Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αστα να πανε αλεκακι με τις ιωσεις και εγω τρεμω..ειχα την μικρη κρυωμενη και ακομα εχει ενα βηχαλακι αμα κουραζετε και περασανε 2βδομαδες απο τοτε..φαντασου ακομα αγκαλια δεν την εχω παρει,φοβαμαι μην κολλησω τιποτα και το μεταφερω στον μικρο..

η παιδιατρος μου εγραψε ενα σιροπακι για τον μικρο για οταν εχει εντονους κολικους να παιρνει 4φορες την ημερα αμεσως μετα το γευμα του..το εχει δοκιμασει καμια?

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου γεια σας!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωρά σας το ίδιο,εμείς περνάμε μεγάαααλο πακέτο...

Η μικρή από την Τρίτη είναι με βρογχιολίτιδα...Εισπνοές σε νεφελοποιητή κάθε 2-3 ώρες,ενέσεις κορτιζόνης,αντιβίωση,οξυγόνο,φυσιολογικούς ορούς στη μυτούλα συνέχεια,την ταράζει πολύ ο βήχας,τρώει με τα χίλια ζόρια,δεν έχει χαμογελάει 2 μέρες τώρα...Δεν κοιμάται καλά,την έχω αγκαλίτσα όλη τη νύχτα και όλη τη μέρα...Είναι πολύ δύσκολο να βλέπω το μωρό μου σε αυτή την κατάσταση...

Να προσέχετε τα μωράκια σας,μακάρι να είναι όλα καλά...

περαστικα σας σας ευχομαι....παλι καλα που αποφυγατε νοσοκομειο τοσο μικροι που ειστε

αστα να πανε αλεκακι με τις ιωσεις και εγω τρεμω..ειχα την μικρη κρυωμενη και ακομα εχει ενα βηχαλακι αμα κουραζετε και περασανε 2βδομαδες απο τοτε..φαντασου ακομα αγκαλια δεν την εχω παρει,φοβαμαι μην κολλησω τιποτα και το μεταφερω στον μικρο..

η παιδιατρος μου εγραψε ενα σιροπακι για τον μικρο για οταν εχει εντονους κολικους να παιρνει 4φορες την ημερα αμεσως μετα το γευμα του..το εχει δοκιμασει καμια?

ανια κοπελα μου να σου ζησει....πως ητανε???ολα καλα???στο αρεταιειο πως πηγε???οταν φερανε τη μεγαλη οταν γυρισαμε απο το νοσοκομειο ητανε μπουκωμενη μεχρι τα μπουνια αλλα δε γινοτανε να μη τη παρω αγκαλια και να μη παει κοντα στη μπεμπα....ευτυχως ολακαλα....να παιρνεις τη μεγαλη αγκαλιτσα μη νοιωθει ασχημα ...πως το πηρε αληθεια???η δικια μου πια καμια σχεση με αυτα που σου εγραψα στο μυνημα τοτε...ανταρτισα πια εχει γινει....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

γεια σας κοριτσακια μου εμεις εδω και 2 μερες ηρεμησαμε τον βαζω σε διαφορετικο δωματιο με τον μεγαλο γιατι τον πειραζε ολη την ωρα τον φιλαγε τον γαργαλαγε και το μωρο δεν ισιωνε.

Μελινακι μου καταλαβα καλα?οδηγουσε ο αντρας σου και κραταγες το μωρο αγκαλια?Πολυ φιλικα και με πολυ πολυ αγαπη μην το ξανακανεις ποτε και μην επιτρεψεις να το κανει κανενας αλλος στο παιδι σο.Σε περιπτωση που συμβει κατι το μωρο θα λειτουργησει σαν αεροσακος θα σωθεις εσυ και μπορει να παθει το μωρο σου τιποτα.Εμενα η πεθερα μου το εκανε αυτο και της αγορασα καρεκλακι οταν εμαθα οτι το ξαναεκανε της απαγορεψα να ξαναβγαλει το παιδι μου εξω με αυτοκινητο χωρις να ειναι ασφαλεις.Σε παρακαλω μην το ξανακανεις ποτε σου το λεω με πολυ αγαπη και χωρις παρεξηγηση αλλααααα και να παρεξηγηθεις δεν με νοιαζει το σωστο ειναι αυτο που σου λεω καταλαβες Μελιναααα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αννια μου, γενικα τα μωρακια ειναι δυσκολο να κολησουν ιωση γιατι δεν πιανουν πουθενα. Οπότε εμεις πρεπει να προσεχουμε. Να πιανεις αγκαλιτσα τη μεγαλη και μετα πλυσιμο χεριων, αλλαγη μπλουζα και εισαι κομπλε.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γεια σας κοριτσακια μου εμεις εδω και 2 μερες ηρεμησαμε τον βαζω σε διαφορετικο δωματιο με τον μεγαλο γιατι τον πειραζε ολη την ωρα τον φιλαγε τον γαργαλαγε και το μωρο δεν ισιωνε.

Μελινακι μου καταλαβα καλα?οδηγουσε ο αντρας σου και κραταγες το μωρο αγκαλια?Πολυ φιλικα και με πολυ πολυ αγαπη μην το ξανακανεις ποτε και μην επιτρεψεις να το κανει κανενας αλλος στο παιδι σο.Σε περιπτωση που συμβει κατι το μωρο θα λειτουργησει σαν αεροσακος θα σωθεις εσυ και μπορει να παθει το μωρο σου τιποτα.Εμενα η πεθερα μου το εκανε αυτο και της αγορασα καρεκλακι οταν εμαθα οτι το ξαναεκανε της απαγορεψα να ξαναβγαλει το παιδι μου εξω με αυτοκινητο χωρις να ειναι ασφαλεις.Σε παρακαλω μην το ξανακανεις ποτε σου το λεω με πολυ αγαπη και χωρις παρεξηγηση αλλααααα και να παρεξηγηθεις δεν με νοιαζει το σωστο ειναι αυτο που σου λεω καταλαβες Μελιναααα?

Έχεις δίκιο, δεν το συζητώ! Έχουμε καρεκλάκι, αλλά επειδή η διαδρομή είναι 2-3 λεπτά και κοιμόταν, δεν ήθελα να τον βάλω γιατί θα τον ξυπνούσα και μετά αλί σ' εμάς!!! γενικά, ναι, το χρησιμοποιούμε!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

και εγω μαρινα μου σττην αρχη ελεγα νατους βαλω στο ιδιο δωματιο για να μην ξεφραγκιαζομαι μαζι με τη γεννα. Αλλα να, αυτα σκεφτηκα. Επισης φοβηθηκα και την περιπτωση που θα αρρωσταινε ο Αγγελος. Ειναι μικφρα ακομη τα μεγαλα μας μωρε.

Για το αυτοκινητο εχεις δικιο αλλα ερχονται στιγμες που θα το κανεις καια υτο, ετσι δεν ειναι?? πριν κανα μηνα που πηγαμε παιδιατρο, ειχα πισω και τα δυο καρεκλακια που ειχα τα παιδια. Ο μικρος αρχιζε και εσκουζε καιδ εν γινοταν 40 λεπτα να τον ακουω να ουρλιαζει. Εχω νευρα και εχουν σπασει τους τευταιους μηνες. Οπότε εβαλα μπροστα το καρεκλακι τυ (για να χωρεσω και εγω πισω μια που ειμαι χοντρουλα) και εκατσα πισω και τον πηρα αγκαλια. Παρ΄όλο που ξερω ποσο κακο ειναι. Απλα ειπα στο Νικο, δεξια και σιγα. Μια ωρα και δεκα λεπτα καναμε να φτασουμε. Ευτυχως στο γυρισμο καθισε στο καρεκλι του και ηρθαμε μια χαρα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

οχι Αλεκα δεν τον εχω βαλει ακομα στο δωματιο με τον Δημητρη αλλα οταν ηταν στο σαλονι και ηταν το μωρο τετοια πραγματα αλλα παιδικο εχω κοινο και το εχω ετσι γιατι πρωτον μου χρειαζεται το δευτερο δωματιο και εινα και μακρια απο το δικο μου οποτε δεν βολευει να παει Ο δημητρη δυσκολο αφου εχω σκοπο να κανω τριτο και δεν θα ξερω τι φυλο θα ειναι οποτε καποιος θα κοιμαται παρεα με καποιον αλλον.

Οσο για το καρεκλακι συγνωμη κοριτσια αλλα δεν το συζηταω καν ειναι πο τα λιγα θεματα που ειμαι ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΣΚΥΛΑ ουτε στο απεναντι πεζεδρομιο δεν μου εχει τυχει ποτε και να μην τυχει σε καμια δεν ειναι ουτε αστειο ουτε παιχνιδι τα ατχηματα δεν συμβαινουν μονο σε μεγαλες αποστασεις συμβαινουν και σε μικρες εγω που τον εχω βαλει μπροστα στο σμαρτ παλι καρεκλακι και οποιος τον περνει εχω δευτερο

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιασεμι και εγω μαζι σου αλλα πρασπαθησα παρα πολυ για να την θηλασω αλλα δεν ηθελε με τιποτα.αυτο τις 2 μερες που την ειχα μαζι μου στο δωματιο.μετα που μπηκε 7 μερες θερμοκοιτιδα και της εδιναν μπουκαλι βολευτηκε η κυρια.οταν την πηρα σπιτι προσπαθουσα σε καθε γευμα μεχρι που ιδρωναμε και οι δυο.ουτε και με τις θηλες σιλικονης δεν θηλαζε.ε και καποια στιγμη κουραζεσαι.και ημουν τοσο σιγουρη οτι θα θηλασω που δεν ειχα παρει τιποτα για να ειμαι ετοιμη για το ξενο,μετα τα αγορασαμε αφου ειδαμε οτι δεν υπαρχει φως.σιχαινομαι τις αποστειρωσεις και εγω αλλα τι να κανω και απο το να το πεταω το γαλα της το δινω και ας ειναι και τοσο:-(.μεχρι και μαξιλαρι θηλασμου ειχα αγορασει τρομαρα μου!

Τα ιδια ακριβως περναω και εγω Σοφάκι μου........τι θηλες ειχα αγορασει, τι κρεμες για τι θηλες, τι μαξιλαρι θηλασμου.... δεν θελει απο το στηθος με τιποτα... προσπαθω ακομη με το θηλαστρο.... αξιζει βρε κοριτσια ενα γευμα την μερα απο μένα μόνο? γιατι με τοση κουραση προσπαθω να βρω κανα 15' να κοιμηθω και δεν εχω αντοχή να αρμεγομαι ανα 2 ώρες....

ποιο γαλα δινετε στα μωρακια σας? εγω ξεκινησα με almiron αλλα μας επεσε βαρυ. μετα το novolac ac αλλα δεν. μετα το nan sensitive με novolac ar (διαφορετικο απο το αc) αλλα παλι δεν. τωρα δινω το nan sensitive με το frisolac comfort και βλεπω το μωρο καλυτερα. πιστευω οτι το frisolac conform την βοηθαει ομως αυτο το γαλα πηζει γρηγορα και γινεται κρεμα. μεχρι να πιει ολα τα ml εχει πηξει και δεν μπορει το μωρο να το ρουφηξει. μηπως δεν κανω κατι σωστα? γιατι δεν το αντιμετωπιζα με τα αλλα γαλατα?

εμεις στην κλινικη ξεκινησαμε με το frisolac και ολα καλα... μετα μας ειπε ο παιδιατρος να παρουμε το frezylac...το frizolac αλλα βιολογικο.... εκει να δειτε βαρυ γάλα.... ουτε να το ανακατεψεις μπορουσες...εγω νομιζω πως και οι κολικοι απο το τοσο βαρυ γαλα μας ηταν τοσο εντονοι.... μετα μας ειπε να παρουμε το frizolac comfort για να βοηθησει στους κολικους.... ναι μεν βοηθησε αλλα δεν τον "επιανε" αυτο το γαλα..... σαν νερο το ειχε.... δεν χορταινε με τιποτε.... ανα 30' πεινουσε.... κανε υπομονη μου ελεγε η γιατρος θα το συνηθισει.... και απο κακα συνεχεια σαν λάσπη τα εκανε.... εδω και 3 μερες του ξαναεδωσα απο μονη μου το απλο το frizolac και εχει αρχισει να κοιμαται κανα 2ωρο τουλαχιστον....αυτα τα γαλατα θελουν πολυ προσοχη στην θερμοκρασια του νερου.... οχι καυτο αλλα οχι και χλιαρο, πολυ καλο ανακατεμα... διαβασε τις οδηγιες καλα.... εμας δεν εχει προλαβει να πηξει το γαλα γιατι σε 5' το πινουμε....

Κορίτσια μου γεια σας!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωρά σας το ίδιο,εμείς περνάμε μεγάαααλο πακέτο...

Η μικρή από την Τρίτη είναι με βρογχιολίτιδα...Εισπνοές σε νεφελοποιητή κάθε 2-3 ώρες,ενέσεις κορτιζόνης,αντιβίωση,οξυγόνο,φυσιολογικούς ορούς στη μυτούλα συνέχεια,την ταράζει πολύ ο βήχας,τρώει με τα χίλια ζόρια,δεν έχει χαμογελάει 2 μέρες τώρα...Δεν κοιμάται καλά,την έχω αγκαλίτσα όλη τη νύχτα και όλη τη μέρα...Είναι πολύ δύσκολο να βλέπω το μωρό μου σε αυτή την κατάσταση...

περαστηκα να ειναι και γρηγορα να σου χαμογελασει η μπουμπου σου....

a84026bdda.png

Ντορακι μου τωρα διαβασα οτι ειναι αρρωστη η μικρουλα σου περστικα να ειναι δεν ειναι τιποτα μου το ειχε κανει και ο Δημητρης μου οχι σε τοσο μικρη ηληκια αλλα ολα καλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας μανουλες. κοιμαται η μικρη μου και βρηκα χρονο να μπω λιγακι γιατι σε λιγο ξεκιναει αγωνας (μπανιο, γαλα κλπ)!

Φοιβη μου εχω παρει θεμαντηρα αλλα εχω το εξης προβλημα.

οι οδηγιες του frisolac comfort λενε 1 μεζουρα ανα 30 μλ νερο - θερμοκρασια νερου 80 βαθμοι κελσιου. αρα θελω πολυ ζεστο νερο να λιωσει η σκονη και μετα να το κρυωσω για να το δωσω στη μικρη.

πως μπορω να χρησιμοποιησω τον θερμαντηρα?

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γεια σας!!

Περαστικουλια και πολλα χαμογελα απο το κοριτσακι σου!!!

3n5zp0xyentx8z7n.png

καν ειναι πο τα λιγα θεματα που ειμαι ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΣΚΥΛΑ
σιγουρα??:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

221882cb0gkyh7q4.gif

γεια σας κοριτσάκια. Πριν λιγο γυρισαμε απο το σινεμα. Η ταινία ηταν ΄τελεια αλλα φυσικά κοίταζα το κινητο καθε 20 λεπτα!

Η μικρή γκρίνιαξε λίγο, την ταίσαν ΄όμως και ηρεμισε. Τωρα περιμένω να ξυπνήσει για να με αρμέξει λίγο γιατι ειμαι τούμπανο!!

Ντοράκι περαστικά στη μικρούλα σου!!!

τι μου θυμισες ινακι τωρα με τη λεξη τουμπανο..παραμονη πρωτοχρονιας κ ουσα εγκυος εψαχνα να δω τι θα βαλω..κ κατεληξα σε ενα φορεμα στραπλες μπαλουν μαζι με κολαν βεβαια.το δοκιμαζω χωρις σουτιεν ολα οκ..μολις βαζω το σουτιεν μ ετιραντες σιλικονης (τρομαρα μου)ξαναβαζω το φορεμα και φρακαρε φωναζα τον αντρα μου για βοηθεια..πραγματικα ειχαμε πολυ γελιο αυτος να τραβαει το φορεμα εγω να ανοιγω τις τιραντες του σουτιεν αστα να πανε,αφου γυρναω και του λεω νιωθω σαν τραβεστι..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...