Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ήρθα κορίτσια, μολις γύρισα απο ΙΚΑ (ήρθε η μανουλα γι αεπισκεψη και την εχωσα με το μωρο και πηγα στο ΙΚΑ.

πληρώθηκα το επιδομα λοχείας και τοκετου. οποτε τώρα παω στον ΟΑΕΔ για να παρω την διαφορα στα χρήματα απο το επιδομα του ικα και τον μισθό μου και μετα παω να κανω τα χαρτια για το 6μηνο, σωστά?

ετσι ακριβως!!!!

καλοφαγωτα!!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και από εμένα.

Αγχώθηκα πολύ μέσα στο ΣΚ γιατί το μωράκι μου παρουσίασε συναχάκι. Ρουθούνιζε έντονα και είχε μυξούλες. Ευτυχώς δεν παρουσίασε τίποτα άλλο και τώρα είναι κάπως καλύτερα, αλλά ακόμη δεν της έχει περάσει τελείως. Άσε που την πρώτη φορά που της έβαλα ορό πήγε να μου πνιγεί και κράταγε την αναπνοή της... Φρίκαρα!!!

Υπάρχει καμία από εσάς με ασφάλεια δημοσίου;;;

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Σοφια μαλλον πρεπει να ηταν κολικοί..τις εδωσα και μαραθο γιατι δεν ηρεμούσε με τιποτα και καταφεραμε καπως να κοιμηθούμε

Μαλιβ εγω ενοχλησεις δεν εχω αλλα δεν εκανα και εξωτερικα ραμματα, μηπως γιαυτο??

Καλημερα σε ολες..Εγω μαυρη νυχτα περασα με τον μπεμπη πρωτη φορα να κοιμαται στις 4 το πρωι.Ενω νυσταζε το καημενο μαλλον με το παλιομπουκωμα ζοριζεται τον αουγα και ηταν χαλια το παιδακι μου.Στο τελος κοιμηθηκε αποκαμωμενο στην αγκαλια του αντρα μου και οταν τον ακουμπησαμε στο κρεβατι εμεινε για 3 ωρες και ελιωσε...Παλι καλα.Εγω ημουν αστα να πανε εκλαιγα απο την κουραση και την στεναχωρια που ζοριζεται.Μετα ξανακοιμηθηκαμε σπαστα αλλες δυο ωρες.Τωρα κοιμαται παλι εγω κατεβηκα να φαω κατι και να κανω καμιαδουλεια.Δεν μπορω να κοιμηθω τωρα με τιποτα.Αφηστε πολυ στεναχωρημενη νιωθω...

:-(:sad::-(

Ελινάκι μου, δυστυχώς έτσι είναι η φύση. ευτυχώς δε θυμούνται τους πόνους όταν μεγαλώσουν! υπομονή! τίποτα άλλο δε μπορούμε να κάνουμε! και ο δικός μου έχει τρομερό ζόρι με τη μυτούλα του. του βάζω ορούς κτλ αλλά χαϊρι δε βλέπω! χθες όταν τον κάναμε μπάνιο, όταν τον γυρίσαμε μπρούμυτα του ήρθε να φτερνιστεί και στο "ψου" που χαμήλωσε το κεφάλι μπήκε μέσα στο νερό! και δεν ξέρω πώς έγινε αλλά βγήκαν μυξούλες και από τα δύο ρουθουνάκια του, μιλάμε για κομμάτια! και το βράδυ ήταν η πρώτη φορά που δεν κοιμήθηκε αγκαλιά μου στον καναπέ στο σαλόνι! ο δικός μου πρέπει να έχει και βλένες από τη γέννα, γιατί τον ακούω μπουκωμένο μέχρι τα μπούνια! και όταν του βάζω ορό και κλαίει, γουργουρίζει! :D

έριξα κι εγώ κάτι κλάματα αυτές τις μέρες, ασ'τα να πάνε! μη στεναχωριέσαι, όμως, γιατί το καταλαβαίνει και είναι πιο νευρικός! άσε που χαλάει η γεύση από το γαλατάκι σου! αυτό σκέφτομαι κάθε φορά που κλαίω, και σταματάω! έχει που έχει το ζόρι του, μην του χαλάσω και το γάλα!!! πρέπει να είμαστε όσο πιο ήρεμες μπορούμε!

αυτή τη στιγμή τον έχω πάνω μου και καταλαβαίνω ότι ζορίζεται στην αναπνοή αλλά έκανα ό,τι μπορούσα. ακόμα και η αγκαλιά το βοηθάει...

Κοριτσια απο κατω πως εισαστε? Εχετε καθολου ενοχληση ή σας περασε τελειως? Εγω οταν φτερνιστω, βήξω ή σφιχτώ στην τουαλετα αισθανομαι ενοχληση η οποια μετα διαρκει, ειναι φυσιολογικο βρε κοριτσια μετα απο τοσο καιρο?

Εμένα μου περάσανε οι ενοχλήσεις, αλλά καμιά φορά στην ούρηση νιώθω να μη μπορώ να συγκρατήσω τα ούρα μου την ώρα εκείνη. δηλ, κάνω κέγκελ την ώρα της ούρησης. σα να θέλουν γυμναστική οι μύες εκείνοι! δεν ξέρω από τι είναι. αν δω ότι συνεχίζεται πιο έντονο, θα το ψάξω.

15y6xxxv0qx3picm.png

ήρθα κορίτσια, μολις γύρισα απο ΙΚΑ (ήρθε η μανουλα γι αεπισκεψη και την εχωσα με το μωρο και πηγα στο ΙΚΑ.

πληρώθηκα το επιδομα λοχείας και τοκετου. οποτε τώρα παω στον ΟΑΕΔ για να παρω την διαφορα στα χρήματα απο το επιδομα του ικα και τον μισθό μου και μετα παω να κανω τα χαρτια για το 6μηνο, σωστά?

ΣΩΣΤΑ!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια μετα τον ορο δε τραβατε τις μυξουλες???μονο ο ορος δε κανει δουλεια......

ναι βρε!!! με το οτριζαλιν που ειπα πριν! αλλα ειναι τοσο μπουκωμενη που κ παλι ολο κ κατι μενει μεσα...

baJfp2.png

ναι βρε!!! με το οτριζαλιν που ειπα πριν! αλλα ειναι τοσο μπουκωμενη που κ παλι ολο κ κατι μενει μεσα...

να με συμπαθας...ξενυχτησα με το μεγαλο παιδι (κος γιασεμις) και αργω να τα πιασω....:wink:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

εγω στην αρχη το προσπαθησα το οτριζαλιν αλλα δεν εβγαζα τιποτα...οποτε τις βαζω μονο ορο και οοοτι κανει

εβαζες πρωτα τον ορο κ μετα το οτριζαλιν κ δεν τα καταφερες? την γυριζες μπρουμυτα μετα τον ορο?

baJfp2.png

γεια σας κοριτσαρες..εχω 2βραδια ξενυχτισμενη με τους παλιοκολικους..απο της 5το πρωι που ξυπνησε μεχρι της 10.00την βγαλαμε με αγκαλιτσες και κουνηματα για να ηρεμησει δεν μπορω κουτουλαω..εν το μεταξυ ειμαι στα ορια να κοψω το γαλα πραγματικα γιατι τον βλεπω οτι δεν χορταινει και καθε μια ωρα ψαχνει..

σοφια για τους κολικους μου εδωσε η παιδιατρος ενα σιροπακι gripe water λεγετε..

:-D

αχ... εγω πονουσα αρκετα!!! αλλα δεν ειχα δεθει. ενα σφιχτο σουτιεν φοραγα μονο...

οσο για τις βολτες, το πηρα αποφαση οτι θα περασει πολυ καιρος για να παμε οικογενειακως! προς το παρον τα 2 μας:P!

Φαμ ναι ποναγα και αφου πηρα το χαπι εβγαλα με θηλαστρο για να αδειασει και δεθηκα και εγω οχι ομως και πολυ σφιχτα να μην μπορεις να παρεις ανασα αλλα ρωτησα τον γιατρο που πηγα και μου ειπε αν υπαρχει κινδυνος για μαστιτιδα φαινεται απο τις πρωτες2 μερες και ανεβαζει 39 40 πυρετο κατα τα αλλα ειναι φυσιολογικο να πονας λιγο και σκεψου οτι και τωρα βγαζω λιγο γαλα αν το πιεσω μην φοβασαι.

Κοριτσάκια μου εγώ πονάω πάρα πολύ...αφού έφερα άρον-άρον την μάνα μου από το χωριό γιατί ούτε να κρατήσω αγκαλίτσα τον Κομπόστα δεν μπορούσα (κι ακόμα δεν μπορώ, αλλά τον κρατάει η γιαγιάκα του...)

ερωτηση προς φαμ γιατι καλε τυψεις πες μου και εμενα τι εκανες?

Ε επειδή είχα γάλα, δεν είναι ότι δεν είχα... Πάντως πέρα από τις τύψεις νιώθω ένα ξαλάφρωμααααα!!!!!!

Πρωτη φορα που η μικρη εχει τοσο εντονα πονακια τοσο βραδυνή ώρα....Το αποτελεσμα της παλης της μικρης ειναι το ενα στηθος μου να ποναει φριχτα, βαζω κρεμα αλλα δεν κανει τιποτα. Δεν εχω πληγη, ο πονος ειναι διαφορετικός, απλα ποναει, και χωρις να το ακουμπήσω....

Νομιζω οτι αν ειναι να αρπαξουν ιο τα μωρα μας και σε γυαλα να τα βαλουμε θα την παθουν...παιρνω για παραδειγμα τα μωρακια που ηδη εχουν αρρωστησει. Δεν ακουσα να πηγαινουν οι μαμαδες τους μονες η μαζι τους σε μερη με συνοστισμό...στο σπιτι την πάθανε

Αχ Ινάκι μου να κάνουμε ομαδούλα "τα πονεμένα β$ζιά"!!!!!

Όσο για τις βολτούλες, σαν να έχεις δίκιο!!!!

Και ναιιιιι εχυμε μηνογενεθλιαααα!! Αντε 2 ακομα μηνες να περασουν να χαλαρωσουμε λιγο!

Να ζήσετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

Φαμουλα μου να μην εχεις τυψεις. νομιζω οτι κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε για τα μωρα μας. εγω αμεσως μετα τον τοκετο επρεπε να παρω ισχυρη αντιβιωση και για 3 μερες δεν μπορεσα να θηλασω. κλαμα, στενοχωρια - κοντευα να παθω καταθλιψη. μετα απο 3 μερες με τα χιλια ζορια καταφερα να βαλω τη μικρη στο στηθος γιατι ειχε μαθει μπιμπερο. μετα απο απιστευτες προσπαθειες η μικρη εμαθε να θηλαζει. το αποτελεσμα ηταν οτι μπορεσα μονο 1 μηνα να τη θηλασω. οταν το εκοψα αισθανομουνα απαισια και ακομα μου λειπει αυτη η συνδεση-επαφη με το μωρο μου την ωρα του θηλασμου αλλα δεν γινοταν αλλιως... κανουμε αυτο που μπορουμε ! να θυμασαι οτι οταν εισαι εσυ καλα ψυχολογικα ειναι και το μωρακι σου!!!

ΝΟΤΕ¨δεν πονεσα οταν εκοψα το γαλα, ουτε χαπι πηρα. μου ειπε η παιδιατρος να μεγαλωσω τα διαστηματα που εβγαζα το γαλα μεχρι που εβγαζα μια φορα την ημερα και τωρα βγαζω μονο σταγονες. ελπιζω να περασει συντομα ο πονος !

Ευχαριστώ Barbie μου!!!

εμενα μου ειχε πει να παω μετα απο ενα μηνα... πηγα στις 45 μερες, ειχα λοχεια... κ ναι εχω ακομα!!!!! 51 μερες!!!!!!

Κι εγώ 45η μέρα συνεχίζονται...θα περιμένω να τελειώσουν για να πάω...

Καλημερα σε ολες..Εγω μαυρη νυχτα περασα με τον μπεμπη πρωτη φορα να κοιμαται στις 4 το πρωι.Ενω νυσταζε το καημενο μαλλον με το παλιομπουκωμα ζοριζεται τον αουγα και ηταν χαλια το παιδακι μου.Στο τελος κοιμηθηκε αποκαμωμενο στην αγκαλια του αντρα μου και οταν τον ακουμπησαμε στο κρεβατι εμεινε για 3 ωρες και ελιωσε...Παλι καλα.Εγω ημουν αστα να πανε εκλαιγα απο την κουραση και την στεναχωρια που ζοριζεται.Μετα ξανακοιμηθηκαμε σπαστα αλλες δυο ωρες.Τωρα κοιμαται παλι εγω κατεβηκα να φαω κατι και να κανω καμιαδουλεια.Δεν μπορω να κοιμηθω τωρα με τιποτα.Αφηστε πολυ στεναχωρημενη νιωθω...

:-(:sad::-(

Αχ κοριτσάκι μου, αν ξάπλωνες έστω, κι ας μην κοιμόσουν...αν δεν ξεκουραστείς σωματικά, πώς θα ανέβει λίγο η ψυχολογία σου??? Περαστικά μπεμπούλη Ελίνας!!!!!

θα μπω και εγω σε αυτη την ομαδα φαμ μου..δεν αντεχω αλλο νομιζω οτι θα εκραγουν σε λιγο...και μενα η ψυχολογια μου ειναι πολυ στα κατω της..χαλια..επισης σημερα πηρα και το επιδομα τοκετου να ενα καλο..θελω να βγω να παω να ψωνισω αλλα που ο μπεμπης ψαχνει το β@ζι μου καθε μια ωρα..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...