Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γυρίσαμεεεεε!!! Εγώ inaki πήγα με τον άντρα μου γιατί η εκκλησία είναι λίιιιγο μακριά και για να μην τον έχω στο κρύο πολλή ώρα και για να μην τον βάζω στο καρεκλάκι και τον πάω μόνη μου, τον είχα αγκαλιά και οδηγούσε ο άντρας μου. άρχισε ο παππάς να μας διαβάζει (κρατούσα το μωρό αγκαλιά), μετά μου λέει "σκύψε ευλογημένη" :) (πλάκα κάνω) βάζει το πετραχήλι στο κεφάλι μου και συνεχίζει. φιλήσαμε τις εικόνες του Χριστού και της Παναγίας, αυτός πήρε τον μικρό και τον έκανε μια γύρα μέσα στο ιερό, μας χαιρέτησε και μετά πήγε ο άντρας μου και το έδωσε το χέρι ή μάλλον το έδωσε στο χέρι 20 και τον χτύπησε στην πλάτη τον παππά, σα να λέει "άντε κουφαλίτσα, τα τσέπωσες πάλι!!!" :) και φύγαμε. αυτό! ούτε 10 λεπτά δουλειά!!!

και ευτυχώς ο μικρός σε όλο το διάστημα που φύγαμε από το σπίτι μέχρι μετά που φτάσαμε στην πεθερά μου, κοιμόταν το αγγελούδι μου!!!

ήταν πολύ ήσυχος σήμερα. ξύπνησε, μας έκλασε και μας χαμογέλασε!!! πάντως, δεν τις αμολάει τόσο όταν είναι μπρούμυτα που πατιέται και η κοιλιά του, όσο όταν είναι ανάσκελα. τεντώνεται, ζορίζεται χωρίς να κλαίει, ευτυχώς, και το ευχαριστιέται! έχει μια έκφραση στο πρόσωπό του!!! απίστευτος!!!

και με το θηλασμό συνεχίζω ακάθεκτη!!! πήρα αυτές τις ψευτοθηλές, τις χρησιμοποίησα μια μέρα ολόκληρη και οι θηλές μου βελτιώθηκαν πολύ (πονούσαν αρκετά χωρίς να έχουν πληγές), οπότε πάλι τώρα του δίνω κανονικά από το στήθος.

να ρωτήσω κάτι? πώς καταφέρνετε από το ένα στήθος να θηλάζει το μωρό και από το άλλο να αντλείτε με το θήλαστρο? το έκανε μια φίλη μου, το προσπάθησα, αλλά δεν! αφού έχω το μωρό αγκαλιά και ο ποπός του είναι σχεδόν κάτω από το άλλο μου στήθος! πού να βάλω το θήλαστρο??? οεο!!!

εμείς όταν πάμε από το δωμάτιο στο μπάνιο, έχω το χέρι μου κάτω από τον ποπό του. ευτυχώς δε μου έκανε κάτι στο δρόμο μέχρι στιγμής, αλλά τελευταία, όταν τον πλένω, ρίχνω νεράκι στο πουλάκι του ΄με τη χούφτα μου καμιά 10αριά φορές και του'ρχεται και κατουράει εκείνη την ώρα, οπότε τη γλιτώνω μετά. από τότε που το κάνω, δε μας έχει κατουρήσει μετά στο ντύσιμο. αλλά μία σκ@τοπορδούλα μου την έδωσε στη χούφτα, και πάλι ευτυχώς ήταν την ώρα που τον έπλενα, οπότε μικρό το κακό! :)

Καλά, ε? έκθεση έγραψα η ρουφιάνα!!!!

τον εχω τώρα και κοιμάται και ξεψάρωσα!!! :)

Α! να σας πούμε ότι ζυγιστήκαμε στο wii!!! η μαμά έχασε μέχρι στιγμής σύνολο 12κιλά και ο μπέμπης έβαλε σε 40 μέρες 2 κιλά!!! μη μου πείτε ότι δεν τρώει καλά, έτσι??? χιχιχι :)

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιασεμι και εγω μαζι σου αλλα πρασπαθησα παρα πολυ για να την θηλασω αλλα δεν ηθελε με τιποτα.αυτο τις 2 μερες που την ειχα μαζι μου στο δωματιο.μετα που μπηκε 7 μερες θερμοκοιτιδα και της εδιναν μπουκαλι βολευτηκε η κυρια.οταν την πηρα σπιτι προσπαθουσα σε καθε γευμα μεχρι που ιδρωναμε και οι δυο.ουτε και με τις θηλες σιλικονης δεν θηλαζε.ε και καποια στιγμη κουραζεσαι.και ημουν τοσο σιγουρη οτι θα θηλασω που δεν ειχα παρει τιποτα για να ειμαι ετοιμη για το ξενο,μετα τα αγορασαμε αφου ειδαμε οτι δεν υπαρχει φως.σιχαινομαι τις αποστειρωσεις και εγω αλλα τι να κανω και απο το να το πεταω το γαλα της το δινω και ας ειναι και τοσο:-(.μεχρι και μαξιλαρι θηλασμου ειχα αγορασει τρομαρα μου!

βρε δε κατηγορω κανεναν μη με παρεξηγειται...απλα σας θαυμαζω γιατι εγω και το θηλαστρο δεν....μισος ....

κοριτσια εγω απεφυγα τα χεσιματα στο διαδρομο κλπ κλπ γιατι της βγαζω τη πανα πανω απο το νιπτηρα πια οταν πια τρεχει το νερο και τελειωνει η υποθεση....:wink:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Μελινα εγω το βαζω πλαγιως το θηλαστρο και τα κανω ταυτοχρονα...μπορεις να τον βαζεις κι ετσι

http://www.thilasmos.gr/staseis%20thilasmou-Dateien/image004.jpg

Ahaaaaa!

Μια φορά προσπάθησα να το κανω γιατί νόμιζα ότι θα έσκαγαν και τα δύο από το γάλα, αλλά τελικά μετά που τον θήλασα τον έδωσα στον άντρα μου και χρησιμοποίησα κανονικά το θήλαστρο.

αλλά θα το έχω υπόψη μου! Ευχαριστώ!!!!!!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

μελινα δεν ξερω τι λενε στις 40 μερες, αλλα σου ευχομαι να το εχει παντα ο Θεος καλα το παιδακι σου, και όλα τα παιδακια...Ειχε πολυ πλακα η περιγραφη σου!!!!!Σοφακι καλοφορετα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κορίτσια καλησπέρα. Μπαίνω για λίγο να σας ρωτήσω κάτι. Έχει αγοράσει καμιά σας μάρσιππο αστεράκι slings? Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Ξέρετε αν έχει το Λητώ?

Εγώ, δυστυχώς, δεν έχω... και λέω "δυστυχώς" γιατί απ' ό,τι λέει το inaki (inaki, έχεις ή είμαι αλλού'ντ'αλλού???) είναι πολύ βολικό και για κουβάλημα και για θηλασμό και για όλα!!!

μελινα δεν ξερω τι λενε στις 40 μερες, αλλα σου ευχομαι να το εχει παντα ο Θεος καλα το παιδακι σου, και όλα τα παιδακια...Ειχε πολυ πλακα η περιγραφη σου!!!!!Σοφακι καλοφορετα!

:D:D:D:D Ευχαριστούμε Αλεκάκι μου!!! Όλα τα παιδάκια να είναι γερά και ευτυχισμένα!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Κορίτσια καλησπέρα. Μπαίνω για λίγο να σας ρωτήσω κάτι. Έχει αγοράσει καμιά σας μάρσιππο αστεράκι slings? Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Ξέρετε αν έχει το Λητώ?

εχω παρει ...μπορεις να το παραγγειλεις απο το ιντερνετ ή να τοφτιαξεις και μονη σου.....εγω το παραγγειλα απο εδω http://www.babywearing.gr/ sto lito de ξερω εανεχει κατι αντιστοιχο....εγω δε το εχω χρησιμοποιησει ως στγμης γιατι πρεπει να βρω χρονο να το δοκιμασω με το μωρο μεσα αλλα ευελπιστω αυριο που θα ερθει και ημανα μου να το κανω εοιτελους

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

να μαι και εγω..καλα τα παμε μεχρι στιγμης με τον μπεμπη..ειναι πολυ ησυχοσ μονο αν πειναει η ποναει γκρινιαζει αλλιως ειναι σαν να μην εχουμε μωρο..ο κακομοιρης ειναι λιγο δυσκοιλιος και να φανταστειτε θηλαζει..περιμενω και την παιδιατρο σε λιγο να ρθει να τον δει...εγω απο κιλα εχω χασει 11και πολυ χαιρομαι αλλα 5θελω να χασω και θα ειμαι μια χαρα..οσο για τις ραγαδες εμενα απο την πρωτη εγκυμοσυνη που ειχα βγαλει τωρα ασπρισανε αλλα εχω και μερικες κοκκινες,πασαλιβομαι και εγω με κρεμες μπας και σωσω τιποτα αλλα δεν το βλεπω..περιμενω να σαραντισω και θα παω μια βολτα απο τον δερματολογο..;)

:-D

Γεια σας γλυκούλες μου!!!

ποιο γαλα δινετε στα μωρακια σας?

S26 GOLD!

ξανακοιταξα τωρα το κουτι. οι αναλογιες ειναι σωστες. μηπως ορισμενες φορες το νερο δεν ειναι τοσο ζεστο με αποτελεσμα να κρυωνει πιο γρηγορα το γαλα? αλλο βασανο η θερμοκρασια. καιει? ειναι κρυο? να το κρυωσω κατω απο τη βρυση? ποση ωρα να βρασει το νερο? ταχυβραστηρας κανει¨? και φυσικα ο καθενας σου λεει και κατι διαφορετικο. αλλαξα 2 παιδιατρους. δεν μου ειπαν τιποτα ιδιο. καταλαβαινετε.

Πάρε καλέ τον θερμαντήρα να βρεις την υγειά σου!!! Φυσικά πάντα τσεκάρεις πριν δώσεις στο παιδί! Επίσης παρατήρησα τεράστια διαφορά στα πλαστικά και στα γυάλινα μπουκάλια: Τα πλαστικά θέλουν τον ΔΙΠΛΑΣΙΟ χρόνο να ζεσταθούν!!!!!

καλημερα κοριτσακια!!!

κοριτσια εγω δεν τα παω καλα με αυτα τα εκκλησιαστικα,με το σαραντισμα και τις ευχες και δεν εχω σκοπο να το κανω.θα ειναι μεγαλο κακο??:confused::confused::confused::confused::confused:

Κι εγώ δεν είμαι πολύ της εκκλησίας. Πάντως πιστεύω. Και θεωρώ πιο μεγάλη αμαρτία να πας σε μια εκκλησία να κάνεις κάτι που δεν νιώθεις παρά να μην πας καθόλου!!!

βρε δε κατηγορω κανεναν μη με παρεξηγειται...απλα σας θαυμαζω γιατι εγω και το θηλαστρο δεν....μισος ....

Και νόμιζα ότι ήμουν η μόνη που το μισούσα!!!!

Που είσαι βρε Έλενα, πώς πάει ο θηλασμός??? Όλα καλά????

ΥΓ Βρε παιδιά η Ελευθερία από πότε έχει να μπει??????

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γεια σας!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωρά σας το ίδιο,εμείς περνάμε μεγάαααλο πακέτο...

Η μικρή από την Τρίτη είναι με βρογχιολίτιδα...Εισπνοές σε νεφελοποιητή κάθε 2-3 ώρες,ενέσεις κορτιζόνης,αντιβίωση,οξυγόνο,φυσιολογικούς ορούς στη μυτούλα συνέχεια,την ταράζει πολύ ο βήχας,τρώει με τα χίλια ζόρια,δεν έχει χαμογελάει 2 μέρες τώρα...Δεν κοιμάται καλά,την έχω αγκαλίτσα όλη τη νύχτα και όλη τη μέρα...Είναι πολύ δύσκολο να βλέπω το μωρό μου σε αυτή την κατάσταση...

Να προσέχετε τα μωράκια σας,μακάρι να είναι όλα καλά...

oCxsp2.png

Αχ δυστυχώς κολλάει...Και μάλλον την κόλλησα εγώ κρύωμα και εξελίχθηκε τόσο άσχημα στο μωρό.

Σήμερα όμως η μαμά μου είδε και άλλα 2-3 παιδάκια που είχαν το ίδιο,οπότε μπορεί να είναι και ίωση...

oCxsp2.png

Ντορακι μου πολυ στεναχωρηθηκα, υπομονη και θα περασει. Ευτυχως εχεις τη μαμα σου κοντα που ξερει και σε καθοδηγει. Ευχομαι να ειναι συντομα περαστικα, να ηρεμησεις και εσυ ρε κοριτσακι....Φιλακια.

Αννουλα και οι δικοι νμου στην αρχη ηταν δυσκοιλιοι, και οι δυο. Μετα το 2-μηνο με 3-μηνο φτιαχνουν.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Η μαμα σου Ντορακι σιγουρα θα σου εχει πει, αλλα οποιαδηποτε ιωσουλα του ανωτερου αναπνευστικου (οι πιο απλες δηλαδη) μπορει να εξελιχθει σε βροχιολιτιδα σε παιδια κατγω των 2 ετων.Ουφ....βρωμοιωσεις, πλαι θα ειναι ο εφιλατης μου. Ο μεγαλος ξεπεταχτηκε λιγο πολυ.

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...