Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βάστα Evitaki!!!!

Εμείς μόλις γυρίσαμε από τον παιδίατρο. βάλαμε 2100 σε 5εβδομάδες!!!! τρώει περίπου 1λίτρο γάλα την ημέρα! είμαστε 5200 και 58εκ. ψηλοί είμαστε λέει ο γιατρός. και η αντίληψή μας είναι σαν 2 μηνών μωρό. κανονικά λέει, τα μωρά σε αυτή την ηλικία, δεν ψάχνουν από πού έρχονται οι ήχοι που ακούν (όσο ακούν). κουνούσε ο γιατρός μια κουδουνίστρα και ο δικός μου ο κουτσομπόλης έψαχνε από πού ακουγόταν. πολύ καλά είμαστε!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Evita κουραγιο κοριτσι μου...

Μελινα σουπερ ο γιοκας!!! μπραβο του!

Αχ διαβαζω τα βαρη σας και αγχωνομαι λιγο...φοβαμαι μην μου πει ο γιατρος για συμπληρωμα γιατι η κορη αποφασισε να ειναι ντελικατη...πρεπει να βαζει 20-25 γρ τη μέρα το πολύ.

Εβίτα κρατα γερα, και γω περασα μια τετοια μερα την προηγουμενη εβδομαδα με πολυ κλαμα και αν σου πω πως απο τοτε παρατηρησα πως το γαλα μου μειωθηκε σε ποσοτητα? Να ειναι συμπτωματικο? Δε νομιζω, γι'αυτο διωξε τη στεναχωρια μακρια και παλεψε το (τα λεω για να τα ακουω και γω!)...

Ινακι, ποσο βαρος εχει παρει η μικρη σου? Γυρω στα 3 δεν γεννηθηκε εαν θυμαμαι καλα? Εγω τον ζυγισα σημερα και ειναι 4150 (ειχε γεννηθει 2940).

γεια σας κοριτσια!!

αποφασισα να ερθω και σ εσας και εγω αφου γεννησα στις 27/12 παροτι ειχα π.η.τ. 10/1 και ημουν στην ομαδα του ιανουαριου....

τι κανετε?εγω μολις βρηκα λιγο χρονο που κοιμηθηκε ο μπεμπης μου....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

3100 γεννηθηκε, βγηκε 2850 και πρεπει να ειναι γυρω στα 3500-3600 τωρα...

και πανες πολλες λερωνει και συνεχεια στο στηθος ειναι...που παει το γαλα δεν ξερω...

οπως λενε και οι συμβουλοι θηλασμου "θελουμε υγιη παιδια οχι υπερβαρα".αφου οι πανες που λερωνει ειναι ενταξει μην φοβασαι,τα ξερεις αλλωστε και απο μονη σου με τοσα που εχεις διαβασει:D:D:D:D.

μια χαρα θα ειναι η μικρη σου!

οπως λενε και οι συμβουλοι θηλασμου "θελουμε υγιη παιδια οχι υπερβαρα".αφου οι πανες που λερωνει ειναι ενταξει μην φοβασαι,τα ξερεις αλλωστε και απο μονη σου με τοσα που εχεις διαβασει:D:D:D:D.

μια χαρα θα ειναι η μικρη σου!

Συμφωνω, εαν δεν δειχνει σημαδια πεινας, πιστευω πως δε χρειαζεται να ανησυχεις, ρωτα και το γιατρο σου βεβαια...

Γεια σου γλυκουλα να σου ζησει το μωρακι σου!!!!

Σοφακι δικιο εχεις απλα διαβασα στο φορουμ οτι τετοιου ειδους μωρα τα περνανε απο ενα σωρο εξετασεις μεχρι να αποκλεισουν το ενδεχόμενο αρρωστιας και καπως μου ηρθε. Ελπιζωο γιατρος στην επομενη επισκεψη να θεωρησει φυσιολογικη την αναπτυξη και να μην εχουμε τετοια...

σ ευχαριστω πολυ inaki και εσυ να την χαιρεσαι...

εμενα παντως η παιδιατρος μου ειπε οτι το φυσιολογικο ειναι περιπου 600 με 700gr το μηνα νομιζω πως εισαι μεσα και δεν χρειαζεται ν ανησυχεις..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

3100 γεννηθηκε, βγηκε 2850 και πρεπει να ειναι γυρω στα 3500-3600 τωρα...

και πανες πολλες λερωνει και συνεχεια στο στηθος ειναι...που παει το γαλα δεν ξερω...

Ο γιατρος θα δει εσενα που εισαι μοντελακι και θα πει 'βρηκε να παρει το παιδι!' :tongue:
γεια σας κοριτσια!!

αποφασισα να ερθω και σ εσας και εγω αφου γεννησα στις 27/12 παροτι ειχα π.η.τ. 10/1 και ημουν στην ομαδα του ιανουαριου....

τι κανετε?εγω μολις βρηκα λιγο χρονο που κοιμηθηκε ο μπεμπης μου....

Γεια σου γλυκούλα, να σου ζησει! Το 26 ειναι ηλικία?? Αν ειναι δεν θα σου ξαναμιλήσω! :tongue: Και ειδικα αν μου πεις και εσυ μονοψηφιο κιλών που εχεις να χασεις , απο σημερα αρχιζει η επιλόχιος μου!:)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου γεια σας!Σας εχασα για λιγο αλλα γεννησα στις 2/12 κι απο τοτε προσπαθω να προσαρμοστω!Η μικρη μου ειναι καλα, αλλα μας ταλαιπωρουν οι κολικοι και ειμαστε και λιγακι δυσκολες στα κακα μας απο την 10η μερα και μετα, τωρα ειμαστε 47 ημερων!Η κουραση και το ξενυχτι ειναι απιστευτο αλλα οταν μου κανει αγκαλιτσα ειναι ολα τα λεφτα!!!!Χαλαλι οι ατελειωτες βολτες στον διαδρομο του σπιτιου και το κλαμα μεχρι τελικης πτωσης....Εσεις πως πατε;Τους κολικους πως τους καταπολεματε;(αν εχετε)

Γεια σου γλυκουλα να σου ζησει το μωρακι σου!!!!

Σοφακι δικιο εχεις απλα διαβασα στο φορουμ οτι τετοιου ειδους μωρα τα περνανε απο ενα σωρο εξετασεις μεχρι να αποκλεισουν το ενδεχόμενο αρρωστιας και καπως μου ηρθε. Ελπιζωο γιατρος στην επομενη επισκεψη να θεωρησει φυσιολογικη την αναπτυξη και να μην εχουμε τετοια...

ναι ινακι το εχω διαβασει και εγω και συνεβη και σε μια γνωστη μου που θηλασε μεχρι 3,5 μηνων και λογω του οτι δεν ειχε τον μεσο ορο βαρους της ξεκινησε ο γιατρος στερεες τροφες απο 4 μηνων:!::!::!::!::!:.φυσικα δεν αλλαξε κατι στο βαρος της,ειναι λιγο πιο κατω απο τους μεσους ορους και της εβαλε και ενα σωρο εξετασεις να κανει.απλα καποιες τσουπρες προσεχουν τις σιλουετες τους απο γεννησιμιου τους :D:D:D:D:D.

στο βιβλιαριο υγειας γραφει 30γρ τη μερα...βγαινει 900 το μήνα!!

Ο γιατρος παντως μου ειχε πει οτι γενικα πρεπει στις καμπυλες αναπτυξης το βαρος να παιζει μεταξυ 2 καμπυλων και οχι παραπανω. Μεχρι στιγμης ειμαστε οριακα οκ.

ήρθα κορίτσια, μολις γύρισα απο ΙΚΑ (ήρθε η μανουλα γι αεπισκεψη και την εχωσα με το μωρο και πηγα στο ΙΚΑ.

πληρώθηκα το επιδομα λοχείας και τοκετου. οποτε τώρα παω στον ΟΑΕΔ για να παρω την διαφορα στα χρήματα απο το επιδομα του ικα και τον μισθό μου και μετα παω να κανω τα χαρτια για το 6μηνο, σωστά?

Καλησπερα και να σου ζησει το μωρακι, μπορεις να μου πεις τι χαρτια σου ζητησαν γιατι λεω να παω κι εγω απο βδομαδα.Ποσο πηγε το επιδομα τοκετου;

ναι ινακι το εχω διαβασει και εγω και συνεβη και σε μια γνωστη μου που θηλασε μεχρι 3,5 μηνων και λογω του οτι δεν ειχε τον μεσο ορο βαρους της ξεκινησε ο γιατρος στερεες τροφες απο 4 μηνων:!::!::!::!::!:.φυσικα δεν αλλαξε κατι στο βαρος της,ειναι λιγο πιο κατω απο τους μεσους ορους και της εβαλε και ενα σωρο εξετασεις να κανει.απλα καποιες τσουπρες προσεχουν τις σιλουετες τους απο γεννησιμιου τους :D:D:D:D:D.

τουλαχιστον να τους μεινει και οταν μεγαλωσουν αυτο!!!

Κοριτσια μου γεια σας!Σας εχασα για λιγο αλλα γεννησα στις 2/12 κι απο τοτε προσπαθω να προσαρμοστω!Η μικρη μου ειναι καλα, αλλα μας ταλαιπωρουν οι κολικοι και ειμαστε και λιγακι δυσκολες στα κακα μας απο την 10η μερα και μετα, τωρα ειμαστε 47 ημερων!Η κουραση και το ξενυχτι ειναι απιστευτο αλλα οταν μου κανει αγκαλιτσα ειναι ολα τα λεφτα!!!!Χαλαλι οι ατελειωτες βολτες στον διαδρομο του σπιτιου και το κλαμα μεχρι τελικης πτωσης....Εσεις πως πατε;Τους κολικους πως τους καταπολεματε;(αν εχετε)

και εμεις με βολτες, την βαζω στο μαρσιπο και στο πενταλεπτο ηρεμει και κοιμαται, αλλα πρεπει να ειμαι συνεχως σε κινηση!!!

Ο γιατρος θα δει εσενα που εισαι μοντελακι και θα πει 'βρηκε να παρει το παιδι!' :tongue:

χεχε πες κι αλλα!!!!! πηρα την σελοφιν αλλα λεει σε περιπτωση που θηλαζουμε να μην χρησιμοποιειται..οποτε την αφηνω για αργοτερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...