Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μια γρηγορη ερωτηση γιατι αυτες τις μερες δε προλαβαινω να μπω να μαθω τα νεα σας...θα επανελθω ομως γρηγορα...το μωρο πρεπει να πηγαινουμε στη παιδιατρο καθε μηνα να το βλεπει???δηλ να σκαμε λεφτα μονο και μονο για να το ζυγιζει και να το μετρησει??γιατι τα εμβολια τα κανω στο Ικα και οχι στην ιδωτικη παιδιατρο...με εχουν φαει οι συγγενεις (πεθερα μου βασικα ) τι θες και το πας παλι σημερα το παιδι (θα παμε στη γιατρο να το δει μετα απο ενα μηνα που την ειδε οταν βγηκαμε απο το νοσοκομειο) για να πληρωνεις τσαμπα λεφτα???στην μεγαλη πηγαιναμε καθε μηνα αλλα στην αρχη καναμε εκει τα εμβολια (αλλη παιδιατρος που μας τα εγραφε) οποτε τα σκαγαμε ετσι και αλλιως....τωρα???τι γινεται???εσεις τι κανετε γιατι με εχει ηδη κουρασει αυτη η μουρμουρα οτι ειμαι υπερβολικη κλπ κλπ κλπκαι οτι οι γιατροι μονο για τα λεφτα το κανουν και εμεις καποτε δε τρεχαμε συνεχεια μονο εαν ειχε καποιο προβλημα....κλπ κλπ κλπ

Επειδή το μωρό είναι ακόμα πολύ μικρό, κάποιος πρέπει να παρακολουθεί την ανάπτυξή του, πέρα από τα εμβόλια... Πες στην πεθερά σου τσιγγουνιές να κάνει αλλού και όχι σε θέματα υγείας του παιδιού σου... Παλιά πολλά δεν κάνανε λόγω άγνοιας και λόγω βλακείας.Δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε τα ίδια...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

κοριτσια μια γρηγορη ερωτηση γιατι αυτες τις μερες δε προλαβαινω να μπω να μαθω τα νεα σας...θα επανελθω ομως γρηγορα...το μωρο πρεπει να πηγαινουμε στη παιδιατρο καθε μηνα να το βλεπει???δηλ να σκαμε λεφτα μονο και μονο για να το ζυγιζει και να το μετρησει??γιατι τα εμβολια τα κανω στο Ικα και οχι στην ιδωτικη παιδιατρο...με εχουν φαει οι συγγενεις (πεθερα μου βασικα ) τι θες και το πας παλι σημερα το παιδι (θα παμε στη γιατρο να το δει μετα απο ενα μηνα που την ειδε οταν βγηκαμε απο το νοσοκομειο) για να πληρωνεις τσαμπα λεφτα???στην μεγαλη πηγαιναμε καθε μηνα αλλα στην αρχη καναμε εκει τα εμβολια (αλλη παιδιατρος που μας τα εγραφε) οποτε τα σκαγαμε ετσι και αλλιως....τωρα???τι γινεται???εσεις τι κανετε γιατι με εχει ηδη κουρασει αυτη η μουρμουρα οτι ειμαι υπερβολικη κλπ κλπ κλπκαι οτι οι γιατροι μονο για τα λεφτα το κανουν και εμεις καποτε δε τρεχαμε συνεχεια μονο εαν ειχε καποιο προβλημα....κλπ κλπ κλπ
Επειδή το μωρό είναι ακόμα πολύ μικρό, κάποιος πρέπει να παρακολουθεί την ανάπτυξή του, πέρα από τα εμβόλια... Πες στην πεθερά σου τσιγγουνιές να κάνει αλλού και όχι σε θέματα υγείας του παιδιού σου... Παλιά πολλά δεν κάνανε λόγω άγνοιας και λόγω βλακείας.Δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε τα ίδια...

Αγαπητό Γιασεμί με κάλυψε η Λούσυ 100%

κοριτσαρες γυρισα....ανανεωμενη, γυμνασμενη, με φτιαγμενο μαλι:P

Είμαι εγώ μέσα!!! Απλώς πηγαινοέρχομαι να κάνω και καμιά δουλειά παράλληλα...

ε μονο εμεις ειμαστε καυμενη Λουσυ...:) Αντε και το Ινακι . Τα υπολοιπα κοριτσακια δε βρισκουν χρονο ακομη αλλα περιμενουμε την προσαρμογη τους ;)

...αλλα εχει ακομη την ιωσουλα το παιδακι μου...:-(:-(:-(
περαστικουλια βρε ελινα μου
Την Κυριακή φίλες μου, την Κυριακή!!!!

Δηλ. να περιμένω 2 εβδομάδες??? Αντέχεται! Αντέχεται!!!!!

Αμάν Μαρίνα τί με κάμνεις????? Μόλις ανέβει λίγο η θερμοκρασία ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Και θα κάτσουμε έξω εννοείται για να καπνίζουμε σαν φουγάρα!!!

ασυγκρατητη!!!!!!!!:cool: αντε μαρη, μπαινε πιο συχνα μας ελειψες.

κοιτα και εγω τον ζυγιζω, τον μετραω, βλεπω ότι αναπτυσσεται αλλα τον παω στον παιδιατρο. Ε κατι θα ξερει παραπανω απο εμενα! :):rolleyes:

Καλα λενε τα κοριτσια παραπανω.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες ! ε ναι μετα απο 40 μερες προσαρμογης νομιζω οτι πρεπει να επιστρεψω στο καφε μας. Η αληθεια ειναι οτι οποτε ειχα εστω και λιγα λεπτα εμπαινα και διαβαζα τα νεα σας. Χαιρομαι που ολες ειμαστε καλα και κραταμε πλεον τα μωρακια μας αγκαλιτσα.

3n5zp0xyentx8z7n.png

να σου ζησει ... ειναι κουκλα. Μην χανεσαι βρε.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

να σου ζησει ... ειναι κουκλα. Μην χανεσαι βρε.

αχ αλεκακι οσο θηλαζα τα ειχα δει ολα! στο μηνα σταματησα το θηλασμο και αρχισαν τα προβληματα με το ξενο γαλα. δοκιμασα αρκετα μεχρι να βρω αυτο που δεχοταν το στομαχακι της μικρης. ηθελα να σταματησω το θηλασμο για να παω δουλεια αλλα ειμαι ακομα εδω και παλευω με τα γαλατα.

3n5zp0xyentx8z7n.png

Ψηφιζω Λουσυ και πες στην πεθερα σου οτι τα λεφτα ειναι δικα σου και τα χαλας οπου θελεις αν της ζητησεις λεφτα για παιδιατρο να μην σου δωσει οριστε μας με μανες και πεθερες εχουν αποψη στα δικα μας τα παιδια αααααα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

κοριτσαρες γυρισα....ανανεωμενη, γυμνασμενη, με φτιαγμενο μαλι:P

αντε μαρη, μπαινε πιο συχνα μας ελειψες.

Χαχα!!! Μάλιστα Αλέκα μας!!! Με γεια το μαλλί και καλό ξεκίνημα στην γυμναστική!!!!

ποιο γαλα δινετε στα μωρακια σας? εγω ξεκινησα με almiron αλλα μας επεσε βαρυ. μετα το novolac ac αλλα δεν. μετα το nan sensitive με novolac ar (διαφορετικο απο το αc) αλλα παλι δεν. τωρα δινω το nan sensitive με το frisolac comfort και βλεπω το μωρο καλυτερα. πιστευω οτι το frisolac conform την βοηθαει ομως αυτο το γαλα πηζει γρηγορα και γινεται κρεμα. μεχρι να πιει ολα τα ml εχει πηξει και δεν μπορει το μωρο να το ρουφηξει. μηπως δεν κανω κατι σωστα? γιατι δεν το αντιμετωπιζα με τα αλλα γαλατα?

3n5zp0xyentx8z7n.png

Μπαρμπι μου και εγω αλμιρον ξεκινησα, βαρυ και σε εμας. Μετα του εδωσα απαταμιλ εξτρα κερ και ειναι μια χαρα. Απο ό,τι ξερω αυτο της φρισολακ επειδη ειναι πηχτο το δινουν με μεγαλυτερη τρυπα στην θηλη του μπιμπερο

221882cb0gkyh7q4.gif

Μπαρμπι μου και εγω αλμιρον ξεκινησα, βαρυ και σε εμας. Μετα του εδωσα απαταμιλ εξτρα κερ και ειναι μια χαρα. Απο ό,τι ξερω αυτο της φρισολακ επειδη ειναι πηχτο το δινουν με μεγαλυτερη τρυπα στην θηλη του μπιμπερο

σκεφτομαι να δοκιμασω αυριο μεγαλυτερη τρυπα στη θηλη. ειχα δοκιμασει με το nan sensitive και μου πνιγοταν το μωρο - ισως γιατι δεν ηταν πηχτο.

με το φρισολακ πινει τα πρωτα 80-100 μλ αλλα τα υπολοιπα μεχρι τα 150 εχουν γινει γιαουρτι...

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...