Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν με ειχαν μαθει κ σε τετοια κ μου ηρθε καπως!!! ελπιζω να μην συμβει κ σημερα αυτο... αλλα μ΄αρεσει που ανησυχουσα γιατι ηταν ησυχες:tongue:!

μια που ρωταγες για την βαφτιση... που λες να την κανεις? τραπεζι μετα θα κανετε? κ αν ναι που??? πες καμια ιδεα!!! εγω ειχα παθει πλακα ενα εκκλησακι στη Σαλαμινα , στο Ευριπιδειο πανω ... εκει θελαμε να παντρευτουμε, μας εδιναν κ τον χωρο εξω για catering αλλα επειδη φοβομουν τον καιρο το αφησα....κ μου εχει μπει ξανα στο μυαλο...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αστη Σαλαμινα ειναι ωραια εχω παει σε γαμο και βαφτιση και τις δυο φορες ηταν πολυ ωραια, αλλα δε θυμαμαι τα μερη...

Παντρευτηκα και βαφτισα τον Αγγελο στο island kai lεω να το τριτωσω. Αλλα δεν εχει παρα μονο 19.9. Μαλλον για τοτε με κοβω. παντως περιμενω και να μου στειλουν προσφορα απο ενα άλλο , το Νασιουτζικ, και θα δουμε....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ινακι που εισαι??? Γιατι δεν εισαι ξυπνια?? Καλημεραααααααα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

παρούσα!!! προσπαθω να ηρεμήσω την κόρη που εχει πονάκια και εκτός απο γκρίνια τα βαλε και με το στηθος μου και με πονάει! Νομιζω οτι κάτι έφαγα πριν 2-3 μερες και μας πείραξε και τις 2. εκεινη εκανε κακακια της 12 ωρες μετά απο τη συνηθισμένη της ώρα και σημερα εχει πολλα αερια.

Καλημέρα μανούλες!!!

Ή ο μικρός μου έπαθε μετάλλαξη ή κάτι ήπια και τον ζαβλάκωσα!!!! Αλλά ήπια μόνο μία buckler...

Χθες κοιμήθηκε κατά τις 10 και ξύπνησε στις 3!!! Μέσα στο πορτ μπεμπέ!!! το κακό είναι ότι αρχικά περίμενα να ξυπνήσει για να τον κάνω μπάνιο. τελικά κατά τις 00:30 κοιμήθηκα δίπλα του (στο σαλόνι) και με ξύπνησε ο άντρας μου στις 2 για να πάμε στο δωμάτιο. και από τις 4 που ξανακοιμήθηκε, ξύπνησε στις 7:15!

Μακάρι να μη μας μάτιασα, όπως αυτοματιάστηκε το Σοφάκι με τα κοριτσάκια της!!! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

μπραβο μελινακι... αντε να συνεχισετε ετσι!!! Και εμενα, ο μικρος φτου φτου δεν με κουραζει τωρα. Εχθες τον ταισα 9 το βραδυ, κοιμηθηκε στις 10, στις 12 τον ταισα κοιμισμενο μπας και κοιμηθω παραπανω. Ξυπνησε 5.30 για να φαει και ξανακοιμηθηκε και ξυπνησε στις 9 το πρωι το αγγελουδι μου....

221882cb0gkyh7q4.gif

αχ κοριτσια η μεγαλη απο χτες ειναι τιγκα στη μυξα κι εγω τρεμω μη μου κολλησει το μικρο!!

Τα εχω σε διαφορετικα δωματια κι εγω ολη μερα λουζομαι με το dettol και το οινοπνευμα! περιτι να πω οτι το βραδι δεν εκλεισα ματι και ημουν περα δωθε μια στον εναν μια στον αλλο!

πως θα καταλαβω αν εχει κολλησει και το μικρουλη? Μιας που ψιλομπουκωμενος ειναι απο τοτε που γεννηθηκε?

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

μαιρουλα, τα μικρα δυσκολα κολλανε ρινικους ιους γιατι απλα δεν ακουμπανε πουθενα. Αν δεν παει η μικρη κοντα, πλενεις χερια και αεριζεις δεν θα κολλησει... Επισης τα μικρα δυσκολα κανουν πυρετο. Αν κολλησει θα το καταλαβεις απο την ανορεξια και απο τα κακακια που θα αλλαξουν...

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρα και από εμένα!

Τα τελευταία 2-3 απογέυματα, μόλις ξυπνήσει η δικιά μου, αργεί πολύ να ξανακοιμηθεί. Χτες από τις 6μμ περίπου, ξανακοιμήθηκε στη 1 τη νύχτα. Είχε όμως πολύ ήσυχο βράδυ (ξύπνησε μόνο κανένα 20λεπτο για θηλασμό και κοιμήθηκε πάλι αμέσως). Τώρα κοιμάται πάλι, αφού έφαγε ένα καλό γεύμα για πρωνό :-)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

ναι μωρε.... στρωνουν σιγα σιγα!!

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημεραααααααααααα!

ινακι χρονια πολλα,λιγο αργα αλλα ευχη ειναι,δεν πειραζει:D:D:D.

απο οτι διαβαζω ολες λιγο πολυ τα ιδια περναμε ε?εκτος βεβαια απο την σοφια που τα περναει διπλα.

κοριτσια μου συμβαινει ενα κουλο.στην εγκυμοσυνη δεν ειχα κανενα προβλημα με δυσκοιλιοτητα,γενικα δεν ειχα ποτε.ε μετα την γεννα εχω προβλημα.τι ακτινιδια εχω φαει,τι δαμασκηνα ΤΙΠΟΤΑ.τι αλλο να κανω οεο?????

εχω παλι αποριες.

1.ο παιδιατρος που εχετε επιλεξει ειναι κοντα στο σπιτι σας?το θεωρειτε σημαντικο να ειναι κοντα?δεν τρελαθηκα με την παιδιατρο που ειδε την μικρη και μενει στην πολη μας και ελεγα να παω σε αλλον περιπου 10 χλμ απο εδω.εσεις τι λετε???

2.τα ρουχα του παιδιου τα σιδερωνετε μεσα-εξω????η ειναι περιττο λετε?

3.ποιο εμβολιο σας εχουν πει οτι θα κανετε πρωτο?το 5πλο?δεν ειναι too much ρε κοριτσια η εμενα μου φαινεται?????σε 2 μηνων παιδακι 5 ιους????

Επεξεργάστηκαν by sofaki1978

καλημεραααααααααααα!

ινακι χρονια πολλα,λιγο αργα αλλα ευχη ειναι,δεν πειραζει:D:D:D.

απο οτι διαβαζω ολες λιγο πολυ τα ιδια περναμε ε?εκτος βεβαια απο την σοφια που τα περναει διπλα.

κοριτσια μου συμβαινει ενα κουλο.στην εγκυμοσυνη δεν ειχα κανενα προβλημα με δυσκοιλιοτητα,γενικα δεν ειχα ποτε.ε μετα την γεννα εχω προβλημα.τι ακτινιδια εχω φαει,τι δαμασκηνα ΤΙΠΟΤΑ.τι αλλο να κανω οεο?????

εχω παλι αποριες.

1.ο παιδιατρος που εχετε επιλεξει ειναι κοντα στο σπιτι σας?το θεωρειτε σημαντικο να ειναι κοντα?δεν τρελαθηκα με την παιδιατρο που ειδε την μικρη και μενει στην πολη μας και ελεγα να παω σε αλλον περιπου 10 χλμ απο εδω.εσεις τι λετε???

2.τα ρουχα του παιδιου τα σιδερωνετε μεσα-εξω????η ειναι περιττο λετε?

3.ποιο εμβολιο σας εχουν πει οτι θα κανετε πρωτο?το 5πλο?δεν ειναι too much ρε κοριτσια η εμενα μου φαινεται?????σε 2 μηνων παιδακι 5 ιους????

4.

Λοιπόν, για τη δυσκοιλιότητα δεν μπορώ να βοηθήσω... Απλώς να πίνεις πολλά υγρά και μετά συμβουλεύσου τον γυναικολόγο σου... για τα υπόλοιπα ερωτήματα:

1. Ναι έχω βρει παιδίατρο πολύ κοντά στο σπίτι μου και το θεωρώ σημαντικό αυτό (να έχεις τον γιατρό κοντά). Δεν υπάρχει άλλος παιδίατρος πιο κοντά στο σπίτι σου; Αν όχι, τότε καλύτερα να έχεις κάποιον που να εμπιστεύεσαι και ας είναι λίγο πιο μακρυά. Όχι όμως και σε απαγορευτική απόσταση. Δες πόση ώρα χρειάζεσαι για να πας ως εκεί και αντίστοιχα αν εκείνος είναι διατεθειμένος να κάνει την ίδια απόσταση για να έρθει στο σπίτι αν χρειαστεί.

2. Στην πρώτη μου κόρη, σιδέρωνα τα πάντα (μόνο από την έξω πλευρά). Τώρα τα βάζω απλώς στο στεγνωτήριο ή στον ήλιο και δεν σιδερώνω τα φορμάκια της δεύτερης. Νομίζω είναι υπερβολή, αλλά την πρώτη φορά η αλήθεια είναι ότι το τηρούσα ευλαβικά...

3.Νομίζω το pentavac θα κάνουμε πρώτο (αν θυμάμαι καλά από την πρώτη μου κόρη). Από όσο ξέρω δεν εγκυμονεί κινδύνους... Έχω ακούσει και για 8πλό εμβόλιο!!!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...