Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ααααα!!! Δεν σας είπα για το doppler... Πήγαμε πριν 3 μέρες και είδαμε το μωρουλάκι μας!!! Τι είδαμε δηλαδή! Ήταν κουλουριασμένο. Με ανησύχησε λίγο η γιατρός γιατί μου είπε πως είναι παραπάνω ανεπτυγμένο απ'όσο θα έπρεπε. Βέβαια συγκρίνοντας και του Β' επιπέδου τον υπέρηχο, είπε πως είναι όλα φυσιολογικά.... Δεν ξέρω!!! Το βάρος του είναι 2200. Aleca???

Έλενα και εμένα στο τέλος της 32ης εβδομάδας ήταν 2100γρ. αλλά ο γιατρός μου είπε ότι είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια. Δεν ξέρω αν βοήθησα...........

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aleca αλήθεια.... πως νοιώθεις που πλησιάζει η μεγάλη μέρα? Αυτή τη φορά έχεις μεγαλύτερη ανησυχία? Άγχος? Σε ρωτάω γιατί στην Αγγελική ήμουν πολύ χύμα και αναρωτιέμαι πως θα είμαι τώρα :rolleyes:.

Και να σου πω και κάτι :D !!!! Μια χαρά είναι οι σκορπιοί ;) !!!! Πολύ ερωτικά ζωάκια !!!!

!!!!

Ααααα!!! Δεν σας είπα για το doppler... Πήγαμε πριν 3 μέρες και είδαμε το μωρουλάκι μας!!! Τι είδαμε δηλαδή! Ήταν κουλουριασμένο. Με ανησύχησε λίγο η γιατρός γιατί μου είπε πως είναι παραπάνω ανεπτυγμένο απ'όσο θα έπρεπε. Βέβαια συγκρίνοντας και του Β' επιπέδου τον υπέρηχο, είπε πως είναι όλα φυσιολογικά.... Δεν ξέρω!!! Το βάρος του είναι 2200. Aleca???

Ελενάκι ευχαριστώ για τις ευχές!!!! βρε όπως και να'ναι το παιδάκι μου εγώ θα το λατρεύω!! Με τους Σκορπιούς και εγώ τα πάω καλά... αλλά Σκορπιο με ωροσκόπο Υδροχόο τον βλέπω επικίνδυνο :P. Καμί εμπειρία αυτού του συνδυασμού??

Εμένα το γιόκα μου τον είχαν βγάλει 2500 στην 32 εβδομάδα αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν πολυπιστευω τους υπέρηχους. Αν όντως είναι τόσο προμηνυεται να πιάνει το 4κιλο στις 40 εβδ, το ζουζούνι σου.

aaaa! Me antra, gio kai aderfo Skorpio exw na dhlwsw ta exhsQUOTE]

Εβιτάκι τι ωροσκόπο έχουν οι δικοί σου??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

....Αν όντως είναι τόσο προμηνυεται να πιάνει το 4κιλο στις 40 εβδ, το ζουζούνι σου.

Τι λες τώρα??? 4 κιλά!!! Θα με κάνει κομμάτια!!!!! Υπάρχει περίπτωση να έχει τόση μεγάλη διαφορά στα κιλά από το πρώτο μου μωρό? Η Αγγελική γεννήθηκε 2750.

Νατασούλα βρήκε γενικότερα τις μετρήσεις λίγο παραπάνω, όχι μόνο τα κιλά. Περιμένω να πάω στην γιατρό μου να τις δείξω τα αποτελέσματα.:|.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Aleca o mikros exei wroskopo Zugo, o babas Toxoth kai o aderfos Tauro.

O Markos pou exei wroskopo Toxoth einai elafra pio kleistos apo tous allous 2. Oi alloi duo ektos oti ta vriskoun kataplhktika metaxu tous, den vazoun kwlo katw. Mesa sthn energeia kai to trilili!

Gia na doume :)

Επεξεργάστηκαν by EvitaT

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Τι λες τώρα??? 4 κιλά!!! Θα με κάνει κομμάτια!!!!! Υπάρχει περίπτωση να έχει τόση μεγάλη διαφορά στα κιλά από το πρώτο μου μωρό? Η Αγγελική γεννήθηκε 2750.

Νατασούλα βρήκε γενικότερα τις μετρήσεις λίγο παραπάνω, όχι μόνο τα κιλά. Περιμένω να πάω στην γιατρό μου να τις δείξω τα αποτελέσματα.:|.

Έλενα μην το σκέφτεσαι και πολύ αυτό. Οι υπέρηχοι πολλές φορές δίνουν και παραπλανητικά αποτελέσματα. Περιμένουμε νέα σου αν και νομίζω ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

εμμ.... αυτοί είναι ωραίοι ωροσκόποι για Σκορπιο! Υδροχόος όμως??? Αυτό το παιδί θα βγει Τσε γκε βαρα... τέλος πάντωςν, καλά να είναι!!! Και αυτό και όλα!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Έλενα μην το σκέφτεσαι και πολύ αυτό. Οι υπέρηχοι πολλές φορές δίνουν και παραπλανητικά αποτελέσματα. Περιμένουμε νέα σου αν και νομίζω ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

συμφωνώ!

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημερα!Σε δυο δοσεις εκανα παλι υπνο και γενικα ειχα πονακια στη μεση και στηνκοιλια σαν περιοδου..μαλλον η αλλαγη του μηνα θα ειναι...

Εμας εντελως πληροφοριακα στην οικογενεια, τα ζωδια θα χουν ως εξης...Ζυγος εγω ,καρκινος ο αντρας μου και τοξοτης ο μπεμπης...

:tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

ηρθα!!!! πηγα μεχρι το κεντρο μανας κ παιδιου για την βεβαιωση του γιατρου για την ΠΗΤ! ουτε τις εξετασεις δεν κοιταξε!!!!

λοιπον....

για την συλλογη , μου το ειχε πει καπου στις αρχες Οκτωβρη η γιατρος μου οτι εχει βγει αποφαση απο ενα δικαστηριο που εκανε η ομοσπονδια τραπεζων βλαστ. στα 3 μεγαλα μαιευτηρια... την ιδια περιοδο ειχα φωναξει για ενημερωση απο ιδιωτικη εταιρεια κ μου ειπαν οτι οταν καταληξω να αρνηθω την χρεωση γιατι ειναι παρανομη κ οτι εχουν κανει δικαστηριο κ περιμενουν την αποφαση... της ειπα οτι ξερω οτι βγηκε κ μου λεει πιθανων γιατι την περιμεναν απο μερα σε μερα.... παντως σημερα που εχω ραντεβου με την γιατρο μου θα ξαναρωτησω...

Και πρέπει να πάρει κάποια το ρόλο του τελάλη!! Κάποια που να είναι προς το τέλος. Εγώ λέω τη συμπεθέρα μου τη Σοφία μ, που έτσι και αλλιώς θα πρεπει να μου στειλει το τηλ της, να την ενημερώσω την Τετάρτη!!

ναι ναι εγω θα κανω τον τελαλη:D:D:D:D!!!!! Αλέκα σου στελνω πμ το τηλ. στειλε κ το δικο σου!!!!

:oops::oops::oops::oops::-P

Ειμαι καρκινακι και δεν εχω ιδεα τι ωροσκοπο εχω...ειμαι καλα γιατρε μου?

ωροσκοπους εδω!!!!! οποια θελει μου στελνει τι ζωδιο ειναι κ τι ωρα γεννημενη κ της λεω.... χαρακτηριστικα δεν ξερω ομως....:(

ινακι ιδιο ζωδιο ειμαστε!!!!! τα καλυτερα παιδια βρε!!! μην ακους κανενα!!!!

Βρε κορίτσια..... θα πεθάνει τελικά η Ίζι στο Grey's? Έριξα πάλι ένα κλάμα εχθές!!!!!

κ εγω το ιδιο... κλαααααμα!!!

baJfp2.png

Οκ μανούλες! Δεν το σκέφτομαι! :)

Είμαι υπερβολική που δεν θέλω να με χαϊδεύουν στην κοιλιά μου... όλοι????? Τι κακό είναι αυτό!!!!!!:mad:

Α αυτο με την κοιλια ειναι ενα θεμα...Κι εμενα ολοι αυτο μου κανουν και δεν μου πολυαρεσει βεβαια ξερω οτι οι καημενοι δεν το κανουν επιτηδες αλλα ειναι λιγο εκνευριστικο συνεχεια...Με ενοχλει αρκετα...

Ασε δε που εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω καθε φορα το ιδιο πραγμα,οτι δηλ.εως τις 13 δεκεμβριου θα χω γεννησει...Ποτε γεννας και ποτε γεννας και ποσα κιλα εχεις παρει...Ειμαι ηρεμος ανθρωπος και απανταω παντα αλλα καποιες φορες αισθανομαι εκνευρισμο...Οι ορμονες μαλλον...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

καλημερα!!!!!!!!!!

καποιες με ψαχνανε νομιζω??????????εδω ειμαι και εγω,σας διαβαζω αλλα δεν ημουν σε "mood":sad: να πω κατι.κοιμαμαι παρα πολυ,μα παρα πολυ....με το ζορι ξυπναω 1 και 2 το μεσημερι!ξυπναω μονο για τουαλετα μια φορα και μετα ξαναξεραινομαι.δεν ξερω τι εχω παθει.μονο σημερα ξυπνησα νωρις και κουτουλαω απο την νυστα.

υπεγραψε και ο συζηγος στην ολυμπιακη επιτελους!χτες υπεγραψε,ξεκιναει την τριτη και χτες του δωσανε και το ασφαλιστηριο συμβολαιο απο την marfin life(το οτι εδωσε ημερομηνια γεννησης μου λαθος δεν θα το σχολιασω:confused::confused::confused::confused:)και ασφαλιζουν και εμενα και το παιδι.λεει το ασφαλιστηριο οτι αν γεννησω σε ενα απο τα τρια(2 βασικα ειναι για γεννα,λητω-μητερα)δινουν σε περιπτωση φυσιολογικου τοκετου επιδομα 1.200 ευρω και σε περιπτωση καισαρικης επιστροφη των εξοδων βασει πρωτοτυπων παραστατικων και μεχρι συμπληρωσεως του ποσου των 1.350 ευρω.αν γεννησω σε αλλο νοσηλευτικο ιδρυμα παιρνω για φυσιολογικο επιδομα 900 ευρω και για καισαρικη επιστροφη των εξοδων μεχρι συμπληρωσεως του ποσου των 1.000 ευρω.κατι ειναι και αυτα....αλλα....πρεπει να ειμαι ασφαλισμενη 10 μηνες για να παρω αυτες τις παροχες οποτε....στο επομενο παιδι!

για αντρα τοξοτη οτι θελετε σε εμενα,παντρεμενη με τοξοτη,αδερφη τοξοτης και γενικα πολλους στο σοι.και τωρα ελπιζω να μην θελησει να βγει η μικρη πριν τις 21/11,να βγει τοξοτινα!

σημερα εκλεισα ραντεβου στο κομμωτηριο για κουρεμα.εχω να κουρευτω απο τον απριλιο και εννοειται εχουν γινει χαλια.αλλα με εχει πιασει το στομαχι μου απο το αγχος γιατι ολα αυτα τα χρονια με κουρευει ο θειος μου που ειναι κομμωτης στην πρεβεζα και ειναι η πρωτη φορα που καποιος αλλος θα κοψει τα μαλλια μου:-(:sad::-(:sad:.αλλα ποιος ξερει ποτε θα μπορεσω να παω πρεβεζα παλι?????και μου κακοφαινεται που θα πληρωσω κιολας,ειχα μαθει στο τζαμπα βλεπετε τοσα χρονια:D:D:D.

περαστικα στα αρρωστα κοριτσακια,και εγω ειμαι καπως γιατι εχει βουλωσει το ενα μου αυτι και με εκνευριζει πολυ!!!!!!!ειμαι για ωρλ παλι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...