Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Τελειααααααααα ολαααααα συγχαρητήρια και πάλι κορίτσι μου 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρααα!

χαρούμενα μηνογενέθλια mamageor!!! που θα πάει, θα περάσουν και οι άλλοι 2 μήνες!

εμάς ήταν το 1ο βράδυ που δεν κοιμηθήκαμε καθόλου στον καναπέ!!!! γιούπιιιιι! και ξυπνούσαμε στο 3ωρο για μαμ! φτου μας φτου μας!!! λέτε να περίμενε να 40ίσει ο μάγκας? :)

και κάτι... ηρεμηστικό!

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catid=8&artID=1132483

15y6xxxv0qx3picm.png

αυτό κάνω συνήθως, αλλά συγκεκριμένα σήμερα πονούσαν πολύ οι θηλές μου. εχουν αρχίσει να κάνουν πληγές στη βάση τους και θέλω λίγο να στρώσουν. αν και τον ταϊζω με ψευτοθηλές για να βοηθηθώ λίγο. ήταν δηλαδή λύση ανάγκης... :(

η κρεμα λανολινης μηπως σε βοηθησει??και εγω σητ πρωτη θηλαζα τους πρωτους 3 μηνες μονο με ψευδοθηλες μη σκας....γιατι ουτε η λανολινη με βοηθησε....στη δευτερη εβαλα κρεμα και εν και πηρα θηλες μπας και τελικα δε τις εβαλα...και τωρα μερικες φορες ποναω αλλα κρεμα...ή γαλατακι βαλε (το ιδκο σου εννοω) και ασε να παιρνουν αερα πιανει και αυτ

ρικα μου και εγω εκει γεννησα...εγω ημουνα στο μονοκλινο πανω ανω μαιευτικο...αποι καθαριοτητα αστο τα νευρα μου...η πρωινη τα εκανε τσατρα πατρα...τη προτελευταια μερα ηρθε αλλη το πρ ι και τα εκανε λαμπικο και πιασαμε συζητηση και εφριξε με την αλλη που το μονο που εκανε ητανε σφουγγαρισμα...εγω τα ειπα και στη προϊσταμενη....αλλα κατα τα αλλα ευχαριστημενη και εγω...εαν εξαιρεσουμε την ελλειψη προσωπικου και τρεχανε και δε φτανανε...(ειχανε αδειασει ο ορος μου και κανανε 2 ωρες να το αλλαξουν με αποτελεσμα να πρηστει το χερι ...και εγινε 2 φορες αυτο...φαντασου και ο αντρας μου δουλευει μεσα εκει...και λεγαμε εαν προσεχανε υποτιθεται εμενα ετσι φαντασου τις αλλες...και εμενα καπου στις 3-4 ωρες μου τη φερανε....ποτε γεννησες εσυ?

Τυχερή, βρήκες δίκλινο! Εγώ ήμουν σε 3κλινο αλλά ευτυχώς οι άλλες δυο κοπέλες ήταν μια χαρά και κρατήσαμε και μέχρι τώρα επαφή. Την πρόλαβα την ανακαίνιση αλλά από καθαριότητα εγώ δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη. Πάντως από παιδιάτρους το νοσοκομείο σκίζει, πιο πολύ απ' όλα μου άρεσε που κάθε μέρα περνούσαν από το δωμάτιο 2-3 παιδίατροι και μας έκαναν πλήρη ενημέρωση για την πορεία των παιδιών κι επίσης που την τελευταία μέρα μας μάζεψαν όσες ήμασταν για εξειτήριο και μας έδωσαν πολύ χρήσιμες συμβουλές για τα μωρά. Γενικά όσα μας είπαν με βοήθησαν πολύ.

maliv, δεν μιλάω γι' αυτά, απ' αυτά βγάζει 2-3 που και που στο σώμα και απ' ότι είπε η παιδίατρος οφείλονται στο ότι οι πόροι τους ακόμη είναι κλειστοί και δεν αναπνέουν. Μιλάω για κανονική ακμή ρε γμτ σαν αυτή που βγάζουν τα παιδιά στην εφηβεία. Μη χέσω τις κωλο-ορμόνες μου! Ελπίζω να μη της αφήσουν σημαδάκια όπως εμένα! γκρρρρ....

καλημερααα

και καλη εβδομαδα να εχουμε

κορίτσια, μήπως ξέρετε τι περιθώριο χρόνου έχουμε για να παμε στο ικα για την αδεια λοχειας και το επίδομα γέννας? πρεπει μέχρι κάποιο συγκεκριμένο χρονικο διαστημα να παμε αλλιως τα χάνουμε? για πείτε γιατι δεν εχω παει ακομη και αγχώθηκα. εσεις εχετε παει?

εγω ειχα κανει εξουσιοδοτηση στον αντρα μου και τα ειχε παρει ολα 5 μερες αφου γεννησα...αλλα οταν ειχα παει για αλλο λογο παλι εκει ητανε μια κοπελα που ειχε παει αφου σαραντισε και τα πηρε αυτα....πηγαινε παντως γιατι με το ικα ποτε δε ξερεις τι γινεται

καλημερα σε ολες κιολας....εγω ειμαι τρισευτυχισμενη η μεγαλη επειδη χτες δε κοιμηθηκε μεσημερι ξεραθηκε απο τις 8μιση ...το μωρο εφαγε 10μιση 11 κοιμοτανε και ξαναξυπνησε για φαι στις 5!!!και μετα παλι υπνο....ειχα ησυχια και κατσαμε λιγο στο τζακι με τον αντρα αγκαλιτσα επιτελους ...μετα γινεται ακαταλληλο...γκουχ γκουχ....με το κρυο και τις βροχες ακομη να παρουμε την ευχη....ασε με...θα παει δυο μηνων σε λιγο...ευτυχως δε τη περιμενα για να παμε βολτα.....

για τη κοπελαπου ρωτησε για τη περιοδο ξερω οτι συνηθως στους δυο μηνες ερχεται ...αλλα και εγω που θηλαζα τη μεγαλη στου δυο μηνες μου ειχε ερθει...και η φιλη μου που δε θηλασε της ηρθε στους 4 μηνες...ειναι σχετικα ολα....τωρα ελπιζω να αργησει να το ζησω και αυτο....γιατι με δυο και περιοδο δε θα τα βγαλω περα εδω δε προλαβαινουμε να κατουρησουμε θα προλαβαινουμε τα της περιοδου ??μπαααααα

βρε αλεκα και κολυμβητηριο βρε θηριο???τς τς τς χαρας στοκουραγιο σου...

οι δευτερομανες μια ερωτηση???τα παιδια θα τα βαλετε μαζι ??ξεχωριστα??εγω σκεφτομουνα μαζι και το αλλο δωματιο να το κανω παιδοτοπο δηλ να παιζουν εκει.....

επισης η μικρη σκατουλα απο τωρα δειχνει προτιμηση στο μπαμπα γκρρρρρρ....οταν της μιλαει αρχιζει και αυτησυζητηση ..αγου αγααααα...αουυυυυυυυυ και να τα χαμογελα και οταν της τραγουδαει κλαρινο η κυρια και ντροπες και χαμογελα....οταν της αρχιζω εγω μου το παιζει δυσκολη στην αρχη.....κορες καταλαβες????????

Επεξεργάστηκαν by yasemi

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

καλημερααα

κορίτσια, μήπως ξέρετε τι περιθώριο χρόνου έχουμε για να παμε στο ικα για την αδεια λοχειας και το επίδομα γέννας? πρεπει μέχρι κάποιο συγκεκριμένο χρονικο διαστημα να παμε αλλιως τα χάνουμε? για πείτε γιατι δεν εχω παει ακομη και αγχώθηκα. εσεις εχετε παει?

καλημερα!!!εδω μεσα στο φορουμ γραφει μεχρι και 6 μηνες περιθωριο αλλα πηγαινε βρε angie για σιγουρια.εγω πηγα πριν μια εβδομαδα με πολυυυυυυυ μεγαλη τσαντα για να χωρεσει τα λεφτα:D:D:D:D:D.γιατι μετα εχεις να πας και στον οαεδ να παρεις συμπληρωματικα χρηματα και δεν μπορεις να κανεις τα χαρτια σου αν δεν παρεις αυτα τα 2 επιδοματα πρωτα.

καλημερααα

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!

εγω εχω παρει το επιδομα απο το ικα (τοκετου+λοχειας) και τωρα ετοιμαζω τα χαρτια για τον οαεδ. εκανα εξουσιοδοτηση στον αντρα μου και ετρεξε εκεινος. πρεπει να τελειωσεις με το ικα και να εξοφληθεις για να μπορεσεις να προχωρησεις με τον οαεδ.

για το ικα δεν ξερω τι περιθωριο εχεις. για τον οαεδ παντως ειναι 3 μηνες απο την εξοφληση του ικα.

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

η κρεμα λανολινης μηπως σε βοηθησει??και εγω σητ πρωτη θηλαζα τους πρωτους 3 μηνες μονο με ψευδοθηλες μη σκας....γιατι ουτε η λανολινη με βοηθησε....στη δευτερη εβαλα κρεμα και εν και πηρα θηλες μπας και τελικα δε τις εβαλα...και τωρα μερικες φορες ποναω αλλα κρεμα...ή γαλατακι βαλε (το ιδκο σου εννοω) και ασε να παιρνουν αερα πιανει και αυτό

βάζω και purelan. τα κάνω όλα μαζί για να βελτιωθεί η κατάσταση μια ώρα αρχύτερα!!!

σήμερα θα πάμε και στον γυναικολόγο! ο άντρας μου ανυπομονεί!!!

μόνο που έχω ένα θεματάκι... δεν πρόλαβα να επιμεληθώ την περιοχή... λέτε να τον πειράξει??? τον γιατρό εννοώ... :)

15y6xxxv0qx3picm.png

marina κι εγώ περιμένω καλύτερες μέρες!!! Πάντως ψυχολογικά και μόνο μου έφυγε ένα βάρος - οι τύψεις υπάρχουν αλλά παλεύονται!!! Εσύ πονούσες Μαρινάκι μου?? Πονάω πολύ...(είμαι δεμένη)...

Φαμουλα μου να μην εχεις τυψεις. νομιζω οτι κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε για τα μωρα μας. εγω αμεσως μετα τον τοκετο επρεπε να παρω ισχυρη αντιβιωση και για 3 μερες δεν μπορεσα να θηλασω. κλαμα, στενοχωρια - κοντευα να παθω καταθλιψη. μετα απο 3 μερες με τα χιλια ζορια καταφερα να βαλω τη μικρη στο στηθος γιατι ειχε μαθει μπιμπερο. μετα απο απιστευτες προσπαθειες η μικρη εμαθε να θηλαζει. το αποτελεσμα ηταν οτι μπορεσα μονο 1 μηνα να τη θηλασω. οταν το εκοψα αισθανομουνα απαισια και ακομα μου λειπει αυτη η συνδεση-επαφη με το μωρο μου την ωρα του θηλασμου αλλα δεν γινοταν αλλιως... κανουμε αυτο που μπορουμε ! να θυμασαι οτι οταν εισαι εσυ καλα ψυχολογικα ειναι και το μωρακι σου!!!

ΝΟΤΕ¨δεν πονεσα οταν εκοψα το γαλα, ουτε χαπι πηρα. μου ειπε η παιδιατρος να μεγαλωσω τα διαστηματα που εβγαζα το γαλα μεχρι που εβγαζα μια φορα την ημερα και τωρα βγαζω μονο σταγονες. ελπιζω να περασει συντομα ο πονος !

3n5zp0xyentx8z7n.png

@mvarela: και η δική μου είχε πρόβλημα δυσκοιλιότητας όταν της δίναμε το ΝΑΝ 1 (σημειοτέον ότι δεν θήλασε δυστυχώς ποτέ) και αναγκαστήκαμε μέχρι κλίσμα να της βάλουμε. Δοκιμάσαμε μετά γάλα ανάμεικτο με το χαμομήλι της milupa αλλά και πάλι φτωχά αποτελέματα. Σε μας δούλεψε πολύ καλά το frisolac comfort και τη βοήθησε και στο θέμα της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης που έκανε. Συζήτησέ το με τον παιδίατρο και καλή επιτυχία!

Κι εμεις αυτο της δινουμε (frisolac comfort με το nan sensitive - miso miso) και εχουμε δει διαφορα. εχεις προβλημα με το πηξιμο? εμενα πηζει στα τελευται 50 μλ (της φτιαχνω 150 μλ) και δεν μπορει να περασει απο τη θηλη με αποτελεσμα να παιδευται το μωρο να φαι.

3n5zp0xyentx8z7n.png

καλημεεεεερα!!!!!!!!

ινακι μηπως μπηκατε κ εσεις στο κλαμπ των κολικων???

κατα τα αλλα βλεπω οτι αρχιζουν κ στρωνουν τα μπεμπε μας!!!!

καλημερααα

angie αν δεν κανω λαθος, εχεις 60 μερες προθεσμια απο την ημερα που γεννησες για το ικα... εγω τα εφτιαξα την 1η εβδομαδα μετα την γεννα.

baJfp2.png

βάζω και purelan. τα κάνω όλα μαζί για να βελτιωθεί η κατάσταση μια ώρα αρχύτερα!!!

σήμερα θα πάμε και στον γυναικολόγο! ο άντρας μου ανυπομονεί!!!

μόνο που έχω ένα θεματάκι... δεν πρόλαβα να επιμεληθώ την περιοχή... λέτε να τον πειράξει??? τον γιατρό εννοώ... :)

μπα σιγα μη τον πειραξει....ασχετο....εμενα ο γιατρος δε μου ειπε να ξαναπαω μετα τη γεννα...κουλο??? το οκ το πηρα μονη μου για τον αντρα μου στις εικοσικατι μερες :wink:

στη πρωτη γεννα ειχα παει στις 6 βδομαδες (αφου τελειωσαν τα λοχεια γιατι τη πρωτη φορα ειχα λοχεια 50 μερες ) αλλα ητανε αλλος γιατρος..

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες..Εγω μαυρη νυχτα περασα με τον μπεμπη πρωτη φορα να κοιμαται στις 4 το πρωι.Ενω νυσταζε το καημενο μαλλον με το παλιομπουκωμα ζοριζεται τον αουγα και ηταν χαλια το παιδακι μου.Στο τελος κοιμηθηκε αποκαμωμενο στην αγκαλια του αντρα μου και οταν τον ακουμπησαμε στο κρεβατι εμεινε για 3 ωρες και ελιωσε...Παλι καλα.Εγω ημουν αστα να πανε εκλαιγα απο την κουραση και την στεναχωρια που ζοριζεται.Μετα ξανακοιμηθηκαμε σπαστα αλλες δυο ωρες.Τωρα κοιμαται παλι εγω κατεβηκα να φαω κατι και να κανω καμιαδουλεια.Δεν μπορω να κοιμηθω τωρα με τιποτα.Αφηστε πολυ στεναχωρημενη νιωθω...

:-(:sad::-(

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημέρα κοριτσια!

Εμεις καναμε μαυρο υπνο αποψε, ολο πονακια και γκρινια, το καλο ειναι πως τωρα εαν φαμε σε ενα γευμα καλα, το επομενο το ζηταμε μετα απο 4-5 ωρες!!!

Νομιζω πως ειναι 60 ημερες, κανε μια εξουσιοδοτηση στον αντρα σου για να μην τρεχεις εσυ, εγω αυτο εκανα και τωρα μαζευω τα χαρτια για τον ΟΑΕΔ.

ευχαριστω Ειρηνη! Καλημερα κι ολας! Να σας πω εσας μουγκριζουν οταν κοιμουνται? Πολυ μουγκριτο ρε παιδι μου!!!

Μουγκριζει και κανει σαν κατσικι, τωρα το συνηθησα πλεον...

Κοριτσια απο κατω πως εισαστε? Εχετε καθολου ενοχληση ή σας περασε τελειως? Εγω οταν φτερνιστω, βήξω ή σφιχτώ στην τουαλετα αισθανομαι ενοχληση η οποια μετα διαρκει, ειναι φυσιολογικο βρε κοριτσια μετα απο τοσο καιρο?

απο μουγκριτα αλλο τιποτα!!! κ σε στερεοφωνικη εκδοση:tongue:!!!!

Καλημερα σε ολες..Εγω μαυρη νυχτα περασα με τον μπεμπη πρωτη φορα να κοιμαται στις 4 το πρωι.Ενω νυσταζε το καημενο μαλλον με το παλιομπουκωμα ζοριζεται τον αουγα και ηταν χαλια το παιδακι μου.Στο τελος κοιμηθηκε αποκαμωμενο στην αγκαλια του αντρα μου και οταν τον ακουμπησαμε στο κρεβατι εμεινε για 3 ωρες και ελιωσε...Παλι καλα.Εγω ημουν αστα να πανε εκλαιγα απο την κουραση και την στεναχωρια που ζοριζεται.Μετα ξανακοιμηθηκαμε σπαστα αλλες δυο ωρες.Τωρα κοιμαται παλι εγω κατεβηκα να φαω κατι και να κανω καμιαδουλεια.Δεν μπορω να κοιμηθω τωρα με τιποτα.Αφηστε πολυ στεναχωρημενη νιωθω...

:-(:sad::-(

η μια μικρη μου εχει τρελο μπουκωμα, αλλα σωθηκα με τα οτριζαλιν! της καθαριζω την μυτη πριν το γευμα (οχι οτι καθαριζει κ εντελως...) κ την βοηθαει για να φαει κ να κοιμηθει. μηπως να το δοκιμασετε?

Κοριτσια απο κατω πως εισαστε? Εχετε καθολου ενοχληση ή σας περασε τελειως? Εγω οταν φτερνιστω, βήξω ή σφιχτώ στην τουαλετα αισθανομαι ενοχληση η οποια μετα διαρκει, ειναι φυσιολογικο βρε κοριτσια μετα απο τοσο καιρο?

γεννησες φυσιολογικα? νομιζω οτι ειναι λογικο στον φυσιολογικο τοκετο. εγω με καισαρικη δεν ειχα ενοχλησεις , ευτυχως!

baJfp2.png

ήρθα κορίτσια, μολις γύρισα απο ΙΚΑ (ήρθε η μανουλα γι αεπισκεψη και την εχωσα με το μωρο και πηγα στο ΙΚΑ.

πληρώθηκα το επιδομα λοχείας και τοκετου. οποτε τώρα παω στον ΟΑΕΔ για να παρω την διαφορα στα χρήματα απο το επιδομα του ικα και τον μισθό μου και μετα παω να κανω τα χαρτια για το 6μηνο, σωστά?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...