Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια..... θα πεθάνει τελικά η Ίζι στο Grey's? Έριξα πάλι ένα κλάμα εχθές!!!!!

Ελενα μου μην κλαις για την Ιζι .....αλλον θα κλαιμε!!!!!! Δεν ξερω βεβαια ποτε θα παιχτει ο 6 ος κυκλος εδω . Δε σου λεω παραπανω μη σας το χαλασω οσες το βλεπετε!!!!!!

Σημερα πηρα κι εγω το κυοφοριας απο το ΙΚΑ αφου εφαγα τετοια ταλαιπωρια γιατι ειχα 3 μηνες ενσημα απο το σπα ενος ξενοδοχειου που δουλευα και οι ξενοσοχουπαλληλοι ειναι σε αλλο ταμειο το ΤΑΞΥ και με τρεχαν τζαμπα!!!!τεσπα αφου τα πηρα τελικα παλι καλα!!!! που βεβαια αν δεν καθομουν να τους τα εξηγησω θα σας ελεγα τι θα επαινα~~

και καταληγω οτι πηγα και ψωνισα νυχτικια ,ωραια και τσαχπινικη, παντοφλιτσες, σουτιεν θηλασμου, μποτακια για τη μικρη μου και αυρι θα περασω απο jumbo να παρω και κατι μπιμπερο- σελτεδακια, βρακακια μιας χρησης και επιθεματα θηλασμου και οτι αλλο προκυψει!!

Α εφτιαξα κι εγω τα μελομακαρονα του Παρλιαρου...πολυ ωραια!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Ωπα μελομακαρονα ακουσα !!!Τα εφτιαξες?Μπραβο!!!Ειδες τι ωραια που ειναι?Εγω σκεφτομαι αν προλαβω πριν γεννησω να κανω αλλη μια δοση να χει το σπιτακι μας γλυκακια οταν με το καλο γυρισουμε με τον μπεμπη μας!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Κοριτσια πειτε μου κατι...οσες ειστε τωρα να αλλαξετε μηνα η αλλαξατε ηδη,εχετε στρωσει στις κουνιες τις προικες κτλ?Και σε λικνο καλαθουνες οτι εχετε αγορασει τελος παντων το χετε στρωμενο ηδη?

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

ποχθες το συζητάγαμε το θέμα οι περισσοτερες θα κρατησουμε καμια δεν ξερει πόσο θα χρησιμεύσουν αλλα το διακυνηνευεις σε περιπτωση που συμβει κάτι να μην τα έχεις θα το έχεις τυψεις σε ολη σου τη ζωη.Και δεν ξέρεις στο μέλλον μπορει να βρουν και αλλα πραγματα η επιστημη συνεχως προχωραει

Καλησπέρα και απο μένα!

Πριν λίγο πήρα τηλ την omnigen και κλείσαμε ραντεβού για την Δευτέρα.

Θα έρθουν από το σπίτι και θα μας ενημερώσουν για την φύλαξη βλαστοκυττάρων. Θα μεταφέρω τα όσα μου πουν καθώς και τιμές.

ελενα κ μια χαρά είναι το μικρό εγω τι να πω πυ είναι 2700 στο ντοπλερ αν έπαιρνα ολο το μηνα για 4 κιλα θα πηγαινα και παρολο που εγω ψευτοκαπνιζω κιολας που βγαινουν ελιποβαρη ολα καλα θα πανε ετσι να ειναι και λιγο πιασιαρικο τι θελεις κουνελι???

manageor έλα ρε ποιον θα κλάψουμε?Εγω έχω αρχισει να το αποφευγω με πιανει μια ταχυκαρδια ολη την ώρα με τα άρρωστα παιδάκια αλλο πραγμα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωπα μελομακαρονα ακουσα !!!Τα εφτιαξες?Μπραβο!!!Ειδες τι ωραια που ειναι?Εγω σκεφτομαι αν προλαβω πριν γεννησω να κανω αλλη μια δοση να χει το σπιτακι μας γλυκακια οταν με το καλο γυρισουμε με τον μπεμπη μας!!!

ΥΜΑΡΤΟΝ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελενα μου μην κλαις για την Ιζι .....αλλον θα κλαιμε!!!!!! Δεν ξερω βεβαια ποτε θα παιχτει ο 6 ος κυκλος εδω . Δε σου λεω παραπανω μη σας το χαλασω οσες το βλεπετε!!!!!!

Μην μου λες τέτοια!! Δηλαδή δεν θα πεθάνει η Ίζι? Και όταν λες άλλον???? Άντρας θα είναι? Μόνο αυτό πες μου.

Έχω ρίξει τόσο κλάμα γι'αυτή τη σειρά! Και σταματάει κιόλας σε λίγες μέρες! Γαμ...το!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Κοριτσια πειτε μου κατι...οσες ειστε τωρα να αλλαξετε μηνα η αλλαξατε ηδη,εχετε στρωσει στις κουνιες τις προικες κτλ?Και σε λικνο καλαθουνες οτι εχετε αγορασει τελος παντων το χετε στρωμενο ηδη?

εγω αυριο μπαινω στον μηνα μου και δεν εχω κανει τιποτα!!!!ναι ναι ντρεπομαι,ειμαι μια μελλουσα μανα που κοιμαται ολη μερα και για το παιδι της τιποτα:P:p:p:p.η κουνια ειναι ακομα σε κομματια,η προικα που την παραγγειλα απο e-bay δεν εχει ερθει ακομα,η καλαθουνα αστρωτη και βαλιστα δικη μου και του παιδιου ακομα.......αδεια.

πως με βρισκεις?????επιεικως αναισθητη???????

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο μένα!

Πριν λίγο πήρα τηλ την omnigen και κλείσαμε ραντεβού για την Δευτέρα.

Θα έρθουν από το σπίτι και θα μας ενημερώσουν για την φύλαξη βλαστοκυττάρων. Θα μεταφέρω τα όσα μου πουν καθώς και τιμές.

Τιμές ασε και τις ξερουμε απο 1500 και πάνω είναι ταρίφα μου φαίνεται

[sIGPIC][/sIGPIC]

manageor έλα ρε ποιον θα κλάψουμε?Εγω έχω αρχισει να το αποφευγω με πιανει μια ταχυκαρδια ολη την ώρα με τα άρρωστα παιδάκια αλλο πραγμα

Να το πω??? Μη με βρισει καμμια!!! Τον Τζορτζ να κλαιτε! Και ειναι και καλουλης ο καυμενος!

Ελινα ναι εγιναν τελεια! πολυ ωραια σιροπιασμενα ουτε λαπας ..ουτε πολυ τραγανα!!! Ευγε!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

εγω αυριο μπαινω στον μηνα μου και δεν εχω κανει τιποτα!!!!ναι ναι ντρεπομαι,ειμαι μια μελλουσα μανα που κοιμαται ολη μερα και για το παιδι της τιποτα:P:p:p:p.η κουνια ειναι ακομα σε κομματια,η προικα που την παραγγειλα απο e-bay δεν εχει ερθει ακομα,η καλαθουνα αστρωτη και βαλιστα δικη μου και του παιδιου ακομα.......αδεια.

πως με βρισκεις?????επιεικως αναισθητη???????

Κι εγω μη νομιζεις τωρα ψιλοεφτιαξα βαλιτσακια κτλ επειδη ψιλοφοβηθηκα με μερικα πονακια,κατα τα αλλα θελω να ψιλοκαθαρισω και να στρωσω την κουνια το λικνο την καλαθουνα κτλ...

Η βαση της καλαθουνας ειναι ασυναρμολογητη αφου οι ανοητοι απο το Ηρα δεν εχουν βαλει κατι βιδες μεσα και τρεχουμε τωρα να βρουμε το σωστο μεγεθος της βιδας σε χρωματοπωλεια κτλ...Πως μου τη δινει να τρεχω για βλακειες αλλων...

Τωρα σιγα σιγα καντα μωρε για να μην τρεχεις μετα...Εγω βλεπω πως αρχιχω και βαριεμαι πολυ οποτε εκμεταλευομαι κατι εκλαμψεις ενεργειας...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...