Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ όλες σας!!! Πήγα και έκανα και χοριακη και tsh και περιμένω αποτελέσματα προς το μεσημεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν στα χέρια τους υγιή μωράκια γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι τόσο δύσκολος που μόνο οι ίδιες γνωρίζουμε. Έχω κλάψει από παράπονο σε πολλές αίθουσες ωοληψιας αλλά εκεί, εσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα. Θα προσεύχομαι γα όλες σας, για όλες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!! 

• Λουλούδια 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι μαχη μου για ενα γευμα δεν αξιζει η ταλαιπωρια αλλα δεν μπορεις να φανταστεις και ποσο χαιρομαι απο την αλλη που τρωει εστω και αυτο.

μου εχει κατσει ασχημα που δεν θηλασα.......

doraki περαστικα στην μικρη σου,κριμα η καημενουλα,ταλαιπωρειται η ζουζουνα.τουλαχιστον εχεις και την μαμα σου που ειναι παιδιατρος,πολυ σημαντικο και αυτο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι μου θυμισες ινακι τωρα με τη λεξη τουμπανο..παραμονη πρωτοχρονιας κ ουσα εγκυος εψαχνα να δω τι θα βαλω..κ κατεληξα σε ενα φορεμα στραπλες μπαλουν μαζι με κολαν βεβαια.το δοκιμαζω χωρις σουτιεν ολα οκ..μολις βαζω το σουτιεν μ ετιραντες σιλικονης (τρομαρα μου)ξαναβαζω το φορεμα και φρακαρε φωναζα τον αντρα μου για βοηθεια..πραγματικα ειχαμε πολυ γελιο αυτος να τραβαει το φορεμα εγω να ανοιγω τις τιραντες του σουτιεν αστα να πανε,αφου γυρναω και του λεω νιωθω σαν τραβεστι..
:lol::lol::lol::lol:
Τι λες να ειναι περισσοτερα οχι ρε δεν ειμαι τοσο αλλα σε αυτο ειμαι πολυ χεστρα και οντως δεν το εχω κανει ποτε

αστειο παιδι μου...ετσι όπως το εγραψες, ταιριαζε ;) Εγω ειμαι σε πολλα σκυλα ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

τι μου θυμισες ινακι τωρα με τη λεξη τουμπανο..παραμονη πρωτοχρονιας κ ουσα εγκυος εψαχνα να δω τι θα βαλω..κ κατεληξα σε ενα φορεμα στραπλες μπαλουν μαζι με κολαν βεβαια.το δοκιμαζω χωρις σουτιεν ολα οκ..μολις βαζω το σουτιεν μ ετιραντες σιλικονης (τρομαρα μου)ξαναβαζω το φορεμα και φρακαρε φωναζα τον αντρα μου για βοηθεια..πραγματικα ειχαμε πολυ γελιο αυτος να τραβαει το φορεμα εγω να ανοιγω τις τιραντες του σουτιεν αστα να πανε,αφου γυρναω και του λεω νιωθω σαν τραβεστι..

:lol::lol::lol:

Caterinaki Marinaki χρονια σας πολλα!!!Να χαιρεστε τα αγγελουδια σας!!!!

καλημερουδια. τι κανετε. εγω εχω λιγο προβληματστει γιατι εχει αλλαξει η συμπεριφορα του μικρου σε σχεση με το φαι. του δινω το αλμιρον κ εχει αρχισει εδο κ 2 μερες να δειχνει μη ορεξη, δεν τρωει πολυ συχνα κ τρωει λιγοτερο . εσας τα δικα σας ποσο τρωνε ανα γευμα? τρωνε συγκεκριμενες ωρες πχ ανα 3ωρο ή οποτε πεινανε? βοηθηστε πλιζ

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια ! Περαστικα στην κουκλιτσα Doraki. Κι εμεις κορισια δεν τη γλιτωσαμε την ψιλοιωσουλα..τον κολλησε η μικρη αλλα ευτυχως σημερα τριτη μερα ειναι αρκετα καλυτερα. Μονο μυξες αρκετες μου ειχε που κι αυτες σημερα εχουν ελλατωθει. Τον πηγα χτες στον παιδιατρο προληπτικα γιατι τρομαξα κι εγω για βρογχιολιτιδα αλλα μου ειπε ειναι καθαρος απο ακροαστικα ,δεν εχει καθολου βηχα και η ορεξη δεν του εχει μειωθει καθολου. Εσενα Ντορακι σου παρουσιασε βηχα αμεσως? Θελω να πιστευω πως απο δω και περα θα καλυτερευει ετσι??? Για πες ρε Αλεκααααααααααααααααααααααααα!!!

Angie μου κι εμενα το almiron τρωει ανα 2,5 ωρες περιπου αλλα εμεις ειμαστε φαγανοι!!!! Σου μειωσε αρκετα την ποσοτητα???

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Καλημέρα!!!Πήρα το χάπι σήμερα για να κόψω το θηλασμό...Και από την πολλή "χαρά" μου ξέχασα στο μάτι το μπρίκι με την πιπίλα και φυσικά καταστράφηκαν και τα 2... Πώς θα ξεβρωμίσει το σπίτι?????

Doraki μου γλυκό περαστικά στη νεραϊδούλα σου!!! Κουράγιο κορίτσι μου, θα περάσει!!! Σου στέλνω κι εγώ και ο κομπόστας μου την αγάπη μας!!!

Πολυ φιλικα και με πολυ πολυ αγαπη μην το ξανακανεις ποτε και μην επιτρεψεις να το κανει κανενας αλλος στο παιδι σο.Σε περιπτωση που συμβει κατι το μωρο θα λειτουργησει σαν αεροσακος θα σωθεις εσυ και μπορει να παθει το μωρο σου τιποτα.Εμενα η πεθερα μου το εκανε αυτο και της αγορασα καρεκλακι οταν εμαθα οτι το ξαναεκανε της απαγορεψα να ξαναβγαλει το παιδι μου εξω με αυτοκινητο χωρις να ειναι ασφαλεις.Σε παρακαλω μην το ξανακανεις ποτε σου το λεω με πολυ αγαπη και χωρις παρεξηγηση αλλααααα και να παρεξηγηθεις δεν με νοιαζει το σωστο ειναι αυτο που σου λεω καταλαβες Μελιναααα?

Οσο για το καρεκλακι συγνωμη κοριτσια αλλα δεν το συζηταω καν ειναι πο τα λιγα θεματα που ειμαι ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΣΚΥΛΑ ουτε στο απεναντι πεζεδρομιο δεν μου εχει τυχει ποτε και να μην τυχει σε καμια δεν ειναι ουτε αστειο ουτε παιχνιδι τα ατχηματα δεν συμβαινουν μονο σε μεγαλες αποστασεις συμβαινουν και σε μικρες εγω που τον εχω βαλει μπροστα στο σμαρτ παλι καρεκλακι και οποιος τον περνει εχω δευτερο

Μαρινάκι ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα!!!

Έχεις δίκιο, δεν το συζητώ! Έχουμε καρεκλάκι, αλλά επειδή η διαδρομή είναι 2-3 λεπτά και κοιμόταν, δεν ήθελα να τον βάλω γιατί θα τον ξυπνούσα και μετά αλί σ' εμάς!!! γενικά, ναι, το χρησιμοποιούμε!!!

Μελινάκι συγνώμη αλλά εγώ προσωπικά έπαθα φοβερό ατύχημα με 40χλμ, μόλις είχα ξεκινήσει... Το ότι είναι μικρή η απόσταση απλά μειώνει την πιθανότητα να συναντήσεις πολλούς μ@λ@κες, μεθυσμένους ή άλλους φανταστικούς οδηγούς που μιλούν στο κινητό....

Φοιβη μου εχω παρει θεμαντηρα αλλα εχω το εξης προβλημα.

οι οδηγιες του frisolac comfort λενε 1 μεζουρα ανα 30 μλ νερο - θερμοκρασια νερου 80 βαθμοι κελσιου. αρα θελω πολυ ζεστο νερο να λιωσει η σκονη και μετα να το κρυωσω για να το δωσω στη μικρη.

πως μπορω να χρησιμοποιησω τον θερμαντηρα?

Μήπως υπάρχει θερμαντήρας που αναγράφει την θερμοκρασία??? Δεν ξέρω... Ίσως να πάρεις ένα θερμόμετρο να μετράς τη θερμοκρασία του νερού...

γεια σας κοριτσάκια. Πριν λιγο γυρισαμε απο το σινεμα. Η ταινία ηταν ΄τελεια αλλα φυσικά κοίταζα το κινητο καθε 20 λεπτα!

Η μικρή γκρίνιαξε λίγο, την ταίσαν ΄όμως και ηρεμισε. Τωρα περιμένω να ξυπνήσει για να με αρμέξει λίγο γιατι ειμαι τούμπανο!!

Ντοράκι περαστικά στη μικρούλα σου!!!

Μπράβο Ινάκι μου που βγήλκατε!!!!!

καλημερουδια. τι κανετε. εγω εχω λιγο προβληματστει γιατι εχει αλλαξει η συμπεριφορα του μικρου σε σχεση με το φαι. του δινω το αλμιρον κ εχει αρχισει εδο κ 2 μερες να δειχνει μη ορεξη, δεν τρωει πολυ συχνα κ τρωει λιγοτερο . εσας τα δικα σας ποσο τρωνε ανα γευμα? τρωνε συγκεκριμενες ωρες πχ ανα 3ωρο ή οποτε πεινανε? βοηθηστε πλιζ

Angie μου κάθε μωράκι είναι διαφορετικό, πάντως υπάρχει ένα σημείο που (νομίζω) συμφωνούν όλοι οι γιατροί: Άμα παίρνει βάρος είναι ΟΚ

αχ ωρες ωρες με πιανουν κατι νευρα....

πηγαινει καθε μερα στη δουλεια και το πρωι ειμαι μονη μου, την παρασκευη ελειπε ολη μερα γιατι βγηκε με φιλους του, χθες το πρωι παλι δουλευε...και σημερα το βραδυ θα βλεπει αγωνες (θα πηγαινε γηπεδο αλλα ειπε χθες οτι κανει λεει κρυο και επειδη δεν του αρεσε που ελειπε ολη την παρασκευη θα κατσει σπιτι σημερα)Και πριν καμια ωρα μου λεει μου ειχε στειλει ο φιλος μου ο γιαννης να με κερασει για την γιορτη του και λεω να του πω να παμε για καφε (σημειωση- μας ειχε καλεσει σε μπαρ στη γιορτη του !!!?? που δεν ειχα κλεισει μηνα ακομα και φυσικα δεν πηγαμε) Μιλαω για τον αντρα μου φυσικά...που παλι εφυγε και εγω ειμαι μονη μου και οι ορμονες μου παιζουν....

καλημερα κοριτσακια μου ελπιζω να εισαστε όλες καλα. Ντορακι σε σκεφτομαστε.:-( Ελπιζω να ειναι καλυτερα το μωρουλι. Μαρινα και Κατερινα χρονια σας πολλα!!!! Να εισαστε χιλιοχρονες και ευτυχισμενες με τους αντρουληδες και τα ζουζουνια σας. Για όσες θελουν αλλο ενα ζουζουνι, με το καλο και γρηγορα ;)

υπαρχει μια φορμουλα που λεει ότι τα παιδια πρεπει να πινουν 150 μλ ανα κιλο του σωματος τους. Ο Αγγελος όταν ηταν 7 κιλα, 3 μηνων ετρωγε μονο 800 μλ ενω επρπε να τρωει 1000 και κατι. Μου ειχε πει ο παιδιατρος ότι δεν υπερχει 'πρεπει να τρωει τοσο' γιατι πολυ απλα καθε παιδι μεταβολιζει διαφορετικα. Εξαλλου ενα παιδι κινητικο η με κολικους που κλαει συχνα, μεταβολιζει πιο γρηγορα απο ενα αλλο που κοιμαται όλη μερα. Για αυτο λεει τους δινουμε όσο θελουμε να πιουμε και απλα παρακολουθουμε την αναπτυξη τους να ειναι ενταξει.

Ο μπεμπεη τωρα μου τρωει 7 γευματα το 24ωρο, μεσο όρο 150 το γευμα και ειναι 6 κιλα.

Καλημέρα!!!Πήρα το χάπι σήμερα για να κόψω το θηλασμό...Και από την πολλή "χαρά" μου ξέχασα στο μάτι το μπρίκι με την πιπίλα και φυσικά καταστράφηκαν και τα 2... Πώς θα ξεβρωμίσει το σπίτι?????

:lol::lol::lol: το 'κοψες Φαμουλα??? αντε καλα τσιγαρακια;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημερα κοριτσια ! Περαστικα στην κουκλιτσα Doraki. Κι εμεις κορισια δεν τη γλιτωσαμε την ψιλοιωσουλα..τον κολλησε η μικρη αλλα ευτυχως σημερα τριτη μερα ειναι αρκετα καλυτερα. Μονο μυξες αρκετες μου ειχε που κι αυτες σημερα εχουν ελλατωθει. Τον πηγα χτες στον παιδιατρο προληπτικα γιατι τρομαξα κι εγω για βρογχιολιτιδα αλλα μου ειπε ειναι καθαρος απο ακροαστικα ,δεν εχει καθολου βηχα και η ορεξη δεν του εχει μειωθει καθολου. Εσενα Ντορακι σου παρουσιασε βηχα αμεσως? Θελω να πιστευω πως απο δω και περα θα καλυτερευει ετσι??? Για πες ρε Αλεκααααααααααααααααααααααααα!!!?
Τα μωρα δυσκολα κολλανε ιωσεις γιατι απλα δεν ακουμπουν καπου για να βαλουν μετα τα χερια στο στομα τους. Ό,τι τους μεταφερουμε εμεις οι ενηλικες, που παμε απο επανω τους και τους φιλαμε τα χερια ( το χειροτερο σημειο που μπορουμε να φιλησουμε). Συνηθως τα πολυ μωρα κιλλοανε μονο ρινικους ιους που φερνουν μονο μιξα. Το 50% των μωρων του Νοεμβριου ειχαν μιξα το Γεναρη, ειδικα αυτα που ειχαν αδερφακια. Η μπεμπουλα της Ντορας μας επαθε λοιμωξηπροφανως του ανωτερου αναπνευστικου γι αυτο ειχε βηγα και το γυρισε βογχιολιτιδα. Δε νομιζω να εγινε απο ρινικο ιο. Και αφου καλυτερευει εισαι ΟΚ. Μην το βγαλεις φυσικα καθολου εξω, ξερεις, προσοχη. Και η μεγαλη καλυτερα μεσα, Κωσταλεξη!!!!!

Εγω τον Αγγελο τον εχω λαλησει τον δολιο. Δεν παει πουθενα παρα μονο ερχεται ηα νιψια μου που ξερω ότι ειναι καλα σιγουρα, και παιζουν. Ουτε εμεις παμε πουθενα. Όποιος εχει μπουκωμα παγορευεται να μπει στο σπιτι. Αν κολλησει κανεις απο εμας μονο με μασκα θα κυκλφορει. Και φυσικα όποιος παιρνει αγκαλια το μωρο, ακόμη και εγω, ακουμπαει μονο στην πανα αγκαλιας. Ετσι θα το παω ενα μηνα ακομη, μεχρι να γινει τριων γιατι φοβαμαι.

αχ ωρες ωρες με πιανουν κατι νευρα....

πηγαινει καθε μερα στη δουλεια και το πρωι ειμαι μονη μου, την παρασκευη ελειπε ολη μερα γιατι βγηκε με φιλους του, χθες το πρωι παλι δουλευε...και σημερα το βραδυ θα βλεπει αγωνες (θα πηγαινε γηπεδο αλλα ειπε χθες οτι κανει λεει κρυο και επειδη δεν του αρεσε που ελειπε ολη την παρασκευη θα κατσει σπιτι σημερα)Και πριν καμια ωρα μου λεει μου ειχε στειλει ο φιλος μου ο γιαννης να με κερασει για την γιορτη του και λεω να του πω να παμε για καφε (σημειωση- μας ειχε καλεσει σε μπαρ στη γιορτη του !!!?? που δεν ειχα κλεισει μηνα ακομα και φυσικα δεν πηγαμε) Μιλαω για τον αντρα μου φυσικά...που παλι εφυγε και εγω ειμαι μονη μου και οι ορμονες μου παιζουν....

εγω σε καταλαβαινω... ξερεις τις ιδεες μου δεν θα τις αναλυσω παλι :). Αλλα θα σου δωσω μια συμβουλη. Όσο πιο νωρις συνειδητοποιησεις ότι εσυ θα νοιαζεσαι 100% για όλους και εσενα απλα θα 'σε βοηθουν' τοσο πιο ευκολα θα περνανε αυτες οι στιγμες. Αυτη ειναι η μοιρα της μανας δυστυχως η ευτυχως. Αν σε παρηγορει, για αυτο όλα τα παιδακια ειναι τοσο δεμενα με τη μαμα τους. Να σε συμβουλεψω να του μιλησει το βρισκω περιτο. Σιγουρα θα του μιλησεις, σιγουρα θα καταλαβει, σιγουρα θα τα βρειτε μια χαρα και μετα παλι σιγουρα θα το ξανακανει. Αυτο που θα σου πω ειναι να μαθεις να απαιτεις. Πες του, θελω να μου κανεις αυτο, αυτο και αυτο. Τουλαχιστον να σε ξεκουρασει. Μεχρι το καλοκαιρι τα πραγματα ετσι θα ειναι. Μετα θα ανοιξει ο καιρος, θα ξεπεταχτει και η μπουμπου και θα ειναι όλα καλυτερα.;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Αλεκάκι μου με τις δουλειές δεν έχω πρόβλημα. Πριν φύγει έκανε σκούπισμα σφουγγαρισμα και ξεσκόνισμα (το τελευταιο το απαίτησα γιατι δεν το ειχε σκοπο αλλα το εκανε χωρίς γκρίνια)

Το θεμα είναι οτι θέλω παρέα! Δεν ειχα συνηθήσει στο σπίτι, πάντα δούλευα και οταν εμενα σπίτι με επνιγε η κλεισούρα. Και αυτός είναι ο λόγος που εχω αρχίσει τις βόλτες με την μπεμπα απο τόσο νωρίς. Αλλα δεν μπορώ να την βγάλω με τέτοιο καιρό, και αν την έβγαζα τουλαχιστον ήθελα να κάνουμε βόλτα μαζί...

Σκατο ορμόνες τις λοχείας είναι, θα μου περάσει που θα πάει...

Καλημερα κοριτσακια βρηκα λιγο χρονο...

Ντορακι μου περαστικα στΗν μπεμπα σου να την θεραπευσει γρηγορα ο Κυριος.Την ειδα εχθες στο μειλ μου που καταφερα και μπηκα ειναι μια γλυκα!!Και της Αλεξιας ο μπεμπης ειναι αρρωστος απο οτι εμαθα και ηταν νοσοκομειο...

Εμεις σημερα καναμε επιτελους μουσταρδι κακα πραγμα που σημαινει οτι μαλλον αναρρωνει ο μπεμπης μου...Η μυτουλα ειναι ακομη μπουκωμενη και του βαζω τον ορο πιστευω να φυγει και αυτη.Τι πραγμα κι αυτο το πρωι ειδικα ο καημενος ζοριζεται με την αναπνοουλα του με αυτη τη παλιομυξα.

Ειμαι αρκετα κουρασμενη χθες ο μπεμπης εριξε πολυ κλαμα γιατι τελειωνει η διαρροια και επανερχεται το θεμα με το εντερακι του που ζοριζεται κανει πορδιτσες και μαλλον κολικους.Τουλαχιστον κατα τις 2 και κοιμηθηκαμε.Φυσικα ξυπνησε για μαμ 2 φορες αλλα τουλαχιστον δεν ειχε αυτη τη γκρινια να ταλαιπωρειται ο δολιος...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ινακι κι εγω ετσι νιωθω σε καταλαβαινω.Εμενα ειναι και η δουλεια του τετοια που ενω δουλευει σπιτι,την ημερα κοιμαται εως τις 5 οποτε ειναι σαν να λειπει.Ειμαι συνηθισμενη απο πριν αλλα τωρα με τη γεννα κι εγω θελω παρεα και με πιανουν τα κλαμματα καποιες φορες.Ασε που επειδη ειναι και ο μπεμπης ολη μερα πανω μου δεν βρισκω χρονο για τιποτα κι αυτο ενισχυει πιο πολυ αυτο το συναισθημα.Να ηρθε η μαμα μου αυτες τις μερες να βοηθησει γιατι ημουν κι εγω συναχωμενη και ο μπεμπης και σημερα που εφυγε ενιωσα μια στεναχωρια αλλο πραγμα...Παρεουλα ηθελα.Ειναι οι ορμονες δυστυχως..

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

βρε κοριτσαρες...σε λιγο καιρο θα παρακαλατε να μεινετε λιγο μονες χαχα. Εγω παρακαλαω γμτ και δε με αφηνουν στην ησυχια μου. Καλα στο δευτερο παιδι το 'μονη' ξεχαστε το. Για αυτο να το απολαυσετε τωρα!!!! ¨ολες το περασαμε αυτο με την κλεισουρα γιατι δεν ημαστα μαθημενες. Εγω πρωτη φορα που ξαναβγηκα βολτα με τον αντρα μου ηταν μετα απο 5 μηνες. Και να σας πω την αληθεια όλο το παιδι μου σκεφτομουν...μετα συνηθιζεις.

Ειναι και ο Χειμωνας δυσκολος, το καλοκαιρο γεννας και το ξεπετας τσακα τσακα, το παιρνεις και βολτες. Αλλα τωρα τουλαχιστον το καλοκαιρι θα ειμαστε αδυνατες χαχα.

221882cb0gkyh7q4.gif

to mwraki ths Alexias ti exei bre Elina moy??

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...