Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

θα ξεκινησω απο τεπος Γεναρη και θα ειμαι μετα τις 4 το μεσημερι Δευτερα και Πεμπτη και μαλλον ολοκληρη την Κυριακη να ερθεις Αλεκακι να ερθεις.Και οταν πας Τηνο γιατι θα παμε και εμεις οι τρεις μας μπηξε μια φωνη να χτυπησουμε και μετα το προσκυνημα μια Μυκονο:lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω αντζι μου ειμαι και νοτια και δυτικα χιχι! Περαμα μενω. Καμια σχεση!

α, ειναι το πατρικο της μαμας μου εκει !! :) αλλα εχω να παω απο το θανατο των παπουδων μου ..

Ατζι γειτονισσες δεν ειμαστε ακριβως αλλα εχουμε ενα σπιτι στην Ν.Πεντελη και ανεβαινουμε πολυ συχνα εμεις ειμαστε στον Αγιο Συλα εσυ?

κοντα στο ζαχαροπλαστειο ΜΠΑΚΑΣ, ξέρεις που είναι ?

θα ξεκινησω απο τεπος Γεναρη και θα ειμαι μετα τις 4 το μεσημερι Δευτερα και Πεμπτη και μαλλον ολοκληρη την Κυριακη να ερθεις Αλεκακι να ερθεις.Και οταν πας Τηνο γιατι θα παμε και εμεις οι τρεις μας μπηξε μια φωνη να χτυπησουμε και μετα το προσκυνημα μια Μυκονο:lol::lol::lol:
εσυ και τα μωρα θα πατε??? Έλα να παμε μαζι!! Θα παρουμε και το Νικο να μας βοηθαει χιχι!!!
α, ειναι το πατρικο της μαμας μου εκει !! :) αλλα εχω να παω απο το θανατο των παπουδων μου ..

αντε! Που? Θυμασαι?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγω αντζι μου ειμαι και νοτια και δυτικα χιχι! Περαμα μενω. Καμια σχεση!

Εγω ειμαι παντου μενω Νικαια παω Γλυφαδα για την δουλεια Πεντελη που εχει σπιτι η μαμα μου Και ΛΟυτσα ολο το καλοκαιρι που εχει σπιτι ο αντρας μου με βρισκεται σε ολα τα σημεια του οριζοντα.Σκεψου πως οταν πηγα για σερβις το αυτοκινητο και ειδε αυτος τα χιλιομετρα μου ειπε<<Στη Κινα πηγατε κοπελια μεσα σε ενα χρονο και γυρισατε>>?Εφευγα καθε μερα απο το σπιτι Πεντελη μετα Γλυφαδα ξανα Πεντελη και μετα Νικαια ολο το καλοκαιρι για να αφηνω το μικρο και καποιες μερες και Λουτσα καλο ε???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

κοντα στο ζαχαροπλαστειο ΜΠΑΚΑΣ, ξέρεις που είναι ?

Εννοειτε πως ξερω παμε πολυ συχνα εκει γιατι εχει τον κηπο και αμολιεται το μικρο και εχει τελοια γλυκα τα σκιζουμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω ειμαι παντου μενω Νικαια παω Γλυφαδα για την δουλεια Πεντελη που εχει σπιτι η μαμα μου Και ΛΟυτσα ολο το καλοκαιρι που εχει σπιτι ο αντρας μου με βρισκεται σε ολα τα σημεια του οριζοντα.Σκεψου πως οταν πηγα για σερβις το αυτοκινητο και ειδε αυτος τα χιλιομετρα μου ειπε<<Στη Κινα πηγατε κοπελια μεσα σε ενα χρονο και γυρισατε>>?Εφευγα καθε μερα απο το σπιτι Πεντελη μετα Γλυφαδα ξανα Πεντελη και μετα Νικαια ολο το καλοκαιρι για να αφηνω το μικρο και καποιες μερες και Λουτσα καλο ε???
χαρας το κουραγιο σου!
Αλεκα ναι οι τρεις μας θα ειμαστε γιατι ο μπαμπας θα δουλευει ετσι καναμε και φετος πηγαμε οι δυο μας με τον Δημητρη και περασαμε σουπερ
ωραια, έκλιεσε. Παμε μαζι!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Μωρε λες να προσπαθησ να παρω και τον Σπυρο μαζι να τους αφησουμε ενα βραδυ στην Τηνο με τα αγορια και να παμε καμια βολτα εμεις απεναντι ή στη μεση της νυχτας θα γυρισουμε κολυμπωντας γιατι δεν θα μπορουν να ταισουν τα μικρα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

μαρινακι που στη Νικαια βρε??? απο εκει ειμαι! ασχετα που μια ζωη εμενα αλλου.... σχολειο που πηγαινες? ποτε??? εγω πηγαινα στο 3ο λυκειο κ για χρονια ειχαμε κ μαγαζι στην Π.Ραλλη! οσο για εκει που δουλευα ηταν ενα φαναρι πριν. τον εχω δει τον φουρνο!!!

Σοφακι για το μαγαζι αυτο που λες δεν ξερω που ειναι εμεις ειμαστε Ανω Γλυφαδα συνορα με Βουλα απεναντι απο τον Σκλαβενιτη στην Βουλιαγμενης 181 Οσες θελετε σας περιμενωωωωω για τσουρεκι με σοκολατα ή με καστανο

σοκολατα παρακαλω!!!!

γεια σας κορίτσια τι κάνετε? εγω περιμένω τον άντρα μήπως και πεταχτώ να χαζέψω λίγο στα μαγαζιά αν και με΄έχει πιασει μια μούχλα !! απο την μια εχω βαρεθεί μεσα,απο την αλλη δεν αντεχω να αφήσω τον μικρόύλη ουτε για μισή ώρα.. το νιώθεται και εσεις αυτο το δίλημμα ή οχι? αρχίζουν και οι εκπτώσεις αυριο ε? ή εχουν αρχίσει ήδη? να ρωτήσω, μένει καμια σας βορεια προάστεια ή είμαι η μόνη? σκεφτόμουν τις προάλλες, λες να ειμαι γειτόνισα με καμια κοπέλα και ν αμην το ξέρουμε :) ? πλάκα θα έχει¨:)

αχ! αυτο ελεγα πριν απο λιγο!!! θελω να κανω shopping therapy!!! οι εκπτωσεις ξεκινουν απο αυριο επισημα...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Μωρε λες να προσπαθησ να παρω και τον Σπυρο μαζι να τους αφησουμε ενα βραδυ στην Τηνο με τα αγορια και να παμε καμια βολτα εμεις απεναντι ή στη μεση της νυχτας θα γυρισουμε κολυμπωντας γιατι δεν θα μπορουν να ταισουν τα μικρα??

ναι μαρη.... ωραια θα ειναι!

221882cb0gkyh7q4.gif

Σοφια στο γηπεδο προοδευτικης και πηγα γυμνασιο στον ηρακλειτο και λυκειο στο πολυλκαδικο δημοτικο το μισο ημουν στο Αιγαλεω στον Αγιο Ελευθεριο.Τωρα χρονολογια ειμαι το 78.και ναι τι θελει το κοριτσι σοκολατα?Σοκολατα

[sIGPIC][/sIGPIC]

πηγα εγω κοριτσια σημερα για ψωνια δεν βρηκα κατι να πω θελω να το παρω δεν ξερω θελω πιο πολυ να αγορασω χαζομ@#$#2ες οχι τιποτα συγκεκριμενο ΑΑ!! και μην αγορασεις βραδυνα δεν θα τα βαλεις πιστεψε με

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σοφια στο γηπεδο προοδευτικης και πηγα γυμνασιο στον ηρακλειτο και λυκειο στο πολυλκαδικο δημοτικο το μισο ημουν στο Αιγαλεω στον Αγιο Ελευθεριο.Τωρα χρονολογια ειμαι το 78.και ναι τι θελει το κοριτσι σοκολατα?Σοκολατα

στις ιδιες γειτονιες γυρναμε!!!! ολοι οι φιλοι κ συγγενεις εκει γυρω μενουν! πριν τις μικρες μια φορα την εβδομαδα τουλαχιστον ερχομουν απο εκει....

αντε να μεγαλωσουν τα σπορια μας να παμε βολτιτσες!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...