Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας!!!

Υποφέρω... Με πιάνετε??? Θα πάω αύριο να αγοράσω το χάπι και από μέρα σε μέρα το κόβω το σπορ-θηλασμός...Αμαρτία-ξεαμαρτία, από το να κόψω τις φλέβες μου, καλύτερα αυτό...

1.ο παιδιατρος που εχετε επιλεξει ειναι κοντα στο σπιτι σας?το θεωρειτε σημαντικο να ειναι κοντα?δεν τρελαθηκα με την παιδιατρο που ειδε την μικρη και μενει στην πολη μας και ελεγα να παω σε αλλον περιπου 10 χλμ απο εδω.εσεις τι λετε???

2.τα ρουχα του παιδιου τα σιδερωνετε μεσα-εξω????η ειναι περιττο λετε?

3.ποιο εμβολιο σας εχουν πει οτι θα κανετε πρωτο?το 5πλο?δεν ειναι too much ρε κοριτσια η εμενα μου φαινεται?????σε 2 μηνων παιδακι 5 ιους????

Γειά σου Σοφάκι!!!

1. Ναι είναι κοντά η δική μας και είναι πολύ σημαντικό για εμένα προσωπικά...αλλά ο καθένας όπως βολεύεται. Βέβαια το παν είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου και να είναι πάντα διαθέσιμος!!!

2. Μόνο απ΄ έξω σιδερώνω και τώρα πήρα ένα στεγνωτήριο από μια θεια που δεν το χρειάζεται πια και ίσως το κόψω τελείως το σίδερο!!!

3. Εμείς στους 2 μήνες θα κάνουμε ένα 6πλό!!!!

Γεια σας κοριτσακια μου εχετε ξεκινησει και ψαχνεται για εκκλησιες?Αυτη ειναι υπεροχη υπερχει αλλος ενας προφητης Ηλιας στην Νεα Πεντελη και βλεπεις ολη την Αθηνα πιατο πολυ μικρη εκκλησια γινονται εξω οι τελετες και ειναι μεσα στο πευκο πανω σε λοφο καταπληκτικη αλλα εγω τον εχω ταξει τον εξοχοτατο και δεν αλλαζει

Αχ τί ωραία εκκλησάκια και τα 2!!! Άντε να ανοίξει ο καιρός και φύγαμε για Μπάκα Μαρινάκι!!! Angie ακούς????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!!!

Αχ τί ωραία εκκλησάκια και τα 2!!! Άντε να ανοίξει ο καιρός και φύγαμε για Μπάκα Μαρινάκι!!! Angie ακούς????

εδω είμαι. πετάχτηκα σαν σφαίρα μεχρι κηφισια μια γρήγορη ήθελα να δω για μια τσαντούλα αλλα δεν είχε αυτή που ήθελα οποτε γύρισα τρεχάτη!! μου έλειψε ο μικρός αφάνταστα.

λοιπον, άντε κορίτσια, σύντομα ραντεβού στον Μπάκα λοιπον για προφιτερόλ και τρούφες γίγας !! :)

έχει ωραίο κήπο για παιδάκια είναι οτι πρεπει. εγω μεχρι που μου βγήκε το ζάχαρο στην εγκυμοσύνη, είχα τσακίσει τις τρούφες .. δυο δυο τις έτρωγα :)

εσυ και τα μωρα θα πατε??? Έλα να παμε μαζι!! Θα παρουμε και το Νικο να μας βοηθαει χιχι!!!

αντε! Που? Θυμασαι?

υπαρχει μια λεωφόρος ελευθερίας? πανω απο αυτήν, στο ύψος που έιναι ο Αγιος νικολαος, όλο ευθεία πάνω σε μια τεράστια ανηφόρα (δεν θυμαμαι πως λεγεται) και πας όλο ευθεια σαν να πηγαίνεις προς το βουνό. σου λεω εχω να παω πανω απο 6-8 χρόνια και απο οσο μαθαίνω εχει αλλαξει πολυ εκει, ολο 6οροφες πολυκατοικιες .. εγω θυμαμαι πολλα χαμηλα σπιτια και μονοκατοικιες παλιοτερα που πηγαινα καλοκαίρια για να δω τους παππούδες μου.

αχ μαρεσει πολύ ο Μπάκας!!!! Ειχε και στο Χαλανδρι παλια και εκλεισε! Οντως ειναι ωραια για παιδακια, να το κανονισουμε!!!

Εγω σημερα εκανα την πρωτη αποπειρα να αφησω τη μικρη. Πηγαμε με τον αντρα μου για να μου ψωνισει. Η κοριτσαρα μας κοιμοταν ολη την ωρα γιατι ειχε πονακια το πρωι και ειχε εξαντληθεί οποτε κανενα προβλημα.

Αγορασα μποτες, αθλητικά και ενα πανοφορι.

Φαμ χαλαρωσε, κανενα αμαρτημα δεν κανεις που θα κοψεις τον θηλασμό.Αφου δεν το αντεχεις θα κανεις καλο και σε σενα και στο μωρακι σου!!

Κι εγω μονο απεξω σιδερωνω τα ρουχα.Εχω στεγνωτηριο αλλα δεν προλαβαινω να τα βγαζω αμεσως οποτε τσακισεις εχουν.

Γενικα δεν μπορω τις υστεριες κορίτσια, ακου σιδερο μεσα εξω...εγω ειμαι χαλαρη σε ολα...σε γυαλα θα το μεγαλωσω το παιδι μου;;;

υπαρχει μια λεωφόρος ελευθερίας? πανω απο αυτήν, στο ύψος που έιναι ο Αγιος νικολαος, όλο ευθεία πάνω σε μια τεράστια ανηφόρα (δεν θυμαμαι πως λεγεται) και πας όλο ευθεια σαν να πηγαίνεις προς το βουνό. σου λεω εχω να παω πανω απο 6-8 χρόνια και απο οσο μαθαίνω εχει αλλαξει πολυ εκει, ολο 6οροφες πολυκατοικιες .. εγω θυμαμαι πολλα χαμηλα σπιτια και μονοκατοικιες παλιοτερα που πηγαινα καλοκαίρια για να δω τους παππούδες μου.

α, καταλαβα! Κοντα μου ειναι....

Γεια σας!!!

Υποφέρω... Με πιάνετε??? Θα πάω αύριο να αγοράσω το χάπι και από μέρα σε μέρα το κόβω το σπορ-θηλασμός...Αμαρτία-ξεαμαρτία, από το να κόψω τις φλέβες μου, καλύτερα αυτό...

?

εχεις πολυ πλακα ρε ΦΑΜ! Κοψε το να παει στην ευχη!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

κοριτσαι ειλικρινα. Υπομονη. ¨οταν κοντευουν δυο μηνων σταματανε όλα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Τσουτσορωσατε με τον Μπακα εεεε??Και μετα λετε Μαρακι διαιτα φτου σας που κοροιδευετε κιολας <<εχει ωραιο κηπο για παιδακια>>γαιδαρες.

Εγω θα ανεβω την Τεταρτη Πεντελη να σαραντησω τον εξοχοτατο μετα για καφεδακι ατην Ξαδερφουλα μου και μολις φτιαξει ο καιρος καθε Σαββατοκυριακο.Κοριτσια λεμε για τον Μπακα,για τον Κρυσταλλη και τον Χρυσανθο με τις μπριζολες και τις γαρδουμπες σχολια???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με επικαλυψη σοκολατα ή με γεμιση σοκολατα?

μμμμμ.... μεσα εξω σοκολατα??? ή μαλλον σοκολατα με γεμιση τσουρεκι?????:lol::lol::lol:

πηγα εγω κοριτσια σημερα για ψωνια δεν βρηκα κατι να πω θελω να το παρω δεν ξερω θελω πιο πολυ να αγορασω χαζομ@#$#2ες οχι τιποτα συγκεκριμενο ΑΑ!! και μην αγορασεις βραδυνα δεν θα τα βαλεις πιστεψε με

οχι βρε!!! καμια μποτουλα, κανενα παντελονακι... απλα πραγματα!!!

Γεια σας κοριτσαρες...

Σημερα εχουμε μια πολυ δυσκολη μερα, ολο πονους και κλαματα, μανα και γιος...Μπηκα να σας διαβασω για να ξεχαστω λιγακι...

Φιλια...

υπομονη κοριτσακι!!! θα περασουν τα πονακια κ θα ηρεμησουμε ολες!!!

baJfp2.png

Ρε Φαμουλα καλα λεει η Αλεκα αφου δε το χεις χ@στο,και φτιαξε μετα ενα καφε με ενα τσιγαρακι αντε κανε και δευτερο να δεις τι ωραια που ειναι να καπνιζεις χωρις τυψεις;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Τσουτσορωσατε με τον Μπακα εεεε??Και μετα λετε Μαρακι διαιτα φτου σας που κοροιδευετε κιολας <<εχει ωραιο κηπο για παιδακια>>γαιδαρες.

Εγω θα ανεβω την Τεταρτη Πεντελη να σαραντησω τον εξοχοτατο μετα για καφεδακι ατην Ξαδερφουλα μου και μολις φτιαξει ο καιρος καθε Σαββατοκυριακο.Κοριτσια λεμε για τον Μπακα,για τον Κρυσταλλη και τον Χρυσανθο με τις μπριζολες και τις γαρδουμπες σχολια???

οχι ρε κοριτσια!!! μη μου το κανετε κ πειναω!!!! προσπαθω να μην φαω κ λετε τετοια????

αν αντι για καφε την επομενη συναντηση την καναμε σε κανενα ταβερνακι????

baJfp2.png

οχι ρε κοριτσια!!! μη μου το κανετε κ πειναω!!!! προσπαθω να μην φαω κ λετε τετοια????

αν αντι για καφε την επομενη συναντηση την καναμε σε κανενα ταβερνακι????

τυχαια νομιζεις αναφερα τον Κρυσταλλη και τον Χρυσανθο έχεις ιδεα απο αυτους τους δυο?ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ μιλαμε για τρελη μασα

[sIGPIC][/sIGPIC]

τυχαια νομιζεις αναφερα τον Κρυσταλλη και τον Χρυσανθο έχεις ιδεα απο αυτους τους δυο?ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ μιλαμε για τρελη μασα

η αληθεια ειναι οτι δεν τους ξερω αυτους που λες... αλλα εγω οταν ακουω φαγητο δεν λεω οχι!!!!

baJfp2.png

Ρε Φαμουλα καλα λεει η Αλεκα αφου δε το χεις χ@στο,και φτιαξε μετα ενα καφε με ενα τσιγαρακι αντε κανε και δευτερο να δεις τι ωραια που ειναι να καπνιζεις χωρις τυψεις;););)

α γεια σου!:P:p:p:p

221882cb0gkyh7q4.gif

η αληθεια ειναι οτι δεν τους ξερω αυτους που λες... αλλα εγω οταν ακουω φαγητο δεν λεω οχι!!!!

Η γιαγια μου ελεγε οταν ακους φαι κατσε και οταν ακους ξυλο τρεχα.Βεβαια παι ζει και η αποψη να παιξουμε ξυλο για το φαι σε καποιες περιπτωσεις εκει δεν ξερω τι κανουμε.

περα απο την πλακα τρομερο φαγητο και ωραιο μερος το καλοκαιρι για παιδακι με καροτσι ο πρωτος εχει απιθανη αυλη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...