Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χεχεχε!!!!

Παντρεμένη γυναίκα στα 30 κάτι της με 2 παιδιά και σύντομα ίσως και 3, σου λέει μετα.... Αίσχος!!!

Αστα Φαμ εχουν ανοιξει τα ματια μας εκει μεσα εγω μετους ποδοσφαιριτες και τους μπασκετμπολιστες και ο αντρας μου με τις Μαστροκωστες και τΙς Αλεξανδρατες αφου οταν εχεται καμια και δεν ειναι εκει μετα τρεχουν και γυρνανε τις καμερες πισω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα και να σου ζησει το μωρακι, μπορεις να μου πεις τι χαρτια σου ζητησαν γιατι λεω να παω κι εγω απο βδομαδα.Ποσο πηγε το επιδομα τοκετου;

μου ζήτησαν ληξιαρχ. πραξη γεννησης του μικρου κ τα βιβλιαρια υγειας δικο μου κ του μπαμπα. Σημειωσε οτι χρειαζεται πιο πιριν να πασ στο Μητρωο να δηλωσεις το παιδι σε καποιο βιβλιαριο υγειας (εγω το δηλωσα στο δικο μου και ετσι μοθ ειπαν οτι εχω 10% περισσοτερα χρηματα στο επιδομα τοκετου. )

αρα πρωτα στο μητρωο, δηλωσα το μωρο στο δικο μου βιβλιαριο και μετα με το δικο μου βιβλι, του μωρου και του μπαμπα, πας στο γραφειο παροχων μαζί και με την ληξ. πράξη γεννησης και σου δινουν μια αποδειξη για το ποσο που δικαιουσαι και μετα πας στο ταμειο και στα δινουν :)

το επιδομα τοκετου που πηρα ηταν 990 ευρω (δεν ξερω αν ειναι στανταρντ ποσο ή αν εχει να κανει με κατι αλλο)

Ινακι ηταν απροοπτο για Πειραια ξεκινησα αλλα ειχα να ερθω καιρο ημουν και με τον μικρο που ηθελε μεγαλη βολτα και να ειμαστε.Αυριο θα ξανανεβουμε Πεντελη ομως για το σαραντισμα

ωχ, θα ερθεις στη γειτονια μου? οταν αρχισω να βγαζω τον μικρο, εχουμε ραντεβου στον μπακα, ετσι ???:)

γεια σας κοριτσια..επιτελους κοιμηθηκα..χτες το βραδυ το μαναρακι μου ξυπνουσεμονο για μαμ φτου να μην το ματιασω..

βλεπω πιασατε ωραιο θεμα,αφηστε και ειμαστε σε στερηση ακομα και για τις υπολοιπες 2βδομαδες σιγουρα..

οσο για το επιδομα και εμεις το πηραμε χτες..ειναι 991Ε..

:-D

Μαρινακι , απο πανω απο κατω απο το πλάι.... εκει θα κολησουμε τωρα????

δεν ντρεπεστε βρε??? συζητηση που πιασατε??? απο τον Μαϊο εχω η γυναικα!!!! κ αυτα τα λοχεια τον ατελειωτο εχουν!!!!

Κατσε γιατι με κουλανες απο που τους περασες?

δεν τα ρωτανε αυτα βρε!!!!:tongue:

μονο αυτοί μου ξεφυγαν γιατι έχουν δικά τους κέντρα αξιολόγησης στο κάμπους της καθε ομάδας..πάντως απο τους αλλους ενα μεγάλο ποσοτό δεν ξέρει τι ειναι το αποσμητικό!!

μπλιαχχχχχχχχχ!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

ωχ, θα ερθεις στη γειτονια μου? οταν αρχισω να βγαζω τον μικρο, εχουμε ραντεβου στον μπακα, ετσι ???:)

Εννοειτε και μετα το Πασχα που θα ανεβαινω συνεχως να δεις.Εγω παω και πολυ Παλια Πεντελη στη Πλατεια τωρα με το μωρο θα πηγαινεις και εσυ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαρινακι , απο πανω απο κατω απο το πλάι.... εκει θα κολησουμε τωρα????

δεν ντρεπεστε βρε??? συζητηση που πιασατε??? απο τον Μαϊο εχω η γυναικα!!!! κ αυτα τα λοχεια τον ατελειωτο εχουν!!!!

απο τον Μιο και ο αλλος ο φουκαρας τι κανει?Απο τον Μαιο?κοοιδευεις ετσι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμεις το εξασκουμε το αθλημα...ζηλια!!!! Δεν εχει σημασια ότι ειναι καθε Χριστουγεννα και Πασχα γιατι μια ο ένας κλαίει και μια ο άλλος χεζεται (για τα παιδια μας εννοω ετσι?), παντως υπάρχει η καλη προθεση!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εμεις το εξασκουμε το αθλημα...ζηλια!!!! Δεν εχει σημασια ότι ειναι καθε Χριστουγεννα και Πασχα γιατι μια ο ένας κλαίει και μια ο άλλος χεζεται (για τα παιδια μας εννοω ετσι?), παντως υπάρχει η καλη προθεση!!!

Και εμεις Αλεκακι το ιδιο αλλα σε λιγο θα κλεινουμε ραντεβου και θα φερνουμε νταντα για να ρυθμιζουμε τα ορμονικα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ε ναι αφου τα ξερεις απιο το πρωτο. Στο εξαμηνο θα δουμε μια βελτωση και μετα το χρονο θα θυμηθουμε τα νειατα μας. Εμεις δλδ γιατι εσεις θα εχετε και το τριτο μωρακι σας!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

pwpw! san ton palio kairo! poses selides gemisate vre trelokoritsa??

Evala ton mikro sto sling kai vrhka thn ugeia mou! Autos roxalizei ki egw ekana 2 doulitses kai isiwsa! A win-win situation :)

Ki egw thelw sex, mh mou to thumizete! 11/2 elpizw na parw to ok apo th gunaikologo kai vour. Twra to pws 8a ginei sta praktika den xerw..Oles oi idees dektes!

Tha me peite trellh..alla ki egw 8elw 3o paidaki.Kai o Markos ta idia alla ton fovizei to oikonomiko. Se kana xrono 8a to doume..

makia makia

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

δε σε λεμε τρελη βρε Εβιτακι. Τα παιδια ειναι ευτυχια. Και ο Νικος νομιζω θα ηθελε και άλλο. Ετσι μου'ρχεται να τον στειλω να βρει καμια να κανει και τριτο.

Αλλα εκτος του οικονομικου (όχι το τι θα φαει, αλλα το τι θα 'φτιαξει' για τον εαυτο του), εγω κοριτσακια μου δεν αντεχω. Πειτε με εγωιστρια αλλα θελω και την δουλιτσα μου και ας ειναι απαιτητικη, θελω και τα εξω μου, θελω και τα κολυμβητηρια μου (που λεει ο λογος). Ειμαι και βρωμογρια~!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

!! Η απάντηση σου έκανε την ερωτηση μου να φαινεται πολυ ανακριτική!:rolleyes::rolleyes:

καλα να εισαι κοριτσακι και να χαιρεσαι το μωρακι σου. Δεν πειραζει που εισαι μικρη και αδυνατη, θα σε συγχωρησω!;)

δεν ενιωσα κατι τετοιο οτι με ανακρινεις!!!!μην ανησυχεις ρωτησε οτι θελεις δεν εχω προβλημα και διαθετω και χιουμορ οποτε μην το πολυσκεφτεσαι...

αχ και εγω 9!!! θηλαζεις εσυ;;;

ναι θηλαζω αλλα του δινω και συμπληρωμα γιατι δεν του φτανει...πολυ αγχωνομαι με τα κιλα θελω να φυγουν γρηγορα για να ξαναμπω στα ρουχα μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλωσήρθες glykoula26!

Ηταν χειροποιητη η ρημαδα ηστολη με κατι βρωμοπετρες ηταν ιπποτης αν δεν κανω λαθος πεσα στο πετραδι η στολη.Και ναι σιγα δεν τον ντυνω Φλωρινιωτη καλυτερα να γελασω κιολας?

Τρελήηηηη!

pwpw! san ton palio kairo! poses selides gemisate vre trelokoritsa??

Ναι, κι εγώ αυτό σκέφτηκα!

Εμείς κοιμηθήκαμε το μεσημέρι αγκαλιά. ξεραθήκαμε, δηλαδή!!! αφού και οι 2 ήμασταν άυπνοι...

Και κάτι άλλο... όλη μέρα είμαι με ένα κομμάτι πίτσα... καλά που ήταν σπέσιαλ!!!

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...