Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια....εγω εδω ειμαι...αλλα δεν ειναι καμια μεσα, οπότε μιλαω με τα κοριτσακια του Νοεμβρη....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια....εγω εδω ειμαι...αλλα δεν ειναι καμια μεσα, οπότε μιλαω με τα κοριτσακια του Νοεμβρη....

Είμαι εγώ μέσα!!! Απλώς πηγαινοέρχομαι να κάνω και καμιά δουλειά παράλληλα...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Εγώ επιτέλους, τρώω πρωινό...

και μετά θα πάω να κοιμηθώ, αν τα καταφέρω, μέχρι να ξυπνήσει. συνήθως μόλις με παίρνει ο ύπνος, ξυπνάει.

εγώ, πάντως, λόγω του μωρού έχω μειώσει το χρόνο στο νετ. προσπαθώ να τον κρατάω αγκαλιά και να γράφω, αλλά είναι του περπατητού, ο μάγκας...

15y6xxxv0qx3picm.png

καλημερα και φτου σας:tongue::tongue::tongue:κοβετε ολες το θηλασμο κ γω απο που να παρω κουραγιο που ολη μερα τον εχω προεκταση του σωματος μου?τουλαχιστον χαιρομαι γιατι προχθες που ζυγιστηκε ηταν 5150 το καλο μου.αρα τον ταιζω καλα...εμ συνεχεια πανω μου λογικο ειναι. καλα που κοιμαται κ τα βραδια...αλλα εχει ακομη την ιωσουλα το παιδακι μου...:-(:-(:-(

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Περαστικά Ελίνα στο μωράκι σου... Και εγώ συνεχίζω με τον θηλασμό και ελπίσω να μπορέσω να συνεχίσω για μερικούς μήνες ακόμη. Δίνω συμπλήρωμα, αλλά προσπαθώ να το ελαχιστοποιώ... Ξέρεις αν υπάρχει κάτι που μπορώ να τρώω για να αυξηθεί το γάλα; Κάτι που να είναι εφαρμόσιμο... :-)

Διαφημίσεις

Περαστικά Ελίνα στο μωράκι σου... Και εγώ συνεχίζω με τον θηλασμό και ελπίσω να μπορέσω να συνεχίσω για μερικούς μήνες ακόμη. Δίνω συμπλήρωμα, αλλά προσπαθώ να το ελαχιστοποιώ... Ξέρεις αν υπάρχει κάτι που μπορώ να τρώω για να αυξηθεί το γάλα; Κάτι που να είναι εφαρμόσιμο... :-)

Αχ μπραβο ομοιοπαθουσα:P:p:p

το σιγουρο ειναι οτι οσο πιο πολυ το βαζειςστο στηθος το μωρακι σου τοσο περισσοτερο γαλα θα χεις.μην ανυσηχεις αυτο θα παιρνει οσο πρεπει.και αν ξαναζηταει μεσα σε πολυ λιγη ωρα να φαει μην ψαρωνεις οτι δεν χορτασε ετσι κανουν τα μωρακια γιατι σου αυξανουν την παραγωγη με αυτον τον τροπο.στο λεω εκ πειρας που τωρα εγω εχω υπερπαραγωγη κ τη ρυθμιζω με διαφορους τροπους.παντως μπορεις να πινεις κ γλυκανισο λενε οτι βοηθαει πολυ.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Απλώς νιώθω ότι δεν τρώω καλά αυτόν τον καιρό, λόγω κούρασης, άγχους κτλ... Εγώ όταν αγχώνομαι κόβω το φαγητό. Το γλυκάνισο το είχα δοκιμάσει στην πρώτη κόρη μου και η αλήθεια είναι ότι έκανε δουλειά (εκτός και αν ήταν Placebo). Αλλά δεν ξέρω αν έφταιγε το ότι αναγκαζόμουν να πίνω έτσι υγρά που συνήθως δεν πίνω και όχι συγκεκριμένα το γλυκάνισο... Αυτή τη φορά πίνω ολύ νερό (με το ζόρι), αλλά δεν τρώω καλά...

Τη βάζω στο στήθος συχνά ακόμα και αν το νιώθω πολύ μαλακό...

καλημερα και φτου σας:tongue::tongue::tongue:κοβετε ολες το θηλασμο κ γω απο που να παρω κουραγιο που ολη μερα τον εχω προεκταση του σωματος μου?τουλαχιστον χαιρομαι γιατι προχθες που ζυγιστηκε ηταν 5150 το καλο μου.αρα τον ταιζω καλα...εμ συνεχεια πανω μου λογικο ειναι. καλα που κοιμαται κ τα βραδια...αλλα εχει ακομη την ιωσουλα το παιδακι μου...:-(:-(:-(

πωπω Ελινα θρεφταρι!!! Η δικια μου αν και θηλαζει πολύ συχνα δεν παίρνει πολυ βαρος...αντε να εχει φτασει τα 3600 (700 γραμμαρια εχει παρει συνολο απο τοτε που ηρθαμε σπιτι) Ειναι κατηγορια μινιον...Τι το κανει τοσο γαλα;;;

Αντε να περασει η ιωσουλα του!!!

Απλώς νιώθω ότι δεν τρώω καλά αυτόν τον καιρό, λόγω κούρασης, άγχους κτλ... Εγώ όταν αγχώνομαι κόβω το φαγητό. Το γλυκάνισο το είχα δοκιμάσει στην πρώτη κόρη μου και η αλήθεια είναι ότι έκανε δουλειά (εκτός και αν ήταν Placebo). Αλλά δεν ξέρω αν έφταιγε το ότι αναγκαζόμουν να πίνω έτσι υγρά που συνήθως δεν πίνω και όχι συγκεκριμένα το γλυκάνισο... Αυτή τη φορά πίνω ολύ νερό (με το ζόρι), αλλά δεν τρώω καλά...

Τη βάζω στο στήθος συχνά ακόμα και αν το νιώθω πολύ μαλακό...

Α μην ανησυχεις για το μαλακο στηθος ετσι φαινεται αλλα κατεβαινει κανονικα το γαλα κι εμενα τωρα μαλακο ειναι αλλα εχω παρα πολυ και ο μικρος καλοτρωει και βαζει βαρος.Και οι πανες που βρεχει το μωρακι ειναι ενδεικτικες για το αν τρεφεται καλα οποτε εαν σου κατουραει πολλες φορες και κανει κ τα κακακια του τρωει μια χαρα και δεν ειναι αφυδατωμενο.Για τη διατροφη προσπαθησε με τα υγρα καλα κανεις κι εγω τωρα δεν τρωω πολυ καλα επειδη δεν προλαβαινω ομως δεν σημαινει οτι δεν θα χεις γαλα.Πινε υγρα τρωγε και λιγο αλλα ποιοτικα οσο μπορεις και ολα μια χαρα θα πανε.Το παν ειναι να μην μειωνεις τα γευματα απο το στηθος.Ετσι δεν θα κινδυνευει απο μειωση η παραγωγη σου!Τα χω ψαξει πολυ γιατι ηθελα πολυ να θηλασω απο την αρχη ...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Γεια σας κοριτσια! Εμεις το βραδι κοιμηθηκαμε καλα..Η μεγαλη μου ειναι καλυτερα και ο μικρος φαινεται να μην εχει κολλησει.. Βεβαια τον εχω τον καυμενο κλεισμενο ολη μερα μεσα στο δωματιο για να μην ερχεται σε επαφη με τη μεγαλη. Εμενα σε 27 μερες πηρε 1100 :) φαταουλας!!!! Πινει ρε παιδια σχεδον 1 λιτρο γαλα την μερα!

Οταν εμεινα εγγυος ειχα πει Θεε μου δωσε μου ενα παιδι γερο παιδι που να τρωει ( γιατι η μεγαλη μας βγαζει το λαδι για 1 μπουκια)....αλλα ειπαμε να χορταινει κιολας!!!!! Αυτος καθε 2 ωρες το πολυ χτυπαει 120 αρια...Καλα να ναι μωρε και ας τρωει οσο θελει.Κοριτσια στο γυναικολογο ποτε θα πατε??

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

αχ μαρεσει πολύ ο Μπάκας!!!! Ειχε και στο Χαλανδρι παλια και εκλεισε! Οντως ειναι ωραια για παιδακια, να το κανονισουμε!!!

Εγω σημερα εκανα την πρωτη αποπειρα να αφησω τη μικρη. Πηγαμε με τον αντρα μου για να μου ψωνισει. Η κοριτσαρα μας κοιμοταν ολη την ωρα γιατι ειχε πονακια το πρωι και ειχε εξαντληθεί οποτε κανενα προβλημα.

Αγορασα μποτες, αθλητικά και ενα πανοφορι.

Φαμ χαλαρωσε, κανενα αμαρτημα δεν κανεις που θα κοψεις τον θηλασμό.Αφου δεν το αντεχεις θα κανεις καλο και σε σενα και στο μωρακι σου!!

Κι εγω μονο απεξω σιδερωνω τα ρουχα.Εχω στεγνωτηριο αλλα δεν προλαβαινω να τα βγαζω αμεσως οποτε τσακισεις εχουν.

Γενικα δεν μπορω τις υστεριες κορίτσια, ακου σιδερο μεσα εξω...εγω ειμαι χαλαρη σε ολα...σε γυαλα θα το μεγαλωσω το παιδι μου;;;

Ινάκι δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου!!! Με γεια σου τα καινούρια!!! Καλοφόρετα!!!

α, καταλαβα! Κοντα μου ειναι....

εχεις πολυ πλακα ρε ΦΑΜ! Κοψε το να παει στην ευχη!

Την Κυριακή φίλες μου, την Κυριακή!!!!

Γεια σας κοριτσαρες...

Σημερα εχουμε μια πολυ δυσκολη μερα, ολο πονους και κλαματα, μανα και γιος...Μπηκα να σας διαβασω για να ξεχαστω λιγακι...

Φιλια...

Αχ κι εσύ κλαις όταν κλαίει...κι εγώ ξανάρχισα πάνω που το είχα ξεπεράσει....

κοριτσαι ειλικρινα. Υπομονη. ¨οταν κοντευουν δυο μηνων σταματανε όλα.

Δηλ. να περιμένω 2 εβδομάδες??? Αντέχεται! Αντέχεται!!!!!

Τσουτσορωσατε με τον Μπακα εεεε??Και μετα λετε Μαρακι διαιτα φτου σας που κοροιδευετε κιολας <<εχει ωραιο κηπο για παιδακια>>γαιδαρες.

Εγω θα ανεβω την Τεταρτη Πεντελη να σαραντησω τον εξοχοτατο μετα για καφεδακι ατην Ξαδερφουλα μου και μολις φτιαξει ο καιρος καθε Σαββατοκυριακο.Κοριτσια λεμε για τον Μπακα,για τον Κρυσταλλη και τον Χρυσανθο με τις μπριζολες και τις γαρδουμπες σχολια???

Αμάν Μαρίνα τί με κάμνεις????? Μόλις ανέβει λίγο η θερμοκρασία ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Και θα κάτσουμε έξω εννοείται για να καπνίζουμε σαν φουγάρα!!!!!!!

Ρε Φαμουλα καλα λεει η Αλεκα αφου δε το χεις χ@στο,και φτιαξε μετα ενα καφε με ενα τσιγαρακι αντε κανε και δευτερο να δεις τι ωραια που ειναι να καπνιζεις χωρις τυψεις;););)

Ω ναι!!!!!

αντε με το καλο να ανοιξει λιγο ο καιρος και θα βολταρουμε στον Μπακα με τα καροτσακια μας και τα μωρακια μας :)

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έλα να ανεβαίνει η διάθεση Angie μου!!!!

κ εγω απο τοτε που πηρα το χαπι ησυχασα!!! ντροπη μου που το λεω αλλα νοιωθω πιο καλα!!! ε, κανουμε κ 3-4 τσιγαρακια την ημερα πινουμε κ 1-2 καφεδακια, γιατι το ξενυχτι δεν αντεχεται!!!!

Ακολουθώ το δρόμο που χάραξες (αν κι εγώ δεν το έκοψα ποτέ μαχαίρι...)

τελικα δεν κοβεται... ειναι σαν το sex:tongue::tongue::tongue:!!!!!

Αι γειά σου!!!!!!

Γεια σας κορίτσια! Διαβασα τα τελευταία σας μνμ που λέγατε για το τσιγάρο. Αχ,,, τι τραβάμε κι εμείς δεν λέγεται! Στην εξορία στο μπαλκόνι! Στην αρχή στο όρθιο αλλά τώρα οργανωθήκαμε! Βγάλαμε τα έπιπλα βεράντας, τασάκια, καλοκαιρινό το κάναμε. Και μετά από κάθε τσιγάρο αλλάζουμε ρούχα, πλένουμε δόντια για να μη μυρίζει το μωρό. Οπότε από τη μύτη μας βγαίνει...

Όλες τη βρίσκουμε την άκρη!!!

Διακρίνω μια στασιμότητα στο forum τον τελευταίο καιρό ή είναι η ιδέα μου;;;

Αυτό τι σημαίνει ακριβώς;

α) Δεν υπάρχει χρόνος με τα μωράκια μας για το ίντερνετ;

β) Γενικότερα βαρεθήκαμε;

γ) Μήπως κάτι άλλο;;;

Φυσικά το α)...και πάλι καλά Lucy μου, που μπαίνουμε όσο μπαίνουμε!!!!

Γεια σας κοριτσια! Εμεις το βραδι κοιμηθηκαμε καλα..Η μεγαλη μου ειναι καλυτερα και ο μικρος φαινεται να μην εχει κολλησει.. Βεβαια τον εχω τον καυμενο κλεισμενο ολη μερα μεσα στο δωματιο για να μην ερχεται σε επαφη με τη μεγαλη. Εμενα σε 27 μερες πηρε 1100 :) φαταουλας!!!! Πινει ρε παιδια σχεδον 1 λιτρο γαλα την μερα!

Οταν εμεινα εγγυος ειχα πει Θεε μου δωσε μου ενα παιδι γερο παιδι που να τρωει ( γιατι η μεγαλη μας βγαζει το λαδι για 1 μπουκια)....αλλα ειπαμε να χορταινει κιολας!!!!! Αυτος καθε 2 ωρες το πολυ χτυπαει 120 αρια...Καλα να ναι μωρε και ας τρωει οσο θελει.Κοριτσια στο γυναικολογο ποτε θα πατε??

Φτου-φτου-φτου!!!

Περιμένω να τελειώσουν τα τιμημένα λόγχια, που είχαν σταματήσει 2 ημέρες και ξανάρχισαν!!! Γκρρρρρρρρ.... Σήμερα 43 ημέρες!!!!

εγω την αλλη εβδομαδα μαλλον, να μου πει οκ για να ξεκινησω το αθλημα, βαρεθηκα να βλεπω μονο ονειρα :tongue::tongue:

Αχ κι εγώ θέλω να ξαναξεκινήσω τον "αθλητισμό"!!! Ελπίζω να μας δώσουν το ΟΚ οι γιατρούληδές μας!!!

εγω παντως καθομαι στην καρεκλα του γραφειου μου που ειναι πολύ βολική για θηλασμό...θηλάζει η μικρή μου και εγώ σερφαρω!!! Αργοτερα ομως δεν θα μπορω να το κανω τοσο ευκολα, θα κολλησει στο πισι και θα μου παταει τα πληκτρα :-D

κοριτσια μια γρηγορη ερωτηση γιατι αυτες τις μερες δε προλαβαινω να μπω να μαθω τα νεα σας...θα επανελθω ομως γρηγορα...το μωρο πρεπει να πηγαινουμε στη παιδιατρο καθε μηνα να το βλεπει???δηλ να σκαμε λεφτα μονο και μονο για να το ζυγιζει και να το μετρησει??γιατι τα εμβολια τα κανω στο Ικα και οχι στην ιδωτικη παιδιατρο...με εχουν φαει οι συγγενεις (πεθερα μου βασικα ) τι θες και το πας παλι σημερα το παιδι (θα παμε στη γιατρο να το δει μετα απο ενα μηνα που την ειδε οταν βγηκαμε απο το νοσοκομειο) για να πληρωνεις τσαμπα λεφτα???στην μεγαλη πηγαιναμε καθε μηνα αλλα στην αρχη καναμε εκει τα εμβολια (αλλη παιδιατρος που μας τα εγραφε) οποτε τα σκαγαμε ετσι και αλλιως....τωρα???τι γινεται???εσεις τι κανετε γιατι με εχει ηδη κουρασει αυτη η μουρμουρα οτι ειμαι υπερβολικη κλπ κλπ κλπκαι οτι οι γιατροι μονο για τα λεφτα το κανουν και εμεις καποτε δε τρεχαμε συνεχεια μονο εαν ειχε καποιο προβλημα....κλπ κλπ κλπ

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...