Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να σας πω τον πόνο μου?

Όποτε θηλάζω το φασολάκι μου, πονάω απίστευτα! :( Πήγα λοιπόν και πήρα πάλι θήλαστρο! :( Έτσι γλυτώνω το ανά μία ώρα τάισμα και βλέπω και το πόσο τρώει και φυσικά δεν πονάει και το στήθος μου. Εχθές πόναγα τόσο πολύ! Σε κάθε ρουφιξιά του μικρού ήταν σαν να με τριπάγανε καρφίτσες. Δεν ξέρω αν κάνω καλά :confused:. Αλλά ο πόνος δεν υποφέρεται!!:(

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και δεν θα κρυωσει Lucy? γιατι και εγω αν δεν ειμαι σκεπασμενη κρυωνω στον υπνο.... του φοραω το φορμακι και ζιπουνακι μονο.....

Και εγώ της φοράω εσωρουχάκι και πυζαμούλα μόνο (εννοώ φορμάκι λιγότερο ζεστό από αυτά που είναι για εξόδους) και έχω μόνιμα αναμμένη τη θέρμανση με θερμοστάτη στους 20 βαθμούς.

Γενικά προτίμησε να φοράει πιο ζεστά ρουχάκια, παρά να είναι κουκουλωμένο με κουβέρτες γιαί είναι επικίνδυνο.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

ναι και εγω σαν τη Λουσυ....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημερα!Ηρθε η παιδιατρος σημερα και εχουμε ιωσουλα τελικα...οχι κατι σοβαρο αλλα μπουκωματακι και κακακια καταπρασινα που οταν θηλαζεις αποκλειστικα ειναι ενα θεματακι .Η υπεςρπαραγωγη η ιωσουλα.Εμενα ειναι το δευτερο γιατι την υπερπαραγωγη την λυσαμε.Θα περιμενουμε να περασει και θα ξαναμιλησουμε σε 7 μερες...Ορο μου ειπε και να διαλυσω μεσα 2 σταγονες απο βαμμα καλεντουλας.Α και εμφανισαμε ερεθισμο ατοπικη δερματιτιδα το ειπε στα μπαλακια μας...Θα αλλαξω πανα ειχα κατι οικολογικες που δεν τις χρησιμοποιουσα εως τωρα και εβαζα τις παμπερς αλλα φαινεται απο κει εγινε το θεμα μας...Θα βαλω τις οικολγικες και θα δειξει...

Να ρωτησω κατι εσεις που θηλαζετε αποκλειστικα καφεδακι πινετε?Θελω να πιω ενα ελληνικο ελαφρυ με πολυ γαλα και το σκεφτομαι γιατι λεει μπορει να επηρεασει και να ναι στην τσιτα το μωρο...Εσεις πινετε και αν ναι ειδατε κανα παραξενο στα μωρα σας?

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελινακι εχω επιχειρησει 2 φορες να πιω καφέ, περισσοτερο πειραξε εμενα παρα την μπεμπα..και ηταν και ελαφρής!! Γενικα το στομαχι μου δεν ειναι πολυ καλα...

Περαστικα στο μικρούλι σου!!!

Διαφημίσεις

κακημεραααα.Σοφακι εχει δικιο το Ινακι αναλογως την εκκλησια εγω στο Δημητρη που το βαφτισα στη Μονη Πεντελης εκλεισα απο τα Χριστουγεννα για τον Ιουνιο και δεν βρηκα την ημερομηνια που ζητησα παρα μονο 2 εβδομαδες μετα τωρα που θα παμε Τηνο εκει να δεις απο ποτε πρεπει 8-9 μηνες πριν.

Και εγω συμφωνω με την Λουσυ για το θεμα σκεπασματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καφεδάκι πίνω ένα ελληνικό ή γαλλικό σχεδόν κάθε μέρα, αφού έχω θηλάσει πρώτα. όχι δεν έχω παρατηρήσει κάποια αναστάτωση στο μωρό. Μπορείτε να πίνετε και ντεκαφεϊνέ αν δεν θέλετε καθόλου καφεϊνη.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Τα έχω παίξει κι εγώ! τί πρωτότυπο!!!

Μαρινάκι μάλλον θα ακολυθήσω κι εγώ κόψιμο θηλασμού με χάπι...

Κι εμεί κάνουμε βόλτες από 20 ημ.

bebe-q, maliv,Ελινα να χαιρομαστε τα μωρα μας!!!! Κλεισαμε ενα μηνα σημερα, πως περασε ετσι ο καιρος!!

Να τα χαίρεστε!!!

Να σας πω τον πόνο μου?

Όποτε θηλάζω το φασολάκι μου, πονάω απίστευτα! :( Πήγα λοιπόν και πήρα πάλι θήλαστρο! :( Έτσι γλυτώνω το ανά μία ώρα τάισμα και βλέπω και το πόσο τρώει και φυσικά δεν πονάει και το στήθος μου. Εχθές πόναγα τόσο πολύ! Σε κάθε ρουφιξιά του μικρού ήταν σαν να με τριπάγανε καρφίτσες. Δεν ξέρω αν κάνω καλά :confused:. Αλλά ο πόνος δεν υποφέρεται!!:(

Ελενάκι μου, κι εγώ έχω αρχίσει να πονάω πολύ!!!!!!! αλλά πονάω και με το θήλαστρο. και μάλιστα πρώτη φορά που πόνεσα πολύ ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα το θήλαστρο. εγώ θ' αρχίσω από σήμερα να βάζω καλύπτρες θηλών. θα μου φέρει η μαμά μου.

http://www.medela.com/ISBD/breastfeeding/products/shields.php

τις χρησιμοποιούσαν και δύο φίλες μου και ήταν πολύ ευχαριστημένες. όχι απαραίτητα της medela, σαν προϊόν το λέω .

Εγώ κορίτσια, δεν προλαβαίνω να κάνω καφέ... είναι συνέχεια πάνω μου και όταν κοιμάται και επιχειρώ να τον βάλω στο πορτ μπεμπέ ξυπνάει σχεδόν αμέσως. σήμερα έγινε το απίστευτο!!! κοιμήθηκε μια ώρα στην αγκαλιά μου (βρήκα ευκαιρία και κοιμήθηκα κι εγώ) και τον άφησα και κοιμήθηκε άλλη μία ώρα στο πορτ-μπεμπέ!!!!!!!! έπαθα πλάκα!!!!! και φυσικά ήταν η ευκαιρία μου να κάνω καμιά δουλειά :)

15y6xxxv0qx3picm.png

Γεια σας κουκλες!

Βρε κορίτσια δίνετε καθόλου Kiderte στα μωράκια σας? Δεν δίνω, απλά αναρωτιέμαι...

Εγώ δίνω οποτε τον βλεπω να ποναει και μπορω να πω οτι τον ανακουφίζει. Οχι ομως οταν πλησιαζει η ωρα του φαγητου, παντα μετα ή ενδιαμεσα για να μην του κοψει την ορεξη

Δεν περιμένω να σαραντήσω με την παραδοσιακή έννοια του όρου, απλώς με την κούραση, το σπίτι, τον συνεχή θηλασμό κτλ δεν έχω διάθεση να πάω πουθενά και ήδη έχουν περάσει 3 εβδομάδες... Το μωρό δεν θέλω να βγάλω έξω ακόμη και μιας και είναι χειμώνας, μάλλον θα κάνει περισσότερο από 40 μέρες για να βγει...

Ουτε εγω το εχω βγαλει ακομα, μακαρι να ειχε λιγο καλυτερο καιρο και δεν θα ειχα κανενα προβλημα. Περιμενουμε ποτε θα εχει λιακαδα και να ειναι και ο μπαμπας μας σπιτι για να βγουμε οικογενειακως. Εγω εχω παει μεχρι το σουπερ μαρκετ και την τραπεζα και μπορω να πω πως μου φανηκε σουπερ! Μου την εχει βαρεσει η κλεισουρα βρε κοριτσια...

Ελινακι εχω επιχειρησει 2 φορες να πιω καφέ, περισσοτερο πειραξε εμενα παρα την μπεμπα..και ηταν και ελαφρής!! Γενικα το στομαχι μου δεν ειναι πολυ καλα...

Περαστικα στο μικρούλι σου!!!

Εγω δεν πινω καφε, φοβαμαι την υπερενταση...Αυτο που μου εμεινε απο την εγκυμοσυνη ειναι η δυσκοιλιοτητα...ποτε δεν ειχα εντερικα προβληματα και ελεγα θα γεννησω και θα περασουν αλλα τιποτα ακομα...Ισως να φταιει το σιδηρο που συνεχιζω να παιρνω...

Οσο για την βαφτιση, καλοκαιρακι ή Σεπτεμβρη λεμε και μεις, δεν εχουμε αποφασισει το που ακομα, με αγχωσατε με τις ημερομηνιες και της εκκλησιες τωρα!

Επεξεργάστηκαν by maliv

Διαφημίσεις

Να σας πω τον πόνο μου?

δυσκολος ο θηλασμός, δύσκολη και η αντληση!! ε ρε τι τραβάμε!!!!

Εγω δεν πινω καφε, φοβαμαι την υπερενταση...Αυτο που μου εμεινε απο την εγκυμοσυνη ειναι η δυσκοιλιοτητα...ποτε δεν ειχα εντερικα προβληματα και ελεγα θα γεννησω και θα περασουν αλλα τιποτα ακομα...Ισως να φταιει το σιδηρο που συνεχιζω να παιρνω...

κι εγω εχω μια ατιμη αιμορροίδα που δεν λεει να φύγει :-( Ενω στην εγκυμοσύνη μονο για 3 μερες είχα θέμα!! Και το στομάχι μου πολύ ευαίσθητο...

εγω εδω ειμαι ινακι μου, μιλαω με τον Νοεμβρη μια που εχουν χαθει όλες...Μολις κοιμισα και χαζολογαω...:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

γεια σας τσουπριτσες!!!!

ινακι χρονια πολλα!!!!!!!!!!!! παντα ευτυχισμενη με πολλα μωρουδιστικα χαμογελα!!!!

μου φαινεται τις ματιασα τις μικρες μου χθες κ ειχαμε ολονυχτια.... απο τις 11.30 που ξυπνησε η πρωτη για να φαει κοιμηθηκα στις 8.30 το πρωι:shock::shock::shock:! μια η μια ξυπναγε κ γκρινιαζε μια η αλλη!!! κ δεν ηταν για να φανε!!!! φαινεται κουραστηκαν να κοιμουνται κ θελανε παρεα... το πρωι ειχε κ πονακια μαλλον η μια.... μεχρι που με επιασαν τα νευρα μου κ εβαλα τα κλαματα!!!! μα ολο το βραδυ να μην εχουν ησυχια ουτε για 10 λεπτα????????? ευτυχως μετα το πρωινο ταϊσμα , ηρθε η πεθερα μου κ τις κρατησε κ κοιμηθηκα 2 ωριτσες...

Σοφια εχουμε εναν φουρνο Βενετη επανω στην Βουλιαγμενης να ερθεις.Α και για τα μωρα αστα στην ησυχια τους και θα σου προτεινα να μην πολυ μπενεις στο τοπικ για εναν λογο τρελαινεσαι το επαθα το εκοψα.Καποια πραγματα δεν αποτελουν ουτε κανονα ουτε ενδοιξη οτι κατι συμβαινει ή οτι κατι δεν κανεις καλα τα μωρακια ολου του κοσμου ετσι ειναι αλλα περισσοτερο αλλα λιγοτερο.

Αλεκα οντως ρε συ οταν κρατας το μωρο εκεινη την ωρα τσισααααα μου κακα μου ψωμι με βουτυρο χελω.

πρεπει να ειναι μεταξυ πλαζα κ αγ.νικολαου.... νομιζω!

καλημερα κορίτσια μου!! τι κανετε? πως κοιμηθηκαν τα μωράκια μας αποψε?

να σας πω, εγωλεω απο σημερα να βαλω τον μπομπιρα μου στο δωματιο του κατα την διαρκεια της ημερας οποτε είναι στην κούνια του και το βράδυ πάλι πίσω στην καλαθούνα στο δωμάτιο μου. αλλα για την ημέρα που θα τον εχω στο δωματιο του λεω να παρω ενα απο αυτα που τα βαζεις για να ακους το μωρο (απο την αυπνια κολλησε το μυαλο μου !! ) εσεις τι εχετε κάνει ? ο δικος μου δεν εχει σαραντησει ακόμη, οποτε λεω μεχρι να σαραντήσει να τον εχω την ημερα μονο στο δωματιο του (με το μηχανηματακι για να τον ακουω) και μετα τις σαραντα μερες κανονικα και το βράδυ στο δωμταιο του. λετε είναι νωρίς να το κανω ετσι? εσεις τι κάνετε? εχετε να μου προτείνετε κανενα συγκεκριμένο τέτοιο μηχάνημα ? (πωπω, εχει κολλη΄σει το μυαλο μου ... πως το λενε ρε γμτ?? )

angie εγω αυτο κανω για να αρχιζουν να μαθαινουν... το σκεφτομουν να τις εβαζα απο την αρχη αλλα προς το παρον το αφησα γιατι δεν θα αντεξω τα πηγαινε ελα για ταϊσμα , αλλαγμα κλπ μεσα στην μαυρη νυχτα!

για ενδοεπικοινωνια προς το παρον εχω μια δανεικη απλη της philips αλλα μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλη αυτη που εχουν τα jumbo με 70-80 ευρω...

baJfp2.png

πω πω σοφακι.... πολυ κουραση ε???? υπομονη μωρε...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...