Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ποιο γαλα δινετε στα μωρακια σας? εγω ξεκινησα με almiron αλλα μας επεσε βαρυ. μετα το novolac ac αλλα δεν. μετα το nan sensitive με novolac ar (διαφορετικο απο το αc) αλλα παλι δεν. τωρα δινω το nan sensitive με το frisolac comfort και βλεπω το μωρο καλυτερα. πιστευω οτι το frisolac conform την βοηθαει ομως αυτο το γαλα πηζει γρηγορα και γινεται κρεμα. μεχρι να πιει ολα τα ml εχει πηξει και δεν μπορει το μωρο να το ρουφηξει. μηπως δεν κανω κατι σωστα? γιατι δεν το αντιμετωπιζα με τα αλλα γαλατα?

εμεις το aptamil 1 χρησιμοποιουμε barbie και δεν εχουμε προβλημα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποιο γαλα δινετε στα μωρακια σας? εγω ξεκινησα με almiron αλλα μας επεσε βαρυ. μετα το novolac ac αλλα δεν. μετα το nan sensitive με novolac ar (διαφορετικο απο το αc) αλλα παλι δεν. τωρα δινω το nan sensitive με το frisolac comfort και βλεπω το μωρο καλυτερα. πιστευω οτι το frisolac conform την βοηθαει ομως αυτο το γαλα πηζει γρηγορα και γινεται κρεμα. μεχρι να πιει ολα τα ml εχει πηξει και δεν μπορει το μωρο να το ρουφηξει. μηπως δεν κανω κατι σωστα? γιατι δεν το αντιμετωπιζα με τα αλλα γαλατα?

Του δινω το ΝΑΝ 1 το εδινα και στον μεγαλο μου ειχε πει ο παιδιατρος οτι δεν ιδιαιτερα βαρυ και δεν δημιουργει δυσκοιλιοτητα ενω το φριζολακ που χρησιμοποιησα λιγο στον πρωτο του εκανε

[sIGPIC][/sIGPIC]

barbie το φτιαχνεις σωστα?Γιατι δεν θυμαμαι να μου το εκανε αυτο αλλα το χρησιμοποιησα ελαχιστα ενα κουτι μονο.Σιγουρεψου οτι το φτιαχνεις με τις σωστες δοσεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει τοπικ για το φρισολακ κομφορτ στο παρεντς. Για τσεκαρε

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ευχαριστω κοριτσια! προς το παρον δεν θελω να της αλλαξω παλι γαλα αφου βλεπω οτι παει καλυτερα. μαλλον θα κοιταξω να λυσω το προβλημα του πηξιματος.

θα ρωτησω και την παιδιατρο την αλλη βδομαδα που θα ερθει για να μας δει...

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

barbie το φτιαχνεις σωστα?Γιατι δεν θυμαμαι να μου το εκανε αυτο αλλα το χρησιμοποιησα ελαχιστα ενα κουτι μονο.Σιγουρεψου οτι το φτιαχνεις με τις σωστες δοσεις

ξανακοιταξα τωρα το κουτι. οι αναλογιες ειναι σωστες. μηπως ορισμενες φορες το νερο δεν ειναι τοσο ζεστο με αποτελεσμα να κρυωνει πιο γρηγορα το γαλα? αλλο βασανο η θερμοκρασια. καιει? ειναι κρυο? να το κρυωσω κατω απο τη βρυση? ποση ωρα να βρασει το νερο? ταχυβραστηρας κανει¨? και φυσικα ο καθενας σου λεει και κατι διαφορετικο. αλλαξα 2 παιδιατρους. δεν μου ειπαν τιποτα ιδιο. καταλαβαινετε.

3n5zp0xyentx8z7n.png

Καλημέρα Μελινάκι!!

Εμεις χτες ταλαιπωρηθήκαμε, ολη τη μέρα είχε πονάκια και προσπαθούσα να την ηρεμήσω. Κοιμήθηκε καμια ώρα μέσα στη μέρα και μετά στις 23:30. Το βράδυ ήταν πολύ ήρεμη ευτυχώς! Ξύπνησε στις 2:30 και στις 5:30 εκανε μαμ για ενα εικοσαλεπτάκι και ξανά νάνι!! Εγω όμως δεν κατάφερα να ξανακοιμηθώ οποτε έκανα μερικές δουλίτσες, έβγαλα και λιγο γάλα με το θήλαστρο γιατί σήμερα θα την κρατήσει για 3 ώρες η μαμά μου. Θα πάμε το απόγευμα να δούμε το Avatar 3D, oh yes!!!!

Εμεις θα πάμε σήμερα να μας διαβάσει ο παππάς την ευχή! αύριο σαραντίζουμε, αλλά δεν πάω κυριακάτικα με τους παππούδες και τις γιαγιάδες!!! πέρασε ο καιρός, τελικά... :)

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!

πρωτη φορα γραφω τοοοοοοσο πρωι στο καφε!τωρα κοιμηθηκε η κορη και μπηκα να χαζεψω μεχρι να ξανανυσταξω(αν γινει αυτο γιατι εχω υπερενταση).

κοριτσια εγω δεν τα παω καλα με αυτα τα εκκλησιαστικα,με το σαραντισμα και τις ευχες και δεν εχω σκοπο να το κανω.θα ειναι μεγαλο κακο??:confused::confused::confused::confused::confused:

σημερα θα ερθουν τα πεθερικα μου να δουνε την μικρη.εχουν να την δουνε απο το νοσοκομειο,ετσι οπως πηγαινανε θα εφτανε η ωρα να παει στο σχολειο η μικρη για να την δουνε.και το θεικο ειναι την πρωτοχρονια που τους ειπε ο αντρας μου να ερθουν σπιτι μας να αλλαξουμε χρονια μαζι και ειπαν οχι!!!!!!!!!!!για εμενα αυτα ειναι αδιανοητα,ειναι καθαρα γιορτες για να ειναι οι οικογενειες μαζι και αυτοι κατσανε σπιτι τους με την κουνιαδα μου και εμεις εδω με την μικρη και την αδερφη μου.κουλο?????

να ρωτησω κατι.εχω στην κοιλια κοκκινες ραγαδες.αυτες θα φυγουν καποια στιγμη απο μονες τους η θα μου κατσικωθουν μονιμα?????

και εγω το σκεφτομουν αν θα παω για σαραντισμα, τελικα αποφασισα να παω. Παντως αν δεν τα πιστευεις καθολου δεν υπαρχει λογος!

Απιστευτα τα πεθερικα σου, δεν εχω λογια!!

Για τις ραγαδες, απο οτι λενε δεν θα φαινονται ετσι εντονα με τον καιρο, θα δουμε!! Εγω βαζω κρεμα και ελπίζω!!!

καλημερα κοριτσακια... ευτυχως κοιμηθηκα λιγο γιατι εχθες το βραδυ ημουν ετοιμοθανατη...

με το καλό!!! Να μας βγάλεις φωτο του κανακάρη σου με την στολή εξόδου :-P

Και εμείς θα πάμε την Παρασκευή μαλλον. Πρέπει να είναι και ο μπαμπάς τους μαζί;;

εγω ειχα παει μονη μου την πρωτη φορα και την δευτερη με τη μανα μου
καλημερα κοριτσακια!!!

πρωτη φορα γραφω τοοοοοοσο πρωι στο καφε!τωρα κοιμηθηκε η κορη και μπηκα να χαζεψω μεχρι να ξανανυσταξω(αν γινει αυτο γιατι εχω υπερενταση).

κοριτσια εγω δεν τα παω καλα με αυτα τα εκκλησιαστικα,με το σαραντισμα και τις ευχες και δεν εχω σκοπο να το κανω.θα ειναι μεγαλο κακο??:confused::confused::confused::confused::confused:

σημερα θα ερθουν τα πεθερικα μου να δουνε την μικρη.εχουν να την δουνε απο το νοσοκομειο,ετσι οπως πηγαινανε θα εφτανε η ωρα να παει στο σχολειο η μικρη για να την δουνε.και το θεικο ειναι την πρωτοχρονια που τους ειπε ο αντρας μου να ερθουν σπιτι μας να αλλαξουμε χρονια μαζι και ειπαν οχι!!!!!!!!!!!για εμενα αυτα ειναι αδιανοητα,ειναι καθαρα γιορτες για να ειναι οι οικογενειες μαζι και αυτοι κατσανε σπιτι τους με την κουνιαδα μου και εμεις εδω με την μικρη και την αδερφη μου.κουλο?????

να ρωτησω κατι.εχω στην κοιλια κοκκινες ραγαδες.αυτες θα φυγουν καποια στιγμη απο μονες τους η θα μου κατσικωθουν μονιμα?????

ουτε και εγω παω εκκλησια γενικα αλλα τον πηγα για σαραντισμο. Ας πουμε, μετα τη βαφτιση τον Αγγελο δεν τον πηγα να κοινωνησει. Κανε ό,τι σε φωτισει ο Θεος! :tongue: Για τις ραγαδες θα βαλεις κρεμα και θα υποχωρησουν σιγα σιγα. Δεν ξερω αν θα φυγουν τελειως αλλα δεν θα πολυφαινονται.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μπονζουρ...κρυο παγωνια βροχη ηρθε ο χειμωνας....ολε!!!φτιαχνω ψαροσουπα να ζεσταθει το κοκκαλακι μας...τζακι καιει κοιμηθηκαμε χτες η παιδιατρος μας βρηκε μια χαρα ολα καλα....πηραμε 1100 γρ μεσα σε ενα μηνα...ουφ αποδιδει το γαλατακι της μαμας ...

βεβαια να δω ποτε θα τη σαραντισω τη μικρη ....απο τη προηγουμενη βδομαδα δε τα καταφεραμε...σημερα λεγαμε αλλα με τετοιο καιρο δε βγαινω βεβαια....αρκετα την εβγαλα αυτη τη βδομαδα ...μη παθει και τιποτα.....

εχω και την ανταρτισσα δε θελει να ντυθει αυτη τη στιγμη ειναι κανα εικοσαλεπτο γυμνη απο πανω γιατι δε θελει να ντυθει λεει και τις λεω και εγω οκ κανε οτι θελεις....σηκωνουμε μπαϊρακι καταλαβες ??

εσεις τι κανετε??/σας εχασα αλλα οταν εχεις τον αντρα σου ολη μερα ε...καταλαβαινετε...

αντε καλημεραααααααααααααααα

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...