Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ινακι εδω θα μεινω και να θελετε δεν φευγω:lol:

νυσταζω απιστευτα ο μπεμπης κοιμηθηκε στις 11το πρωι ολο πονακια ειναι ο κακομοιρουλης μου..

αχ... κουραγιο!!! κ σε εμενα αυτο λεω... απο τις 2.00 η μικρη μου κλαιει συνεχεια! μονο πανω μου ηρεμει!!! κ τωρα θα ξυπνησει κ η αλλη να φαει... πως θα το κανω :confused::confused::confused:????

baJfp2.png

ναι στα 17εκανα την μαρια και 19και κατι μηνες τον μπεμπη..και σκεφτομαι και για τριτο αλλα οχι τωρα γυρω στα 27λεω..

κ εγω στα 27 ακομα ψαχνομουν:lol::lol::lol:

περα απο την πλακα... συγχαρητηρια βρε αννια που αν κ τοσο μικρουλα εισαι μανουλα 2 παιδιων κ εισαι τοσο κατασταλαγμενη κ σιγουρη για το τι θελεις!!!

baJfp2.png

σε ευχαριστω σοφακι μου..ολοι αυτο μου λενε οτι ειμαι αρκετα ωριμη και κατασταλαγμενη για την ηλικια μου..

υπομονη και εσυ σοφακι μου με τις διδιμουλες..κοριτσια σας αφηνω να τεζαρω λιγο γιατι 5.30πρεπει να ξυπνησω να βγαλω το γαλα..φιλια..

:-D

Διαφημίσεις

αngie οχι να μην αρχισεις ξανα το βρωμοτσιγαρο.... άντεξες 10 μηνες και τωρα που εχεις το αγγελουδι σου σπιτακι θα το αρχισεις? ο γιατρος μου ειχε πει στον αντρα μου (μια και καπνιζε πολύ ο αντρουλης μου) : πως το τσιγαρο το εκοψα γιατι πλεον ειχε παψει να ειναι απολαυση... ξεπαγιαζα στο μπαλκονι για μια ρουφιξια και μετα πλενομουν μια ωρα για να μην μυριζω στα παιδια... οποτε ετσι σκεφτεσαι να εισαι? αλλα επειδη δεν καπνιζω μπορει και να τα λεω λιγο υπερβολικα.... παντως κανε υπομονη....

Εμεις απο πονακια (ευτυχως παναγιτσα μου) δεν εχουμε πλεον..... οι σταγονιτσες του εκαναν παρα πολυ καλο.... εκτος του οτι οταν τις επαιρνε σταματουσε ο πονος αλλα βοηθησε στο εντερακι του και πλεον ριχνουμε κατι πορδίτσες (με το συμπαθιο) που μας ακουνε και εξω....

Και για το καθισματακι αυτοκινητου ηθελα να ρωτησω.... εχουμε παρει και λεει οτι ειναι για 0 μηνων.... αλλα ακομη δεν το εχω βαλει γιατι μου φαινεται πως το καημενο δεν θα βολευεται εκει.... οταν πρεπει να παμε καπου βαζουμε το πορτ μπεμπε στο πισω καθισμα και το δενουμε με την ζωνη... και εγω εννοειται πως καθομαι πισω μαζι του...

a84026bdda.png

Γεια σας κοριτσάκια.

Εμείς συνεχίζουμε με την ίδια ένταση τους κωλικούς, μας έχουν αλλάξει τα φώτα όμως και βεβαίως έχουμε πάρα πολλά κλάματα. Τώρα μόλις ξύπνησα και είπα να μπώ να μάθω τα νέα σας.

ΦΑΜ μου βοήθεια έχω από την μητέρα μου η οποία να είναι καλά η γυναίκα έρχεται κάθε μέρα και μου κάνει όλες τις δουλειές ή αντίστοιχα κρατάει το μωρό και κάνω εγώ τις δουλειές. Η εξάντληση όμως είναι φοβερή!!!!!!!!!! Μιλάμε ότι κοιμάμαι στην καλύτερη 2-3 ώρες την ημέρα και εκείνο όταν έρχεται η μητέρα μου. Και από τον αντρούλη μου έχω βοήθεια το βράδυ αλλά όπως και να το κάνεις πρέπει να κοιμηθεί γιατί δουλεύει κιόλας και έτσι επωμίζομαι πάλι εγώ τις περισσότερες ώρες.

Δεν θυμάμαι ποια κοπέλα, νομίζω εσύ Sofia_m μίλησες κάποια στιγμή για σταγονίτσες για τους κωλικούς. Σου τις έδωσε ο παιδίατρος ή τις πήρες από μόνη σου; Μήπως μπορείς να μου πείς ποιες είναι, την δοσολογία τους και για πόσες μέρες είναι; Και αν σου είναι εύκολο και τα συστατικά τους. Γιατί σε περίπτωση που δεν αντέξω άλλο να στείλω τον αντρούλη μου να τις αγοράσει. Μιλάμε ότι η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Το παιδί κλαίει ασταμάτητα, δεν ησυχάζει σχεδόν καθόλου παρά μόνο τα απογεύματα και δεν κοιμάται με αποτέλεσμα να έχει γίνει νευρικό. Και πόσο πια να αντέξω; Στενοχωριέμαι απίστευτα που δεν μπορώ να την βοηθήσω. Και έχω και την παιδίατρο που μου λέει υπομονή. Αφού υπάρχει λύση γιατί δεν την προτείνουν;

eH1op2.png

LMcjp2.png

αngie οχι να μην αρχισεις ξανα το βρωμοτσιγαρο.... άντεξες 10 μηνες και τωρα που εχεις το αγγελουδι σου σπιτακι θα το αρχισεις? ο γιατρος μου ειχε πει στον αντρα μου (μια και καπνιζε πολύ ο αντρουλης μου) : πως το τσιγαρο το εκοψα γιατι πλεον ειχε παψει να ειναι απολαυση... ξεπαγιαζα στο μπαλκονι για μια ρουφιξια και μετα πλενομουν μια ωρα για να μην μυριζω στα παιδια... οποτε ετσι σκεφτεσαι να εισαι? αλλα επειδη δεν καπνιζω μπορει και να τα λεω λιγο υπερβολικα.... παντως κανε υπομονη....

Εμεις απο πονακια (ευτυχως παναγιτσα μου) δεν εχουμε πλεον..... οι σταγονιτσες του εκαναν παρα πολυ καλο.... εκτος του οτι οταν τις επαιρνε σταματουσε ο πονος αλλα βοηθησε στο εντερακι του και πλεον ριχνουμε κατι πορδίτσες (με το συμπαθιο) που μας ακουνε και εξω....

Και για το καθισματακι αυτοκινητου ηθελα να ρωτησω.... εχουμε παρει και λεει οτι ειναι για 0 μηνων.... αλλα ακομη δεν το εχω βαλει γιατι μου φαινεται πως το καημενο δεν θα βολευεται εκει.... οταν πρεπει να παμε καπου βαζουμε το πορτ μπεμπε στο πισω καθισμα και το δενουμε με την ζωνη... και εγω εννοειται πως καθομαι πισω μαζι του...

Γεια σου Μάχη. Και εμείς έχουμε πάρει το καθισματάκι αυτοκινήτου που είναι από 0-12 μηνών αλλά το μωράκι μας νομίζω ότι δεν βολεύεται. Έχω την αίσθηση ότι παρόλο που λένε ότι κάνει για νεογέννητο, τελικά είναι για πιο μεγάλα μωράκια.

Έχω καταντήσει ζητιάνα!!!!!!!!!! Αυτό με τις σταγονίτσες ισχύει και για σένα. Άν μπορείς γράψε μου.

eH1op2.png

LMcjp2.png

γεια σας!εμενα σημερα ο μικρος ηταν πολυ ανησυχος και δεν εχει κοιμηθει καθολου ολη την ημερα και δεν ξερω τι αλλο να του κανω!!!τωρα τον εχω στο ρηλαξ και κοιταει γυρω γυρω ελπιζω να μου κοιμηθει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Nαι βρε Αντζι μην το ξαναξεκινησεις το βρωμοτσιγαρο τι θα σου προσφερει δηλαδη ηρεμια?Ισα ισα θα εχεις ενα αγχος παραπανω να βγαινεις μεσα στο βρωμοκρυο της Πεντελης να παρεις τσιγαρα και θα βρωμοκοποας στο μικρο θα ειναι μεγαλη σου χαζομαρα ασε που θα πανε 5,40 τι δηλαδη επιδη εμεις ειμαστε ηληθιες και δεν τα καταφεραμε ουτε στην εγκυοσυνη νομιζεις οτι κανουμε καποια μαγκια που βρωμαμε και δινουμε τα λεφτακια μας ???

Αντζι μπραβο κοριτσακι μου εγω δεν θα μπορουσα ουτε καν να το σκεφτω σε αυτη την ηλικια αξιοθαυμαστη και εγω στα 17 εως 27 ημουν καθε βραδυ στα μπουζουκια με μικρες εξαιρεσεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

με λιγα λογια οταν φτασει η αννια την ηλικια σου το μαρακι της θα μπορει να τεκνοποιησει :-P πως σου φαινεται τωρα;;;;

Χοντρο πολυ χοντρο θες να πεις οτι στην ηληκια μου η Αννια μπορει να ειναι..................γιαγια?Αλεκααααααααα ακους τι λενε αυτεεεεεες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

τα καθισματακια αυτοκινητου νομιζω οτι αυτο που γραφουν π.χ 0-13 ειναι τα κιλα και οχι η ηλικια.μαχη το δικο μας ειναι 0-13 και αγορασα αυτο

http://cgi.ebay.co.uk/Kiddopotamus-Snuzzler-Head-Body-Support-Car-Seat_W0QQitemZ290393590964QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_CarSeats_EH?hash=item439cce8cb4

εσενα το εχει?????

Νατασουλα λεγονται infacolic , περιεχει σιμεθικονη, λεει οτι ειναι ακινδυνο κ δεν απορροφαται απο τον οργανισμο... μου τις εδωσε η παιδιατρος , μου ειπε 3 φορες αναμεσα στα γευματα. εγω δινω 4 μεσα στο γαλα... μου ειπαν μολις πανε 3 μηνων τις σταματας. καποια στιγμη που ηταν καλα οι μικρες , τις εκοψα κ το μετανοιωσα γιατι οι κολικοι αν ξεκινησουν κρατανε μεχρι τον 3ο μηνα...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...