Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

που παμε ρε κοριτσια?? που βαδιζουμε?? τα εχω παρει τωρα .. τι τραβαμε εμεις οι γυναικες / μανες ?? κανονικα επρεπε χρυσες κ σε θρονο να μας εχουν ... κουβαλαμε την κοιλια ενα χρονο σχεδον, ποναμε για να γεννησουμε, πηζουμε στην κλεισουρα τοσο καιρο, ξενυχταμε, τρεχουμε στη δουλεια , να ειμαστε παραλληλα κ κουκλες για να μην ξενοκοιταει ο αντρας, μαγειρεμα, ψωνια, μετα σχολεια τα παιδια, διαβασμα τα παιδια, να βγουμε κ για ποτακι για να μην χασουμε τον κοινωνικο κυκλο.... και συνταξη (αν την παρουμε ) στα 65 .... τι κανουμε ρε κοριτσιαααααααααα ??? που παμε????? ποτε θα επαναστατησουμε ??? (οπως καταλαβατε εχω φρικαρει ....)

οχι 1 αλλα 3 τσαντες louis vuitton θελω να παρω , οχι 1 αλλα 10 εκλερακια θα φαωωωωωωωωωωω

Επεξεργάστηκαν by Angie2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε να σου πω 3 χρονακια δεν ειναι και λιγα νομιζω?????

....XM...Κοριτσάκι,μήπως δεν έκανα καλά που είπα οτι ήμασταν συμμαθήτριες?? :P

Aλλα να μου πείς,τι κι αν με περνάς 1 χρόνο??σιγά!! :)

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

εγω ξεκινησα διαιτα σημερα!!!! δεν ακολουθω καμια σας με τις παρασπονδιες σας:lol:!!!!

εχω 5 γαμους φετος!!! χωρια που πρεπει να προετοιμαστουμε κ για το μεγαλο μας γεγονος!!!!! για την βαφτιση μας μιλαω:-P...

Κ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΦΑΚΙ ΟΙ ΣΤΑΓΟΝΕς??ΕΓΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΙΝΩ ΑΜΑ ΠΑΡΩ ΑΦΟΥ ΘΗΛΑΖΩ??ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΘΑ ΤΙΣ ΠΙΝΩ ΕΓΩ..;):lol::lol:

κανονικα τις δινεις απ΄ευθειας στο στομα... αλλα επειδη η μια μου , μου τις πεταγε κ δεν τις ηθελε, τις βαζω στο γαλα... σωθηκαμε παντως με αυτες! καμια σχεση με πριν 3 μερες που ξενυχτουσαμε!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Aλλα να μου πείς,τι κι αν με περνάς 1 χρόνο??σιγά!! :)[/quoteΤ

Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?ποιον χρονο εγω ημουν η μικροτερη στη ταξη ειχα κερδισει χρονια.Πλακα στη πλακα ποτε πηγα 32 κλειστα ρε κοριτσια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ασχετο, ρε συ Ειρηνη, επειδη ξερω οτι εισαι φαν, εχεις βρει πουθενα τους ελληνικους υποτιτλους του νεου επισοδειου του Greys anatomy? Ο εγκεφαλος μου ειναι πολυ κουρασμενος απο το ξενυχτι για να το δω χωρις...

εχω πολλα νευρα με τους απο κατω ..μα την παναγια κραταω τον αντρα μου πια με τα νυχια και τα δοντια να μη τους σκασει κανα μπουκετο.....εαν ειναι καμια δικηγορος ευχαριστως να μας συμβουλεψει γιατι δε παει αλλο....μενουμε σε πολυκατοικια οκ??εμεις δευτερο οροφο ...(η πολυκατοικια 6 οροφους συνολικα 21 διαμερισματα)....

φασαρια πρωτη: γενεθλια οαντρας μου σεπτεμβρη σαββατο 9 η ωρα το βραδυ....ωρυεται ο απο κατω απο το μπαλκονι επειδη καθοντουσαν οι καλεσμενοι καποιοι στο μπαλκονι οτι κανουμε φασαρια και μπλα μπλα και αυτςο δουλευει νυχτα (οντως δουλευει νυχτα φευγει δωδεκαμιση το βραδυ) ....γινεται ενας πανικος....

φασαρια δευτερη:γυρναω μια καθημερινη περσυ απο τη δουλεια μου δεκα το βραδυ δουλευα σε παιδοτοπο και βλεπω τον αντρα μου σε εξαλλη κατασταση...ηρθε η απο κατγω και του εβαλε χερι 8μιση το βραδυ που ειχε μουσικη και χορευε με την κορη μου και οτι κανει φασαρια και τα παιδια της (εφηβες ) δε μπορουν να διαβασουν και οτι τις προαλλες φωναζε γκολ (εβλεπε αγωνα ) και ακουγοτανε και οτι ολο φασαρια κανουμε και κατι τετοια...γινεται πανικος

φασαρια τριτη: σαββατο ειχαν ερθει φιλοι μας (εγω παλι στη δουλεια ηρθα 10 το βραδυ) και ειχανε μουσικη και μιλαγανε κλπ κλπ στελνουν τον διαχειριστη που εκλεινε το ματι στον αντρα μου του τυπου τι να κανω και εγω ο ερμος να χαμηλωσει τι μουσικη ....και του λεει ο αντρας μου οταν ειναι ωρα κοινης ησυχιας θα το κανω....

προχτες καθημερινη ειχαμε βαλει μουσικη και χορευε ο αντρας μου και η μικρη 9 το βραδυ...δεν ητανε πια και τοσο δυνατα το παιδι το μικρο να φατναστειτε κοιμοτανε στο σαλονι...μας χτυπαει η απο κατω το κουδουνι απο το θυροτηλεφωνο ( δε τολαμει τωρα να πατησειπανω) και του λεει ή το κλεινεις ή φωναζω την αστυνομια και της λεει ο αντρας μου να τη φωναξεις και του λεει αντε γ....ου μ....α!!!!!!!!!! το πως τον κρατησα να μη κατεβει κατω και τη πλακωσει ενας θεος ξερει....

βρηκα το νομο της αστυνομιας που λεει τις ωρες κοινης ησυχιας...σημερα που ειδε ο αντρας μου τον αντρας της παλι λογοφερανε και του ελεγε αυτος οτι συνεχεια ενοχλειτε και εμενα ταπαιδια μου 7 η ωρα διαβαζουν και μιαλτε δυνατα κλπ κλπ και του λεει ο αντρας μου συγωνμη εσυ δεν ειχες μικρα παιδια???δεν παιζανε???δε φωναζανε??και αλλα ωραια...και του ειπε πριν την ωρα κοινης ησυχιας να μη μας ξαναεχνοχλησουν ...

γενικα η ηχομονωση ειναι χαλια ακουω πχ. τον απο πανω (φανταζομαι ) το βραδυ που κατουραει κυριολεκτικα ομως...δηλαδη τι να κανω??ολα ακουγονται....ν ααρχισω να τρεχω πανω κατω μη κανεις αυτο κοιμουνται ταπαιδια μου μη εκεινο....

τι μπορω να κανω πια με αυτους μου λες?????εχουν την απαιτηση επειδη αυτος κοιμαται το απογευμα να κανουμε εμεις ησυχια...μεχρι και σκουπα μου ελεγε η γυναικα του καποια στιγμη να βαζω το πρωι γιατι το απογευμα τα παιδια που εχουν ιδιαιτερα δεν μπορουν να συγκεντρωθουν.....συγνωμη αλλα ειμαστε ανθρωποι ζωντανοι...ακουμε μουσικη,ανοιγουμε το σπιτι μας δεν ειμαστε μιζεροι....θα βγω και φταιχτρα απο πανω???

ουφ τα νευρα μου ετσι μου ερχετε να κοτσαρω ανακοινωση με τις ωρες τις κοινης ησυχιας και με ενα μυνημα του τυπου δικτατοριες και εκφοβισμοι πριν τις ωρες κοινης ησυχιας να περιττεουν και δε ξερω γω τι αλλο...αλλα θα το τραβηξουμε μετα πολυ.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Ασχετο, ρε συ Ειρηνη, επειδη ξερω οτι εισαι φαν, εχεις βρει πουθενα τους ελληνικους υποτιτλους του νεου επισοδειου του Greys anatomy? Ο εγκεφαλος μου ειναι πολυ κουρασμενος απο το ξενυχτι για να το δω χωρις...

http://www.xsubs.tv/index.php?catid=1006

τώρα πήρα χαμπάρι οτι βγήκε νέο επεισόδιο!

Sofia τι περιέχει το infacolic; Μου ειχε πει ο γιατρός οτι υπάρχουν σταγόνες αλλα δεν ήταν υπερ...εγω της δίνω μάραθο και φαίνεται οτι βοηθάει...αλλα επειδή την θηλάζω της το δίνω αναγκαστικά σε νερό και έτσι μπορεί να φουσκώνει το στομαχάκι της και να τρώει λιγότερο...καλύτερα να πάρω τις σταγόνες

yasemi απο οτι καταλαβα δεν ειναι ωρες κοινής ησυχίας όταν σας φωνάζει...την επομενη φορά να της ξαναπείτε οτι μόνο απο την αστυνομία δέχεστε εντολές! Θα τους πάρει τηλέφωνο και θα την κανονίσουν εκείνοι.

http://www.xsubs.tv/index.php?catid=1006

τώρα πήρα χαμπάρι οτι βγήκε νέο επεισόδιο!

Sofia τι περιέχει το infacolic; Μου ειχε πει ο γιατρός οτι υπάρχουν σταγόνες αλλα δεν ήταν υπερ...εγω της δίνω μάραθο και φαίνεται οτι βοηθάει...αλλα επειδή την θηλάζω της το δίνω αναγκαστικά σε νερό και έτσι μπορεί να φουσκώνει το στομαχάκι της και να τρώει λιγότερο...καλύτερα να πάρω τις σταγόνες

yasemi απο οτι καταλαβα δεν ειναι ωρες κοινής ησυχίας όταν σας φωνάζει...την επομενη φορά να της ξαναπείτε οτι μόνο απο την αστυνομία δέχεστε εντολές! Θα τους πάρει τηλέφωνο και θα την κανονίσουν εκείνοι.

Χιλια ευχαριστώ, ηξερα οτι θα εβρισκες την ακρη!!

Οσο για τις σταγονες, αποσο ξερω σταματουν την κινηση του εντερου γιαυτο και πολλες φορες προκαλουν σταση κοπρανων. Να εχετε το νου σας ποσο συχνα κανει κακακια του οσες τις δινουν, μη δημιουργησετε αλλα προβληματα...

Διαφημίσεις

εγω ξεκινησα διαιτα σημερα!!!! δεν ακολουθω καμια σας με τις παρασπονδιες σας:lol:!!!!

συμπαρασταση !!! κι εγω σημερα ξεκινησα διαιτα ! γερα σοφακι να χασουμε κανα κιλο ;)

3n5zp0xyentx8z7n.png

γεια σας κοριτσακια μου...σημερα δεν εχω κατσει ουτε λεπτο. Τρεχαμε στην δουλεια γιατι κατι συνεβη αλλα τα κουτσοβολεψαμε....Το μωρουλι μου σημερα το ειδα τωρα απο τις 8.30 που εφυγα. Τον Αγγελακο τον πηρα μαζι μου κατα τις 5...Ευτυχως δουλεια - σπιτι ειναι κοντα.

βρε αλεκα και κολυμβητηριο βρε θηριο???τς τς τς χαρας στοκουραγιο σου...

ετσι όπως εγινα, δεν εχω πολλες εναλλακτικες.
Ρε κοριτσια που ειναι η aleca σημερα??????
τρεχω σαν ζουρλη....
Η Αλέκα η γοργόνα???? (από το κολύμπι):lol::lol::lol:

!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εχω 5 γαμους φετος!!! χωρια που πρεπει να προετοιμαστουμε κ για το μεγαλο μας γεγονος!!!!! για την βαφτιση μας μιλαω:-P...!!

εμ... στα λογια μου ερχεσαι ΚΞαι εγω εκτος απο την δικη μας βαφτιση το Σεπτεμβρη, θα γινω και νονα τον Ιουνη τρομαρα μου.... Εγω παντως τελειωσε...με το φαγητο χωρισα...:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εμ... στα λογια μου ερχεσαι ΚΞαι εγω εκτος απο την δικη μας βαφτιση το Σεπτεμβρη, θα γινω και νονα τον Ιουνη τρομαρα μου....

Αχ, Αλεκα και γω τα ιδια...ελα ομως που το ειχα υποσχεθει εδώ και 2 χρονια...

Εγω θα παντρεψω τους γονεις, θα βαφτισω και το παιδι. Επιβαλλεται να μην εχω να μην εχω αυτη την κοιθλια και αυτον τον κωλο...νομιζω??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ινακι γραφει οτι περιεχει σιμεθικονη κ συγκεκριμενα οτι βοηθα στην απομακρυνση του παγιδευμενου αερα στο γαστρεντερικο συστημα του μωρου χωρις ομως να απορροφαται απο τον οργανισμο.

μου ειπε η παιδιατρος μας να το χρησιμοποιησω αν δεν πιασει τιποτε αλλο κ το χρησιμοποιουσε κ μια φιλη μας φαρμακοποιος στα δικα της παιδια... ειναι το μονο που τις ηρεμησε...

yasemi κρατα γερα!!! δεν μπορουν να κανουν τιποτα απο τη στιγμη που δεν ειναι ωρες κοινης ησυχιας! αυτα συμβαινουν οταν εχεις αλλους απο πανω σου κ ειναι εις γνωση μας οταν αγοραζουμε σπιτι ;)!

Aλλα να μου πείς,τι κι αν με περνάς 1 χρόνο??σιγά!! :)[/quoteΤ

Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?ποιον χρονο εγω ημουν η μικροτερη στη ταξη ειχα κερδισει χρονια.Πλακα στη πλακα ποτε πηγα 32 κλειστα ρε κοριτσια?

το ιδιο σκεφτομουν κ εγω! οταν μιλανε για 30αρες νομιζω οτι δεν αφορα εμενα! μιλανε για αλλες:tongue:!!!!!

Χιλια ευχαριστώ, ηξερα οτι θα εβρισκες την ακρη!!

Οσο για τις σταγονες, αποσο ξερω σταματουν την κινηση του εντερου γιαυτο και πολλες φορες προκαλουν σταση κοπρανων. Να εχετε το νου σας ποσο συχνα κανει κακακια του οσες τις δινουν, μη δημιουργησετε αλλα προβληματα...

δοξα το Θεο απο χ#$%μο καλα κραταμε:tongue:! απλα εχουμε μια προτιμηση στις βραδινες ωρες....:lol::lol::lol:

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...