Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

@mvarela: και η δική μου είχε πρόβλημα δυσκοιλιότητας όταν της δίναμε το ΝΑΝ 1 (σημειοτέον ότι δεν θήλασε δυστυχώς ποτέ) και αναγκαστήκαμε μέχρι κλίσμα να της βάλουμε. Δοκιμάσαμε μετά γάλα ανάμεικτο με το χαμομήλι της milupa αλλά και πάλι φτωχά αποτελέματα. Σε μας δούλεψε πολύ καλά το frisolac comfort και τη βοήθησε και στο θέμα της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης που έκανε. Συζήτησέ το με τον παιδίατρο και καλή επιτυχία!

Υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε; Ποια μωράκια είναι άρρωστα ρε γμτ; Της Αλεξίας τι ακριβώς έχει; Εμείς είμαστε ψιλοκρυωμένοι (ο άντρας μου πιο πολύ) και πλησιάζουμε το μωρό μόνο με μάσκα. Ευτυχώς που όλοι στην οικογένεια έχουμε κάνει εμβόλιο για γρίπη (μάλιστα οι δυο παππούδες έχουν κάνει και της νέας γρίπης). Πωπω ρε κορίτσια έχω πάθει πλάκα από το φόβο μου. Ολημερίς τρίβω το σπίτι με χλωρίνες και οινοπνεύματα από τότε που φέραμε το μωρό γι' αυτό και δεν μου μένει λίγος χρόνος να τα πούμε. Στεναχωριέμαι που δεν το θήλασα καθόλου το μωράκι μου αλλά λέω πάλι καλά που είμαι ζωντανή ύστερα απ' όσα έπαθα κι ας μην είχα και γάλα. Να σας ρωτήσω κάτι: θυμάμαι που κπ από εσάς είχατε παραγγείλει κπ πράγματα από το mothercare της Αγγλίας. Ήταν πιο φτηνά; Μείνατε ευχαριστημένες; Να το κάνω κι εγώ;;; Και κάτι άλλο: εσάς έχουν βγάλει σπυράκια; Εμένα ρε γμτ έχει κανονική ακμή. Διάβασα σ' ένα βιβλίο που έχω πάρει ότι αυτό οφείλεται σε δικές μας ορμόνες που μέσω του πλακούντα πέρασαν στο μωρό! Κουλό ε;;;

Φιλάκια πολλά!

και ο δικος μου εχει ακμή :) του βάζω ενα αφρολουτράκι μόνο στο πρόσωπο αλλα μαλλον θα κανει τον κύκλο του και θα περάσει φαντάζομαι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσια ευχαριστω πολύ για τις ευχες σας.

Φαμουλα μου το εκοψες το αθλημα?Δεν πειραζει θα ειναι μια χαρα τα μωρακια μας αν σου πω οτι το μικρο εστρωσε εδω και 2-3 μερες που πινει αποκλειστικα ξενο και εχουμε ηρεμησει τι θα μου πεις?Παρε το μπουφαν σου τα πακετα σου και παμε για κφε φαμουλαααααα σε καταλαβαινω ειδες βρε πως περνανε οι τυψεις αν εχεις παρεα ενα τσιγαρακι?

Κοριτσια και ο δικος μου εχει σπυρακια εχουν γεμισει τα μαγουλακια του και του βαζω λιγο ταλκ μια φορα την ημερα και το βραδυ που κανει μπανιο την κρεμα την πενατεν οχι τον στοκο την αλλη.

mvarela του δινεις λιγο χαμομηλακι?Βοηθαει στην κοιλιτσα τουλαχιστον το δικο μου

εαν σπιθουρακια κοκκινα με ασπρο κεφαλακι (δεμπορω να στο εξηγησω αλλιως)δεν ειναι τιποτα .λεγεται τοξικο ερυθημα (καπως ετσι εχουμε και εμεις ) .αλλα δεν ειναι τιποτα...παντως ξερω οτι το ταλκ δε κανει τιποτε βασικα ξερω οτι απαγορευεται για να μην το εισπνεει το παιδι.....τη πενατεν εννοεις για τα συγκαματα???εαν αυτη τοτε δε κανει μια απλη ενυδατικη θελει ...και αυτα θα αργησουν να φυγουν ....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Η παιδίατρος συνέστησε κομπρέσες από βιολογικό χαμομήλι 1-2 φορές την ημέρα αλλά δεν είδαμε γιατρειά. Και είπε μόνο βαμβακερά υφάσματα να ακουμπάνε το παιδί. Ακόμη και οι σαλιάρες να μην είναι πετσετέ. Φαντάζομαι θα κάνουν τον κύκλο τους.

Δεν μου λέτε ρε κορίτσια, ποιες από δω δεν θήλασαν καθόλου;

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

εγω! Ποια αλλη??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Άντε ρε!? Σε όλα μοιάζουμε τελικά ρε Αλέκα;;; Και δε μου λες κάτι, περίοδος σου ήρθε; Εγώ εδώ και μια βδομάδα έχω πόνους περιόδου και δεν ξέρω τι μου γίνεται γενικότερα! Πότε έρχεται η πρώτη περίοδος όταν δεν θηλάζεις; Ο γυναικολόγος που με ξεγέννησε μου είπε -δια τηλεφώνου βέβαια - ότι παίζει και να είναι να μου'ρθει περίοδος. Ωστόσο, πριν 4 μέρες σαράντισα και γιατρός δεν μέ έχει δει ακόμη. Σκέφτομαι να πάω σε μια καλή εδώ και να μη κατεβαίνω Αθήνα. Για πες, τι γίνεται;;;

wMZNp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοπελιες..και εγω εδω με τα πονακια μας γκρρρ ολη νυχτα δεν κοιμηθηκαμε παλι εχει πολυ εντονους κολικους το νινι μου και δεν μας φτανει αυτο εχουμε και δυσκοιλια ολο ζοριζετε το ζουζουνακι μου..

ρικα ουτε εγω θηλασα την κορη μυ στις 8μερες μου κοπηκε το γαλα..

:-D

Άντε ρε!? Σε όλα μοιάζουμε τελικά ρε Αλέκα;;; Και δε μου λες κάτι, περίοδος σου ήρθε; Εγώ εδώ και μια βδομάδα έχω πόνους περιόδου και δεν ξέρω τι μου γίνεται γενικότερα! Πότε έρχεται η πρώτη περίοδος όταν δεν θηλάζεις; Ο γυναικολόγος που με ξεγέννησε μου είπε -δια τηλεφώνου βέβαια - ότι παίζει και να είναι να μου'ρθει περίοδος. Ωστόσο, πριν 4 μέρες σαράντισα και γιατρός δεν μέ έχει δει ακόμη. Σκέφτομαι να πάω σε μια καλή εδώ και να μη κατεβαίνω Αθήνα. Για πες, τι γίνεται;;;
απο ό,τι βλεπω απο τα κοριτσακια του Νοεμβρη, μετα το διμηνο ερχεται η περιοδος...αλλα πονακια περιοδου ειχα και εγω μολις σαραντησα. Αλλα ακομη περιμενω. Απο κιλα πως πας? Πόσα σου εσουν μεινει...εγω εχω 13 ακομη να χασω απο την εγκυμοσυνηαλλα ευελπιστω να τα χασω γρηγορα μια που ξεκινησα κολυμβητηριο
γεια σας κοπελιες..και εγω εδω με τα πονακια μας γκρρρ ολη νυχτα δεν κοιμηθηκαμε παλι εχει πολυ εντονους κολικους το νινι μου και δεν μας φτανει αυτο εχουμε και δυσκοιλια ολο ζοριζετε το ζουζουνακι μου..

ρικα ουτε εγω θηλασα την κορη μυ στις 8μερες μου κοπηκε το γαλα..

αχ υπομονη και εσυ. Πως τα παει η μεγαλη??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

αντι να δινεις συμπληρωμα δε δοκιμαζεις να του ξαναδωσεις στηθος???

αυτό κάνω συνήθως, αλλά συγκεκριμένα σήμερα πονούσαν πολύ οι θηλές μου. εχουν αρχίσει να κάνουν πληγές στη βάση τους και θέλω λίγο να στρώσουν. αν και τον ταϊζω με ψευτοθηλές για να βοηθηθώ λίγο. ήταν δηλαδή λύση ανάγκης... :(

15y6xxxv0qx3picm.png

Αλεκάρα σε βρίσκω θεά! Αφού τα κουμαντάρεις και πάς και κολυμβητήριο είσαι θεά, κοπέλα μου! Έχω κολλήσει στα -18 γιατί το έχω ρίξει στη μερέντα αφότου γέννησα, δεν ξέρω τι έπαθα ρε γμτ μου. Όλα μέρα μόνο μερέντα τρώω. Εγώ πρέπει να χάσω καμια 25αριά για να πάω στα κιλά μου, καθώς όταν έμεινα έγκυος ήμουν ήδη χοντρή. Τεσπα΄, υγεία να'χουμε ρε παιδιά.

Αννια, πως σου φάνηκε το Αρεταίειο αυτή τη φορά;Κάτω ησουν ή επάνω; Εγώ κάτω, στο 6. Φαντάζομαι είχες το μωρό στο δωμάτιο ε; Τη μέρα που έφευγα έκαναν αυτή την αλλαγή κι από τη μέρα εκείνη και μετά τα μωρά θα είναι πλέον στους θαλάμους με τις μαμάδες. Εγώ έμεινα υπερ ευχαριστημένη από γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, ήταν αστέρια όλοι/ες τους, ειδικά οι νοσηλεύτριες ήταν πολύ καταρτισμένες και μου φέρθηκαν άψογα, με πρόσεχαν πολύ με τις επιπλοκές που μου προέκυψαν, να' ναι καλά οι κοπέλες. Αλλά από περιβάλλον και καθαριότητα, ας μην τα θυμάμαι καλύτερα γιατί παθαίνω κατάθλιψη. Αλλά από την άλλη λέω ότι μ' αυτά που έπαθα αν ήμουν σε ιδιωτικό δεν ξέρω αν θα μιλούσαμε τώρα, οπότε αυτό έχει σημασία.

Σας αφήνω για την ώρα, πάω να ξυπνήσω τη μπουμπού για μασαζ και μπανάκι! Τα λέμε αργότερα.

wMZNp2.png

Διαφημίσεις

καλα , 13 θελω για να χασω της εγκυμοσυνης...18 με 20 για να παω στα κιλα μου...χαχα! Αλλαν ειπαμε, καλα να ειναι τα παιδακια μας

221882cb0gkyh7q4.gif

Γεια σας κοριτσια!

Περαστικα στα μωρουλια που ειναι αρρωστα και υπομονη στις μανουλες, δεν θελω να σκεφτομαι πως αισθανεστε...

γάλα. Να σας ρωτήσω κάτι: θυμάμαι που κπ από εσάς είχατε παραγγείλει κπ πράγματα από το mothercare της Αγγλίας. Ήταν πιο φτηνά; Μείνατε ευχαριστημένες; Να το κάνω κι εγώ;;; Και κάτι άλλο: εσάς έχουν βγάλει σπυράκια; Εμένα ρε γμτ έχει κανονική ακμή. Διάβασα σ' ένα βιβλίο που έχω πάρει ότι αυτό οφείλεται σε δικές μας ορμόνες που μέσω του πλακούντα πέρασαν στο μωρό! Κουλό ε;;;

Φιλάκια πολλά!

Εγώ ειχα παραγγειλει και ήταν πολυ πιο φθηνα και ολα ηρθαν οπως τα ηθελα. Σε ενα μονο ρουχαλακι ειχαν κανει λαθος το μεγεθος και πηγα στα εδω mothercare και το αλλαξα. Εχω διαβασει οτι δεν στελνουν πια αλλα στο site δεν γραφει κατι τετοιο, καλυτερα να σου πει καποια κοπελα που εχει βαλει παραγγελια τωρα τελευταια...

Οσο για την ακμη, και μενα εχει σπυρακια στα μαγουλακια με ασπρο κεφαλακι και οντως οφειλονται στα οιστρογονα μου...θεμα χρονου ειναι και θα περασουν, απλα καθαριοτητα θελουν και προσοχη στα νυχακια του μη τα ερεθιζουν χειροτερα!

Κορίτσια είναι καμία εδώ μέσα?

Σας παρακολουθούσα όλο το διάστημα που φέρνατε στο κόσμο τα μωράκια σας...

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!

Διάβαζα για τα προεόρτια κτλ...

Μόλις είδα στο εσώρουχό μου καφέ βλέννα..Και από το πρωί έχω κάτι ψιλοπονάκια.όχι δυνατά ούτε διαρκείας...

Πείτε μου την γνώμη σας...

Αύριο μπαίνω για πρόκληση,λέτε να αποφάσισε να βγεί μόνος?

Στεγια με το καλο και με εναν πονο κοπελα μου!!!

Μαρινα, χρονια πολλα, να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου!!!

Εμεις πηγαμε σημερα την πρωτη μας οικογενειακη βολτα στο mall! Καναμε βολτα με το καροτσακι μας και κατσαμε και για καφεδακι! Μου φανηκε σουπερ μετα απο τοση κλεισουρα!! Ο μικρος βεβαια δεν καταλαβε τιποτα αφου κοιμοταν συνεχεια...Παντως το mall ειναι η χαρα του καροτσιου και του παιδιου, πρωτη φορα πηγα Κυριακη πρωι και μονο οικογενειες με παιδακια βολταρανε! Το συνιστω κοριτσια, δεν κανει κρυο, ειναι ισωμα, στους οροφους των μαγαζιων εχει ησυχια για βολτες (σημερα που ηταν τα μαγαζια κλειστα) και αμα βρεθεις και στο τσακιρ κεφι, χυπας και ενα καφεδακι στα γρηγορα!!!

Φιλια σε ολες!!!

rica μου και εγω πολυ καλα ολα με το αρεταιειο και εγω στον κατω θαλαμο ημουν σε 2κλινο στο 1δωματιο..την ανακαινηση την προλαβες??απο την προηγουμενη φορα που γεννησα ηταν πολυ καλυτερα και σε καθαριοτητα και σε εξυπηρετηση απο τις νοσοκομες..το μωρο μου το φερανε 4ωρες αφοτου γεννησα και τα περνανε μονο το πρωι για μπανακι και εξεταση απο τον παιδιατρο..

:-D

ημουν σε 2κλινο στο 1δωματιο..την ανακαινηση την προλαβες??..

Τυχερή, βρήκες δίκλινο! Εγώ ήμουν σε 3κλινο αλλά ευτυχώς οι άλλες δυο κοπέλες ήταν μια χαρά και κρατήσαμε και μέχρι τώρα επαφή. Την πρόλαβα την ανακαίνιση αλλά από καθαριότητα εγώ δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη. Πάντως από παιδιάτρους το νοσοκομείο σκίζει, πιο πολύ απ' όλα μου άρεσε που κάθε μέρα περνούσαν από το δωμάτιο 2-3 παιδίατροι και μας έκαναν πλήρη ενημέρωση για την πορεία των παιδιών κι επίσης που την τελευταία μέρα μας μάζεψαν όσες ήμασταν για εξειτήριο και μας έδωσαν πολύ χρήσιμες συμβουλές για τα μωρά. Γενικά όσα μας είπαν με βοήθησαν πολύ.

maliv, δεν μιλάω γι' αυτά, απ' αυτά βγάζει 2-3 που και που στο σώμα και απ' ότι είπε η παιδίατρος οφείλονται στο ότι οι πόροι τους ακόμη είναι κλειστοί και δεν αναπνέουν. Μιλάω για κανονική ακμή ρε γμτ σαν αυτή που βγάζουν τα παιδιά στην εφηβεία. Μη χέσω τις κωλο-ορμόνες μου! Ελπίζω να μη της αφήσουν σημαδάκια όπως εμένα! γκρρρρ....

Επεξεργάστηκαν by rica

wMZNp2.png

γεια σας κοριτσακια!!!!!

doraki περαστικα στην μπουμπου σου!!! εισαι πολυ τυχερη που εχεις την μαμα σου!!!

annia εγω τους δινω καποιες σταγονιτσες για τους κολικους... μηπως λες το ιδιο? μαλιστα καποια στιγμη ξεγελαστηκα, νομιζα οτι τους περασαν κ το εκοψα κ φαγαμε τρελο ξενυχτι!!! τωρα που το ξαναπινουμε ειμαστε καλα:D!!!!

ειχαν ερθει οι γονεις μου σημερα για baby sitting κ την κοπανησαμε!!! πηγαμε εκδρομουλα στην Λιβαδια για καφε κ φαγητο! πολυ το ευχαριστηθηκα!!! μου ελειψαν ομως τα λουκουμαδακια μου... που θα παει θα μεγαλωσουν κ θα πηγαινουμε παρεα!!!!

marinaki ανακαλυψαμε μια ταβερνα με κατι παϊδακια.... αλλο πραγμα!!!! λουκουμι σκετο!!!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...