Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Με κατατρομάξατε ρε γμτ μου τώρα. Στις 41 μέρες κάναμε @#%* και μάλιστα χωρίς να με έχει δει γιατρός ακόμη, βλακεία μου βέβαια, αλλά όχι ελεύθερα, προσέχαμε. Τώρα ας ελπίσουμε ότι μετά τη γέννα δεν έγινα ξαφνικά τόοοοσο γόνιμη! Και καλά ρε κορίτσια, αφού το σύστημα δεν έχει αρχίσει να λειτουργεί κανονικά πριν έρθει η περίοδος, πώς γίνεται ωορρηξία και μένεις έγκυος;;;

yasemi, πότε βγήκες από το μαιευτήριο; Εγώ στις 10/12. Πιθανόν να σε πέτυχα επάνω, εκεί που τα ταϊζαμε. Ή εσύ το είχες στο θάλαμο;

ρικακι, στα γρηγορα πριν ξανακοιμηθω, να σου πω ότι η ωορξια υπαρχει 14 μερες πριν την υποτιθεμενη περιοδο.Αρα, πριν την πρωτη περιοδο θα εχεις ωορηξθα καποια συιγμη. ;) Για αυτο προσοχη!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαλλον ναι rica.και μια ιστορια ενος μελους απο το φορουμ που στις 50 μερες μετα την γεννα πηγε στον γιατρο να την δει και της ειπε οτι οχι απλα ειναι εγκυος αλλα εχει και διδυμα:D:D:D:D:D:D.

καλημερες! ξυπνησαμε μια φορα μονο σημερα κατα τις 4:30 αλλα ημουν τοσο χωμα που αφησα το μυνημα μου στη μεση!!!

Μελινα ελπιζω να ηρεμησε λιγο

Ευχομαι μια μερα χωρις κολικους, γκρινιες και πονακια!!!

Διαφημίσεις

yasemi πρωτον υπαρχει τεραστειος κινδυνος να μεινεις εγκυος αν το κανετε ελευθερα τους πρωτους 6 μηνες προσοχη.Με τους απο κατω θα παιξετε ξυλο ειναι αναποφευκτο αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχουν ωρες κινης ησυχιας θεωρητικα απαγορευεται ολες τις ωρες η πολυ δυνατη μουσικη αλλα δεν απαγορευεται ουτε να μιλας ουτε να κλαινε μωρα αυτο ειναι απο τα αγραφα

ναι κοπελα μου το ξερω...το ουυυ πηγαινε οιτι ναι υπαρχει κινδυνος να μεινεις εγκυος που ρωταγαν πριν....οσο για τις ωρες κοινης ησυχιας συμφωνα με τον νομο που βρηκα υπαρχουν και μαλιστα πανε αναλογα με χειμερινη ή θερινη περιοδο...και οσο για το πολυ δυνατα ναι αυτο ισχυει οτι πανω απο κατι ντεσιμπελ μπορουν να σε γραψουν η αστυνομια ασχετου ωρας αλλα εμεις μιλαμε για απλο στερεοφωνικο χωρις ενισχυτες και μαλιστα ητανε τοοοοοοσοοοοο δυνατα που ειχαμε και το μωρο στο σαλονικαι κοιμοταν..φαντασου κολλημα που εχουν....

Με κατατρομάξατε ρε γμτ μου τώρα. Στις 41 μέρες κάναμε @#%* και μάλιστα χωρίς να με έχει δει γιατρός ακόμη, βλακεία μου βέβαια, αλλά όχι ελεύθερα, προσέχαμε. Τώρα ας ελπίσουμε ότι μετά τη γέννα δεν έγινα ξαφνικά τόοοοσο γόνιμη! Και καλά ρε κορίτσια, αφού το σύστημα δεν έχει αρχίσει να λειτουργεί κανονικά πριν έρθει η περίοδος, πώς γίνεται ωορρηξία και μένεις έγκυος;;;

yasemi, πότε βγήκες από το μαιευτήριο; Εγώ στις 10/12. Πιθανόν να σε πέτυχα επάνω, εκεί που τα ταϊζαμε. Ή εσύ το είχες στο θάλαμο;

το συστημα λειτουργει οπως και οταν θηλαζεις που λενε οτι δε μενεις εγκυος...δεν ισχυει ουτε και αυτο...οσο θηλαζεις και δεν εχεις περιοδο μπορεις να μεινεις εγκυος γιατι το συστημα καπως λειτουργει κανονικα....οποτε γενικα ειτε θηλαζεις ειτε οχι το νου σου γιατι δε προλαβαινουμε να σου φτιαξουμε προικα μεσα σε 9 μηνες παλι ;-Ρ το ειχα στο θαλαμο γιατι ημουνα πανω σε μονοκλινο βγηκα 5/12 εσυ ,μαλλον ακομη δε θα ειχες αρχισει τις βολτες....παντως τα μωρακια μας σιγουρα τα ειπανε μεσα !!

επισης μηπως γεννησες βραδακι και οι δικοι σου ειχαν μπει μεσα και βλεπανε το μωρο τι το εκανε η νοσηλευτρια??γιατι ειχα πετυχει ενα τετοιο σκηνικο ...(τι ψαχνω τωρα και εγω ε??)

επισης μηπως στο δωματιο σε πηγε ενας ψηλος νεος γαλανοματης πολυ ευγενικος??

γενικοτερη καλημερααααα κοριτσια η δικια μου σημερα αποφασισε να κανει ενα μινι παρτυ...κοιμηθηκε στη μια (φαι ειχε να φαει βεβαια απο τις 11 ) ξυπνησε 4,7 και στις 8 ξαναχτυπησε γιατι ηθελε να κανει κακα (ολη νυχτα δε κανει χαχααχ) και τωρα κοιμαται η κυρια ακομη και εγω κουκουβαγια γιατι ξυπνησε και η αλλη...δεν ειχα κοιμηθει χτες και μεσημερι και την ακουσα λιγο...μα τι λεω αλι σε αλλες που ολη νυχτα ειναι ξυπνιες ..συνελθε λιγο γιασεμι αντε.... ωραια μερα βλεπω λετε να το κρατησει???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Κορίτσια προσοχή!!Εγώ στον 5ο μήνα του Γιωργάκη μου ξαναέμεινα έγκυος!!Δεν είναι καθόοοολου δύσκολο!!Καιρός να ενισχύσουμε τα durex!!χιχι!!

πωπω!1 και πως τα εβγαλες περα ? ήταν πολυ δύσκολο? πως σου φάνηκε ? (καλημέρα :) περιμένω την γυναίκα για το σπίτι .. ελπίζω να μην με στήσει πάλι :( )

Kalhmera me to ena xeri koukles!

Filia polla se ola ta mwrakia, arrwstoulika kai mh!

Ta kala mas nea einai oti ftasame ta 5kg me to galataki ths mamas! oleeee

Ta asxhma nea einai oti mas tarazoun oi kolikoi mesa sth mera kai exoume pladaxei oikogeneiakws. Arxisame kati stagonitses me mara8o kai xamomhli shmera kai elpizoume..

To SK pou mas perase epiasa pato padws. Ligo h kourash, ligo o "megalos" me ta peismata kai tis apaithseis tou, sun h monaxia kai to xaos sto spiti..e me epiase apognwsh. Eklapsa me th psuxh mou, phra merikes anases kai kapws isiwsa. Ax den xerw..Vlepw th kata8lipsh sth gwnia na mou gnefei kai den thelw. Isws na perimenw ki egw polla apo ton eauto mou alla niw8w pws den kanw tipota kala..Xanw thn upomonh mou me ton Oresth, den borw na voh8hsw ton mikro pou ponaei, exw ena vouno rouxa gia siderwma klp klp klp Mia lista..na!Ax..atimes ormones..

Kouragio manoules! Ligo akoma na xepetaxtoun ta mikroulia mas kai ola 8a einai kalutera :)

Επεξεργάστηκαν by EvitaT

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Εβιτάκι βαστα!!!! Και εγω τα περασα αυτά αλλα μετα το διμηνο σα να μη μου φαίνονται 'βουνό'! Υπομονη και καλή δυναμη!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

πωπω!1 και πως τα εβγαλες περα ? ήταν πολυ δύσκολο? πως σου φάνηκε ? (καλημέρα :) περιμένω την γυναίκα για το σπίτι .. ελπίζω να μην με στήσει πάλι :( )

Αυτή τη στιγμή,το μικρό κλαίει,το μεγάλο πεινάει κι εγώ πρέπει να προλάβω το φαγητό μέχρι τις 13:00!! τι λές,τα βγάζω πέρα??............

στα πεταχτά,ρίχνω κι εδώ καμιά ματιά!! :)

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

καλημερα!!!!

εμεις ευτυχως στρωσαμε... ξυπναμε μια φορα γυρω στις 3-4 κ μετα ξανα υπνος:D!!! το κακο ειναι οτι στις 5 πρεπει να σηκωθει ο αντρας μου κ τον παιρνει ο υπνος:-(!

γενικοτερη καλημερααααα κοριτσια η δικια μου σημερα αποφασισε να κανει ενα μινι παρτυ...κοιμηθηκε στη μια (φαι ειχε να φαει βεβαια απο τις 11 ) ξυπνησε 4,7 και στις 8 ξαναχτυπησε γιατι ηθελε να κανει κακα (ολη νυχτα δε κανει χαχααχ) και τωρα κοιμαται η κυρια ακομη και εγω κουκουβαγια γιατι ξυπνησε και η αλλη...δεν ειχα κοιμηθει χτες και μεσημερι και την ακουσα λιγο...μα τι λεω αλι σε αλλες που ολη νυχτα ειναι ξυπνιες ..συνελθε λιγο γιασεμι αντε.... ωραια μερα βλεπω λετε να το κρατησει???

εμεις παλι εχουμε ενα συνηθειο να κανουμε κακα την νυχτα:rolleyes:!

baJfp2.png

πακετοοοοοοοο

τι το θελα και μιλαγα ?? 10 ηταν να ερθει η γυναικα για το σπιτι.. με πηρε 10 και 15 και ακυρωσε !! κοινώς ... την κατσαμε!1 την περιμενα πως κα πως γιατι εχει γινει το χαος εδω .. τελικα δεν ηρθε , εχωσα τον μικρο στο ρηλαξ και εκανα ενα σκοθπισμα εστω και ενα συγύρισμα στο τσακα τσακα τουλαχιστο τα πανω πανω .. τωρα θα δουμε ποτε θα έρθει ............ αχ κουραστηκα βρε κορίτσια .. και εχουμε και τους αντρες, που δεν λεω κανουν οτι μπορούν αλλα ειναι ωρες ωρες στον κοσμο τους

Kalhmera me to ena xeri koukles!

Filia polla se ola ta mwrakia, arrwstoulika kai mh!

Ta kala mas nea einai oti ftasame ta 5kg me to galataki ths mamas! oleeee

Ta asxhma nea einai oti mas tarazoun oi kolikoi mesa sth mera kai exoume pladaxei oikogeneiakws. Arxisame kati stagonitses me mara8o kai xamomhli shmera kai elpizoume..

To SK pou mas perase epiasa pato padws. Ligo h kourash, ligo o "megalos" me ta peismata kai tis apaithseis tou, sun h monaxia kai to xaos sto spiti..e me epiase apognwsh. Eklapsa me th psuxh mou, phra merikes anases kai kapws isiwsa. Ax den xerw..Vlepw th kata8lipsh sth gwnia na mou gnefei kai den thelw. Isws na perimenw ki egw polla apo ton eauto mou alla niw8w pws den kanw tipota kala..Xanw thn upomonh mou me ton Oresth, den borw na voh8hsw ton mikro pou ponaei, exw ena vouno rouxa gia siderwma klp klp klp Mia lista..na!Ax..atimes ormones..

Kouragio manoules! Ligo akoma na xepetaxtoun ta mikroulia mas kai ola 8a einai kalutera :)

εβιτακι προσπαθησε να μην σε παρει απο κατω! κουραγιο!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...