Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σοφακι εμενα ο γιατρος μου δεν ειναι κοντα αλλα του εχω εμπιστοσυνη και δεν τον αλλαζω. Σκεφτηκα ότι αν ειναι τοσο χαλια το παιδι που δε μπορει να παει παιδιατρο, τοτε χρειαζεται νοσοκομειο κουφια η ωρα. Εξαλλου μονο τον πρωτο χρονο πας καθε μηνα....

Τα ρουχα τα σιδερωνω μονο απο εξω.

Για το εμβολιο και εγω φοβαμαι... αλλα θα το συζητησω με το γιατρο μου και θα τον εμπιστευτω. Γενικα δεν ειμαι κατα των εμβολιων. Αρχιζα και φοβομουν μονο απο τοτε που διαβασα τα σχετικα τοπικ στο παρεντς.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σοφακι εμενα ο γιατρος μου δεν ειναι κοντα αλλα του εχω εμπιστοσυνη και δεν τον αλλαζω. Σκεφτηκα ότι αν ειναι τοσο χαλια το παιδι που δε μπορει να παει παιδιατρο, τοτε χρειαζεται νοσοκομειο κουφια η ωρα. Εξαλλου μονο τον πρωτο χρονο πας καθε μηνα....

Τα ρουχα τα σιδερωνω μονο απο εξω.

Για το εμβολιο και εγω φοβαμαι... αλλα θα το συζητησω με το γιατρο μου και θα τον εμπιστευτω. Γενικα δεν ειμαι κατα των εμβολιων. Αρχιζα και φοβομουν μονο απο τοτε που διαβασα τα σχετικα τοπικ στο παρεντς.....

και εγω αυτο σκεφτηκα για τον παιδιατρο,οτι αν ειναι κατι σοβαρο νοσοκομειο πας και οχι στον γιατρο(μακρια απο μας).

και εγω απο εδω αρχισα να το ψαχνω για τα εμβολια.θα της τα κανω απλα βρισκω υπερβολικα τα 5πλα και 6πλα και 8πλα που εγραψε και η lucy.το σιγουρο ειναι οτι δεν θα κανω το MMR οταν παει 16 μηνων,θα το κανω αρκετα πιο μετα.καλα οταν ερθει η ωρα για το πρωτο της εμβολιο θα φρικαρω,το βλεπω:-(:-(.

Kalhmeres!

Kalh vraduanuxta eixame shmera..eutuxws! Mam, pana kai pali nani. Akoma omws xupname ka8e 2 wres gia faghto. Ama ftasoume sto 3wro me to kalo 8a kanw party!

Kata t'alla exw lalhsei mesa sto spiti kai perimenw pws kai pws thn avrianh mera pou 8a einai edw kai o Markos gia na pame kamia volta. Eleos pia! Exw na vgw mia evdomada..

Gia vaftish emeis leme gia telh Iouniou. Arxika elega na thn kaname Ellada alla mallon eimaste arga gia na kleisoume meros kai den 8elw to extra stress stis diakopes mas. Nonos 8a einai o kouniados mou pou menei sth Singapourh opote mallon Iounios einai o monos mhnas pou 8a vre8oume oloi sto idio meros.

Filakia polla

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

και εμεις για βαφτιση η ιουνιο η αρχες σεπτεμβρη λεμε αλλα τραπεζι δεν θα κανουμε,no money :D:D:D:D:D.

βρηκαμε πολυ ωραια εκκλησια,τον προφητη ηλια

http://www.endlessblue.gr/documents/47.html

δεν ειναι σαν να εισαι σε νησι??????

Polu wraia sofaki! Bravo!

Emeis 8a eimaste se toso kleisto kuklo (goneis kai aderfia) pou kai na kanoume trapezi 8a einai polu periorismeno.

και εμεις για βαφτιση η ιουνιο η αρχες σεπτεμβρη λεμε αλλα τραπεζι δεν θα κανουμε,no money :D:D:D:D:D.

βρηκαμε πολυ ωραια εκκλησια,τον προφητη ηλια

http://www.endlessblue.gr/documents/47.html

δεν ειναι σαν να εισαι σε νησι??????

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι θέλω σε ανοιχτό κύκλο, αλλά δεν ξέρω οικονομκά αν θα μπορούμε... Νιώθω όμως την υποχρέωση επειδή έκανα την βάπτιση της αδερφής της σε πολύ ανοικτό κύκλο, με δεξίωση, κλόουν για τα παιδιά και διάφορα, να κάνω το ίδιο και στην μικρή... Χλωμό όμως το κόβω... Έχουν πέσει κοντά κοντά γάμος, γεννήσεις, βαπτίσεις κτλ και θα χρεοκωπήσουμε στο τέλος...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Gia vaftish emeis leme gia telh Iouniou. Arxika elega na thn kaname Ellada alla mallon eimaste arga gia na kleisoume meros kai den 8elw to extra stress stis diakopes mas. Nonos 8a einai o kouniados mou pou menei sth Singapourh opote mallon Iounios einai o monos mhnas pou 8a vre8oume oloi sto idio meros.

Filakia polla

Evitaki με το καλό να χτυπήσετε και 4ωρο!!!

Βλέπω το σόι σας έπιασε όοοολο τον κόσμο, ε? :D:D:D

Εμείς θα κάνουμε τα βαφτίσια μαζί με το γάμο, οπότε μ' ένα σμπάρο δυο τριγώνια!!! Ο άντρας μου προτιμούσε σε πολύ κλειστό κύκλο (έως μόνο πολύ πολύ πολύ κοντινοί συγγενείς), αλλά εγώ θέλω λίγο κόσμο παραπάνω. Κοντινούς συγγενείς που έχουμε σχέσεις και καλούς φίλους. πολλά ζητάω? φταίω εγώ που είμαστε μεγάλο σόι??? :D

15y6xxxv0qx3picm.png

Evitaki με το καλό να χτυπήσετε και 4ωρο!!!

Βλέπω το σόι σας έπιασε όοοολο τον κόσμο, ε? :D:D:D

Εμείς θα κάνουμε τα βαφτίσια μαζί με το γάμο, οπότε μ' ένα σμπάρο δυο τριγώνια!!! Ο άντρας μου προτιμούσε σε πολύ κλειστό κύκλο (έως μόνο πολύ πολύ πολύ κοντινοί συγγενείς), αλλά εγώ θέλω λίγο κόσμο παραπάνω. Κοντινούς συγγενείς που έχουμε σχέσεις και καλούς φίλους. πολλά ζητάω? φταίω εγώ που είμαστε μεγάλο σόι??? :D

Nai eimaste polu taxidiariko soi. O aderfos mou na fadasteite menei Louxembourgo. :) Ama kaname th vaftish sthn Ellada 8a htan sigoura me pio polu kosmo. Alla genika eimaste gia hsuxa pragmata. Akoma kai sto gamo mas eixame sunolika 80 atoma. Hmoun kai egguos ston Oresth vevaia..Alla ki emas mas kaiei to oikonomiko mwre. Pesan xilia duo pragmata mazi fetos.

σοφια, πολυ ωραιο μερος.... μπραβο. Που ειναι αυτο?????

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

πόσο??? Ακριβο πολυ?

221882cb0gkyh7q4.gif

ηρθα...

εμεις συνεχισαμε το ξενυχτι.... εχουν πονακια το βραδυ... 1-3 η μια 5-7 η αλλη κ στο ενδιαμεσο ταϊσμα , καθαρισμα, παει ξημερωσε!!!!

Καλημέρα μανούλες!!!

Ή ο μικρός μου έπαθε μετάλλαξη ή κάτι ήπια και τον ζαβλάκωσα!!!! Αλλά ήπια μόνο μία buckler...

Χθες κοιμήθηκε κατά τις 10 και ξύπνησε στις 3!!! Μέσα στο πορτ μπεμπέ!!! το κακό είναι ότι αρχικά περίμενα να ξυπνήσει για να τον κάνω μπάνιο. τελικά κατά τις 00:30 κοιμήθηκα δίπλα του (στο σαλόνι) και με ξύπνησε ο άντρας μου στις 2 για να πάμε στο δωμάτιο. και από τις 4 που ξανακοιμήθηκε, ξύπνησε στις 7:15!

Μακάρι να μη μας μάτιασα, όπως αυτοματιάστηκε το Σοφάκι με τα κοριτσάκια της!!! :)

εγω καταλαβα πως την επαθα... στις αρχες η μικρη ειχε κατι πονακια, που δεν περναγανε με τιποτα! καποια στιγμη της αρχισα τις σταγονιτσες για τους κολικους κ ηρεμησαμε!!! αλλα επειδη ειδα οτι ηταν ησυχη ειπα να της το κοψω μηπως κ της περασαν, μην της δινω ετσι φαρμακο!!! αλλα δεν!!! κ οχι μονο αυτο αλλα εχει κ η αλλη πονακια:-(!!!!!!

κοριτσια μου συμβαινει ενα κουλο.στην εγκυμοσυνη δεν ειχα κανενα προβλημα με δυσκοιλιοτητα,γενικα δεν ειχα ποτε.ε μετα την γεννα εχω προβλημα.τι ακτινιδια εχω φαει,τι δαμασκηνα ΤΙΠΟΤΑ.τι αλλο να κανω οεο?????

εχω παλι αποριες.

1.ο παιδιατρος που εχετε επιλεξει ειναι κοντα στο σπιτι σας?το θεωρειτε σημαντικο να ειναι κοντα?δεν τρελαθηκα με την παιδιατρο που ειδε την μικρη και μενει στην πολη μας και ελεγα να παω σε αλλον περιπου 10 χλμ απο εδω.εσεις τι λετε???

2.τα ρουχα του παιδιου τα σιδερωνετε μεσα-εξω????η ειναι περιττο λετε?

3.ποιο εμβολιο σας εχουν πει οτι θα κανετε πρωτο?το 5πλο?δεν ειναι too much ρε κοριτσια η εμενα μου φαινεται?????σε 2 μηνων παιδακι 5 ιους????

σοφακι δημητριακα δοκιμασες?

εγω διαλεξα παιδιατρο κοντα μου! θεωρησα δυσκολο να τρεχω με δυο μωρα μακρια...οσο για το εμβολιο , δεν ξερω... εμεις ξεκιναμε αυτο τον μηνα καποιο για το αναπνευστικο σε 4 δοσεις, αλλα ειναι λογω προωροτητας. τα υπολοιπα μετα τον 3ο θα τα κανουμε!!!

baJfp2.png

μαρηηηηηηηη??? Δεν ειναι κτημα?? Εγω στο σαιτ ένα κτημα ειδα!!!! Και ρωταω γιατι ψαχνει η αδερφη μου για γαμο.

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...