Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

to mwraki ths Alexias ti exei bre Elina moy??

Αλεκακι δεν ξερω λεπτομερειες ενα μην.εστειλα μονο για να μην ενοχλησω,μαλλον ιωση θα κολλησε το καημενο κι αυτο και ειναι μικρουλακι μια βδομαδα πιο μικρο απο τον δικο μου.

Θα μαθω ομως σημερα περισσοτερα.

Οσο για την μοναξια εγω ειμαι τυπος που του αρεσει,περναγα πολλες ωρες μονη μου και μου αρεσε,τωρα ομως με χουν βαρεσει οι ορμονες στο κεφαλι και θελω παρεα ειδικα οταν ο μπεμπης δεν ειναι στα καλα του!Ο αντρας μου κανει οτι μπορει αλλα τα ωραρια του ειναι εντελως αντιθετα με τα δικα μου...Τι να κανω υπομονη και υποδιπλη...Προς το παρον θελω να ξεμπουκωσει ο μπεμπης απο τις παλιομυξες και να του φυγει και αυτος ο ερεθισμος που δεν ξερω εαν ειναι απο την πανα η απο την κρεμα...Ασε που οτι πανα βαλουμε εχουμε διαρροη απο τσισα.Μουσκεμα καθε μερα!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ και της Αλεξίας άρρωστο???Και στο νοσοκομείο??Αυτό είναι το χειρότερο...Εμείς το γλιτώσαμε μόνο και μόνο επειδή η μαμά μου έχει όοοολο τον εξοπλισμό εδώ,το δωμάτιό μας έχει γίνει σαν θάλαμος εντατικής...

Κορίτσια πρέπει να είναι ιός,να προσέχετε τα μωρά σας.

Ελίνα μου δεν ήξερα ότι ο μικρούλης σου είναι αρρωστούλης.. :((

oCxsp2.png

Γρήγορα φύγετε παλιομυξούλες που ταλαιπωρείτε τους φίλους και τις φίλες του Κομπόστα μου!!!!

Κατερίνα και Μαρίνα χρόνια σας πολλά, να χαίρεστε τα μωράκια σας!!!

Αλεξία μου κουράγιο κοπέλα μου!!! Ελινάκι αν επικοινωνήσεις να της μεταφέρεις τις καλύτερες ευχούλες μας!!!

Ινάκι σε καταλαβαίνω...Κι εγώ όταν είμαι μόνη στο σπίτι όλα φαίνονται γολγοθάς. Τουλάχιστον όταν τους έχουμε σπίτι να μας ξεκουράζουν!!!

:lol::lol::lol: το 'κοψες Φαμουλα??? αντε καλα τσιγαρακια;)

Χαχα!! Ευχαριστώ Αλεκάκι!!! 6 έχω κάνει από το πρωί... Μες στο κρύο και στοαγιάζι, βάζω μπουφαν-κουκούλες-κασκόλ και βουρρρρ στο μπαλκόνι, με μια κουπάρα καφέ με δυόμιση κουταλιές νες!!!!! Τις τύψεις δεν ξέρω πώς να παλαίψω, γι αυτό σας αφήνω να πάω για κανένα τσιγάρο στην παγωνιά, μπας και μου περάσουν!!!!

Ωχ και της Αλεξίας άρρωστο???Και στο νοσοκομείο??Αυτό είναι το χειρότερο...Εμείς το γλιτώσαμε μόνο και μόνο επειδή η μαμά μου έχει όοοολο τον εξοπλισμό εδώ,το δωμάτιό μας έχει γίνει σαν θάλαμος εντατικής...

Κορίτσια πρέπει να είναι ιός,να προσέχετε τα μωρά σας.

Ελίνα μου δεν ήξερα ότι ο μικρούλης σου είναι αρρωστούλης.. :((

Ντορακι, συνηλθερ η μπεμπουλα ε? Ωραια ευτυχως!! Και καλα που μεινατε σπιτι γιατι σε νοσοκομειο, εκτος την ταλαιπωρια, ποιος ξερει τι αλλο μπορει να κολλησει....

Χαχα!! Ευχαριστώ Αλεκάκι!!! 6 έχω κάνει από το πρωί... Μες στο κρύο και στοαγιάζι, βάζω μπουφαν-κουκούλες-κασκόλ και βουρρρρ στο μπαλκόνι, με μια κουπάρα καφέ με δυόμιση κουταλιές νες!!!!! Τις τύψεις δεν ξέρω πώς να παλαίψω, γι αυτό σας αφήνω να πάω για κανένα τσιγάρο στην παγωνιά, μπας και μου περάσουν!!!!

Η ευτυχσιμενη μαμα, παντα θα εχει τυψεις...;) Μονο η δυστυχισμενη θα νομιζει ότι εχει κανει για το παιδι της τα παααντα. Μεχρι το παιδι της να την διαψευσει, χαχα:P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αχ ωρες ωρες με πιανουν κατι νευρα....

πηγαινει καθε μερα στη δουλεια και το πρωι ειμαι μονη μου, την παρασκευη ελειπε ολη μερα γιατι βγηκε με φιλους του, χθες το πρωι παλι δουλευε...και σημερα το βραδυ θα βλεπει αγωνες (θα πηγαινε γηπεδο αλλα ειπε χθες οτι κανει λεει κρυο και επειδη δεν του αρεσε που ελειπε ολη την παρασκευη θα κατσει σπιτι σημερα)Και πριν καμια ωρα μου λεει μου ειχε στειλει ο φιλος μου ο γιαννης να με κερασει για την γιορτη του και λεω να του πω να παμε για καφε (σημειωση- μας ειχε καλεσει σε μπαρ στη γιορτη του !!!?? που δεν ειχα κλεισει μηνα ακομα και φυσικα δεν πηγαμε) Μιλαω για τον αντρα μου φυσικά...που παλι εφυγε και εγω ειμαι μονη μου και οι ορμονες μου παιζουν....

αχ, μια απο τα ιδια..... η μονη παρηγορια ειναι ο γιοκας μου :) τον κοιταω και λεω ποσο τυχερη ειμαι που εχω αυτον τον κουκλο στην αγκαλια μου :)

Διαφημίσεις

Κορίτσια είναι καμία εδώ μέσα?

Σας παρακολουθούσα όλο το διάστημα που φέρνατε στο κόσμο τα μωράκια σας...

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!

Διάβαζα για τα προεόρτια κτλ...

Μόλις είδα στο εσώρουχό μου καφέ βλέννα..Και από το πρωί έχω κάτι ψιλοπονάκια.όχι δυνατά ούτε διαρκείας...

Πείτε μου την γνώμη σας...

Αύριο μπαίνω για πρόκληση,λέτε να αποφάσισε να βγεί μόνος?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Κοριτσια μου γεια σας!!!!Γεννησαμε κι εμεις!Συγνωμη που χαθηκα αλλα περναμε λουκι, απο την δεκατη μερα και μετα δε κανουμε κακα μας!!!!Μονο με βοηθεια κανουμε και να φανταστειτε οτι θηλαζω...μπας κι εχει καμια σας ιδεα?Πινουμε λιγακι συμπληρωμα ποτε ποτε το NEOCATE γιατι ο γιατρος μας πιστευει οτι εχουμε αλλεργια στην πρωτεινη γαλακτος, και η διατροφη μου εχει περιοριστει στο επακρο, μονο κοτοπουλο, χοιρινο, πατατα, κολοκυθι, καροτο και απο φρουτα μηλο μπανανα, αχλαδι!Οποια εχει παρομοια εμπειρια να πει μια καλη κουβεντα, καναμε υπερηχο για να δουμε αν υπαρχει προβλημα αλλα ηταν μια χαρα!Βαζουμε βαρος κανονικα, δε κανουμε εμετους και τετοια!HELP!!!Μολις τρωμε μετα απο λιγο αρχιζει το πανηγυρι, μαζευουμε τα ποδια, χτυπιομαστε, κλαιμε ασταματητα....και κανουμε πολλα αερια!

@mvarela: και η δική μου είχε πρόβλημα δυσκοιλιότητας όταν της δίναμε το ΝΑΝ 1 (σημειοτέον ότι δεν θήλασε δυστυχώς ποτέ) και αναγκαστήκαμε μέχρι κλίσμα να της βάλουμε. Δοκιμάσαμε μετά γάλα ανάμεικτο με το χαμομήλι της milupa αλλά και πάλι φτωχά αποτελέματα. Σε μας δούλεψε πολύ καλά το frisolac comfort και τη βοήθησε και στο θέμα της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης που έκανε. Συζήτησέ το με τον παιδίατρο και καλή επιτυχία!

Υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε; Ποια μωράκια είναι άρρωστα ρε γμτ; Της Αλεξίας τι ακριβώς έχει; Εμείς είμαστε ψιλοκρυωμένοι (ο άντρας μου πιο πολύ) και πλησιάζουμε το μωρό μόνο με μάσκα. Ευτυχώς που όλοι στην οικογένεια έχουμε κάνει εμβόλιο για γρίπη (μάλιστα οι δυο παππούδες έχουν κάνει και της νέας γρίπης). Πωπω ρε κορίτσια έχω πάθει πλάκα από το φόβο μου. Ολημερίς τρίβω το σπίτι με χλωρίνες και οινοπνεύματα από τότε που φέραμε το μωρό γι' αυτό και δεν μου μένει λίγος χρόνος να τα πούμε. Στεναχωριέμαι που δεν το θήλασα καθόλου το μωράκι μου αλλά λέω πάλι καλά που είμαι ζωντανή ύστερα απ' όσα έπαθα κι ας μην είχα και γάλα. Να σας ρωτήσω κάτι: θυμάμαι που κπ από εσάς είχατε παραγγείλει κπ πράγματα από το mothercare της Αγγλίας. Ήταν πιο φτηνά; Μείνατε ευχαριστημένες; Να το κάνω κι εγώ;;; Και κάτι άλλο: εσάς έχουν βγάλει σπυράκια; Εμένα ρε γμτ έχει κανονική ακμή. Διάβασα σ' ένα βιβλίο που έχω πάρει ότι αυτό οφείλεται σε δικές μας ορμόνες που μέσω του πλακούντα πέρασαν στο μωρό! Κουλό ε;;;

Φιλάκια πολλά!

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

Κορίτσια είναι καμία εδώ μέσα?

Σας παρακολουθούσα όλο το διάστημα που φέρνατε στο κόσμο τα μωράκια σας...

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!

Διάβαζα για τα προεόρτια κτλ...

Μόλις είδα στο εσώρουχό μου καφέ βλέννα..Και από το πρωί έχω κάτι ψιλοπονάκια.όχι δυνατά ούτε διαρκείας...

Πείτε μου την γνώμη σας...

Αύριο μπαίνω για πρόκληση,λέτε να αποφάσισε να βγεί μόνος?

ΣΤΕΓΙΑ μου με το καλο~!!!!!!!:!::!::!: Τι σημασια εχει αν θα βγει μονος του ή όχι, σημασια εχει ότι θα κρατησεις αγκαλια το μωρουλι σου σθντομα. Εγω γεννησα με καισαρικη. Δεν ξερω απο βλεννες!:rolleyes: Ξερω όμως ότι η ευτυχια που ερχεται στη ζωη σου θα ειβναι παντοτινη. ;) Με το καλο λοιπον, σου ευχομαι με (καν)ΕΝΑ πονο! Περιμενουμε νεα σου.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Κοριτσια μου γεια σας!!!!Γεννησαμε κι εμεις!Συγνωμη που χαθηκα αλλα περναμε λουκι, απο την δεκατη μερα και μετα δε κανουμε κακα μας!!!!Μονο με βοηθεια κανουμε και να φανταστειτε οτι θηλαζω...μπας κι εχει καμια σας ιδεα?Πινουμε λιγακι συμπληρωμα ποτε ποτε το NEOCATE γιατι ο γιατρος μας πιστευει οτι εχουμε αλλεργια στην πρωτεινη γαλακτος, και η διατροφη μου εχει περιοριστει στο επακρο, μονο κοτοπουλο, χοιρινο, πατατα, κολοκυθι, καροτο και απο φρουτα μηλο μπανανα, αχλαδι!Οποια εχει παρομοια εμπειρια να πει μια καλη κουβεντα, καναμε υπερηχο για να δουμε αν υπαρχει προβλημα αλλα ηταν μια χαρα!Βαζουμε βαρος κανονικα, δε κανουμε εμετους και τετοια!HELP!!!Μολις τρωμε μετα απο λιγο αρχιζει το πανηγυρι, μαζευουμε τα ποδια, χτυπιομαστε, κλαιμε ασταματητα....και κανουμε πολλα αερια!

Να σου ζησει Μαρακι, να το χαιρεσαι. Αφου δεν εχει κατι οργανικο, θα φτιαξει σιγα σιγα. Καθε ποτε κανει κακα??? Και εμενα μερα παρα περα κανει μη νομιζεις...Πονακια όλα εχουν απο ό,τι καταλαβαινω. Εμεις πινουμε απταμιλ εξτρα κερ γιατι ειχαμε πονους και η δυσκοιλιοτητα ηρεμησε λιγο γιατι πριν εκανε καθε δυο μερες και αυτο με χαμομηλι.

Στεναχωριέμαι που δεν το θήλασα καθόλου το μωράκι μου αλλά λέω πάλι καλά που είμαι ζωντανή ύστερα απ' όσα έπαθα κι ας μην είχα και γάλα. Να σας ρωτήσω κάτι: θυμάμαι που κπ από εσάς είχατε παραγγείλει κπ πράγματα από το mothercare της Αγγλίας. Ήταν πιο φτηνά; Μείνατε ευχαριστημένες; Να το κάνω κι εγώ;;; Και κάτι άλλο: εσάς έχουν βγάλει σπυράκια; Εμένα ρε γμτ έχει κανονική ακμή. Διάβασα σ' ένα βιβλίο που έχω πάρει ότι αυτό οφείλεται σε δικές μας ορμόνες που μέσω του πλακούντα πέρασαν στο μωρό! Κουλό ε;;;

Φιλάκια πολλά!

Πολλες δεν θηλασαν, αλλα δεν χρειαζεται να στεναχωριομαστε κι όλας. Τα μοδερκερ δε στεκνουν πια Ελλαδα. Η ακμη θα φυγει μετα το τριμηνο απο ό,τι ξερω

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

doraki, περαστικά στη μικρούλα σου!!!

rica, κι ο δικός μου έβγαλε σπυράκια, πριν περιπου 2εβδομάδες, αλλά τώρα είναι οκ. έφυγαν. δεν ξέρω, βέβαια, αν θα έρθουν άλλα... :)

mvarela μου, μακάρι να περάσουν γρήγορα αυτά τα παλιοπονάκια!!!

Εμείς σήμερα είμαστε χάλια... από τις 6 το πρωί κοιμήθηκε μόνο μισή ώρα και μόλις τώρα στην αγκαλιά μου... κατά τις 2 τον θήλασα, έκλαιγε, οπότε του έδωσα άλλα 60μλ και μια ώρα μετά που ακόμα έκλαιγε και έβαζε τα χέρια στο στόμα, του έδωσα άλλα 90μλ. θα σκάσει!!!!!! τι έπαθε σήμερα? κι εμάς θα φάει!!!! όταν τον έχω στο στήθος, από τα πονάκια κλαίει και τσαντίζεται και δεν τρώει εύκολα... ουφ! άτιμα πονάκια!!!! ουστ!!!!!

Στέγια, με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το αγγελούδι σου!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

[

καταρχην να σου ζησει...

κατα δευτερον απο που εβγαλε το συμπερασμα οτι εχει αλλεργια και σου διμει και το πανακριβο neocate???κανατε εξετασεις???

τριτον για ποιο λογο δινεις συμπληρωμα???εαν το παιδι εχει αλλεργια οπως λεει ο παιδιατρος τοτε ο μ.θ. ειναι το μονο που ενδεικνυται....

τεταρτον τι εννοεις οτι δε κανει κακα ???καθε ποτε κανει???

τα αερια κλπ ειναι κολικοι και αυτο θελει υπομονη απλα γυμναστικη ποολυ στα ποδαρακια ζεστες κομπρεσες και υπομονη.....

σε ρωταω γιατι και εμενα η μεγαλη εχει αλλεργια ακομη και την εχουμε ακομη γιατι καηκαμε απο ασχετους παιδιατρους που δε μας βοηθησανε και λεγανε διαφορα.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Εμείς σήμερα είμαστε χάλια... από τις 6 το πρωί κοιμήθηκε μόνο μισή ώρα και μόλις τώρα στην αγκαλιά μου... κατά τις 2 τον θήλασα, έκλαιγε, οπότε του έδωσα άλλα 60μλ και μια ώρα μετά που ακόμα έκλαιγε και έβαζε τα χέρια στο στόμα, του έδωσα άλλα 90μλ. θα σκάσει!!!!!! τι έπαθε σήμερα? κι εμάς θα φάει!!!! όταν τον έχω στο στήθος, από τα πονάκια κλαίει και τσαντίζεται και δεν τρώει εύκολα... ουφ! άτιμα πονάκια!!!! ουστ!!!!!

αντι να δινεις συμπληρωμα δε δοκιμαζεις να του ξαναδωσεις στηθος???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Καλησπέρα κοριτσια ευχαριστω πολύ για τις ευχες σας.

Φαμουλα μου το εκοψες το αθλημα?Δεν πειραζει θα ειναι μια χαρα τα μωρακια μας αν σου πω οτι το μικρο εστρωσε εδω και 2-3 μερες που πινει αποκλειστικα ξενο και εχουμε ηρεμησει τι θα μου πεις?Παρε το μπουφαν σου τα πακετα σου και παμε για κφε φαμουλαααααα σε καταλαβαινω ειδες βρε πως περνανε οι τυψεις αν εχεις παρεα ενα τσιγαρακι?

Κοριτσια και ο δικος μου εχει σπυρακια εχουν γεμισει τα μαγουλακια του και του βαζω λιγο ταλκ μια φορα την ημερα και το βραδυ που κανει μπανιο την κρεμα την πενατεν οχι τον στοκο την αλλη.

mvarela του δινεις λιγο χαμομηλακι?Βοηθαει στην κοιλιτσα τουλαχιστον το δικο μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολυυυχρονηηηηηηη!!!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...