Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερουδια!!!! χθες δεν προλαβα να μπω, ειχαμε παλι ξενυχτια οποτε προσπαθησα το πρωι να κοιμηθω 2 ωριτσες, ε, μετα καμια δουλιτσα, ε, κ το απογευμα εκανε baby sitting ο αντρας μου κ πηγα για ψωνια:P:p:p! και ναι πολυ το ευχαριστηθηκα!!!!!!!

yasemi καλα λενε τα κοριτσια... καθε μηνα πρεπει να τα βλεπει γιατρος! ας κοιταει την δουλεια της η πεθερα σου κ ας μην μπλεκεται στα του παιδιου...

ελινα περαστηκα στον μπομπιρακο σου!!!

εγω την αλλη εβδομαδα μαλλον, να μου πει οκ για να ξεκινησω το αθλημα, βαρεθηκα να βλεπω μονο ονειρα :tongue::tongue:

αχ, ινακι... κ εγω που πηγα στην γιατρο τι καταλαβα???? μας εδωσε το οκ αλλα εχω 49 μερες λοχεια:mad::-x:-x:-x!!!!!

με το καλό!!! Να μας βγάλεις φωτο του κανακάρη σου με την στολή εξόδου :-P

Και εμείς θα πάμε την Παρασκευή μαλλον. Πρέπει να είναι και ο μπαμπάς τους μαζί;;

κανονικα ειναι μονο για την μαμα κ το μωρο αλλα αν θελει κ ο μπαμπας ειναι αλλο θεμα... εμεις το ειδαμε λιγο οικογενειακη βολτα κ πηγαμε ολοι παρεα!!!

καλημερα κοριτσακια!!!

πρωτη φορα γραφω τοοοοοοσο πρωι στο καφε!τωρα κοιμηθηκε η κορη και μπηκα να χαζεψω μεχρι να ξανανυσταξω(αν γινει αυτο γιατι εχω υπερενταση).

κοριτσια εγω δεν τα παω καλα με αυτα τα εκκλησιαστικα,με το σαραντισμα και τις ευχες και δεν εχω σκοπο να το κανω.θα ειναι μεγαλο κακο??:confused::confused::confused::confused::confused:

σημερα θα ερθουν τα πεθερικα μου να δουνε την μικρη.εχουν να την δουνε απο το νοσοκομειο,ετσι οπως πηγαινανε θα εφτανε η ωρα να παει στο σχολειο η μικρη για να την δουνε.και το θεικο ειναι την πρωτοχρονια που τους ειπε ο αντρας μου να ερθουν σπιτι μας να αλλαξουμε χρονια μαζι και ειπαν οχι!!!!!!!!!!!για εμενα αυτα ειναι αδιανοητα,ειναι καθαρα γιορτες για να ειναι οι οικογενειες μαζι και αυτοι κατσανε σπιτι τους με την κουνιαδα μου και εμεις εδω με την μικρη και την αδερφη μου.κουλο?????

να ρωτησω κατι.εχω στην κοιλια κοκκινες ραγαδες.αυτες θα φυγουν καποια στιγμη απο μονες τους η θα μου κατσικωθουν μονιμα?????

Σοφακι, δες κ την καλη πλευρα βρε!!!! δεν τους ειχες κ μεσα στα ποδια σου;)!

οσο για τις ραγαδες , λενε αν ειναι κοκκινες μπορεις να τις προλαβεις... πλακωσου σε καμια κρεμα κ κανε κ μια ευχη!!! αυτο κανω εγω αλλα δεν ξερω αν θα πιασει...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια!!!! χθες δεν προλαβα να μπω, ειχαμε παλι ξενυχτια οποτε προσπαθησα το πρωι να κοιμηθω 2 ωριτσες, ε, μετα καμια δουλιτσα, ε, κ το απογευμα εκανε baby sitting ο αντρας μου κ πηγα για ψωνια:P:p:p! και ναι πολυ το ευχαριστηθηκα!!!!!!!

yasemi καλα λενε τα κοριτσια... καθε μηνα πρεπει να τα βλεπει γιατρος! ας κοιταει την δουλεια της η πεθερα σου κ ας μην μπλεκεται στα του παιδιου...

ελινα περαστηκα στον μπομπιρακο σου!!!

αχ, ινακι... κ εγω που πηγα στην γιατρο τι καταλαβα???? μας εδωσε το οκ αλλα εχω 49 μερες λοχεια:mad::-x:-x:-x!!!!!

κανονικα ειναι μονο για την μαμα κ το μωρο αλλα αν θελει κ ο μπαμπας ειναι αλλο θεμα... εμεις το ειδαμε λιγο οικογενειακη βολτα κ πηγαμε ολοι παρεα!!!

Σοφακι, δες κ την καλη πλευρα βρε!!!! δεν τους ειχες κ μεσα στα ποδια σου;)!

οσο για τις ραγαδες , λενε αν ειναι κοκκινες μπορεις να τις προλαβεις... πλακωσου σε καμια κρεμα κ κανε κ μια ευχη!!! αυτο κανω εγω αλλα δεν ξερω αν θα πιασει...

καλε δεν ηθελα καθολου να ερθουνε για πρωτοχρονια,ηταν οι πρωτες μερες στο σπιτι με το μωρο και ημουν κομματια απλα μου εκανε τρομερα αρνητικη εντυπωση που δεν ηρθανε.

λοιπον σημερα παω σουπερ μαρκετ γαλαξια,εχει τις Libero 40% εκπτωση!οπου βρισκω προσφορα αγοραζω,εχω ηδη 6 πακετα πανες ακομα και απο την επομενη κατηγορια κιλων.εχετε υπολογισει ποσες πανες θελουμε τον μηνα?ε βαλτε 7-8 την ημερα θελουμε τον μηνα 220 πανες μεσο ορο.ΦΟΒΕΡΟ?????????

καλε δεν ηθελα καθολου να ερθουνε για πρωτοχρονια,ηταν οι πρωτες μερες στο σπιτι με το μωρο και ημουν κομματια απλα μου εκανε τρομερα αρνητικη εντυπωση που δεν ηρθανε.

λοιπον σημερα παω σουπερ μαρκετ γαλαξια,εχει τις Libero 40% εκπτωση!οπου βρισκω προσφορα αγοραζω,εχω ηδη 6 πακετα πανες ακομα και απο την επομενη κατηγορια κιλων.εχετε υπολογισει ποσες πανες θελουμε τον μηνα?ε βαλτε 7-8 την ημερα θελουμε τον μηνα 220 πανες μεσο ορο.ΦΟΒΕΡΟ?????????

βαλε κ 2-3 ξεμπαρκες που θα λερωθουν την ωρα που αλλαζεις τη μικρη.... γιατι ενα κουσουρι να χε... κ να κατουραμε την ωρα που ειμαστε γυμνες , το εχουμε!!! κ βαλτα ολα αυτα επι 2.... χορηγοι εχουμε γινει:tongue::tongue::tongue:!!!

baJfp2.png

καλα αυτο μου το εχει κανει αρκετες φορες η ατιμη,μολις την εχω πλυνει απο την μεση και κατω και την εχω στην αλλαξιερα να την σκουπισω κατουραει:D:D:D:D,το εχω και προσφατο,μου το εκανε σημερα το πρωι!αντε να ξεπεταχτουνε λιγο σοφια να βρεθουμε με τους αντρες και τα παιδια μας επιτελους!

καλα αυτο μου το εχει κανει αρκετες φορες η ατιμη,μολις την εχω πλυνει απο την μεση και κατω και την εχω στην αλλαξιερα να την σκουπισω κατουραει:D:D:D:D,το εχω και προσφατο,μου το εκανε σημερα το πρωι!αντε να ξεπεταχτουνε λιγο σοφια να βρεθουμε με τους αντρες και τα παιδια μας επιτελους!

αυτο ειναι συνηθισμενο φαινομενο!!! να δεις που την εχω γδυσει στην αλλαξιερα, για να την παω στο μπανιο να την πλυνω....γυρνοντας διαπιστωνω οτι εχεσε τον διαδρομο:shock::shock::shock::shock:!

λες να καταφερουμε να συναντηθουμε επιτελους???

baJfp2.png

Διαφημίσεις

αυτο ειναι συνηθισμενο φαινομενο!!! να δεις που την εχω γδυσει στην αλλαξιερα, για να την παω στο μπανιο να την πλυνω....γυρνοντας διαπιστωνω οτι εχεσε τον διαδρομο:shock::shock::shock::shock:!

λες να καταφερουμε να συναντηθουμε επιτελους???

χαχαχαχα γραφουνε να μικρα σου!!!!!

ναι καλε θα βρεθουμε σιγουρα!

υ.γ τωρα γραφω και παραλληλα βγαζω γαλα με το θηλαστρο,τι κουραστικο που ειναι παναγια μου!και χρονοβορο!

χαχαχαχα γραφουνε να μικρα σου!!!!!

ναι καλε θα βρεθουμε σιγουρα!

υ.γ τωρα γραφω και παραλληλα βγαζω γαλα με το θηλαστρο,τι κουραστικο που ειναι παναγια μου!και χρονοβορο!

εγω ποτε δεν το καταφερα αυτο....

κ θα το ξαναπω η γαϊδουρα!!! τελος ολα κ ησυχασα!!!!! ειχα μιση ωρα να ηρεμησω κ καθομουν να κανω αντλησεις...

baJfp2.png

σοφια σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ!

και φυσικα δεν εισαι γαιδουρα,αλλωστε το εκανες για αρκετο καιρο και μπραβο σου!

υποτιθεται οτι πρεπει καθε 3 ωρες να αντλεις αλλα που να βρεθει χρονος??????και εσυ κιολας με 2 μωρα!

και εγω ποσο νομιζεις θα αντεξω????

Διαφημίσεις

οταν της δινω το γαλα της λεω"κακομοιρα μου κοιτα να το πιεις ολο και να μην σου φυγει ουτε γουλια απο το στομα,αυτο ειναι της μαμας":D:D:D:D:D!

ναι καλα ειμαστε και γενικα ειναι ησυχη η μικρη αν και αρκετα ζωηρη.σταματημο δεν εχει ωρες ωρες,κουναει τοσο εντονα χερια και ποδια που την κοροιδευουμε με τον παναγιωτη:D!

Αχ ειμαι τοσο ερωτευμενη με το κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!την κοιταω και λιωνω τελειως!!!!!!!!!!!

ναι βρε Σοφια, τι γαιδουρα και βλακειες λες...

Ποσα μλ βγαζετε/βγαζατε συνηθως με το θηλαστρο και σε ποση ώρα;

το πρωι συνηθως βγαζω 70 ml,τις αλλες φορες απο 30-40 ml.σχεδον δυο με δυομιση γευματα την ημερα βγαζω.αλλα μεχρι ποτε???δεν θα σταματησει καποια στιγμη η παραγωγη?την εβαλα παλι εχτες στο στηθος αλλα τιποτα.εκανα βλακεια,επρεπε να ειχα μιλησει με συμβουλο θηλασμου,πιστευω κατι θα καναμε.αλλα οταν εισαι μονη με ενα παιδι στο σπιτι και πρωτομανα πελαγωνεις και προκειμενου να σπαραζει της δινεις ξενο αντι να επιμεινεις.

κοριτσια μη συγκρινεται ποσο βγαζει η καθε μια με το θηλαστρο γιατι καθε οργανισμος και διαφορετικος....υπαρχουν πολλες μαναδες που θηλαζουν τα παιδια τους αλλα με το θηλαστρο ουτε 20 μλ δε καταφερνουν να βγαζουν...αλλες βγαζουν ικανοποιητικες ποσοτητες και αλλες τοσο που να φτανει και για 2 γευματα....

υπομονη και χαρας το κουραγιο σας με το θηλαστρο....εγω δε το κανω νευριαζω το βαριεμαι και δεν εχω χρονο...προτιμω κατευθειαν στηθος και τελος ....που χρονος για αποστειρωσεις και αηδιες ....και χρονοβορα και για να παω καπου θελω μιση προικα μαζι μου να κουβαλαω...:wink:..

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

κοριτσια μη συγκρινεται ποσο βγαζει η καθε μια με το θηλαστρο γιατι καθε οργανισμος και διαφορετικος....υπαρχουν πολλες μαναδες που θηλαζουν τα παιδια τους αλλα με το θηλαστρο ουτε 20 μλ δε καταφερνουν να βγαζουν...αλλες βγαζουν ικανοποιητικες ποσοτητες και αλλες τοσο που να φτανει και για 2 γευματα....

υπομονη και χαρας το κουραγιο σας με το θηλαστρο....εγω δε το κανω νευριαζω το βαριεμαι και δεν εχω χρονο...προτιμω κατευθειαν στηθος και τελος ....που χρονος για αποστειρωσεις και αηδιες ....και χρονοβορα και για να παω καπου θελω μιση προικα μαζι μου να κουβαλαω...:wink:..

γιασεμι και εγω μαζι σου αλλα πρασπαθησα παρα πολυ για να την θηλασω αλλα δεν ηθελε με τιποτα.αυτο τις 2 μερες που την ειχα μαζι μου στο δωματιο.μετα που μπηκε 7 μερες θερμοκοιτιδα και της εδιναν μπουκαλι βολευτηκε η κυρια.οταν την πηρα σπιτι προσπαθουσα σε καθε γευμα μεχρι που ιδρωναμε και οι δυο.ουτε και με τις θηλες σιλικονης δεν θηλαζε.ε και καποια στιγμη κουραζεσαι.και ημουν τοσο σιγουρη οτι θα θηλασω που δεν ειχα παρει τιποτα για να ειμαι ετοιμη για το ξενο,μετα τα αγορασαμε αφου ειδαμε οτι δεν υπαρχει φως.σιχαινομαι τις αποστειρωσεις και εγω αλλα τι να κανω και απο το να το πεταω το γαλα της το δινω και ας ειναι και τοσο:-(.μεχρι και μαξιλαρι θηλασμου ειχα αγορασει τρομαρα μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...