Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!!!!!!

Δυστυχώς δεν μπορώ να μπαίνω συχνά και να μαθαίνω νέα σας τώρα με το μωράκι μου, έχουμε έντονους κολικούς και η παιδίατρος δεν δίνει τίποτα. Οπότε καταλαβαίνετε ότι τα βράδια τα περνάμε στο πόδι και τα πρωϊνά ξεκλέβω λίγη ώρα και κοιμάμαι. Από νύστα άλλο τίποτα, τρελαίνομαι για 2-3 ώρες συνεχόμενου ύπνου!!!!!!!!!!!

Από το λίγο που διάβασα, είδα ότι είσαστε όλες καλά. Μόλις χαλαρώσουμε λιγάκι θα ξαναμπώ να τα πούμε.

Περαστικά και στα μωράκια που είναι άρρωστα.

Φιλάκια.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμεις αυτο της δινουμε (frisolac comfort με το nan sensitive - miso miso) και εχουμε δει διαφορα. εχεις προβλημα με το πηξιμο? εμενα πηζει στα τελευται 50 μλ (της φτιαχνω 150 μλ) και δεν μπορει να περασει απο τη θηλη με αποτελεσμα να παιδευται το μωρο να φαι.

Αυτό συμβαίνει επειδή έχει μέσα χαρούπι για τη δυσκοιλιότητα και το χαρούπι πήζει στο πολύ ζεστό νερό. Θα το φτιάχνεις με χλιαρό νερό και θα το ζεσταίνεις μετά στο θερμαντήρα. Επίσης, ανοίξαμε και τις θηλές στα μπιμπερό γιατί παιδευόταν πολύ το μωρό να το πιει. Το πρόβλημά μας εμάς είναι ότι μετά από κπ μέρες της φέρνει διάρροια οπότε τότε της το δίνουμε εναλλάξ με το frezy lac το βιολογικό.

@yasemi: στις 4/12 γέννησα με καισαρική. Εγώ πάλι από τις νοσηλεύτριες δεν είχα παράπονο. Ήταν βέβαια και η κατάστασή μου κρίσιμη και έπρεπε συνεχώς να είναι από πάνω μου...

Επεξεργάστηκαν by rica

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

yasemi αφήστε τους να λένε! το κόλπο, απ' τη στιγμή που εσείς έχετε δίκιο κι αυτοι απλά έχουν πρόβλημα, είναι να τους αφήσετε να λένε κι εσείς να κάνετε το δικό σας. "χαμηλώστε το" σας λένε? "εντάξει" εσείς... αλλά φυσικά δε θα το χαμηλώνετε. "βάλε σκούπα το πρωί" σου λένε? "μάλιστα" εσύ, αλλά φυσικά σκούπα το απόγευμα όπως συνηθίζεις. πείτε ένα "ό,τι πεις" και αφήστε τους να χτυπιούνται! και στο κάτω κάτω αν έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα (εκτός από το μυαλό) ας βάλουν πρόσθετη ηχομόνωση. και ρώτα την μήπως και όταν κάνετε σεχ ενοχλείται. αν είναι έτσι, να το κόψετε κι αυτό βρε παιδάκι μου!!! τελευταία και έσχατη λύση είναι η μετακόμιση! να πάνε από 'κει που ήρθαν!

μα τι βαρεμένοι άνθρωποι κυκλοφορούν!!! μιλάμε για σφηνωμένη τυρόπιτα στον εγκέφαλο! και όχι ό,τι κι ό,τι κομμάτι... γωνία!!!!! άντε γιατί τα πήρα τώρα!!!

κοριτσάκια πήγαμε στο γιατρό σήμερα! όλα οκ! η μήτρα επανήλθε, τα μέσα μου είναι μια χαρά, όλα τέλεια και μας έδωσε το πράσινο φως για σεξάκι! μας είπε να προσέχουμε μη γίνει καμιά μ@@#κία ήθελα να τον ρωτήσω κάτι, αλλά επειδή είναι πολύ κεβεζέας (φλύαρος στα ποντιακά) άρχισε να λέει τα δικά του και ξέχασα να τον ρωτήσω. και ερωτώ εσάς: κίνδυνος εγκυμοσύνης υπάρχει ακόμα και πριν μας έρθει περίοδος?

15y6xxxv0qx3picm.png

yasemi αφήστε τους να λένε! το κόλπο, απ' τη στιγμή που εσείς έχετε δίκιο κι αυτοι απλά έχουν πρόβλημα, είναι να τους αφήσετε να λένε κι εσείς να κάνετε το δικό σας. "χαμηλώστε το" σας λένε? "εντάξει" εσείς... αλλά φυσικά δε θα το χαμηλώνετε. "βάλε σκούπα το πρωί" σου λένε? "μάλιστα" εσύ, αλλά φυσικά σκούπα το απόγευμα όπως συνηθίζεις. πείτε ένα "ό,τι πεις" και αφήστε τους να χτυπιούνται! και στο κάτω κάτω αν έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα (εκτός από το μυαλό) ας βάλουν πρόσθετη ηχομόνωση. και ρώτα την μήπως και όταν κάνετε σεχ ενοχλείται. αν είναι έτσι, να το κόψετε κι αυτό βρε παιδάκι μου!!! τελευταία και έσχατη λύση είναι η μετακόμιση! να πάνε από 'κει που ήρθαν!

μα τι βαρεμένοι άνθρωποι κυκλοφορούν!!! μιλάμε για σφηνωμένη τυρόπιτα στον εγκέφαλο! και όχι ό,τι κι ό,τι κομμάτι... γωνία!!!!! άντε γιατί τα πήρα τώρα!!!

κοριτσάκια πήγαμε στο γιατρό σήμερα! όλα οκ! η μήτρα επανήλθε, τα μέσα μου είναι μια χαρά, όλα τέλεια και μας έδωσε το πράσινο φως για σεξάκι! μας είπε να προσέχουμε μη γίνει καμιά μ@@#κία ήθελα να τον ρωτήσω κάτι, αλλά επειδή είναι πολύ κεβεζέας (φλύαρος στα ποντιακά) άρχισε να λέει τα δικά του και ξέχασα να τον ρωτήσω. και ερωτώ εσάς: κίνδυνος εγκυμοσύνης υπάρχει ακόμα και πριν μας έρθει περίοδος?

εχω 2 περιπτωσεις στην οικογενεια οπου τα κοριτσια εμειναν εγκυες 15 μερες μετα τον τοκετο,απορω βεβαια πως εκαναν σεξ αλλα το γεγονος ειναι οτι σε ενα χρονο γεννησανε 2 φορες :D:D:D:D,ειναι πολυυυυυυυυυυυ ευκολο να μεινεις εγκυος!

εχω 2 περιπτωσεις στην οικογενεια οπου τα κοριτσια εμειναν εγκυες 15 μερες μετα τον τοκετο,απορω βεβαια πως εκαναν σεξ αλλα το γεγονος ειναι οτι σε ενα χρονο γεννησανε 2 φορες :D:D:D:D,ειναι πολυυυυυυυυυυυ ευκολο να μεινεις εγκυος!

α! τέλεια!!!! δηλαδή μετά από τόσο καιρό και με προφυλακτικό, ε? :)

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Αυτό συμβαίνει επειδή έχει μέσα χαρούπι για τη δυσκοιλιότητα και το χαρούπι πήζει στο πολύ ζεστό νερό. Θα το φτιάχνεις με χλιαρό νερό και θα το ζεσταίνεις μετά στο θερμαντήρα. Επίσης, ανοίξαμε και τις θηλές στα μπιμπερό γιατί παιδευόταν πολύ το μωρό να το πιει. Το πρόβλημά μας εμάς είναι ότι μετά από κπ μέρες της φέρνει διάρροια οπότε τότε της το δίνουμε εναλλάξ με το frezy lac το βιολογικό.

@yasemi: στις 4/12 γέννησα με καισαρική. Εγώ πάλι από τις νοσηλεύτριες δεν είχα παράπονο. Ήταν βέβαια και η κατάστασή μου κρίσιμη και έπρεπε συνεχώς να είναι από πάνω μου...

αρα καπου θα σε πετυχα!!!γεννησα 1/12...

ουυυ και εμενα η κουμπαρα μου στις 10 μερες..τωρα τη σεξ ητανε αυτο ο θεος και η ψυχη της το ξερει αλλα....δε το κρατησε τη τρομαξε ο γιατρος οτι μπορει να διαφορα.....τι να πεις τωρα μη το ψαχνεις....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

yasemi πρωτον υπαρχει τεραστειος κινδυνος να μεινεις εγκυος αν το κανετε ελευθερα τους πρωτους 6 μηνες προσοχη.Με τους απο κατω θα παιξετε ξυλο ειναι αναποφευκτο αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχουν ωρες κινης ησυχιας θεωρητικα απαγορευεται ολες τις ωρες η πολυ δυνατη μουσικη αλλα δεν απαγορευεται ουτε να μιλας ουτε να κλαινε μωρα αυτο ειναι απο τα αγραφα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η κουμπαρα μου στη Θεσσαλονικη εχει 2 τετοιυς τυπους απο κατω αλλα της βαζουν χερι για τα μωρα που ξυπνανε απο τις 8 και δεν μπορουν να κοιμηθουν εκει να δεις τυροπιτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ε να σου πω 3 χρονακια δεν ειναι και λιγα νομιζω?????

Σε λίγο θα το πιστέψω ότι είμαι 23...

που παμε ρε κοριτσια?? που βαδιζουμε?? ... οχι 1 αλλα 3 τσαντες louis vuitton θελω να παρω , οχι 1 αλλα 10 εκλερακια θα φαωωωωωωωωωωω

Ψηφίζω Angie δαγκωτό!!!!!

εχω πολλα νευρα με τους απο κατω ..

Χρειάζεται "δυστυχ'ως" να το χειριστείτε διπλωματικά, μόνο και μόνο επειδή είστε γείτονες και θα βλέπετε τα βλακόμουτρά τους αναγκαστικά αρκετά συχνά...

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!!!!!!

Δυστυχώς δεν μπορώ να μπαίνω συχνά και να μαθαίνω νέα σας τώρα με το μωράκι μου, έχουμε έντονους κολικούς και η παιδίατρος δεν δίνει τίποτα. ...

Νατασούλα καλή δύναμη!!! Έχεις καθόλου βοήθεια???

κίνδυνος εγκυμοσύνης υπάρχει ακόμα και πριν μας έρθει περίοδος?

Μεγάλος!!!!!!!

Διαφημίσεις

Με κατατρομάξατε ρε γμτ μου τώρα. Στις 41 μέρες κάναμε @#%* και μάλιστα χωρίς να με έχει δει γιατρός ακόμη, βλακεία μου βέβαια, αλλά όχι ελεύθερα, προσέχαμε. Τώρα ας ελπίσουμε ότι μετά τη γέννα δεν έγινα ξαφνικά τόοοοσο γόνιμη! Και καλά ρε κορίτσια, αφού το σύστημα δεν έχει αρχίσει να λειτουργεί κανονικά πριν έρθει η περίοδος, πώς γίνεται ωορρηξία και μένεις έγκυος;;;

yasemi, πότε βγήκες από το μαιευτήριο; Εγώ στις 10/12. Πιθανόν να σε πέτυχα επάνω, εκεί που τα ταϊζαμε. Ή εσύ το είχες στο θάλαμο;

Επεξεργάστηκαν by rica

wMZNp2.png

Με κατατρομάξατε ρε γμτ μου τώρα. Στις 41 μέρες κάναμε @#%* και μάλιστα χωρίς να με έχει δει γιατρός ακόμη, βλακεία μου βέβαια, αλλά όχι ελεύθερα, προσέχαμε. Τώρα ας ελπίσουμε ότι μετά τη γέννα δεν έγινα ξαφνικά τόοοοσο γόνιμη! Και καλά ρε κορίτσια, αφού το σύστημα δεν έχει αρχίσει να λειτουργεί κανονικά πριν έρθει η περίοδος, πώς γίνεται ωορρηξία και μένεις έγκυος;;;

yasemi, πότε βγήκες από το μαιευτήριο; Εγώ στις 10/12. Πιθανόν να σε πέτυχα επάνω, εκεί που τα ταϊζαμε. Ή εσύ το είχες στο θάλαμο;

μεχρι και ενα χρονο μετα την γεννα υπαρχει υπεργονιμοτητα λογω αυξημενων ορμονων.

Μελινακι λες στο γαμο σου να εισαι εγκυος????

ελπίζω πως όχι...

sofaki και rica, μαζί ξενυχτάμε? προσπαθώ να τον κοιμίσω...

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

Μπα, εμένα κοιμάται. Εφώ προσπαθώ να χαλαρώσω γιατί ήταν πολύ τσιτάτη μέρα κι έχω τρομερή υπερένταση ενώ είμαι λιώμα! Τεσπα, καληνύχτα κορίτσια, φιλακια στα μωράκια!

wMZNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...