Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω πριν κοιμηθω κανο ενα τσιγαρακι και ειναι σπεσιαλ......

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αντε με το καλο να ανοιξει λιγο ο καιρος και θα βολταρουμε στον Μπακα με τα καροτσακια μας και τα μωρακια μας :)

παω να την πεσω κορίτσια .. μεχρι τις 12 να προλαβω να κοιμηθω λιγο γιατι μετα παλι ξενύχτι .. και εχω να παω και το πρωι στο ΙΚΑ (θεε μου βοηθα με !!)

τα λεμε και πιο μετα

φιλιααα

κ εγω απο τοτε που πηρα το χαπι ησυχασα!!! ντροπη μου που το λεω αλλα νοιωθω πιο καλα!!! ε, κανουμε κ 3-4 τσιγαρακια την ημερα πινουμε κ 1-2 καφεδακια, γιατι το ξενυχτι δεν αντεχεται!!!!

baJfp2.png

βρωμιτσα και εσυ!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

βρωμιτσα και εσυ!

τι να κανω βρε Αλεκα???? απο τοτε που εμαθα για την εγκυμοσυνη μου σταθηκα κυρια!!! ουτε ενα!!!! κ δεν εκανα ουτε τζουρα ακομα κ οταν τρεχαμε στο μαιευτηριο!!! εβγαζα γαλα βλεπεις!!! ε, τωρα δεν παλευεται αλλιως η κατασταση!!!!!00020074.gif

sig.asp?img=ad1

baJfp2.png

Ρε Σοφια αφου ειχες πει οτι δοκιμασες τζουρα και αηδιασες γιατι το ξεκινησες τωρα?Σε ειχα παραδειγμα με απογοητευεις δεν θα το κοψω ποτεεεεε και θα τα πανε και 5.40

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε Σοφια αφου ειχες πει οτι δοκιμασες τζουρα και αηδιασες γιατι το ξεκινησες τωρα?Σε ειχα παραδειγμα με απογοητευεις δεν θα το κοψω ποτεεεεε και θα τα πανε και 5.40

με τα γερμανικα που βαραω ρε Μαρινα, τι να κανω η γυναικα????????

κ ολη μερα σπιτι να μιλαω σε 2 μωρα???? ε, παω για καφε στο μπαλκονι κ το απολαμβανω μετα:D!!!!

baJfp2.png

Γεια σας κορίτσια! Διαβασα τα τελευταία σας μνμ που λέγατε για το τσιγάρο. Αχ,,, τι τραβάμε κι εμείς δεν λέγεται! Στην εξορία στο μπαλκόνι! Στην αρχή στο όρθιο αλλά τώρα οργανωθήκαμε! Βγάλαμε τα έπιπλα βεράντας, τασάκια, καλοκαιρινό το κάναμε. Και μετά από κάθε τσιγάρο αλλάζουμε ρούχα, πλένουμε δόντια για να μη μυρίζει το μωρό. Οπότε από τη μύτη μας βγαίνει...

Τι κάνετε; Πώς είστε;;; Τα μωρούλια σας;;; Είναι καμια ξύπνια για κουβεντούλα; Εγώ την περιμένω να ξυπνήσει την κυρία!

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

Διαφημίσεις

τελικα δεν κοβεται... ειναι σαν το sex:tongue::tongue::tongue:!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

τωρα που το ανεφερες ΒΛΕΠΩ ολοζωντανα ονειρα...αχχχχ

Τι κάνετε; Πώς είστε;;; Τα μωρούλια σας;;; Είναι καμια ξύπνια για κουβεντούλα; Εγώ την περιμένω να ξυπνήσει την κυρία!

Αφου κοιμαται η μικρη εσυ γιατι εισαι ξυπνια, σου περισσευει υπνος??? :tongue:

εμενα μου περισσευει και χαζολογαω στο φορουμ αντι να κοιμηθω.... φιλααακιααααααα και καλημερα στις πρωινες!!!!!!!!

Α, Ινακι.... αμαν αυτα τα όνειρα.... χαχα

221882cb0gkyh7q4.gif

Διακρίνω μια στασιμότητα στο forum τον τελευταίο καιρό ή είναι η ιδέα μου;;;

Αυτό τι σημαίνει ακριβώς;

α) Δεν υπάρχει χρόνος με τα μωράκια μας για το ίντερνετ;

β) Γενικότερα βαρεθήκαμε;

γ) Μήπως κάτι άλλο;;;

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...