Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρηηηηηηηη??? Δεν ειναι κτημα?? Εγω στο σαιτ ένα κτημα ειδα!!!! Και ρωταω γιατι ψαχνει η αδερφη μου για γαμο.

χαχα!!! αλεκα κ εγω το ιδιο ειδα! αλλα λεει οτι το κτημα βρισκεται κοντα σε αυτην την εκκλησια!!!!:tongue:

baJfp2.png

Προσοχή στα ψιλά γράμματα!!!...:lol::lol:

εμ, οταν βαζεις οδοντογλυφιδες για να κρατησεις τα ματια ανοιχτα αυτα παθαινεις!!!!!!

παω για υπνο οσο προλαβω γιατι θα ξυπνησει σε λιγο η χορωδια!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

παντως ειναι πολυ ωραια!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

koritsakia mou kalispera,exw polu kairo na mpw kai mou leipsate!!! olo leme na baloume internet sto spiti kai olo to anabaloume! eida fwtografies sto fb, ti kouklakia pou einai ola, kapoia stigmi tha anebasw kai egw fwto apo to blastari mou!!! diabazw gia kolikous kai ponakia, emas i giatros mas edwse kati stagones biogaia kai ola kala, alla auto pou ton iremei kai stamataei amesws to klama einai to pistolaki gia ta mallia, molis to anapsw kai to akousei stamataei epitopou. alla genika einai polu isixo mwro, to mono kako einai oti 3upnaei to bradu me to mati garida gia na xazepsei kaname ti nuxta mera opws leei o tsalikis!

Ειρηνη χρονια πολλα να χαιρεσαι την κορουλα σου αν και καθυστερημενα αλλα εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια με την μεγαλη που ειναι αρρωστη και να μην κολλησει το μικρο!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Γεια σας κοριτσακια μου εχετε ξεκινησει και ψαχνεται για εκκλησιες?Αυτη ειναι υπεροχη υπερχει αλλος ενας προφητης Ηλιας στην Νεα Πεντελη και βλεπεις ολη την Αθηνα πιατο πολυ μικρη εκκλησια γινονται εξω οι τελετες και ειναι μεσα στο πευκο πανω σε λοφο καταπληκτικη αλλα εγω τον εχω ταξει τον εξοχοτατο και δεν αλλαζει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σοφακι για το μαγαζι αυτο που λες δεν ξερω που ειναι εμεις ειμαστε Ανω Γλυφαδα συνορα με Βουλα απεναντι απο τον Σκλαβενιτη στην Βουλιαγμενης 181 Οσες θελετε σας περιμενωωωωω για τσουρεκι με σοκολατα ή με καστανο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Πηγα σημερα στον γιατρο για να δουμε πως ειναι τα πραγματα ολα μια χαρα και μου ειπε οτι εαν με ενδοιφερει σε 6 μηνες μπορω να ξανμεινω εγκυος!!!!Μετα χαρας αλλα κατσε πρωτα να το κανουμε που προσπαθουμε 1 εβδομαδα σε λιγο θα κλεινουμε ραντεβου τιποτα κριτσια τιποτα μια ο ενας κοιμιαζει τον μικρο και τον αλλο τον περνει ο υπνος μια ο αλλος .Το βρωμοπαιδο λες και το κανει επιτηδες ολο το πρωι κοιμαται και το βραδυ παει 3 για να κοιμηθει ποσο να αντεξουμε πια??

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας κορίτσια τι κάνετε? εγω περιμένω τον άντρα μήπως και πεταχτώ να χαζέψω λίγο στα μαγαζιά αν και με΄έχει πιασει μια μούχλα !! απο την μια εχω βαρεθεί μεσα,απο την αλλη δεν αντεχω να αφήσω τον μικρόύλη ουτε για μισή ώρα.. το νιώθεται και εσεις αυτο το δίλημμα ή οχι? αρχίζουν και οι εκπτώσεις αυριο ε? ή εχουν αρχίσει ήδη? να ρωτήσω, μένει καμια σας βορεια προάστεια ή είμαι η μόνη? σκεφτόμουν τις προάλλες, λες να ειμαι γειτόνισα με καμια κοπέλα και ν αμην το ξέρουμε :) ? πλάκα θα έχει¨:)

γεια σας κορίτσια τι κάνετε? εγω περιμένω τον άντρα μήπως και πεταχτώ να χαζέψω λίγο στα μαγαζιά αν και με΄έχει πιασει μια μούχλα !! απο την μια εχω βαρεθεί μεσα,απο την αλλη δεν αντεχω να αφήσω τον μικρόύλη ουτε για μισή ώρα.. το νιώθεται και εσεις αυτο το δίλημμα ή οχι? αρχίζουν και οι εκπτώσεις αυριο ε? ή εχουν αρχίσει ήδη? να ρωτήσω, μένει καμια σας βορεια προάστεια ή είμαι η μόνη? σκεφτόμουν τις προάλλες, λες να ειμαι γειτόνισα με καμια κοπέλα και ν αμην το ξέρουμε :) ? πλάκα θα έχει¨:)

Ατζι γειτονισσες δεν ειμαστε ακριβως αλλα εχουμε ενα σπιτι στην Ν.Πεντελη και ανεβαινουμε πολυ συχνα εμεις ειμαστε στον Αγιο Συλα εσυ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσακια μου εχετε ξεκινησει και ψαχνεται για εκκλησιες?Αυτη ειναι υπεροχη υπερχει αλλος ενας προφητης Ηλιας στην Νεα Πεντελη και βλεπεις ολη την Αθηνα πιατο πολυ μικρη εκκλησια γινονται εξω οι τελετες και ειναι μεσα στο πευκο πανω σε λοφο καταπληκτικη αλλα εγω τον εχω ταξει τον εξοχοτατο και δεν αλλαζει

και εγω ειπα το καλοκαιρι να τους παω και τους δυο στην Τηνο... δεν το ειπα εγω δηλαδη μου το ειπαν στον υπνο μου...Και φυσικα θα τους παω..

Σοφακι για το μαγαζι αυτο που λες δεν ξερω που ειναι εμεις ειμαστε Ανω Γλυφαδα συνορα με Βουλα απεναντι απο τον Σκλαβενιτη στην Βουλιαγμενης 181 Οσες θελετε σας περιμενωωωωω για τσουρεκι με σοκολατα ή με καστανο
εγω θα ερθω καποια στιγμη. Εκει ειναι ο παιδιατρος μας. Μετα το πετσοπ, περνας και τη χαρλε, στα φαναρια δεξια. Οπότε θα περασω Ποιες μερες εισαι εσυ κει???

Χαρας στο κουραγιο σου Μαρινακι που πας για τριτο!!!!!! Είναι πολυ γλυκο να κουραζεσαι τοσο πολυ και παρ΄όλα αυτα να θελεις άλλο ενα ζουζουνι...αισθανομαι πολυ στριμενος ανθρωπος καμια φορα...πχ τωρα!:|

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω αντζι μου ειμαι και νοτια και δυτικα χιχι! Περαμα μενω. Καμια σχεση!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...