Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφακι που ρε?ονομα και περιοχη.

γιασεμι του βαζω της πενατεν οχι για τασυγκαματα εχει μιαπου ειναι απλη ενυδατικηκαι ειναι ελαφρια του τη βαζω επειδη χρησιμοποιω το ταλκ να μην ξεραθει το δερματακι του αλλα δεν γνωριζα οτι δεν κανει τωρα που το λες θα του κοψω.

Στεγια μου ολα καλα να πανε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΣΤΕΓΙΑ με το καλό το μπεμπάκι σου!!!! Θα περιμένουμε τα νέα σου!!!!

mvarela σαν να έχετε κολικούς ακούγεται... Κουράγιο μάνα!!!

marina κι εγώ περιμένω καλύτερες μέρες!!! Πάντως ψυχολογικά και μόνο μου έφυγε ένα βάρος - οι τύψεις υπάρχουν αλλά παλεύονται!!! Εσύ πονούσες Μαρινάκι μου?? Πονάω πολύ...(είμαι δεμένη)...

maliv κι εγώ το σκέφτομαι για MALL, αλλά φοβάμαι τις ιώσεις...τί λέτε κοριτσάκια μου??? Είναι αρκετά "ανοιχτός" ο χ'ωρος για να ΜΗΝ κινδυνεύουμε??????

Sofia_m μπράβο σας που κάνατε εκδρομούλα!!!! Άντε να μας δω κι εγώ πότε θα κάνουμε κάτι με τον αντρούλη μας οι 2 μας... Προς το παρόν περιμένουμε να φτιάξει ο καιρός να βγούμε βολτίτσα οι 3 μας!!!!

Διαφημίσεις

Στεγια με το καλο το μωρακι σου!!!!

Σοφακι που ρε?ονομα και περιοχη.

γιασεμι του βαζω της πενατεν οχι για τασυγκαματα εχει μιαπου ειναι απλη ενυδατικηκαι ειναι ελαφρια του τη βαζω επειδη χρησιμοποιω το ταλκ να μην ξεραθει το δερματακι του αλλα δεν γνωριζα οτι δεν κανει τωρα που το λες θα του κοψω.

Στεγια μου ολα καλα να πανε

Λιβαδια βρε!!! εκει που ειναι τα νερα απο πανω! ενα παραδοσιακο ξυλινο "ταξιμι" λεγεται! πολυ ωραια παϊδακια.............

κοριτσια εχω τρελαθει πιστευετε οτι με την Barbie πηγαιναμε μαζι σχολειο και μεναμε 3 στεν αδιαφορα?Τι μικρος καλε που ειναι οκοσμος

:shock::shock::shock::shock:

marina κι εγώ περιμένω καλύτερες μέρες!!! Πάντως ψυχολογικά και μόνο μου έφυγε ένα βάρος - οι τύψεις υπάρχουν αλλά παλεύονται!!! Εσύ πονούσες Μαρινάκι μου?? Πονάω πολύ...(είμαι δεμένη)...

maliv κι εγώ το σκέφτομαι για MALL, αλλά φοβάμαι τις ιώσεις...τί λέτε κοριτσάκια μου??? Είναι αρκετά "ανοιχτός" ο χ'ωρος για να ΜΗΝ κινδυνεύουμε??????

Sofia_m μπράβο σας που κάνατε εκδρομούλα!!!! Άντε να μας δω κι εγώ πότε θα κάνουμε κάτι με τον αντρούλη μας οι 2 μας... Προς το παρόν περιμένουμε να φτιάξει ο καιρός να βγούμε βολτίτσα οι 3 μας!!!!

αχ... εγω πονουσα αρκετα!!! αλλα δεν ειχα δεθει. ενα σφιχτο σουτιεν φοραγα μονο...

οσο για τις βολτες, το πηρα αποφαση οτι θα περασει πολυ καιρος για να παμε οικογενειακως! προς το παρον τα 2 μας:P!

baJfp2.png

Φαμ ναι ποναγα και αφου πηρα το χαπι εβγαλα με θηλαστρο για να αδειασει και δεθηκα και εγω οχι ομως και πολυ σφιχτα να μην μπορεις να παρεις ανασα αλλα ρωτησα τον γιατρο που πηγα και μου ειπε αν υπαρχει κινδυνος για μαστιτιδα φαινεται απο τις πρωτες2 μερες και ανεβαζει 39 40 πυρετο κατα τα αλλα ειναι φυσιολογικο να πονας λιγο και σκεψου οτι και τωρα βγαζω λιγο γαλα αν το πιεσω μην φοβασαι.

Ευχαριστω για τις ευχες κοριτσακια μου

Σοφακι που να τρεχω μωρη εκει περα εγω δεν παω ουτε σοτν φουρνο που λεει ο λογος και μονη μου κιολας χωρις τον αντρα μου εδω κοντανα ελεγα η αμοιρη να παω με τα αγορια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαρινάκι μου, χρόνια πολλά για χθες!!!

είχε και το κατερινάκι γενεθλια? αν ναι, χρόνια πολλά!

κοινή ευχή να είστε και εσείς και τα παιδάκια σας, άντε και οι σύζυγοι, γεροί΄, υγιείς και πάντα ευτυχισμένοι!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Πρωτη φορα που η μικρη εχει τοσο εντονα πονακια τοσο βραδυνή ώρα....Το αποτελεσμα της παλης της μικρης ειναι το ενα στηθος μου να ποναει φριχτα, βαζω κρεμα αλλα δεν κανει τιποτα. Δεν εχω πληγη, ο πονος ειναι διαφορετικός, απλα ποναει, και χωρις να το ακουμπήσω....

Στεργια εγω με οσα ειχα διαβασει στο φορουμ ειχα φτασει στο συμπερασμα οτι μετα απο καφετια ακολουθει τοκετός σε διάστημα 5-6 ωρών μέχρι 2 εβδομάδων.. τρεχα γυρευε δλδ... ευχομαι παντως να ερθει γρηγορα σε σενα...και με ενα πονο!!

Νομιζω οτι αν ειναι να αρπαξουν ιο τα μωρα μας και σε γυαλα να τα βαλουμε θα την παθουν...παιρνω για παραδειγμα τα μωρακια που ηδη εχουν αρρωστησει. Δεν ακουσα να πηγαινουν οι μαμαδες τους μονες η μαζι τους σε μερη με συνοστισμό...στο σπιτι την πάθανε

καλημερααα

και καλη εβδομαδα να εχουμε

κορίτσια, μήπως ξέρετε τι περιθώριο χρόνου έχουμε για να παμε στο ικα για την αδεια λοχειας και το επίδομα γέννας? πρεπει μέχρι κάποιο συγκεκριμένο χρονικο διαστημα να παμε αλλιως τα χάνουμε? για πείτε γιατι δεν εχω παει ακομη και αγχώθηκα. εσεις εχετε παει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...