Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ ωραια υπαρχει και αλλη τρελη που θελει καιτριτο Εβιτα?Κοριτσια αν ειχα πολλα λεφτα θα εκανα και τεταρτο αν το πιστευετε μην σας πω μια εξωσωματικη για διδυμα και σας ξερανω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε ναι αφου τα ξερεις απιο το πρωτο. Στο εξαμηνο θα δουμε μια βελτωση και μετα το χρονο θα θυμηθουμε τα νειατα μας. Εμεις δλδ γιατι εσεις θα εχετε και το τριτο μωρακι σας!

Μπα στο εξαμηνο οχι αλλαα στον χρονο θα το συζητησουμε το θεμα αν ημουν πιο μικρη θα αφηνα παλι 3 χρονια ειναι καλη διαφορα απο την αποψη το μεγαλο μπορει να κανει τα βασικα μονο του δηλαδη δεν εχει πανες καροτσια και τετοια αλλα θελω μεχρι τα 35 36 το πολυ να εχω ξεμπερδεψει με αυτα.

Και να σε πω ρε Αλεκα επειδη εισαι αρνητικη αν σου τυχαινε (που μεταξυ μας δεν νομιζω οτι τυχαινει ή προσεχεις ή οχι)θα εκανες εκτρωση?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπα στο εξαμηνο οχι αλλαα στον χρονο θα το συζητησουμε το θεμα αν ημουν πιο μικρη θα αφηνα παλι 3 χρονια ειναι καλη διαφορα απο την αποψη το μεγαλο μπορει να κανει τα βασικα μονο του δηλαδη δεν εχει πανες καροτσια και τετοια αλλα θελω μεχρι τα 35 36 το πολυ να εχω ξεμπερδεψει με αυτα.

Και να σε πω ρε Αλεκα επειδη εισαι αρνητικη αν σου τυχαινε (που μεταξυ μας δεν νομιζω οτι τυχαινει ή προσεχεις ή οχι)θα εκανες εκτρωση?

δεν εχω κανει ποτε εκτρωση στη ζωη μου και ο λογος ειναι ότι ήμουν παντα πολυ προσεχτικη. Τωρα περιμενω την περιοδο για να παω να βαλω σπιραλ. Εκτρωση όχι, δεν θα εκανα εκτος αν το μωρο ηταν πολυυυυυυαρρωστο και δεν γινονταν καλα αλλα και εγκυος Μαρινακι ΔΕΝ μενω!! Να φανταστεις τωρα που δεν εχω σπιραλ (το οποιο το ειχα απο τα 22 μου μεχρι τα28 μου που εμεινα εγκυος και απο τα30 μου μεχρι τα 32 που ξαναμεινα) χρησιμοποιω 2-3 μεθοδους αντισυλληψης μαζι!!!! χαχα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ωχ, θα ερθεις στη γειτονια μου? οταν αρχισω να βγαζω τον μικρο, εχουμε ραντεβου στον μπακα, ετσι ???:)

Μη με ξεχάσετε κι εμένα, εεεεεεε????????

εμεις το εξασκουμε το αθλημα...ζηλια!!!! Δεν εχει σημασια ότι ειναι καθε Χριστουγεννα και Πασχα γιατι μια ο ένας κλαίει και μια ο άλλος χεζεται (για τα παιδια μας εννοω ετσι?), παντως υπάρχει η καλη προθεση!!!

Να ζηλέψω ή να γελάσω????!!!! Πώς τα λες βρε Αλεκάκι!!!!

Tha me peite trellh..alla ki egw 8elw 3o paidaki.Kai o Markos ta idia alla ton fovizei to oikonomiko. Se kana xrono 8a to doume..

makia makia

Βρε κορίτσια, εγώ κάποτε έλεγα ότι θα κάνω όσα πιο πολλά παιδιά μου επιτρέπουν τα οικονομικά μου, αλλά τουλάχιστον 2. Τώρα με την πρώτη εμπειρία, δεν θέλω δεύτερο!!!!! Πάντως μου λένε ότι θα μου περάσει, θα ξεχάσω τα δύσκολα και θα το ζητήσω το δεύτερο κυρίως για παρέα του πρώτου... Εσείς τί λέτε μάνες με 2??????

Ειμαι και βρωμογρια~!!!

Μη τα λες αυτά δημοσίως γιατί έχουμε την ίδια ηλικία!!!!!!!

...πολυ αγχωνομαι με τα κιλα θελω να φυγουν γρηγορα για να ξαναμπω στα ρουχα μου...

Δεν φτάνει που είσαι νεότερη αγχώνεσαι και για 9 κιλάκια!!! Για να σου περάσει σου λέω ότι εγώ θέλω τουλάχ. 15. 'Αν και το ιδανικό θα είναι να χάσω 20... Πάρε θάρρος!!!!!

...χρησιμοποιω 2-3 μεθοδους αντισυλληψης μαζι!!!! χαχα.

Κι εγώ αυτό θα κάνω μάλλον, όταν με το καλό ξαναξεκινήσω το "σπορ"!!!!

Βρε κορίτσια, εγώ κάποτε έλεγα ότι θα κάνω όσα πιο πολλά παιδιά μου επιτρέπουν τα οικονομικά μου, αλλά τουλάχιστον 2. Τώρα με την πρώτη εμπειρία, δεν θέλω δεύτερο!!!!! Πάντως μου λένε ότι θα μου περάσει, θα ξεχάσω τα δύσκολα και θα το ζητήσω το δεύτερο κυρίως για παρέα του πρώτου... Εσείς τί λέτε μάνες με 2??????

Αχ ΦΑΜ μου ενα θα σου πω...οταν γεννησα την μεγαλη οχι αλλο παιδι δεν σκεφτομουν...αλλα ακομα και το σεξ με τρομαζε γιατι υπηρχε πιθανοτητα να ξαναπερασω το ιδιο λουκι....κιομως οταν περασε περιπου 1 χρονος και ξαναβρηκα τον εαυτο μου ηθελα να το ξαναζησω η μαζοχα! Οταν μεγαλωσε η Γεωργια μου και δεν ηταν μωρο πια ηθελα παλι να μυριζω μωρουδιλες!! Ετσι γινεται τα ξεχνας και το μονο που σου μονο ειναι η τεραστια αγαπη! Οποτε dont worry!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

μαλλον ναι rica.και μια ιστορια ενος μελους απο το φορουμ που στις 50 μερες μετα την γεννα πηγε στον γιατρο να την δει και της ειπε οτι οχι απλα ειναι εγκυος αλλα εχει και διδυμα:D:D:D:D:D:D.

Έχω τρομοκρατηθεί !!! Θα τον ευνουχίσω !!!

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

Για να σου περάσει σου λέω ότι εγώ θέλω τουλάχ. 15. 'Αν και το ιδανικό θα είναι να χάσω 20... Πάρε θάρρος!!!!!

εγω παλι ελεγα δεν θα κανω κανενα...και ηρθε ο Νικος στη ζωη μου και ηθελα ενα...και ηρθε ο Αγγελακος και εγινα μια ορκα...που όποιος με εβλεπε 'καρφώνοταν' και ξαφνικα δεν με γνωριζαν...με λυποντουσαν! Που ξενυχταγα τα βραδυα και το πρωι πηγαινα στο γραφειο με 2 και 3 ωρες υπνου...που χτυπαγε ο Αγγελακος και γερναγα απο τη στεναχωρια...καρουμπαλο και ρυτιδα! Στα γεννεθλια που εγινε δυο και εγω ειχα ξεχασα και τα κιλα που ειχα αποχαιρετισει και τα μεγαλα ξενυχτια, και θυμομουν μονο τις ατελειωτες ωρες που τον ειχα αγκαλια...να τον χαιδευω...να του τραγουδαω...να μεγαλωνει μες στα χερια μου και να γινεται παιδακι απο μωρο, καταλαβα ότι τσαμπα στεναχωριομουν για τα κιλα, για την κουραση, για το 'τι θα συμβει μετα'. Και ειπα ότι θελω να το ξαναζησω αυτο και αυτη τη φορα να κρατησω μονο τις ωραιες στιγμες.

Και ο Θεουλης που ειναι σοφος άκουσε μονο αυτην μου την ευχη και όχι τις άλλες που του ζηταγα να ειμαι παντα όμορφη, ξεκουραστη και επιτυχημενη!!!;)

Θα τα ξεχασεις Φαμουλα...θα τα σβησει όλα το χαμογελο του παιδιου σου μεγαλωνοντας. Δεν θα κανεις παιδι για παρεα του πρωτου αλλα για να το ζησεις αυτη τη φορα όπως πρεπει. Μεχρι να γεννηθει και το δευτερο. Και όταν γεννηθει θα καταλαβεις ότι εκανες δευτερο παιδι γιατι σε ευλογησε ο Θεος να αντικρυσεις αλλο ενα ζευγαρι ματακια που θα σε κοιτανε με λατρεια....

Θα με θυμηθεις...αλλα σταματα να κλαις γιατι εχεις πιτσιλισει τα γυαλια σου!!;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

το ειχα στο θαλαμο γιατι ημουνα πανω σε μονοκλινο βγηκα 5/12 εσυ ,μαλλον ακομη δε θα ειχες αρχισει τις βολτες....παντως τα μωρακια μας σιγουρα τα ειπανε μεσα !!

επισης μηπως γεννησες βραδακι και οι δικοι σου ειχαν μπει μεσα και βλεπανε το μωρο τι το εκανε η νοσηλευτρια??γιατι ειχα πετυχει ενα τετοιο σκηνικο ...(τι ψαχνω τωρα και εγω ε??)

επισης μηπως στο δωματιο σε πηγε ενας ψηλος νεος γαλανοματης πολυ ευγενικος??

?

Δεν νομίζω να τα είπαν γιατί η δικιά μου ήταν 4 μέρες θερμοκοιτίδα επειδή ήταν υπέρβαρη. Γέννησα απόγευμα κατά τις 5. Πιθανόν να ήταν η διπλανή μου κοπέλα που γέννησε αργά τη νύχτα.

Δεν θυμάμαι ποιος με πήγε στο δωμάτιο γιατί ήμουν ακόμη μαστουρωμένη από το χειρουργείο. Ο άντρας σου είναι τραυματιοφορέας; Σαν να θυμάμαι ότι με πήγε στο απέναντι κτίριο με το καροτσάκι μια φορά για υπέρηχο. Αν ήταν αυτός τότε πράγματι είναι συμπαθέστατος. Ρώτα τον αν πήγε μια κοπέλα με καισαρική από το 6 για υπέρηχο καρωτίδων στο απέναντι κτίριο κάπου 8-9/12.

wMZNp2.png

εγω παλι ελεγα δεν θα κανω κανενα...και ηρθε ο Νικος στη ζωη μου και ηθελα ενα...και ηρθε ο Αγγελακος και εγινα μια ορκα...που όποιος με εβλεπε 'καρφώνοταν' και ξαφνικα δεν με γνωριζαν...με λυποντουσαν! Που ξενυχταγα τα βραδυα και το πρωι πηγαινα στο γραφειο με 2 και 3 ωρες υπνου...που χτυπαγε ο Αγγελακος και γερναγα απο τη στεναχωρια...καρουμπαλο και ρυτιδα! Στα γεννεθλια που εγινε δυο και εγω ειχα ξεχασα και τα κιλα που ειχα αποχαιρετισει και τα μεγαλα ξενυχτια, και θυμομουν μονο τις ατελειωτες ωρες που τον ειχα αγκαλια...να τον χαιδευω...να του τραγουδαω...να μεγαλωνει μες στα χερια μου και να γινεται παιδακι απο μωρο, καταλαβα ότι τσαμπα στεναχωριομουν για τα κιλα, για την κουραση, για το 'τι θα συμβει μετα'. Και ειπα ότι θελω να το ξαναζησω αυτο και αυτη τη φορα να κρατησω μονο τις ωραιες στιγμες.

Και ο Θεουλης που ειναι σοφος άκουσε μονο αυτην μου την ευχη και όχι τις άλλες που του ζηταγα να ειμαι παντα όμορφη, ξεκουραστη και επιτυχημενη!!!;)

Θα τα ξεχασεις Φαμουλα...θα τα σβησει όλα το χαμογελο του παιδιου σου μεγαλωνοντας. Δεν θα κανεις παιδι για παρεα του πρωτου αλλα για να το ζησεις αυτη τη φορα όπως πρεπει. Μεχρι να γεννηθει και το δευτερο. Και όταν γεννηθει θα καταλαβεις ότι εκανες δευτερο παιδι γιατι σε ευλογησε ο Θεος να αντικρυσεις αλλο ενα ζευγαρι ματακια που θα σε κοιτανε με λατρεια....

Θα με θυμηθεις...αλλα σταματα να κλαις γιατι εχεις πιτσιλισει τα γυαλια σου!!;)

Ε, τώρα πιτσίλισα κι εγώ τα γυαλιά μου... τα ήδη πιτσιλισμένα γιατί δεν προλαβαίνω να τα καθαρίσω... :-) τι ωραία που τα λες Αλεκάκι... σνιφ...

15y6xxxv0qx3picm.png

κλαψιαρες!!!!!!!!!! Καλε και εγω....εγραψα ό,τι σκεφτομουν, το ποσταρα και το διαβασα μετα και με πηραν τα κλαμματα! Ημαρτον!! Διχασμενη προσωπικοτητα. Μου λεει ο αντρας μου γιατι κλαις? Του λεω διαβασα κατι που ειχα γραψει...Με κοιταζε καλα καλα ο ανθρωπος. Σου λεει τι εχει γραψει αυτη....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Τωρα περιμενω την περιοδο για να παω να βαλω σπιραλ. χρησιμοποιω 2-3 μεθοδους αντισυλληψης μαζι!!!! χαχα.

Κι εγώ σπιράλ θα βάλω.

Ποιες μεθόδους δηλ.;;; Κάλτσα λέει.... χε,χε,χε...

wMZNp2.png

Αχ ωραια υπαρχει και αλλη τρελη που θελει καιτριτο Εβιτα?Κοριτσια αν ειχα πολλα λεφτα θα εκανα και τεταρτο αν το πιστευετε μην σας πω μια εξωσωματικη για διδυμα και σας ξερανω

εισαι τρελλη;;;; Μου φαινεται Μαρίνα οτι σαρεσει να εισαι εγκυος γιατι παίρνεις κιλα και γινεσαι ανθρωπος!!

κλαψιαρες!!!!!!!!!! Καλε και εγω....εγραψα ό,τι σκεφτομουν, το ποσταρα και το διαβασα μετα και με πηραν τα κλαμματα! Ημαρτον!! Διχασμενη προσωπικοτητα. Μου λεει ο αντρας μου γιατι κλαις? Του λεω διαβασα κατι που ειχα γραψει...Με κοιταζε καλα καλα ο ανθρωπος. Σου λεει τι εχει γραψει αυτη....

αααχ ρε Αλέκα...πρώτα μας κάνεις να κλαίμε και μετα μας κάνεις να γελάμε!!! :tongue:

καλε το σπιραλακι ειναι κορυφη. Οταν το εβαλα εγω ημουν 22 και μου ελεγαν όλοι δεν θα μπορεις να κανεις παιδια και τετοια. Και τις δυο φορες που το εβγαλα εμεινα εγκυος σε 2μηνες. Κουνελα σας λεω!

Τα αρνητικα του ειναι ότι εχεις πιο βαριες περιοδους. Δηλαδη αν εχεις ετσι και αλλιως βαρια, δυσκολα τα πραγματα. Χωρις σπιραλ εγω εχω 4-5 μερες και με σπιραλ 6-7.

Αυτο ειναι σαν Τ και το καρφωνει στη μητρα. Δεν ποναει. Στο βαζει ο γυναικολογος. Εμενα μου ειχε παρει τοτε 150 ευρω.

Εχει ενα κορδονακι για να το τραβηξει όταν θες να το βγαλεις. Αυτο να του πειτε να ο κοψει όσο πιο πολυ γινεται.

Και μετα σουπερ!!!

Οι λειτουργιες του ειναι 2. Πρωτον εμποδιζει το σπερμα να φτασει τις σαλπιγγες και , και δευτερον και να γονιμοποιηθει καποιο ωαριο λογω μεταλλου, καθιστα τη μητρα αφιλοξενη λογω ph

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...