμα. Θα παω και για εξετασεις σημερα να δω σε τη φαση ειναι ο θυρεοειδης μου.

εγώ έχω μια ηλεκτρική θερμοφόρα - μαξιλαράκι και είτε το ακουμπάω στην κοιλίτσα του, είτε τον βάζω στη διάρκεια της ημέρας μπρούμυτα για να ζεσταίνεται η κοιλίτσα. και φυσικά, μάραθο οπωσδήποτε!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

αχ δεν μου ερχοταν υπνος...μα καλα να εισαι λιώμα να νυσταζεις τρελα και να μην μπορείς να κοιμηθείς;;; τι χάλι!!! Ευτυχως ξαναξύπνησε για μαμ, ελπίζω οταν τελειώσει να καταφέρω να κοιμηθώ!!

καλημερα φιλεναδες κοιμαστε ολες ε?Εμεις παντως κοιμηθηκαμε σημερα απο τις 9 αρακαλω τον ταισα κοιμισμενο στις12 και ξυπνησαμε για μαμ τωρα και παλι νανι καλο ε?μακαρι να συνεχιστει.Σημερα θα παμε και για την ευχη γιατι δεν μπορουσαμε εχτες και απο Δευτερα θα οργωσουμε τους δρομους

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...