Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:lol::lol: Ειχα και το Νικο και μου έλεγε 'το παιδι είναι ίντιγκο'. Τον καυμενο το Νικολάκη. Τωρα μου λεει 'ρε αλεξ, κανε κατι να σταματησει να μιλαει αυτος, μου εχει παρει τα αυτια!' :P:p

και εμενα Αλεκα δεν το βουλωνει και δεν τον καταλαβαινει κανεις μονο εγω η μανα και με εχει τρελανει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλεκα να σου πω στο κολυμβητηριο τι κανεις??? Μη μου πεις μπανιο...το ξερω...! Σε προσεχει κανενας γυμναστης ..σου λεει τι να κανεις και τετοια ή μονη σου? Γιατι το σκεφτομαι κι εγω αλλα αν δεν εχω απο πανω και καποιον να μου λεει τι να κανω με βλεπω να πηγαινω και να πλατσουριζω εκει περα!!

Α εγω δεν θελω καποιον απο πανω μου. Πρωτον, φοβαμαι μην με λιμπιστει ετσι που ειμαι :rolleyes: και δευτερον μου τη διενι να νιωθω ότι με παρακολουθει καποιος και ας ειναι και γυμναστης. Λοιπόν παω και επί 45 λεπτα κολυμπαω πανω κατω, υπτιο, προσθιο, πεταλουδα. Νομιζω ότι γυμναζω ετσι όλο το σωμα γιατι τις πρωτες φορες με ποναγαν όλοι οι αδουλευτοι μυες, ακομη και οι κατω κοιλιακοι που ειναι πολυ δυσκολο να γυμναστουν. Στην κατασταση μου νομιζω ότι ειναι καλυτερα ετσι γιατι μονο η αεροβική θα αυξησει το μεταβολισμο μου. Τι λες?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Hello girls! ΜΑρινα μεγεια τα ψωνια ..καλοφορετααααα!

Ινακι κι εμενα η μικρη ετσι ηταν κακοφαγη απο μικρη και μας εχει ψησει το ψαρι στα χειλη! Για να φαει εχω κανει τα απιστευτα!!!! Τι στο νεροχυτη την εβαζα να κανουμε μπανιο την κουκλα...καποιες φορες και αυτην μαζι στη μπανιερα....τι καραγκιοζιλικια εχω κανει δε λεγεται!!!!! Αν σου βγει ετσι καλο κουραγιοοοοο! Ο μπεμπης παντως τρωει τον αμπακαα...βλεπω 1 ετους να ειναι πιο βαρυς απο την μεγαλη! Να φανταστεις η μεγαλη ειναι 1 μετρο και 13,5 κιλα! ΤΣΙΧΛΑ! Τουλαχιστον τρωει αυτα που πρεπει!!! φρουτα, γαλα κλπ.

σαν νεογεννητο ετρωγε;; γιατι εμενα ζηταει πολύ συχνα στηθος, δεν θεωρω οτι ειναι ολιγοφαγη δλδ...

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια...Εν συντομια χθες καλυτερα κοιμηθηκαμε.Η ιωσουλα δοξα το θεο εφυγε μονο το μπουκωμα μας εμεινε συνεχιζω με τον ορο και βλεπουμε.Παντως δεν ηταν κατι σοβαρο ειχα φοβηθει μηπως δε βαλει βαρος και αυτο σημαινει πως κατι παιζει με την ιωση αλλα οταν τον ζυγισα ολα καλα,το σαββατο ηταν 5300 και η παιδιατρος μου πε ολα ειναι καλα αφου βαζει να μην ανυσηχω καθολου για την ιωση.:P

Επισης πηρα σημερα μαρσιπο γιατι δεν γινεται τον εχω ολη μερα αγκαλια πιαστηκα πια...Καλος φαινεται τον εβαλα λιγο μεσα και αυτος κοιμηθηκε:lol::lol:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Αλεκα ειχε τιποτα καλο ο Μπομπιρας εχω να παω καιρο να δω

Κοιτα εγω απο εκει παιρνω μονο δωρα γιατι στα δικα μου παιδακια δεν θελω να ψωνιζω μαρκες. παρ΄όλα αυτα εχω πολλα δωρακια απο εκει και για τους δικους μου. Ειχε ωραιες στολες, όχι ακριβες, 38 ευρω η μια. Η πιο ωραια ειναι του Ντοναλντ. Κορυφαια! Την ειχα στον Αγγελακο όταν ήταν 1. Απο ρουχαλακια, ενταξει δεν τρελαθηκα. Δηλαδη ωραια ειναι αλλα δεν αξιζουν αυτα τα λευτα κατα τη γνωμη μου.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Αχ Βρε Αλεκα σε ποιο πας να κανω κερκιδα?

αχαχαχα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Α εγω δεν θελω καποιον απο πανω μου. Πρωτον, φοβαμαι μην με λιμπιστει ετσι που ειμαι :rolleyes: και δευτερον μου τη διενι να νιωθω ότι με παρακολουθει καποιος και ας ειναι και γυμναστης. Λοιπόν παω και επί 45 λεπτα κολυμπαω πανω κατω, υπτιο, προσθιο, πεταλουδα. Νομιζω ότι γυμναζω ετσι όλο το σωμα γιατι τις πρωτες φορες με ποναγαν όλοι οι αδουλευτοι μυες, ακομη και οι κατω κοιλιακοι που ειναι πολυ δυσκολο να γυμναστουν. Στην κατασταση μου νομιζω ότι ειναι καλυτερα ετσι γιατι μονο η αεροβική θα αυξησει το μεταβολισμο μου. Τι λες?

πολυ καλα κανεις (ως εργοφυσιολογος μιλαω :tongue::tongue: )

Πηγα περυσι Αλεκα να παρω μια στολη τπυ μικρου πολυ ωραια οντως και πμου ειχε πει ή250 ή 280 κοντεψα να λυποθημισω και ειχα μαζι την μανα μου που δεν ακουει καλα και ελεγε παρτην Βρε Μαρινα παρτην.

Ρουχαλακια εχω παρει λιγες φορες οταν θελω κατι καλο ααλλα για δωρο δεν τρελαθηκα δν τα ακουμπαω για τα παιδια μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα βρε γαϊδουρες!! μολις βγηκα εγω αποφασισατε να μπειτε ολες μαζι:tongue:???

γλυκουλα καλως ηρθες!!! να σου ζησει το μωρακι σου!

μαρινακι καλοφορετα!!!! πλυνε τα ρουχα κ στο χερι κ μπες του κ στο ματι του βλακα!!! δηλ.τι θα κανεις???

3100 γεννηθηκε, βγηκε 2850 και πρεπει να ειναι γυρω στα 3500-3600 τωρα...

και πανες πολλες λερωνει και συνεχεια στο στηθος ειναι...που παει το γαλα δεν ξερω...

θα ειναι υπερκινητικη βρε;)!! απο την στιγμη που λερωνει ολα καλα πανε!!!

Κοριτσια εχει παει καμια σας στο ΙΚΑ για το επιδομα Λοχειας και Τοκετου;Και στον ΟΑΕΔ;Να μας πει απο προσφατη πηγη τα χαρτια και την διαιδικασια;

πηγα πριν εναμιση μηνα... ασφαλιζεις πρωτα το παιδι με την ληξ.πραξη γεννησης. αν θυμαμαι καλα για ολες τις διαδικασιες στο ικα θελεις το εξιτηριο, βιβλ.υγειας δικο σου κ του παιδιου, την ληξ.πρ.γεν. κ μια δηλωση του πατερα οτι δεν εχει ασφαλισει εκεινος το παιδι κ δεν εχει αντιρρηση να ασφαλιστει σε εσενα. αυτα θυμαμαι, μπορει να εχω ξεχασει κ τιποτα...

η καλυτερη γυμναστικη ειναι το κολυμπι!!! κ εγω δεν θα ηθελα καποιον απο πανω μου...

μηπως να κανουμε ομαδα κολυμβησης ολες μαζι????

baJfp2.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol: άσε ρε! Αυτο λέω του Νικου 'ζω μεγάλες στιγμές, να με δεις με το μαγιο, το σκουφο να κολυμπαω, να κανεις να κοιμηθεις ενα μήνα΄.

221882cb0gkyh7q4.gif

Σοφια σιγα μωρη πολιστρια που θες και ομαδα για ομαδικο πνηξιμο.Να παω εγω και η Φαμ με τοσο τσιγαρ να ψοφισουμε στα μισα της διαδρομης.Παντως κοριτσια πγαινα τον μικρο κολυμβητηριο περυσι και ειχε κατι προπονητες και μια ομαδα πολο αλλο πραμα και μες τα τεκνα υπαρχει ενας πατσοκοιλης με βυζια και σου κοβει τη ζυμη

[sIGPIC][/sIGPIC]

:lol::lol::lol: άσε ρε! Αυτο λέω του Νικου 'ζω μεγάλες στιγμές, να με δεις με το μαγιο, το σκουφο να κολυμπαω, να κανεις να κοιμηθεις ενα μήνα΄.

Πειρατηηηηη το τοπι μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν ειναι να εχω κανενα καλο γυμναστη ας μην τον εχω πανω ας ειμαι εγω απο πανω συμβιβαζομαι.:lol::lol::lol::lol:Ατοιμη στερηση τι με κανεις και σκεφτομαι κολαζομαι η συζυγος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...