Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πολυ καλα κανεις (ως εργοφυσιολογος μιλαω :tongue::tongue: )
είσαι?? Και αν όχι, τι εισαι??:tongue:
Πηγα περυσι Αλεκα να παρω μια στολη τπυ μικρου πολυ ωραια οντως και πμου ειχε πει ή250 ή 280 κοντεψα να λυποθημισω και ειχα μαζι την μανα μου που δεν ακουει καλα και ελεγε παρτην Βρε Μαρινα παρτην.

Ρουχαλακια εχω παρει λιγες φορες οταν θελω κατι καλο ααλλα για δωρο δεν τρελαθηκα δν τα ακουμπαω για τα παιδια μου

Τοσα λευτα??? Παναγια μου! Δεν εχω δει ποτε κατι τοσο ακριβο εκει...
Πειρατηηηηη το τοπι μου
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Evitoula κουράγιο κοπέλα μου!!! Πότε πότε ένα ξέσπασμα καλό μας κάνει!!! Ο συζυγούλης δεν μπορεί να βοηθήσει?

Αυτή τη στιγμή,το μικρό κλαίει,το μεγάλο πεινάει κι εγώ πρέπει να προλάβω το φαγητό μέχρι τις 13:00!! τι λές,τα βγάζω πέρα??............

στα πεταχτά,ρίχνω κι εδώ καμιά ματιά!! :)

Το παν είναι το χαμογελάκι στο τέλος!!! Είσαι παράδειγμα προς μίμιση!!!

γεια σας κοριτσια!!

αποφασισα να ερθω και σ εσας και εγω αφου γεννησα στις 27/12 παροτι ειχα π.η.τ. 10/1 και ημουν στην ομαδα του ιανουαριου....

τι κανετε?εγω μολις βρηκα λιγο χρονο που κοιμηθηκε ο μπεμπης μου....

Καλώστην!!! Να χαίρεσαι το αντράκι σου!!!

Κοριτσια μου γεια σας!Σας εχασα για λιγο αλλα γεννησα στις 2/12 κι απο τοτε προσπαθω να προσαρμοστω!Η μικρη μου ειναι καλα, αλλα μας ταλαιπωρουν οι κολικοι και ειμαστε και λιγακι δυσκολες στα κακα μας απο την 10η μερα και μετα, τωρα ειμαστε 47 ημερων!Η κουραση και το ξενυχτι ειναι απιστευτο αλλα οταν μου κανει αγκαλιτσα ειναι ολα τα λεφτα!!!!Χαλαλι οι ατελειωτες βολτες στον διαδρομο του σπιτιου και το κλαμα μεχρι τελικης πτωσης....Εσεις πως πατε;Τους κολικους πως τους καταπολεματε;(αν εχετε)

Ίδια ημ/νία γεννήσαμε!!! Αχ αυτή η αγκαλίτσα... Εμείς τους κολικούς τους αντιμετωπίζουμε με αγκαλίτσα (να ζασταίνουμε την κοιλίτσα), με κομπρεσούλες με οινόπνευμα και με χαμομηλάκι!!!

Γεια σου γλυκούλα, να σου ζησει! Το 26 ειναι ηλικία?? Αν ειναι δεν θα σου ξαναμιλήσω! :tongue: Και ειδικα αν μου πεις και εσυ μονοψηφιο κιλών που εχεις να χασεις , απο σημερα αρχιζει η επιλόχιος μου!:)

γεια σου!ναι ειναι η ηλικια μου στην εγκυμοσυνη πηρα 18 κιλα και εχω χασει τα 9 μεχρι τωρα και εχω αλλα τοσα...

Γλυκούλα εμείς φταίμε που σε καλωσορίσαμε!!!!:lol::lol::lol::lol: Πλάκα κάνω, έτσι????

καλημερα κοριτσαρες μου μολις γυρισα απο κατι ψωνια μα τι ψωνια το ξεσκισα το θεμα.Ψωνιζα ψωνιζα και σταματημο δεν ειχα πηγα χαλανδρι και ξεκ@@2#κα πρεπει να τα κρυψω γιατι αν θα τα δει ο αλλος ή διαζυγιο θ α εχουμε ή εγκεφαλικο.Πηρα μποτες,γαλοτσες τσαντα μπλουζες παντελονια ρουχα για τα αγορια καλλυντικα,αρωμα ξερω εγω τι αλλο πουλανε στα μαγαζια?Το πηρα.Ηιδεα μου ειρθε το πρωι γιατι δεν μου εκανε το παντελονι μου πηρα 4κιλα στον θηλασμο εγω που δεν περνω κιλο ουτε αν το πληρωσω Το ευχαριστηθηκα σας λεω.

Γιασεμι εγω εχω θεμα με τον απο κατω δεν με αφηνει να απλωνω .Εμενα το σπιτι ειναι δικο μου και μενω 24 χρονια και αυτος εχει ερθει ενα χρονο και μου εχει κανει παρατηρηση 10 φορες και να πλενω λεει μονο στο πλυντηριο γιατι στο χερι σταζει και στο χερι πλενω μια στο τοσο.θα μου γινουν εμενα τα πουλοβερ βαφτιστικα για τον καργκιοζη και που να δεις που αυτες τις μερες θα πλυνω παπλωμα και κουβερτα θα γελασουμε

Αααα έκανες πολύ καλά!!! Όσο για τον γείτονα NO COMMENT!!!!

Αχ Αλεκα και εγω στον Δημητρη νομιζα οτι ειχα γεννησει τον Αινσταιν ειπε και την πρωτη κουβεντουλα απο 6 μηνων ειπα και εγω.... την δευτερη την ειπε 2 χρονων

Θες να μου πεις ότι ούτε το δικό μου παιδί είναι Αινστάιν????? Αφού είναι αστέρι!!!!!!!!!

Πειρατηηηηη το τοπι μου

Τρελάρα, θα ξυπνήσω το παιδί μου που με κάνεις και γελάω σαν υστέρω!!!!!!!

Αν ειναι να εχω κανενα καλο γυμναστη ας μην τον εχω πανω ας ειμαι εγω απο πανω συμβιβαζομαι.:lol::lol::lol::lol:Ατοιμη στερηση τι με κανεις και σκεφτομαι κολαζομαι η συζυγος

Ε μα δεν παίζεσαι!!!!! ξεσκίστηκες στα ψώνια!!! Κι άλλο θες????

είσαι?? Και αν όχι, τι εισαι??:tongue:

εχω περασει εγω πολλούς αθληταραδες με απιστευτα κορμια απο τεστ φυσικής κατάστασης, μπασκετμπολίστες, πολίστες, ποδηλατοδρόμους, δρομείς ..πολύ πράμα...αλλα δεν μου εκανε κουκου ρε κορίτσια,πολύ ιδρώτας επεφτε και ξενέρωνα, ασε που οι περισσότεροι ήταν μπίου!

Διαφημίσεις

Ηταν χειροποιητη η ρημαδα ηστολη με κατι βρωμοπετρες ηταν ιπποτης αν δεν κανω λαθος πεσα στο πετραδι η στολη.Και ναι σιγα δεν τον ντυνω Φλωρινιωτη καλυτερα να γελασω κιολας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω περασει εγω πολλούς αθληταραδες με απιστευτα κορμια απο τεστ φυσικής κατάστασης, μπασκετμπολίστες, πολίστες, ποδηλατοδρόμους, δρομείς ..πολύ πράμα...αλλα δεν μου εκανε κουκου ρε κορίτσια,πολύ ιδρώτας επεφτε και ξενέρωνα, ασε που οι περισσότεροι ήταν μπίου!

Κατσε γιατι με κουλανες απο που τους περασες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ηηηηηηη μαρηηηηηηη......!!!!!!!!!!!! Άξια!
Ηταν χειροποιητη η ρημαδα ηστολη με κατι βρωμοπετρες ηταν ιπποτης αν δεν κανω λαθος πεσα στο πετραδι η στολη.Και ναι σιγα δεν τον ντυνω Φλωρινιωτη καλυτερα να γελασω κιολας?

:lol::lol::lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Παντως Ινακι οι ποδοσφαιριστες λενε τουλαχιστον οταν ερχονται στο μαγαζι αφου εχουν κανει μπανιο ειδικα ενας ξενος του Παναθηναικου κολαση τι καπουτσινους εχω κερασει να ξερατε μονο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ειναι καποια τεστ που αξιολογούν την φυσική τους κατάσταση και βοηθάνε τους γυμναστές να φτιάξουν το προπονητικό τους πρόγραμμα. Τους εβαζα πάνω σε διάδρομο να τρέχουν μεχρι τελικής πτωσεως και μετρούσα την αναπνοή τους, απο εκεί καταλάβαινω πόσο ζορίζονται με λίγα λόγια..

Φαμ καλα μωρη μας μυρισες απο που εμφνιστηκες μολις ειπα το ονοματακι σου?

Χεχεχε!!!!

Παντως Ινακι οι ποδοσφαιριστες λενε τουλαχιστον οταν ερχονται στο μαγαζι αφου εχουν κανει μπανιο ειδικα ενας ξενος του Παναθηναικου κολαση τι καπουτσινους εχω κερασει να ξερατε μονο

Παντρεμένη γυναίκα στα 30 κάτι της με 2 παιδιά και σύντομα ίσως και 3, σου λέει μετα.... Αίσχος!!!

ειναι καποια τεστ που αξιολογούν την φυσική τους κατάσταση και βοηθάνε τους γυμναστές να φτιάξουν το προπονητικό τους πρόγραμμα. Τους εβαζα πάνω σε διάδρομο να τρέχουν μεχρι τελικής πτωσεως και μετρούσα την αναπνοή τους, απο εκεί καταλάβαινω πόσο ζορίζονται με λίγα λόγια..

την ψυχη τους εβγαζες μωρση?

[sIGPIC][/sIGPIC]

μονο αυτοί μου ξεφυγαν γιατι έχουν δικά τους κέντρα αξιολόγησης στο κάμπους της καθε ομάδας..πάντως απο τους αλλους ενα μεγάλο ποσοτό δεν ξέρει τι ειναι το αποσμητικό!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...