Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεννησες φυσιολογικα? νομιζω οτι ειναι λογικο στον φυσιολογικο τοκετο. εγω με καισαρικη δεν ειχα ενοχλησεις , ευτυχως!

φυσιολογικα γεννησα και ειχα και εξωτερικα ραμματα γιατι ο μικρος με εσκισε με το χερακι του...

ήρθα κορίτσια, μολις γύρισα απο ΙΚΑ (ήρθε η μανουλα γι αεπισκεψη και την εχωσα με το μωρο και πηγα στο ΙΚΑ.

πληρώθηκα το επιδομα λοχείας και τοκετου. οποτε τώρα παω στον ΟΑΕΔ για να παρω την διαφορα στα χρήματα απο το επιδομα του ικα και τον μισθό μου και μετα παω να κανω τα χαρτια για το 6μηνο, σωστά?

Καλοφάγωτα!!!

Πηγαινε στον ΟΑΕΔ και παρε μια δηλωση που πρεπει να σου συμπληρωσει ο εργοδοτης. Μαζι με ολα τα αλλα που θα σου πουνε, τα καταθετεις και περιμενεις την αποφαση (μετα απο κανενα 20ημερο). Τα χαρτια για το εξαμηνο τα κανεις αφου τελειωσει η αδεια του ΙΚΑ, οχι νωριτερα.

Μαλιβ εγω ενοχλησεις δεν εχω αλλα δεν εκανα και εξωτερικα ραμματα, μηπως γιαυτο??

τι να πω, περιμενω την αλλη εβδομαδα που θα παω στον γιατρο να δω τι θα μου πει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κοριτσια που ειναι η aleca σημερα??????

Η Αλέκα η γοργόνα???? (από το κολύμπι):lol::lol::lol:

Και η Εβιτούλα νομίζω έχει κάτι μέρες να μπει...

γεια σας κοριτσαρες..εχω 2βραδια ξενυχτισμενη με τους παλιοκολικους..απο της 5το πρωι που ξυπνησε μεχρι της 10.00την βγαλαμε με αγκαλιτσες και κουνηματα για να ηρεμησει δεν μπορω κουτουλαω..εν το μεταξυ ειμαι στα ορια να κοψω το γαλα πραγματικα γιατι τον βλεπω οτι δεν χορταινει και καθε μια ωρα ψαχνει..

σοφια για τους κολικους μου εδωσε η παιδιατρος ενα σιροπακι gripe water λεγετε..

Αχ ηρωίδες με τα 2 παιδιά!!!! Καλή δύναμη Άννια μου!!!!

καλημερα φιλεναδιτσες μου εγω το επιδομα του ικα για την εγκυμοσυνη δεν το πηρα ακομα γιατι την ημερα που ειχα ρανεβου γεννησα εστειλα τον αντρα μου αλλα ηθελαν ληξιαρχικη πραξη και πρεπι να ξανακλεισω ραντεβου

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι..και εβαζα και πολυ ορο!

τι να πω:confused:? μηπως να ρωτησεις τον παιδιατρο σου μην τυχον κ ξερει τιποτε αλλο?

γεια σας κοριτσαρες..εχω 2βραδια ξενυχτισμενη με τους παλιοκολικους..απο της 5το πρωι που ξυπνησε μεχρι της 10.00την βγαλαμε με αγκαλιτσες και κουνηματα για να ηρεμησει δεν μπορω κουτουλαω..εν το μεταξυ ειμαι στα ορια να κοψω το γαλα πραγματικα γιατι τον βλεπω οτι δεν χορταινει και καθε μια ωρα ψαχνει..

σοφια για τους κολικους μου εδωσε η παιδιατρος ενα σιροπακι gripe water λεγετε..

infacolic λεγεται. ειναι σταγονιτσες κ τις ριχνω μεσα στο γαλα.

φυσιολογικα γεννησα και ειχα και εξωτερικα ραμματα γιατι ο μικρος με εσκισε με το χερακι του...

μηπως γι΄αυτο πονας? δεν ξερω , ας μας πει καποια που γεννησε φυσιολογικα...

baJfp2.png

Να σας πω τον πόνο μου?

Όποτε θηλάζω το φασολάκι μου, πονάω απίστευτα! :( Πήγα λοιπόν και πήρα πάλι θήλαστρο! :( Έτσι γλυτώνω το ανά μία ώρα τάισμα και βλέπω και το πόσο τρώει και φυσικά δεν πονάει και το στήθος μου. Εχθές πόναγα τόσο πολύ! Σε κάθε ρουφιξιά του μικρού ήταν σαν να με τριπάγανε καρφίτσες. Δεν ξέρω αν κάνω καλά :confused:. Αλλά ο πόνος δεν υποφέρεται!!:(

Λενάκι μου κάνε λίγο υπομονή και μην το κάνεις αυτό με το θήλαστρο,θα σου μειωθεί το γάλα.....εγώ πλέον δεν πονάω τόσο πολύΠονούσα τόσο,που κάθε φορά κλωτσούσα τα πόδια μου κι έκλεγα σχεδόν!!Ελπίζω κι εσύ σύντομα να σταματήσεις να πονάς!

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

Διαφημίσεις

Καλοφάγωτα!!!

Πηγαινε στον ΟΑΕΔ και παρε μια δηλωση που πρεπει να σου συμπληρωσει ο εργοδοτης. Μαζι με ολα τα αλλα που θα σου πουνε, τα καταθετεις και περιμενεις την αποφαση (μετα απο κανενα 20ημερο). Τα χαρτια για το εξαμηνο τα κανεις αφου τελειωσει η αδεια του ΙΚΑ, οχι νωριτερα.

τι να πω, περιμενω την αλλη εβδομαδα που θα παω στον γιατρο να δω τι θα μου πει...

maliv μου εγω δεν ποναω καθολου,ρωτα τον γιατρο σου καλυτερα.

Καλημέρα κι απο εμάς μανούλες!!!!

Σήμερα ανακάλυψα οτι η φίλη μας marina mimi είναι παλιά μου συμμαθήτρια και μαζί της βρήκα και την κολλητή μου απο το γυμνάσιο παρακαλώ!!

΄΄Αχ,πολύ χάρηκα!! :)

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

Σοφακι κι εγω το εχω αυτο που του τραβας τις μυξουλες αλλα δεν βοηθαει παρα πολυ σαν να του ειναι μεσα μεσα.Ασε που κλαιει κιολας δεν του αρεσει καθολου.Οποτε μονο ορο βαζω...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Σοφακι κι εγω το εχω αυτο που του τραβας τις μυξουλες αλλα δεν βοηθαει παρα πολυ σαν να του ειναι μεσα μεσα.Ασε που κλαιει κιολας δεν του αρεσει καθολου.Οποτε μονο ορο βαζω...

αχ, κ εμενα σπαραζει! αλλα αν δεν το κανω βλεπω οτι λαχανιαζει οταν τρωει κ ζοριζεται παρα πολυ ακομα κ στον υπνο! αφου φοβαμαι μη μου παθει κ τιποτα!

baJfp2.png

αχ, κ εμενα σπαραζει! αλλα αν δεν το κανω βλεπω οτι λαχανιαζει οταν τρωει κ ζοριζεται παρα πολυ ακομα κ στον υπνο! αφου φοβαμαι μη μου παθει κ τιποτα!

πω πω τι τραβατε οι περισσοτερες με τα μπουκωματα!κριμα οι ψυχουλες μου :-(:sad::-(:sad:.ευτυχως εμας δεν χρειαστηκε ως τωρα,ουτε μια φορα δεν της εχω βαλει ορο(και ετσι να συνεχιστει).

Διαφημίσεις

φαμουλα μου δεν μιλας με τον γιατρο σου.Και κατι αλλο τι θες μαρη και σχολιαζεις αν ειμαι 20αρα ?Λογαριασμο θα σου δωκουμε?Αι σιχτιρ εσυ και η κουμπαρα μου εχει λυσαξει επειδη ειμαι πιο μικρη απο αυτην παλιοζουλιαρες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λενάκι μου κάνε λίγο υπομονή και μην το κάνεις αυτό με το θήλαστρο,θα σου μειωθεί το γάλα.....εγώ πλέον δεν πονάω τόσο πολύΠονούσα τόσο,που κάθε φορά κλωτσούσα τα πόδια μου κι έκλεγα σχεδόν!!Ελπίζω κι εσύ σύντομα να σταματήσεις να πονάς!

Εμένα με το θήλαστρο μια χαρά αυξήθηκε η παραγωγή μου (αντίστοιχα με την πείνα του μπέμπη μου)...Άλλο αν εγώ το έκοψα...

Καλημέρα κι απο εμάς μανούλες!!!!

Σήμερα ανακάλυψα οτι η φίλη μας marina mimi είναι παλιά μου συμμαθήτρια και μαζί της βρήκα και την κολλητή μου απο το γυμνάσιο παρακαλώ!!

΄΄Αχ,πολύ χάρηκα!! :)

Αυτό είναι υπέροχο!! Εύχομαι να μην ξαναχαθείτε!!!

φαμουλα μου δεν μιλας με τον γιατρο σου.Και κατι αλλο τι θες μαρη και σχολιαζεις αν ειμαι 20αρα ?Λογαριασμο θα σου δωκουμε?Αι σιχτιρ εσυ και η κουμπαρα μου εχει λυσαξει επειδη ειμαι πιο μικρη απο αυτην παλιοζουλιαρες

Μίλησα χθες και μου είπε να παίρνω ντεπόν... θα τον ξαναπάρω σήμερα...όσο για την ηλικία, ναι μαρή ζήλεψα, γιατί εγώ είμαι 23 και είμαι μεγαλύτερη σου!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Εμένα με το θήλαστρο μια χαρά αυξήθηκε η παραγωγή μου (αντίστοιχα με την πείνα του μπέμπη μου)...Άλλο αν εγώ το έκοψα...

Αυτό είναι υπέροχο!! Εύχομαι να μην ξαναχαθείτε!!!

Μίλησα χθες και μου είπε να παίρνω ντεπόν... θα τον ξαναπάρω σήμερα...όσο για την ηλικία, ναι μαρή ζήλεψα, γιατί εγώ είμαι 23 και είμαι μεγαλύτερη σου!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

ε να σου πω 3 χρονακια δεν ειναι και λιγα νομιζω?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...