Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

απο τον Μιο και ο αλλος ο φουκαρας τι κανει?Απο τον Μαιο?κοοιδευεις ετσι?

αμ δεν κανω πλακα.... σοβαρα μιλαω! απο την πρωτη στιγμη που μαθαμε οτι ειναι διδυμα , μας το απαγορεψε η γιατρος κ το αστειο ηταν οτι οταν μου ειπε κομενο το σεξ ρωτησε ο αντρας μου "για μενα επιτρεπεται???":lol::lol::lol:!!! ε, τωρα θα μπορουσαμε αλλα εχω ακομα λοχεια:mad::x:x:x!!!! σε λιγο θα ξεχασουμε πως γινεται!!!

δε σε λεμε τρελη βρε Εβιτακι. Τα παιδια ειναι ευτυχια. Και ο Νικος νομιζω θα ηθελε και άλλο. Ετσι μου'ρχεται να τον στειλω να βρει καμια να κανει και τριτο.

Αλλα εκτος του οικονομικου (όχι το τι θα φαει, αλλα το τι θα 'φτιαξει' για τον εαυτο του), εγω κοριτσακια μου δεν αντεχω. Πειτε με εγωιστρια αλλα θελω και την δουλιτσα μου και ας ειναι απαιτητικη, θελω και τα εξω μου, θελω και τα κολυμβητηρια μου (που λεει ο λογος). Ειμαι και βρωμογρια~!!!

αχ Αλεκα μου.... το πιστευεις οτι μου ξεφουρνισε οτι δεν θα ελεγε οχι για τριτο??? απλα μου ειπε οχι ακομα... ΕΥΤΥΧΩΣ!!!! κ οχι τιποτε αλλο , αλλα εχουμε πιθανοτητες 1 στις 4 ξανα για διδυμα:shock::shock::shock:!!!! θα ψαχνουμε σπιτι μετα !!!!!

Αχ ωραια υπαρχει και αλλη τρελη που θελει καιτριτο Εβιτα?Κοριτσια αν ειχα πολλα λεφτα θα εκανα και τεταρτο αν το πιστευετε μην σας πω μια εξωσωματικη για διδυμα και σας ξερανω

ασε ρε! που να δινεις λεφτα!!! εχουν εξοδα τα παιδια ρε!!! θα σου πω την συνταγη εγω;)!!!

εγω παλι ελεγα δεν θα κανω κανενα...και ηρθε ο Νικος στη ζωη μου και ηθελα ενα...και ηρθε ο Αγγελακος και εγινα μια ορκα...που όποιος με εβλεπε 'καρφώνοταν' και ξαφνικα δεν με γνωριζαν...με λυποντουσαν! Που ξενυχταγα τα βραδυα και το πρωι πηγαινα στο γραφειο με 2 και 3 ωρες υπνου...που χτυπαγε ο Αγγελακος και γερναγα απο τη στεναχωρια...καρουμπαλο και ρυτιδα! Στα γεννεθλια που εγινε δυο και εγω ειχα ξεχασα και τα κιλα που ειχα αποχαιρετισει και τα μεγαλα ξενυχτια, και θυμομουν μονο τις ατελειωτες ωρες που τον ειχα αγκαλια...να τον χαιδευω...να του τραγουδαω...να μεγαλωνει μες στα χερια μου και να γινεται παιδακι απο μωρο, καταλαβα ότι τσαμπα στεναχωριομουν για τα κιλα, για την κουραση, για το 'τι θα συμβει μετα'. Και ειπα ότι θελω να το ξαναζησω αυτο και αυτη τη φορα να κρατησω μονο τις ωραιες στιγμες.

Και ο Θεουλης που ειναι σοφος άκουσε μονο αυτην μου την ευχη και όχι τις άλλες που του ζηταγα να ειμαι παντα όμορφη, ξεκουραστη και επιτυχημενη!!!;)

Θα τα ξεχασεις Φαμουλα...θα τα σβησει όλα το χαμογελο του παιδιου σου μεγαλωνοντας. Δεν θα κανεις παιδι για παρεα του πρωτου αλλα για να το ζησεις αυτη τη φορα όπως πρεπει. Μεχρι να γεννηθει και το δευτερο. Και όταν γεννηθει θα καταλαβεις ότι εκανες δευτερο παιδι γιατι σε ευλογησε ο Θεος να αντικρυσεις αλλο ενα ζευγαρι ματακια που θα σε κοιτανε με λατρεια....

Θα με θυμηθεις...αλλα σταματα να κλαις γιατι εχεις πιτσιλισει τα γυαλια σου!!;)

κλαψ... κ δεν μπορω να πω οτι φταινε οι ορμονες τωρα....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μετα την δευτερη περιοδο το ειχα βαλει....τωρα περιμενω

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αχ Αλεκα μου.... το πιστευεις οτι μου ξεφουρνισε οτι δεν θα ελεγε οχι για τριτο??? απλα μου ειπε οχι ακομα... ΕΥΤΥΧΩΣ!!!! κ οχι τιποτε αλλο , αλλα εχουμε πιθανοτητες 1 στις 4 ξανα για διδυμα:shock::shock::shock:!!!! θα ψαχνουμε σπιτι μετα !!!!!:lol::lol::lol::lol:..

ελα μωρε....λες παλι διδυμα??? Πλακα θα εχει

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Κι εγώ σπιράλ θα βάλω.

Ποιες μεθόδους δηλ.;;; Κάλτσα λέει.... χε,χε,χε...

όχι γονιμες μερες, αλοιφη και το κλασσικο παλιο κολπακι...:rolleyes:

221882cb0gkyh7q4.gif

Φαμουλα γιατι οχι δευτερο?Αυτες τις στιγμες πουζεις τις εχεις ξανζησει?και τις καλες και τις δυσκολες ειμαι σιγουρη οτι οι ομορφες ειναι περισσοτερες και τωρα ειναι πολυ νωρις ακομα κατσε να ερθει ο κομποστας και να σε πει αγαπη μου εισαι η ζωη μου μαμακα μου,ειμαι τυχερος που σε εχω σ'αγαπω και τοτε ελα να μου πεις οχι δεν θα το ξανζησω.Γιατι νομιζεις οτι θελω και τριτο για να πετυχω τη κορη αν ήταν κοριτσακι δεν θα ηθελα νομιζεις αλλο γιατι αυτα τα λογια απο το στομα του παιδιου σου δεν συγκρινονται με τιποτα ουτε με χρηματα ουτε με καριερα ξερεις τι ειναι να ερχεται το βραδυ την ωρα που κοιμασαι και να σε φιλαει στο στομα οτν το ζησεις θα το καταλαβεις.Και οχι δεν θα εκανα δευτερο ήτριτο ΄τεταρο για να εχει παρεα το κανω γιατι ετσι εγω αισθανομαι πιο ευτυχησμενη και πιο πληρης σαν γυναικα και σαν ανθρωπος ποτε στην ζωη μο δεν εχω αισθανθει καλυτερα ακομα και τις πολυ δυσκολες ωρες παρα απο την στιγμη που ειρθε ο γιος μου και πιστεψε με δεν ήμουν ποτε και δν ειμαι απο τις γυναικες που βλεπω παιδακι και κοβομαι δεν τα μπορω καθολου παρα μονο τα δικα μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Φαμουλα γιατι οχι δευτερο?Αυτες τις στιγμες πουζεις τις εχεις ξανζησει?και τις καλες και τις δυσκολες ειμαι σιγουρη οτι οι ομορφες ειναι περισσοτερες και τωρα ειναι πολυ νωρις ακομα κατσε να ερθει ο κομποστας και να σε πει αγαπη μου εισαι η ζωη μου μαμακα μου,ειμαι τυχερος που σε εχω σ'αγαπω και τοτε ελα να μου πεις οχι δεν θα το ξανζησω.Γιατι νομιζεις οτι θελω και τριτο για να πετυχω τη κορη αν ήταν κοριτσακι δεν θα ηθελα νομιζεις αλλο γιατι αυτα τα λογια απο το στομα του παιδιου σου δεν συγκρινονται με τιποτα ουτε με χρηματα ουτε με καριερα ξερεις τι ειναι να ερχεται το βραδυ την ωρα που κοιμασαι και να σε φιλαει στο στομα οτν το ζησεις θα το καταλαβεις.Και οχι δεν θα εκανα δευτερο ήτριτο ΄τεταρο για να εχει παρεα το κανω γιατι ετσι εγω αισθανομαι πιο ευτυχησμενη και πιο πληρης σαν γυναικα και σαν ανθρωπος ποτε στην ζωη μο δεν εχω αισθανθει καλυτερα ακομα και τις πολυ δυσκολες ωρες παρα απο την στιγμη που ειρθε ο γιος μου και πιστεψε με δεν ήμουν ποτε και δν ειμαι απο τις γυναικες που βλεπω παιδακι και κοβομαι δεν τα μπορω καθολου παρα μονο τα δικα μου

Αν και είναι το πρώτο μου, είμαι σίγουρη ότι θέλω και 2ο και 3ο μωράκι!!! και συμφωνώ μ' αυτά που λες... και μόνο η αγκαλιά από το παιδί σου σε κάνει άλλο άνθρωπο!!! :) συγκινήθηκα...

15y6xxxv0qx3picm.png

Αν και είναι το πρώτο μου, είμαι σίγουρη ότι θέλω και 2ο και 3ο μωράκι!!! και συμφωνώ μ' αυτά που λες... και μόνο η αγκαλιά από το παιδί σου σε κάνει άλλο άνθρωπο!!! :) συγκινήθηκα...

Μελινακι κατσε να μιλησει και να αρχισει να ψευτο καταλαβαινει και εκει εναι που θα χασεις τη μπαλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσακια μου γλυκα ... Εχω εναν μπεμπη 9 μηνων και ειδα και την συζητη σας για τα μωρακια πολυ θα ηθελα και εγω και αλλο μωρακι , και διδυμα θα ηθελα θελω να ξαναζησω την εγκυμοσυνη τους πρωτουε μηνες και ολα ...

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Κι εγώ θέλω δεύτερο αλλά άντε να πείσω τον άντρα μου που θα είναι το 5ο του !!!!!!!!!!!!! Αλλά που θα πάει,,, κάποια μέρα, ξέρετε, κάποιο "ατύχημα" θα γίνει, δεν θα έχω "υπολογίσει" σωστά τις μέρες, μπορεί και να "ξεχάσω" το αντισυλληπτικό... Έχουμε εμείς τους τρόπους μας... χε,χε,χε...

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...