Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ωραια συζητηση πιασατε!!!!

πελαγια να σου ζησει ο μπεμπης!!!

ελα μωρε....λες παλι διδυμα??? Πλακα θα εχει

οταν θα ψαχνουμε για σπιτι μετα θα σου πω:lol:!!!

σοβαρα τωρα...αν καποιος μου εξασφαλιζε οτι δεν θα καναμε παλι διδυμα , θα το προσπαθουσαμε! ειναι κ το οικονομικο στη μεση... αυτη τν στιγμη οι δυο μικρες ειναι εξασφαλισμενες χωρις να ζοριστουμε... δοξα το Θεο οι νυφες σου εχουν καλη προικα:tongue::tongue::tongue::tongue:! αν πουμε οτι παμε για 3 θα ζοριστουμε πολυ για να του προσφερουμε τα ιδια γιατι εγω δεν δουλευω κ δεν ξερω ποτε θα καταφερω να παω για δουλεια... σκεφτομαι στα 2 τους αλλα κραταω μια επιφυλαξη για το πως θα ειναι τα πραγματα τοτε..

Εγω παντως ηθελα να κνω δευτερο απο την στιγμη που αντικρυσα τον Δημητρη στο μαιευτηριο δεν μπορουσε να χωρεσει το κεφαλι μου (να το πω χυμα? Θα το πω χυμα)οτι απο ενα γ$#@σι εχω αυτο το πλασμα αγκαλιτσα δεν ξερω αλλα εμενα η δικη μου ζωη αλλαξε ενετελως θεωρω οτι ειμαι σχεδον μονο μαμα και μου αρεσειιιιιι δεν θελω αλλον ρολο στη ζωη μου τουλαχιστον στην ιδια βαθμιδα.Η πρωτη φορα που γινεσαι μανα ειναι αλλο συναισθημα

ρε μαρινα μεσα στο μυαλο μου εισαι!!!! ακομα δεν το εχω χωνεψει....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω να πω την μαυρη αληθεια τους 9 μηνες δεν ημουν και στα καλυτερα μου ουτε αναπολω τις εποχες ενω ειχα αψογες εγκυμοσυνες ουτε εμετους ουτε τιποτα ειδικα η δευτερη με τσακισε ψυχολογικα.Αυτο το αγχος ειναι καλα δεν ειναι καλα τι θα δειξει ο υπερηχος ειναι ζωντανο ή οχι δεν το ακουσα σημερα οι τυψεις οταν εκανα ενα τσιγαρο παραπανω οτν ετρωγα κατι που δεν επρεπε και τα λοιπα μου αφερεσαν χρονια απο την ζωη μου αλλα ειναι μετα τετοια η ανταμοιβη σου που τα ξεχνας ολα.

Αλλα η εγκυμοσυνη σαν εγκυμοσυνη ουτε εμενα μου αρεσε ιδαιτερως για τους παραπανω λογους και ολοι αυτοι ειχαν αντικτυπο και στην συμπεριφορα μου στο παιδι μου στους γονεις μου αλλα και σε εμενα την ιδια εκτος που αι σθανομουν πολυ πιεσμενη γιατι δεν μπορουσα να κανω πραγματα που γουσταρα πολυ να παρω αγκαλια τον γιο μου και αλλα πολλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σοφουλα τι να πω αν σου τυχουν παλι διδυμα παιξε τζοκερ που θα παει θα την σηκωσεις την κουπα.και οντως εσυ ειδικα πως να το χωνεψεις(να το ξαναπω χυμα?Θα το ξαναπω χυμα)Εσυ πετυχες διδυμα με ενα πη@#μα μπραβο

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας κοριτσια,εγω ειμαι αυπνη και σε λιγο θα πεσω πανω στο πληκτρολογιο..τωρα εγω για την ηλικια μου δεν μιλαω γιατι θα με βρισετε ολες το βλεπω..οποτε το περναω αυτο το θεμα..και εγω θελω 3παιδακι αλλα οχι τωρα θελω να μεγαλωσουν λιγο η μαρια και ο μπεμπης και σε καμια 5-6χρονακια να κανω αλλο ενα..δεν ξερω αλλα μου αρεσουν πολυ τα παιδακια...και γενικα μου αρεσει αυτο το συναισθημα που το εχεις 9μηνες στην κοιλια σου,μετα που γεννιετε και σε κοιταει με αυτα τα ματακια οταν αρχιζει να καταλανβαινει και σου κανει γλυκειες και ζουζουνιες..πιστευω δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να εισαι μανα..

Ποσο εισαι δηλαδη και θα ταραχτουμε?Εχεις το 2 μπροστα?Υπαρχουν τετοια ποσα το 2010??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σοφουλα τι να πω αν σου τυχουν παλι διδυμα παιξε τζοκερ που θα παει θα την σηκωσεις την κουπα.και οντως εσυ ειδικα πως να το χωνεψεις(να το ξαναπω χυμα?Θα το ξαναπω χυμα)Εσυ πετυχες διδυμα με ενα πη@#μα μπραβο

αχ! μια βολτα για πιτσα πηγαμε:tongue::tongue::tongue::tongue: ....(αν το συνεχισω θα με κοψουν:lol::lol::lol:)

Ποσο εισαι δηλαδη και θα ταραχτουμε?Εχεις το 2 μπροστα?Υπαρχουν τετοια ποσα το 2010??

μην ρωτας... ασε εμεις ειμαστε πραγματι γριες μπροστα στην Αννια!!!! παιζει να ειναι το πρωτο με 2 μπροστα αλλα παιζει κ 1...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

αχ! μια βολτα για πιτσα πηγαμε:tongue::tongue::tongue::tongue: ....(αν το συνεχισω θα με κοψουν:lol::lol::lol:)

μην ρωτας... ασε εμεις ειμαστε πραγματι γριες μπροστα στην Αννια!!!! παιζει να ειναι το πρωτο με 2 μπροστα αλλα παιζει κ 1...

τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?1 τι 1?Δεν επαιζε καλυτερα με την Μπαρμπι?Να τι επαθε τωρα, ας ξεσκατωνε τις κουκλες τις αν τις αρεσε τωρα της βγηκε αληθινο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

κοριτσιαααααααααα

εχω φρικάρει !! μόλις ζυγίστηκα και αντί να εχω χάσει κιλά.. εχω αρχίσει να παίρνω πάλι !!! παναγίτσα μου, τι θα κανω?? φυσικό είναι να μου πεις .. ολη μερα σπίτι, κάθε μέρα, στον καναπε ή στην πολυθρόνα αγκαλια με το μωρό .. και επειδη ειμαι κουρασμένη και μονίμως με το μωρο η διατροφή μου στην καλύτερη είναι τοστ αλλα συνοδευόμενο απο ενα σωρο σοκολατες .. τι θα κανω κορίτσια? δεν εχω όρεξη να κόψω ουτε ενα μήλο και κατεφευγω στην ευκολη λυση της σοκολατας. κοντέυω να ξαναπαρω τα κιλά που είχα στην εγκυμοσύνη ....

λέτε να παρω τηλ και να κλεισω gilli diet? λετε να κανει τιποτα αυτο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...