Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου γλυκα ... Εχω εναν μπεμπη 9 μηνων και ειδα και την συζητη σας για τα μωρακια πολυ θα ηθελα και εγω και αλλο μωρακι , και διδυμα θα ηθελα θελω να ξαναζησω την εγκυμοσυνη τους πρωτουε μηνες και ολα ...

γεια σου Πελαγια να σου ζησει το μωρακι σου. Εγω την περιοδο της εγκυμοσυνης τη ψιλοσιχαινομαι, συγνωμη Θεουλη μου. Δεν 'μου 'πάει' αυτη η φαση, ειναι εντελως εκτος εγω. Και ηταν πραγματικα μεγαλη αποφαση να κανω δευτερο παιδακι, παρ'όλο που το ηθελα πολυ.

Τωρα ειμαι 33 χρονων, εχω δυο παιδακια που τα λατρευω και που για να ξεπεταχτει το δευτερο θα παω 35...ε...ενταξει...καλα ειναι νομιζω! Τριτο παιδι δεν εχω τις δυναμεις ουτε να φερω στον κοσμο, ουτε να το μεγαλωσω. Τα παιδια μου ειναι πανω από όλα σιγουρα, αλλα κατω απο αυτα ειναι ο αντρας μου, η δουλεια μου, ο εαυτος μου...δε μπορω να συμβιβαστω με την ιδεα πως στη ζωη μου θα ειμαι μονο μαμα, και ας ειναι ο πιο σημαντικος ρολος. Ειμαι πανω απο όλα μαμα αλλα κατω απο το μαμα ειμαι και αλλα. Μπραβο στις γυναικες που κανουν και τριτο, και τεταρτο και πεμπτο παιδι...αλλα τουλαχιστον πρεπει να εχουν ξεκινησει και απο μια ηλικια όπως 25- 26. ¨οχι 30 που ξεκινησα εγω...:D

Κι εγώ θέλω δεύτερο αλλά άντε να πείσω τον άντρα μου που θα είναι το 5ο του !!!!!!!!!!!!! Αλλά που θα πάει,,, κάποια μέρα, ξέρετε, κάποιο "ατύχημα" θα γίνει, δεν θα έχω "υπολογίσει" σωστά τις μέρες, μπορεί και να "ξεχάσω" το αντισυλληπτικό... Έχουμε εμείς τους τρόπους μας... χε,χε,χε...
Εγω Ρικακι μου ειμαι με το μερος του αντρα σου....ε πόσο να δουλευει και ευτος ο δόλιος για να προσφερει σε 5 παιδια...:), Αλλα επειδη εισαι τρελη και εχεις ηδη βρει τους τροπους για να συμφωνησει μαζι σου ;), τελικα θα ειμαι με εσενα!!!!!!

Κοριτσακια ξυπνησε ο Αγγελος με τρελο βηχα αλλα πολυ ξαφνικο. Λεω μπας και ξεραθηκε απλα ο λαιμος του. Του εδωσα νερακι, καθισα λιγο μαζι του και ηρεμησε. Ταισα και το μπεμπη...για να δουμε το πρωι...αχ να μην εχει τιποτα ο Αγγελακος γιατι την κατσαμε...

Καλημερα στις πρωινες!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να μαστε και εμεις!!! Σημερα ηταν κυρια η δικια μου, ξυπνησε στις 1:30 και μετα στις 5:00. Την ειχα βαλει στο κρεβατι μας ομως και δεν θελω να συνηθησει ετσι γμτ...

Αλεκα ελπιζω να μην εχει κατι ο Αγγελουκος σου...

Kalhmera koukles!

Egine to 8auma kai apopse xupnhsame mono mia fora gia fai! Parolauta emena mou exei vgei olh h kourash twn prohgoumenwn hmerwn kai den borw na krathsw ta matia mou anoixta.

Ti omorfa pou ta lete gia ta paidakia..Mexri ta 25 den h8ela oute na akousw gia mwra. Meta gnwrisa to Marko kai allaxa muala kai sta 28 mou irthe o Oresths. O prwtos xronos htan toso entonos kai peripeteiwdhs pou otan mou elegan gia deutero tous koitaza san na eixan 3 kefalia. Eutuxws ksexname ta duskola kai to mono pou menei einai mia gluka kai auth h apoluth, aperigrapth agaph pou 8elw na thn xanazhsw. Makari na ginei..

Paw gia thn prwth fash ths epixeirhshs siderwma!

Makia koukles

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Αχ ΦΑΜ μου ενα θα σου πω...οταν γεννησα την μεγαλη οχι αλλο παιδι δεν σκεφτομουν...αλλα ακομα και το σεξ με τρομαζε γιατι υπηρχε πιθανοτητα να ξαναπερασω το ιδιο λουκι....κιομως οταν περασε περιπου 1 χρονος και ξαναβρηκα τον εαυτο μου ηθελα να το ξαναζησω η μαζοχα! Οταν μεγαλωσε η Γεωργια μου και δεν ηταν μωρο πια ηθελα παλι να μυριζω μωρουδιλες!! Ετσι γινεται τα ξεχνας και το μονο που σου μονο ειναι η τεραστια αγαπη! Οποτε dont worry!!!

Όντως είναι τεράστια αυτή η αγάπη...ευχαριστώ!!!

εγω παλι ελεγα δεν θα κανω κανενα...και ηρθε ο Νικος στη ζωη μου και ηθελα ενα...και ηρθε ο Αγγελακος και εγινα μια ορκα...που όποιος με εβλεπε 'καρφώνοταν' και ξαφνικα δεν με γνωριζαν...με λυποντουσαν! Που ξενυχταγα τα βραδυα και το πρωι πηγαινα στο γραφειο με 2 και 3 ωρες υπνου...που χτυπαγε ο Αγγελακος και γερναγα απο τη στεναχωρια...καρουμπαλο και ρυτιδα! Στα γεννεθλια που εγινε δυο και εγω ειχα ξεχασα και τα κιλα που ειχα αποχαιρετισει και τα μεγαλα ξενυχτια, και θυμομουν μονο τις ατελειωτες ωρες που τον ειχα αγκαλια...να τον χαιδευω...να του τραγουδαω...να μεγαλωνει μες στα χερια μου και να γινεται παιδακι απο μωρο, καταλαβα ότι τσαμπα στεναχωριομουν για τα κιλα, για την κουραση, για το 'τι θα συμβει μετα'. Και ειπα ότι θελω να το ξαναζησω αυτο και αυτη τη φορα να κρατησω μονο τις ωραιες στιγμες.

Και ο Θεουλης που ειναι σοφος άκουσε μονο αυτην μου την ευχη και όχι τις άλλες που του ζηταγα να ειμαι παντα όμορφη, ξεκουραστη και επιτυχημενη!!!;)

Θα τα ξεχασεις Φαμουλα...θα τα σβησει όλα το χαμογελο του παιδιου σου μεγαλωνοντας. Δεν θα κανεις παιδι για παρεα του πρωτου αλλα για να το ζησεις αυτη τη φορα όπως πρεπει. Μεχρι να γεννηθει και το δευτερο. Και όταν γεννηθει θα καταλαβεις ότι εκανες δευτερο παιδι γιατι σε ευλογησε ο Θεος να αντικρυσεις αλλο ενα ζευγαρι ματακια που θα σε κοιτανε με λατρεια....

Θα με θυμηθεις...αλλα σταματα να κλαις γιατι εχεις πιτσιλισει τα γυαλια σου!!;)

Βρε κοπελιά, όχι απλά τα πιτσίλισα, μούλια τα έκανα!!!!!

Φαμουλα γιατι οχι δευτερο?Αυτες τις στιγμες πουζεις τις εχεις ξανζησει?και τις καλες και τις δυσκολες ειμαι σιγουρη οτι οι ομορφες ειναι περισσοτερες και τωρα ειναι πολυ νωρις ακομα κατσε να ερθει ο κομποστας και να σε πει αγαπη μου εισαι η ζωη μου μαμακα μου,ειμαι τυχερος που σε εχω σ'αγαπω και τοτε ελα να μου πεις οχι δεν θα το ξανζησω.Γιατι νομιζεις οτι θελω και τριτο για να πετυχω τη κορη αν ήταν κοριτσακι δεν θα ηθελα νομιζεις αλλο γιατι αυτα τα λογια απο το στομα του παιδιου σου δεν συγκρινονται με τιποτα ουτε με χρηματα ουτε με καριερα ξερεις τι ειναι να ερχεται το βραδυ την ωρα που κοιμασαι και να σε φιλαει στο στομα οτν το ζησεις θα το καταλαβεις.Και οχι δεν θα εκανα δευτερο ήτριτο ΄τεταρο για να εχει παρεα το κανω γιατι ετσι εγω αισθανομαι πιο ευτυχησμενη και πιο πληρης σαν γυναικα και σαν ανθρωπος ποτε στην ζωη μο δεν εχω αισθανθει καλυτερα ακομα και τις πολυ δυσκολες ωρες παρα απο την στιγμη που ειρθε ο γιος μου και πιστεψε με δεν ήμουν ποτε και δν ειμαι απο τις γυναικες που βλεπω παιδακι και κοβομαι δεν τα μπορω καθολου παρα μονο τα δικα μου

Αδιανόητο μου φαίνεται ότι θα ζήσω τέτοιες στιγμές Μαρινάκι...Σφίγγεται η καρδιά μου από τη λαχτάρα!!!!

Γεια σας κοριτσακια μου γλυκα ... Εχω εναν μπεμπη 9 μηνων και ειδα και την συζητη σας για τα μωρακια πολυ θα ηθελα και εγω και αλλο μωρακι , και διδυμα θα ηθελα θελω να ξαναζησω την εγκυμοσυνη τους πρωτουε μηνες και ολα ...

Γεια σου Πελαγία!!! Να σου ζήσει ο μπεμπούλης σου!!! Στους 9 μήνες το ένιωσες, ή νωρίτερα???

Κι εγώ θέλω δεύτερο αλλά άντε να πείσω τον άντρα μου που θα είναι το 5ο του !!!!!!!!!!!!! Αλλά που θα πάει,,, κάποια μέρα, ξέρετε, κάποιο "ατύχημα" θα γίνει, δεν θα έχω "υπολογίσει" σωστά τις μέρες, μπορεί και να "ξεχάσω" το αντισυλληπτικό... Έχουμε εμείς τους τρόπους μας... χε,χε,χε...

Άτιμο θηλυκό!!!!!!!:wink::wink::wink:

ΥΓ Εβιτάκι καλό σίδερο!!!!

Διαφημίσεις

Αλεκα να σου πω μπορεις να σταματησεις μωρη να πιστευεις οτι στα 33 εισαι κωολγρια?Εμεις τι σου φταιμε που εχουμε ιδιες ηληκιες γρια και γρια?Αλες σπουδαζουν σε αυτη την ηλικια εχουν ακμη μπορει να ειναι και παρθενες.Τραβηγμενο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

hello tsoupres!!!!!!

Αλεκα να σου πω μπορεις να σταματησεις μωρη να πιστευεις οτι στα 33 εισαι κωολγρια?Εμεις τι σου φταιμε που εχουμε ιδιες ηληκιες γρια και γρια?Αλες σπουδαζουν σε αυτη την ηλικια εχουν ακμη μπορει να ειναι και παρθενες.Τραβηγμενο?
:shock: ποιες μαρη εχουν ακμη 33 χρονων????? Και ειναι και παρθενες????? Σαν την αδερφη μου και εσυ που κοντευει 35 (σε ενα μηνα) και όποτε ακουει Βανδη 'το΄ριξες και παλι ακομη το φαρμακι σου και εκανες ξανα να κλαιει το κοριτσακι σου' πεταγεται λες και την τσιμπησε μυγα να το χορεψει....βρωμογριες!!!

Δεκαεφτα χρονων εφυγα απο το σπιτι μου και πηγα στην Αγγλια να τελειωσω το Λυκειο...Εμεινα εκει μεχρι τα 24, μονη μου εννοειται. Ζωη χαρισαμενη. Απο τα 18 μεχρι και τωρα δεν υπαρχει περιοδος που να μην δουλευα, με ενσημα, κανονικα. Δουλευω λοιπον δεκαπεντε χρονια. Αλλες θα επαιρναν μειωμενη συνταξη καυμενη στη θεση μου και εγω θες να νιωθω κοριτσακι???

Τωρα χωρις πλακα... αναλογα τη ζωη εχει κανει η καθε μια...εγω ξεκινησα νωρις και κουραστηκα νωρις...Νιωθω όμως όντως μεγαλη...καλοδιατηρημενη (θα μπορουσα να πω σε λιγο καιρο) αλλα μεγαλη. Και θεωρωότι ειναι τυχερες οι κοπέλες που στην ηλικια μου νιωθουν κοριτσακια. Γιατι η αδερφη μου που σου ελεγα που ειναι ελευθερη χωρις παιδακια, κοριτσακι στ' αληθεια νιωθει.;)

Αλεκα πως ειναι το παιδι?
ευτυχως δεν εχει τιποτα. Απο την ωρα που ξανακοιμηθηκες ουτε γκουχ, ουτε τιποτα... Τι να πω....
Βρε κοπελιά, όχι απλά τα πιτσίλισα, μούλια τα έκανα!!!!!
:lol::lol::lol:
.

Ti omorfa pou ta lete gia ta paidakia..Mexri ta 25 den h8ela oute na akousw gia mwra. Meta gnwrisa to Marko kai allaxa muala kai sta 28 mou irthe o Oresths. O prwtos xronos htan toso entonos kai peripeteiwdhs pou otan mou elegan gia deutero tous koitaza san na eixan 3 kefalia. Eutuxws ksexname ta duskola kai to mono pou menei einai mia gluka kai auth h apoluth, aperigrapth agaph pou 8elw na thn xanazhsw. Makari na ginei..

ετσι ειναι όπως τα λες , και αφου το θες μακαρι να ξαναγινει!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

χε,χε,χε:lol::lol::lol::lol:

Πες τα Μαρίνα... Και εγώ κλείνω σε λίγο καιρό τα 33 και ενώ σαν νούμερο μου ακούγεται κάπως, εγώ νιώθω (και ευτυχώς δείχνω -θελω να πιστεύω-) πολύ μικρή...:rolleyes: Αρχικά έλεγα και εγώ για 3 παιδιά, αλλά τώρα μου φαίνεται πολύ δύσκολο, όχι λόγω ηλικίας, αλλά λόγω κούρασης και λόγω οικονομικών. Πάντως δεν νομίζω ότι στα 20 ή 25 μου θα είχα περισσότερες αντοχές. Το αντίθετο. Τότε ήμουν και λίγο πιο καλομαθημένη... Τώρα νιώθω πιο ώριμη και πιο δυνατή, αλλά παρολαυτά τα 3 παιδιά θέλουν πολλές αντοχές για να μεγαλώσουν σωστά.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Πες τα Μαρίνα... Και εγώ κλείνω σε λίγο καιρό τα 33 και ενώ σαν νούμερο μου ακούγεται κάπως, εγώ νιώθω (και ευτυχώς δείχνω -θελω να πιστεύω-) πολύ μικρή...:rolleyes: Αρχικά έλεγα και εγώ για 3 παιδιά, αλλά τώρα μου φαίνεται πολύ δύσκολο, όχι λόγω ηλικίας, αλλά λόγω κούρασης και λόγω οικονομικών. Πάντως δεν νομίζω ότι στα 20 ή 25 μου θα είχα περισσότερες αντοχές. Το αντίθετο. Τότε ήμουν και λίγο πιο καλομαθημένη... Τώρα νιώθω πιο ώριμη και πιο δυνατή, αλλά παρολαυτά τα 3 παιδιά θέλουν πολλές αντοχές για να μεγαλώσουν σωστά.

εμ...για την αντοχη λεω και εγω καλε! Ενταξει η ωριμοτητα και η δυναμη ειναι πιο μεγαλες τωρα, αλλα η αντοχη πιστευω ότι εχει να κανει και με την ηλικια. Όχι μονο με αυτην αλλα και με αυτην.

Το ότι δεν θα ηθελα τριτο παιδι δεν εχει να κανει με την ηλικια μου, εχει να κανει με την αντοχη μου. Και επειδη οι αντοχες μου ειναι πια κοντα στο μηδεν (για να γεννησω και να μεγαλωσω και τριτο παιδακι) για αυτο με λέω βρωμογρια. Δεν το λεω επειδη ειμαι 33, οπότε μη σας νοιαζει κοριτσακια μου συνομιληκα. Σκεφτειτε ότι δεν το βλεπω ηλικιακα;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Ειμαι και εγω ενα κοριτσι που δουλευω απο τα 18 με ενσημα ειμαι πο αυτες που σπουδασαν με δικα τους λεφτα και δοξα τω Θεουλη καταφερα να κανω πραγμτα μεχρι και τα 28 29 αισθανομουν 50 αλλα δεν ξερω βρε κοριτσια πως μου τη γυρισε μετα το παιδι πραγματικα ξανανιωσα και δεν γνωριζω πως εγινε δεν ηταν και η κατασκευη μου τοσο για μανα ημουν λιγο ζαμανοφουτιστρια και ακομα ειμαι οχι ομως και με τα παιδια μου θελω να πιστευω οτι ειμαι που υπευθυνη βεβαια επαιξε ρολο οτι δεν δουλευα πια 14 ωρες την ημερα και ενω ειμαι κουρασμενη με τα παιδια με το σπιτι ειμαι σχεδον μονη μου βοηθεια δεν δεχομαι ουτε αποτην μανα μου απο εγωισμο απρολα αυτα αισθανομαι 18 χρονων απο θεμα αντοχων αφου με 2 παιδια αποφασισα να μπω στο εαπ ασχετα αν θα τα καταφερω ή οχι.Οσο για το οικονομικο και για τις αντοχες που εχει ο καθενας το σεβομαι απολυτα αλλοι δενκουραγιο ουτε για ενα ποσες περιπτωσεις εχουμε στο κοντινο περιβαλλον που κανουν ενα παιδι και το μεγαλωνει αποκλειστικα η γιαγια λες και αυτη εχει περισσοτερες αντοχες και δεν μιλαω για να δουλευεις.Αλλα πραγματικα και εγω στα 20 δεν νομιζω οτι θα ειχα περισσοτερες αντοχες ισα ισα εκεινη την εποχη το μονο που σκεφτομουν ειανι τι θα βαλω και σε ποια μπουζουκια θα παω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω παντως ηθελα να κνω δευτερο απο την στιγμη που αντικρυσα τον Δημητρη στο μαιευτηριο δεν μπορουσε να χωρεσει το κεφαλι μου (να το πω χυμα? Θα το πω χυμα)οτι απο ενα γ$#@σι εχω αυτο το πλασμα αγκαλιτσα δεν ξερω αλλα εμενα η δικη μου ζωη αλλαξε ενετελως θεωρω οτι ειμαι σχεδον μονο μαμα και μου αρεσειιιιιι δεν θελω αλλον ρολο στη ζωη μου τουλαχιστον στην ιδια βαθμιδα.Η πρωτη φορα που γινεσαι μανα ειναι αλλο συναισθημα

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλε τι εγινε σήμερα με τις ηλικίες ?:) εγώ εδω και 2-3 χρόνια σφυράω ανέμελα όταν ακουω για ηλικίες :) κάθε φορά που με ρωτάει κάποιος του λεω και αλλη ηλικία οποτε έχουν καταλαβει οτι τους παιζω ψηλο γαζί και σταματανε να ρωτάνε.

είμαι όσο φαίνομαι (και μέχρι στιγμής φαίνομαι μικρή :) οπότε τι σημασία έχει ? μπορεί να είμαι 31, μπορεί 32 ..μπορεί 34 ..ποιος ασχολείται ?:) σημασία εχει, εγω που ξερω πόσο είμαι, τι κάνω για αυτό, πως νιωθω και τι κανω για να εξακολουθω να μικροδείχνω !! (προς το παρόν, λόγω έλλειψης σεχ, το ρίχνω στις σοκολάτες που δεν είναι και οτι καλύτερο - το αναπληρώνω με τόνους αντιρυτιδικής κρέμας :)

παντως δεν κρύβω οτι και εμενα με εχει πιασει ενα ψηλοαγχος για το δευτερο παιδακι (ποτε να το ξεκινησω να το κανω) γιατι μετάξύ μας δεν θελω να είμαι πολυυυυ προχωρημένα 31 όταν θα κανω το δευτερο παιδακι μου (και μην τολμήσει καμια και με ρωτήσει πόσο είμαι γιατι ... ΔΞ/ΔΑ :)

ήρθε η παιδίατρος σήμερα (τις ζήτησα να ερθει σπίτι λόγω κρύου και γιατι δεν εχω βάλει ακόμη το καρεκλάκι αυτοκινήτου) για την δευτερη επισκεψη που γίνεται στον μήνα πανω - όλα πολυ καλα με τον μικρούλη. γιουπιιιιιιιιιιιιιιι

Marina respect! To exefrases apsoga! Kapoia stigmh me ton Oresth suneidhtopoihsa oti m'aresei na eimai mama kai kata sunepeia oloi oi alloi roloi mou pairnoun deuterh 8esh. Suzugos, korh, epaggelmatias..nai einai shmantika kai ola kommatia mou alla tipota den mou dinei thn plhrothta kai thn eutuxia ths mhtrothtas! Akougetai cliché alla parolh th kourash, autes oi fatsoules mou kanoun ka8hmerina eneseis energeias :)

Poios na mou to'lege sta 20 mou oti apo party animal 8a katelhga etsi! Aintaaaa

Sxetika me tis ilikies egw kleinw ta 32 ton Maio opote den eimai kai paidoula :) Alla mexri ta 35 8a h8ela na eimai poluteknh!

Εγω παντως ηθελα να κνω δευτερο απο την στιγμη που αντικρυσα τον Δημητρη στο μαιευτηριο δεν μπορουσε να χωρεσει το κεφαλι μου (να το πω χυμα? Θα το πω χυμα)οτι απο ενα γ$#@σι εχω αυτο το πλασμα αγκαλιτσα δεν ξερω αλλα εμενα η δικη μου ζωη αλλαξε ενετελως θεωρω οτι ειμαι σχεδον μονο μαμα και μου αρεσειιιιιι δεν θελω αλλον ρολο στη ζωη μου τουλαχιστον στην ιδια βαθμιδα.Η πρωτη φορα που γινεσαι μανα ειναι αλλο συναισθημα

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

γεια σας κοριτσια,εγω ειμαι αυπνη και σε λιγο θα πεσω πανω στο πληκτρολογιο..τωρα εγω για την ηλικια μου δεν μιλαω γιατι θα με βρισετε ολες το βλεπω..οποτε το περναω αυτο το θεμα..και εγω θελω 3παιδακι αλλα οχι τωρα θελω να μεγαλωσουν λιγο η μαρια και ο μπεμπης και σε καμια 5-6χρονακια να κανω αλλο ενα..δεν ξερω αλλα μου αρεσουν πολυ τα παιδακια...και γενικα μου αρεσει αυτο το συναισθημα που το εχεις 9μηνες στην κοιλια σου,μετα που γεννιετε και σε κοιταει με αυτα τα ματακια οταν αρχιζει να καταλανβαινει και σου κανει γλυκειες και ζουζουνιες..πιστευω δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να εισαι μανα..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...