Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ αλλος μπελας με βρηκε τωρα!!! μου εδωσε η αδερφη μου το medela swing, εβαλα την μπεμπα απο την μια και στο αλλο στηθος ειπα να αντλησω. Με το χερι οταν πιεζω την θηλη βγαζει σταγονες, με το θηλαστρο δεν τα καταφερνω..μονο 10ml σε μιση ωρα καταφερα να βγαλω...και ηθελα να αποθηκευσω 2 γευματα γιατι πρεπει να λειψω καποιες ωρες :-( Δεν ξερω τι φταιει, νομιζω οι ποροι ειναι στο πλαι και δεν τους πιανει καλα στην κινηση

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κορίτσια μου!! τι κανετε? πως κοιμηθηκαν τα μωράκια μας αποψε?

να σας πω, εγωλεω απο σημερα να βαλω τον μπομπιρα μου στο δωματιο του κατα την διαρκεια της ημερας οποτε είναι στην κούνια του και το βράδυ πάλι πίσω στην καλαθούνα στο δωμάτιο μου. αλλα για την ημέρα που θα τον εχω στο δωματιο του λεω να παρω ενα απο αυτα που τα βαζεις για να ακους το μωρο (απο την αυπνια κολλησε το μυαλο μου !! ) εσεις τι εχετε κάνει ? ο δικος μου δεν εχει σαραντησει ακόμη, οποτε λεω μεχρι να σαραντήσει να τον εχω την ημερα μονο στο δωματιο του (με το μηχανηματακι για να τον ακουω) και μετα τις σαραντα μερες κανονικα και το βράδυ στο δωμταιο του. λετε είναι νωρίς να το κανω ετσι? εσεις τι κάνετε? εχετε να μου προτείνετε κανενα συγκεκριμένο τέτοιο μηχάνημα ? (πωπω, εχει κολλη΄σει το μυαλο μου ... πως το λενε ρε γμτ?? )

kalhmeroydia koritsakia moy....ενταξει το αλλαξα!. Μπεμπε ποια μαμα ειναι αυτη η δικη σου ή η δικη του??? Παντως και η δικη μου η μαμα ειναι όπως τα λεει η Μαρια. Τα χει ξεχασει όλα.

Και εγω κοριτσια για τη βαφτιση, ήθελα να κλεισω 29 Αυγουστου αλλα εκει που ηθελα να το κανω εχει κενο μονο απο την 19 Σεπτεμβριου. Απο τωρα μεχρι τοτε ειναι όλα κλεισμενα Κουφο ε???

Τωρα περιμενω προσφορες για να οριστικοποιησω.......

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

να σας πω, εγωλεω απο σημερα να βαλω τον μπομπιρα μου στο δωματιο του κατα την διαρκεια της ημερας οποτε είναι στην κούνια του και το βράδυ πάλι πίσω στην καλαθούνα στο δωμάτιο μου. αλλα για την ημέρα που θα τον εχω στο δωματιο του λεω να παρω ενα απο αυτα που τα βαζεις για να ακους το μωρο (απο την αυπνια κολλησε το μυαλο μου !! ) εσεις τι εχετε κάνει ? ο δικος μου δεν εχει σαραντησει ακόμη, οποτε λεω μεχρι να σαραντήσει να τον εχω την ημερα μονο στο δωματιο του (με το μηχανηματακι για να τον ακουω) και μετα τις σαραντα μερες κανονικα και το βράδυ στο δωμταιο του. λετε είναι νωρίς να το κανω ετσι? εσεις τι κάνετε? εχετε να μου προτείνετε κανενα συγκεκριμένο τέτοιο μηχάνημα ? (πωπω, εχει κολλη΄σει το μυαλο μου ... πως το λενε ρε γμτ?? )

ενδοπειοκοινωνια Αντζουλα μου!!!! ;) εγω τον εβαλα στο δωματιο του εξαρχης. Η δικη μου συσκευη ειναι καλη αλλα δεν ειναι γνωστης μαρκας reer λέγεται και την ειχα παρει πριν 3 χρονια απο το ΗΡΑ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ενδοπειοκοινωνια Αντζουλα μου!!!! ;) εγω τον εβαλα στο δωματιο του εξαρχης. Η δικη μου συσκευη ειναι καλη αλλα δεν ειναι γνωστης μαρκας reer λέγεται και την ειχα παρει πριν 3 χρονια απο το ΗΡΑ

πωπω, ναι !! τι κολλημα επαθε το μυαλο μου κοριτισαααααααααα εχω αρχισαει και χανωωωωωωωωωωωω αχ, τι αλλο θα παθουμε?? :)

ενδοεπικοινωνια και με εικονα υπαρχει? εχω ενα αγχος αν θα ειναι καλα το μωρουλι μου εκει μεσα μοναχουλι του ειδικα για την νυχτα ... θα το κανω ομως γιατι εχω ακουσει για κατι ιστοριες που το μωρακι παει πολλων μηνων και δεν θελει με τιποτα το δωματιο/κρεβατι του. ολοι μου λενε απο μικρο πρεπει να μαθει.

(ξεκιναω σίδερο .. ελπιζω να τελειωσω μεχρι το απογευμα.. ειναι και το χερι μου εντωμεταξυ, κουλο απο το σηκω, πανω κατω τον μικρουλη )

Διαφημίσεις

αχχχ το μωρακι μου μια χαρα κοιμηθηκε, ξυπνουσε καθε 2 ωρες , ετρωγε και νανι στο πορτ μπεμπε!!! Εγω ομως ματι δεν εκλεισα, προσπαθουσα να βρω λύση για την αντληση με το θηλαστρο!!! Το πρωι καταφερα να βγαλω 25 μλ, μαλλον πρεπει να συνηθησει το στηθος μου την κινηση που κανει!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χρόνια πολλά inaki μας!!! Να χαίρεσαι τη ζουζούνα σου!!!

Σευχαριστω Μελινάκι!!!

Ινακιιιιιιιι πολυχρονηηηηηη κοπελαρα μου!!!! Να τους χαιρεσαι όλους!!!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

αντζι εγω εχω με εικονα αλλα την ημερα μονο το χρησιμοποιω. Τη νυχτα πού να βλεπω μες τη νυστα μου?? Αλλα ακουω ακομη και την ανασα του...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ κορίτσια!!

Αλεκάκι πήγες στο τεβε για το επίδομα;;; Εστειλα σήμερα την αδερφή μου και μου ειπε οτι για το μειωμένο που δικαιούμαστε για ενα χρόνο θα πρέπει να ακυρώσω την παγια εντολή απο την τράπεζα και να πηγαίνω κάθε μήνα στο τεβε να πληρώνω!!!

Γεια σας μανουλιτσες..... προσπαθω να μπω να σας γραψω νεα μας αλλα ο μπουρμπουληθρας μας συνεχεια ξυπνιος ειναι.... για τους κολικους εμας μας βοηθησαν πολλοι οι σταγονιτσες...... και ας λενε καποιοι οτι δεν κανει..... αλλαξε το προσωπακι του μπεμπη μας.... ηρεμησε.... και του βαζω μονο σε κανα 2 γευματα το βραδυ οταν αρχιζει να τσιριζει.... δεν γινοταν αλλο οι μαραθωνιοι με το μωρο να τσιριχει, εγω και ο αντρας μου να τον κανουμε βολτες πανω κατω για 4-5 ωρες.... αρχισε να τρωει και καλυτερα.... αλλα σε λιγο θα φαει και εμας... το αργοτερο ανα 3 ωρες ξυπναμε για μαμ.... η γιατρος μου ειχε πει να μην του δινω πανω απο 100 ml στο γευμα.... ετσι εκανα στην αρχη και δεν κοιμοτανε ο καημενος, γκρινιαζε... 2 μερες τωρα του δινω οσο θελει... φτανουμε και τα 18ο ml! στο γευμα, αλλα κοιμαται και ηρεμει βρε κοριτσια... μπορεις να κανεις διαιτα σε εναν μωρακι? και ειναι ασταματητος.... χερια , ποδια, κεφαλι ολα τα κουναμε ακομη και στον υπνο μας.... μαθαμε καινουργιο κολπο απο προχθες.... οπως ειναι σκεπασμενος τραβαει σιγα σιγα την κουβερτα και την φερνει ολη πανω απο το κεφαλι του..... την πρωτη φορα που τον ειδα επαθα σοκ...λεω παει επαθε ασφυξια και ητανε μουσκεμα στον ιδρωτα το κεφαλακι του.... να τον δεσω? ειναι φυσιολογικο απο τοσο νωρις να ειναι τοσο κινητικος?

a84026bdda.png

ΜΑΧΗ καλύτερα να του έχεις τα χεράκια έξω από την κουβερτούλα και να μην τον σκεπάζεις μέχρι τον λαιμό. Εγώ της βάζω την κουβερτούλα μέχρι λίγο πάνω από τη μέση.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Σας ευχαριστώ κορίτσια!!

Αλεκάκι πήγες στο τεβε για το επίδομα;;; Εστειλα σήμερα την αδερφή μου και μου ειπε οτι για το μειωμένο που δικαιούμαστε για ενα χρόνο θα πρέπει να ακυρώσω την παγια εντολή απο την τράπεζα και να πηγαίνω κάθε μήνα στο τεβε να πληρώνω!!!

Inaki moy phga shmera kai eixe oyra trelh kai efyga...Θα ξαναπαω μες την εβοδμαδα...για να δουμε....

και ειναι ασταματητος.... χερια , ποδια, κεφαλι ολα τα κουναμε ακομη και στον υπνο μας.... μαθαμε καινουργιο κολπο απο προχθες.... οπως ειναι σκεπασμενος τραβαει σιγα σιγα την κουβερτα και την φερνει ολη πανω απο το κεφαλι του..... την πρωτη φορα που τον ειδα επαθα σοκ...λεω παει επαθε ασφυξια και ητανε μουσκεμα στον ιδρωτα το κεφαλακι του.... να τον δεσω? ειναι φυσιολογικο απο τοσο νωρις να ειναι τοσο κινητικος?
και ο δικος μου ετσι ειναι....:confused:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...