Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν, οι προσφυγές βλέπω ότι έγιναν στην επιτροπή ανταγωνισμού και δεν ξέρω αν έχουν φτάσει σε δικαστήριο. Προσοχή! Οι εταιρείες και η Δημόσια τραπεζα σε συμβουλεύουν να αρνηθείς τη χρέωση. Αν δεν πληρώσεις όμως δεν θα σου δώσουν εξοφλητική απόδειξη και δεν θα μπορέσεις να πάρεις το επίδομα τοκετού από τον ασφαλιστικό φορέα σου... Σας λέω τι βρήκα από τη μέχρι τώρα έρευνά μου. Αν έχετε κάτι να προσθέσετε, Please ενημερώστε με γιατί με ενδιαφέρει το θέμα.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Λοιπόν, οι προσφυγές βλέπω ότι έγιναν στην επιτροπή ανταγωνισμού και δεν ξέρω αν έχουν φτάσει σε δικαστήριο. Προσοχή! Οι εταιρείες και η Δημόσια τραπεζα σε συμβουλεύουν να αρνηθείς τη χρέωση. Αν δεν πληρώσεις όμως δεν θα σου δώσουν εξοφλητική απόδειξη και δεν θα μπορέσεις να πάρεις το επίδομα τοκετού από τον ασφαλιστικό φορέα σου... Σας λέω τι βρήκα από τη μέχρι τώρα έρευνά μου. Αν έχετε κάτι να προσθέσετε, Please ενημερώστε με γιατί με ενδιαφέρει το θέμα.

Lucy πολύ χρήσιμες πληροφορίες!!! Ευχαριστούμε!!!!

Όποια μάθει κάτι νεότερο, το γράφουμε εδώ!!!!

Διαφημίσεις

εε Αλέκα εγώ φοβάμαι και τον δικό μας συνδιασμό...μαμά αιγόκερως, μπαμπάς υδροχόος και μωρό τοξότης. Πάντως θα έχουμε κάθε μήνα και γεννέθλια, ωραία θα είναι!!

Καλά αν κάτσουμε και τα πάρουμε τοις μετρητοίς....εγώ είμαι Ζυγός και πάντα έλεγα ότι δεν θα παντρευτώ άντρα Αιγόκερο (Νίκος) , ότι μου τη σπάνε οι άντρες Καρκίνοι γιατί είναι κλαψες (Αγγελάκος μου) και ότι οι Σκορπιοί είναι ζηλιάρηδες (το μωράκι μου)! Οπότε καταλαβαίνεις... Παρ΄όλα αυτά, εγώ περνάω σούπερ με τους άντρες που έχω στη ζωή μου... προς το παρόν τουλάχιστον. Οπότε μη μασάς!;)

Και εγώ δεν θ αήθελα να τα πληρώσω γιατί είναι γελοίο κάτι τέτοιο. Αν και η εταιρεία φύλλαξης που συνεγάζομαι, αφαιρεί 200 ευρώ από το συνολικό ποσό, λόγω αυτης της χρεώσης των ιδιωτικών.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Σε περίπτωση που δεν κάνεις καθόλου συλλογή τί γίνεται;;; πάλι σε χρεώνουν;

Όχι. Σε χρεώνουν υποτίθεται για τη χρήση του χειρουργείου. Αν δεν κάνεις χρήση για αυτό τον σκοπό δεν υπάρχει κάτι να χρεώσουν

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Και εγώ δεν θ αήθελα να τα πληρώσω γιατί είναι γελοίο κάτι τέτοιο. Αν και η εταιρεία φύλλαξης που συνεγάζομαι, αφαιρεί 200 ευρώ από το συνολικό ποσό, λόγω αυτης της χρεώσης των ιδιωτικών.

Αχ ναι κι εμάς μας το είπαν και το είχα ξεχάσει...

Δηλαδή πληρώνουμε ?450 λιγότερα!!!!! (?200 που θα πάρουμε πίσω από την βλαστο-εταιρεία και ?250 λιγότερα στο μαιευτήριο!!!) Ζήτωωωω!!!!

Κορίτσια πάω να ξαπλώσω...σέρνομαι...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............

Aleca αλήθεια.... πως νοιώθεις που πλησιάζει η μεγάλη μέρα? Αυτή τη φορά έχεις μεγαλύτερη ανησυχία? Άγχος? Σε ρωτάω γιατί στην Αγγελική ήμουν πολύ χύμα και αναρωτιέμαι πως θα είμαι τώρα :rolleyes:.

Και να σου πω και κάτι :D !!!! Μια χαρά είναι οι σκορπιοί ;) !!!! Πολύ ερωτικά ζωάκια !!!!

Σας έχω πεί: προχθές εγώ είχα γενέθλια, εχθές το αγγελάκι μου και...... έχουμε και σήμερα γενέθλια! Η κουμπάρα μου (την πάντρεψα) και το βαφτιστήρι μου. Από σκορπιούς λοιπόν όπως καταλαβαίνετε..... μια χαρά είμαστε!!!!!;) Έχουμε πήξει!!!!!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

Lucy το ιδιο ξερω και γω, μια φιλη μου που γεννησε προσφατα στο Λητω και εχει τις παλιες ασφαλειες που καλυπτουν το 85% της γεννας, αρνηθηκε να πληρωσει τη χρεωση και αυτοι της ειπαν πως δεν θα της δωσουν το εξωφλημενο τιμολογιο οποτε δεν μπορουσε να παρει τα χρηματα απο την ασφαλεια...με τα πολλα, αναγκαστηκε να πληρωσει...αποσο ξερω εχουν γινει προσφυγες αλλα αποφαση ΔΕΝ εχει βγει ακομα, τουλαχιστον αυτο μας ειπαν στην ενημερωση της κρατικης τραπεζας πριν λιγο καιρο.

Μια γλυκειά καλημέρα και από μέρα!!!!!!!!!!!!!!

Αλεκάκι δεν φαντάζομαι να έχεις άγχος; Άντε με το καλό, θα είσαι και η πρώτη στην παρεούλα μας που θα ξεκινήσει με τα γεννητούρια. Dora και Δήμητρα με το καλό να έρθουν και τα δικά σας τα μωράκια. Εμείς που είμαστε λίγο πιο μετά περιμένουμε αναλυτική περιγραφή μόλις μπορέσετε να μπείτε στο net.

Κορίτσια και εγώ θέλω να πάρω τηλέφωνο τώρα για να ενημερωθώ για τα βλαστοκύτταρα και βαριέμαι υπερβολικά!!!!!!!!!!!!! Αφήστε που σήμερα συζητιέται και μια ένσταση που είχα καταθέσει στο ΙΚΑ για την αμνιοπαρακέντηση που είχα κάνει από τον Αύγουστο. Δυστυχώς στην πρώτη μου προσπάθεια μου την απέρριψαν και τώρα πρέπει να τρέχω μεσημεριάτικα στο ΙΚΑ μήπως και μου δώσουν τίποτα πίσω από τα 690ευρώ που είχα δώσει τότε. Την μαγνητική και τις εξετάσεις αίματος για την θρομβοφιλία μου τις εγκρίναν αλλά την άμνιο δυστυχώς όχι. Τί να πεί κανείς!!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Ααααα!!! Δεν σας είπα για το doppler... Πήγαμε πριν 3 μέρες και είδαμε το μωρουλάκι μας!!! Τι είδαμε δηλαδή! Ήταν κουλουριασμένο. Με ανησύχησε λίγο η γιατρός γιατί μου είπε πως είναι παραπάνω ανεπτυγμένο απ'όσο θα έπρεπε. Βέβαια συγκρίνοντας και του Β' επιπέδου τον υπέρηχο, είπε πως είναι όλα φυσιολογικά.... Δεν ξέρω!!! Το βάρος του είναι 2200. Aleca???

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

aaaa! Me antra, gio kai aderfo Skorpio exw na dhlwsw ta exhs:

Einai polu euais8htoi, plakatzhkes, ama tous kaneis kati sto kratane maniatiko koinws einai oligon ekdikhtikoi, trelenodai gia taxidia kai peripeteies kai einai trella agaphsiarhdes. Polu sexoualika plasmata epishs alla san manes den mas afora auto idiaitera!

Genika, mia xara paidia einai! Mexri kai o gatos mas Skorpios einai twra pou to skeftomai..

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Καλημέρα κορίτσια.Εγώ ευτυχώς κοιμήθηκα κάπως καλύτερα σήμερα αν και σηκώθηκα 4 φορές για τουαλέτα.Τί βάσανο και αυτό!Μαρίνα ΠΗΤ έχω 24/12 και γεννάω στο ΜΗΤΕΡΑ.Γι αυτό αν μάθετε κάτι για μείωση τιμών στο ΜΗΤΕΡΑ ενημερώστε μας.

Κορίτσια ερώτηση:Θα κρατήσει καμία σας βλαστοκύταρα? Εμείς έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις αλλά ακόμα σκέφτομαι πόσο χρήσιμο θα είναι αν το κάνουμε.

ποχθες το συζητάγαμε το θέμα οι περισσοτερες θα κρατησουμε καμια δεν ξερει πόσο θα χρησιμεύσουν αλλα το διακυνηνευεις σε περιπτωση που συμβει κάτι να μην τα έχεις θα το έχεις τυψεις σε ολη σου τη ζωη.Και δεν ξέρεις στο μέλλον μπορει να βρουν και αλλα πραγματα η επιστημη συνεχως προχωραει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...