Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σου γλυκούλα, να σου ζησει! Το 26 ειναι ηλικία?? Αν ειναι δεν θα σου ξαναμιλήσω! :tongue: Και ειδικα αν μου πεις και εσυ μονοψηφιο κιλών που εχεις να χασεις , απο σημερα αρχιζει η επιλόχιος μου!:)

γεια σου!ναι ειναι η ηλικια μου στην εγκυμοσυνη πηρα 18 κιλα και εχω χασει τα 9 μεχρι τωρα και εχω αλλα τοσα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσαρες μου μολις γυρισα απο κατι ψωνια μα τι ψωνια το ξεσκισα το θεμα.Ψωνιζα ψωνιζα και σταματημο δεν ειχα πηγα χαλανδρι και ξεκ@@2#κα πρεπει να τα κρυψω γιατι αν θα τα δει ο αλλος ή διαζυγιο θ α εχουμε ή εγκεφαλικο.Πηρα μποτες,γαλοτσες τσαντα μπλουζες παντελονια ρουχα για τα αγορια καλλυντικα,αρωμα ξερω εγω τι αλλο πουλανε στα μαγαζια?Το πηρα.Ηιδεα μου ειρθε το πρωι γιατι δεν μου εκανε το παντελονι μου πηρα 4κιλα στον θηλασμο εγω που δεν περνω κιλο ουτε αν το πληρωσω Το ευχαριστηθηκα σας λεω.

Γιασεμι εγω εχω θεμα με τον απο κατω δεν με αφηνει να απλωνω .Εμενα το σπιτι ειναι δικο μου και μενω 24 χρονια και αυτος εχει ερθει ενα χρονο και μου εχει κανει παρατηρηση 10 φορες και να πλενω λεει μονο στο πλυντηριο γιατι στο χερι σταζει και στο χερι πλενω μια στο τοσο.θα μου γινουν εμενα τα πουλοβερ βαφτιστικα για τον καργκιοζη και που να δεις που αυτες τις μερες θα πλυνω παπλωμα και κουβερτα θα γελασουμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σου!ναι ειναι η ηλικια μου στην εγκυμοσυνη πηρα 18 κιλα και εχω χασει τα 9 μεχρι τωρα και εχω αλλα τοσα...

!! Η απάντηση σου έκανε την ερωτηση μου να φαινεται πολυ ανακριτική!:rolleyes::rolleyes:

καλα να εισαι κοριτσακι και να χαιρεσαι το μωρακι σου. Δεν πειραζει που εισαι μικρη και αδυνατη, θα σε συγχωρησω!;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα κοριτσαρες μου μολις γυρισα απο κατι ψωνια μα τι ψωνια το ξεσκισα το θεμα.Ψωνιζα ψωνιζα και σταματημο δεν ειχα πηγα χαλανδρι και ξεκ@@2#κα πρεπει να τα κρυψω γιατι αν θα τα δει ο αλλος ή διαζυγιο θ α εχουμε ή εγκεφαλικο.Πηρα μποτες,γαλοτσες τσαντα μπλουζες παντελονια ρουχα για τα αγορια καλλυντικα,αρωμα ξερω εγω τι αλλο πουλανε στα μαγαζια?Το πηρα.Ηιδεα μου ειρθε το πρωι γιατι δεν μου εκανε το παντελονι μου πηρα 4κιλα στον θηλασμο εγω που δεν περνω κιλο ουτε αν το πληρωσω Το ευχαριστηθηκα σας λεω.

Γιασεμι εγω εχω θεμα με τον απο κατω δεν με αφηνει να απλωνω .Εμενα το σπιτι ειναι δικο μου και μενω 24 χρονια και αυτος εχει ερθει ενα χρονο και μου εχει κανει παρατηρηση 10 φορες και να πλενω λεει μονο στο πλυντηριο γιατι στο χερι σταζει και στο χερι πλενω μια στο τοσο.θα μου γινουν εμενα τα πουλοβερ βαφτιστικα για τον καργκιοζη και που να δεις που αυτες τις μερες θα πλυνω παπλωμα και κουβερτα θα γελασουμε

με γεια μαρινακι. Γιατι? Στο μπαλκόνι του σταζει? Πες του αν μπορει να στα κανει καλυτερα να τα κανει αυτος. Ήμαρτον Θεε μου.,

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εμενα κοριτσια οδικος μου τον πηρα 2800 απο το μαιευτηριο και ειναι 4100 και δεν εχει σαραντησει ακομα ειναι 35 ημερων αλλα αυριο θα παμε να παρουμε την ευχη δεν πειραζει για 5 μερουλ0ες σωστα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

αχ και εγω 9!!! θηλαζεις εσυ;;;

βρε μαρινακι στα μερη μας ησουν;; αλλη φορα αν ξαναρθεις σφυρα!!! εγω σημερα πηγα τραπεζα με την μπεμπα μαζι...πρωτη φορα μπηκε λεει τοσο μικρο μωρο στην τραπεζα :-P

Εμενα κοριτσια οδικος μου τον πηρα 2800 απο το μαιευτηριο και ειναι 4100 και δεν εχει σαραντησει ακομα ειναι 35 ημερων αλλα αυριο θα παμε να παρουμε την ευχη δεν πειραζει για 5 μερουλ0ες σωστα?

ναι μωρε δεν πειραζει...εμεις θα παμε αυριο για εμβολιο. Τον πρωτο μηνα πήρε 1750 γρ., τον δευτερο πηρε ένα κιλο. Καλός ειναι. Τον πρωτο τον καμάρωνα πιο πολυ :rolleyes:. Τι όμορφος έλεγα, τι έξυπνος, πόσο νωρις τα κανει όλα κλπ...μετα βαρεθηκα! Καλα να ειναι τα παιδακια μας και τιποτα άλλο.

221882cb0gkyh7q4.gif

Αχ Αλεκα και εγω στον Δημητρη νομιζα οτι ειχα γεννησει τον Αινσταιν ειπε και την πρωτη κουβεντουλα απο 6 μηνων ειπα και εγω.... την δευτερη την ειπε 2 χρονων

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Α τωρα που το θυμήθηκα, εχθες πηγα σε ενα μαγαζι να παρω στολή του Αγγελάκου μου, στον Πειραια. Έπιασα κουβεντα με μια κοπέλα που και εκεινης το μωρακι της ειναι περιπου 40 ημερων. Δεν πιστευω να ειναι καμια κοπέλα απο εδω μεσα και να μην την κατάλαβα ε?? Θα με θυμαται σιγουρα αν ειναι καμια απο εσας...ψηλή, ξανθιά ειμαι με μπλε ματια! (χι χι). Στο 'ΜΠΟΜΠΙΡΑ' της Κρηθαριωτη ημασταν. Ήταν καμια απο εσας??? (εννοειται για όσες δεν ξερω παει η ερωτηση)

221882cb0gkyh7q4.gif

Hello girls! ΜΑρινα μεγεια τα ψωνια ..καλοφορετααααα!

Ινακι κι εμενα η μικρη ετσι ηταν κακοφαγη απο μικρη και μας εχει ψησει το ψαρι στα χειλη! Για να φαει εχω κανει τα απιστευτα!!!! Τι στο νεροχυτη την εβαζα να κανουμε μπανιο την κουκλα...καποιες φορες και αυτην μαζι στη μπανιερα....τι καραγκιοζιλικια εχω κανει δε λεγεται!!!!! Αν σου βγει ετσι καλο κουραγιοοοοο! Ο μπεμπης παντως τρωει τον αμπακαα...βλεπω 1 ετους να ειναι πιο βαρυς απο την μεγαλη! Να φανταστεις η μεγαλη ειναι 1 μετρο και 13,5 κιλα! ΤΣΙΧΛΑ! Τουλαχιστον τρωει αυτα που πρεπει!!! φρουτα, γαλα κλπ.

αλλα ρε παιδια δεν θελει καθολου γλυκα! εχετε ξαναδει παιδι να μην τρωει σοκολατα και γαριδακια ??? Να τα παιρνω και να της τα δινω με το ζορι!!!

Αλεκα να σου πω στο κολυμβητηριο τι κανεις??? Μη μου πεις μπανιο...το ξερω...! Σε προσεχει κανενας γυμναστης ..σου λεει τι να κανεις και τετοια ή μονη σου? Γιατι το σκεφτομαι κι εγω αλλα αν δεν εχω απο πανω και καποιον να μου λεει τι να κανω με βλεπω να πηγαινω και να πλατσουριζω εκει περα!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Ινακι ηταν απροοπτο για Πειραια ξεκινησα αλλα ειχα να ερθω καιρο ημουν και με τον μικρο που ηθελε μεγαλη βολτα και να ειμαστε.Αυριο θα ξανανεβουμε Πεντελη ομως για το σαραντισμα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ Αλεκα και εγω στον Δημητρη νομιζα οτι ειχα γεννησει τον Αινσταιν ειπε και την πρωτη κουβεντουλα απο 6 μηνων ειπα και εγω.... την δευτερη την ειπε 2 χρονων
:lol::lol: Ειχα και το Νικο και μου έλεγε 'το παιδι είναι ίντιγκο'. Τον καυμενο το Νικολάκη. Τωρα μου λεει 'ρε αλεξ, κανε κατι να σταματησει να μιλαει αυτος, μου εχει παρει τα αυτια!' :P:p

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...