Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τελεσιγραφο: η μπεμπα μολις κοιμηθηκε επιτελους απο το πρωι.στοπ.η μεγαλη ανταρτισα εχει παει βολτα στη γιαγια.στοπ.θα ερθει βεβαια σε λιγο.στοπ.το σπιτι ενα μπαχαλο.στοπ.παω να κανω ομως ενα μπανιο να το ευχαριστηθω (ελπιζω.)στοπ.χαμομηλι δεν εχω δωσει και ουτε προκειται.στοπ.ξερω οτι το πρωτο εξαμηνο ουτε νερο ουτε αλλα ροφηματα δε κανει.στοπ.βαφτιση οταν παει 18μηνων περιπου (δηλ μαϊο του11)στοπ.τρεχω για κανα ξυρισμα ποδιων και μποτε να προλαβω .στοπ.τα υπολοιπα κορες μετα στοπ.(ελπιζω).στοπ.end of transmission.stop.

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ βαριεμε απαισια και αυτη η τηλεοραση δεν εχει τιποτα..αυριο θα παω σ.μαρκετ γιες..θα βγω λιγο απο το σπιτι να δω εναν ανθρωπο να πω μια κουβεντα..λοιπον εμεις για βαφτιση λεμε κοντα στον σεπτεμβρη για να κανουμε και τον θρησκευτικο μαζι..τωρα ποτε ακριβως δεν ξερω..

:-D

Και ναι λοιπον ξεβρωμισαμεεεεεε!! Καναμε μπανιο ξυριστικαμε κι ολας και πρεπει να χασαμε 3 κιλα με το ξυρισμα!

Εγω παντως συμφωνω με την Αλεκα...κι εμενα βοηθαει και ταιζει και ξεσκατιζει αλλα στα σκουρα κοτα ο μαγκας!! Αφου θελει εσενα μου λεει να σε μυριζει! Τι να μυριζει ρε του λεω που απο την απλυσια μυριζω σαν ασβος!!! Και εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι οσο και να βοθαει ενας αντρας δεν μπορει με τιποτα να κανει αυτα που κανει μια γυναικα!! Αφου τα Σ/Κ ο δικος μου μου λεει αντε ποτε θα ερθει η Δευτερα να παω στη δουλεια να ξεκουραστω!!!!!!

Δεν ξερω ρε Αλεκα μηπως ειναι το υφασμα τετοιο επειδη ειναι και οι δυο απο Καλαματα???

Τωρα εμενα ο μικρος κοιμαται και μαλλον το βραδι θα εχουμε ξενυχτι...αλλα ρε κοριτσια δεν μπορω να ρον ξυπνησω και αμα τον ξυπνησω δε σταματαει το κλαμα μεχρι να ξανακοιμηθει!

Για βαφτιση εμεις μεσα Ιουνιου θα παμε γιατι νονος θα ειναι ο αδερφος μου που ειναι Αγγλια και παιρνουν ρεπο μονο τον Ιουνιο οποτε δεν εχουμε και επιλογη

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ρε συ αλεκα και εμενα του μπεμπη ειναι ψιλοπορτοκαλι τα κακακια αλλα πιστευω οτι οφειλετε στον θηλασμο..εσενα ο παιδιατρος τι σου ειπε??για πες..
για το πορτοκαλι χρωμα μου ειπε να μην ανησυχω, οιυτε για το πρασινο αν τυχον δειτε. Και όπως ειπε και η Γιασεμη, στα μπλε, σημαινει ότι η μαμα εχει τρελαθει. Ψαρωσατε? Μπλε δεν κανει, :cool:

Οσο για τους αντρες ναι και εμενα βοηθαειιιιιι.Εχω ξεστολισει το σπιτι και θα μεινουν τα πραγματα μεχρι τον Μαρτη στο σαλονι την Κυριακη ειχε κενο και πηγε στην ΑΕΚ σημαντικο παιχνιδι ....με τον Ατρομητο ευτηχως ομως πηρε και τον μεγαλο.

ναι μαρινακι μου τα ξερω...ο καθενας με το χουι του...αλλος για μπαλα, άλλος για γυμναστηριο, άλλος για καφε, άλλος για δουλεια...πάντως 24 ωρες το 24ωρο ένας ειναι!;)

τελεσιγραφο: η μπεμπα μολις κοιμηθηκε επιτελους απο το πρωι.στοπ.η μεγαλη ανταρτισα εχει παει βολτα στη γιαγια.στοπ.θα ερθει βεβαια σε λιγο.στοπ.το σπιτι ενα μπαχαλο.στοπ.παω να κανω ομως ενα μπανιο να το ευχαριστηθω (ελπιζω.)στοπ.χαμομηλι δεν εχω δωσει και ουτε προκειται.στοπ.ξερω οτι το πρωτο εξαμηνο ουτε νερο ουτε αλλα ροφηματα δε κανει.στοπ.βαφτιση οταν παει 18μηνων περιπου (δηλ μαϊο του11)στοπ.τρεχω για κανα ξυρισμα ποδιων και μποτε να προλαβω .στοπ.τα υπολοιπα κορες μετα στοπ.(ελπιζω).στοπ.end of transmission.stop.
χαιρομαι που εισαι καλα.στοπ. χαιρομαι που ξεβρωμισες.στοπ. γιατι περιμενεις μεχρι 18 μηνων?? υπαρχει καποιος λογος??
Και ναι λοιπον ξεβρωμισαμεεεεεε!! Καναμε μπανιο ξυριστικαμε κι ολας και πρεπει να χασαμε 3 κιλα με το ξυρισμα!

Εγω παντως συμφωνω με την Αλεκα...κι εμενα βοηθαει και ταιζει και ξεσκατιζει αλλα στα σκουρα κοτα ο μαγκας!! Αφου θελει εσενα μου λεει να σε μυριζει! Τι να μυριζει ρε του λεω που απο την απλυσια μυριζω σαν ασβος!!! Και εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι οσο και να βοθαει ενας αντρας δεν μπορει με τιποτα να κανει αυτα που κανει μια γυναικα!! Αφου τα Σ/Κ ο δικος μου μου λεει αντε ποτε θα ερθει η Δευτερα να παω στη δουλεια να ξεκουραστω!!!!!!

Δεν ξερω ρε Αλεκα μηπως ειναι το υφασμα τετοιο επειδη ειναι και οι δυο απο Καλαματα???

η

δε φταιει η Καλαματα καλη μου...φταιει το ότι ειμαστε δευτερομανουλες ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Εγω κοριτσια θελω να δω τι θα κανει τις ημερες που θα παω στο μαγαζι γιατι θα ειμαι 5 με 11 εκτος σπιτιου και ολοκληρη την κυριακη. Τι σπιτι θα βρισκω δεν ξερω το πιο πιθανο ειναι να παω 3-4 φορες να βρισκω ενα μπαχαλο τα παιδια μου δεν θελω να το σκέφτομαι και αυτος σε κανεναν υπολογιστη θα σκοτωθουμε και μετα δεν θα ξαναπαω μαγαζι.Απλο το θεμα κυριες και κυριοι.

Και σας λεω οτι φταιει το υφασμα κοριτσια ουτε οι δευτερομανουλες ειναι γιατι οταν ηασταν πρωτομανουλες τι διαφορες υπηρχαν?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

να΄μαι κ εγω!!!

βρε Αλεκα δικαιολογησε μας!!! σωστη η αποψη σου οτι "τι πρεπει να λες κ ευχαριστω που ασχολειται με το παιδι του?" αλλα εχω δει κ περιπτωσεις που απλα πιανει το παιδι μονο για να παιξει μεχρι να βαρεθει εκεινος κ μολις αρχισει γκρινια το πεταει!!!! οποτε οταν με οποιοδηποτε τροπο με ξελασκαρει ή σηκωθει το βραδυ να ταϊσει για να κοιμηθω , θα του πω ευχαριστω για να παρει τα πανω του;)

οσο για την βαφτιση σκεφτομαι ή τελος Ιουνίου ή Σεπτεμβριο...

βρε ινακι λιγο νωρις δεν ειναι να κλεισουμε απο τωρα εκκλησια? ειχα την εντυπωση οτι στη βαφτιση βρισκεις πιο ευκολα....

Βρε κορίτσια δίνετε καθόλου Kiderte στα μωράκια σας? Δεν δίνω, απλά αναρωτιέμαι...

εγω δυο μερες εδωσα μονο στην μια χαμομηλι σκετο, οχι κιντερντε..

Επίσης θα περιμένετε να σαραντήσετε πρώτα και μετά να βγείτε έξω, ή όχι? Εγώ ναί. Μια φορά βγήκα μόνο έξω για να πάω στο ΙΚΑ.

εγω λογω περιπτωσης βγηκα αμεσως απο το σπιτι... κ πριν σαραντησουμε εβγαινα κ για δουλειες αλλα κ για βολτα... τις μικρες δεν τις εχω βγαλει ακομα... να ανοιξει λιγο ο καιρος! αλλα κ να τις βγαλω , για ποιο λογο? δεν θα καταλαβουν κ τιποτα αφου κοιμουνται συνεχεια:tongue:!!!

ΑΑ!!!!! Και μολις σαραντησω γυρναω μαγαζι για 2-3 μερες εν αλλαξ με τον αντρουλη μου γιατι κοντευει να μου πεθανει και θελω κοριτσιαααα πολυ να αλλαξω λιγο παραστασεις να ξεφυγει λιγο το ματι απο χεσμενους κωλους να το πω καθαρα να το ευχαριστηθω.Να πετιεμαι και λιγο τα μαγαζακια της Γλυφαδας να χαζευω γιατι δεν παει αλλο

μαρινακι αν δεν ειμαι αδιακριτη τι μαγαζι εχετε???? γιατι πηγαινα αρκετα συχνα απο Γλυφαδα πλευρα!!!

baJfp2.png

βρε κοριτσια... επεσα σε ενα τοπικ στο παρεντς που λεει για νοθρο μωρακι... βεβαια αυτο ειναι νεογεννητο.. κ σκεφτομαι τωρα.. οι δικες μου ολη μερα κοιμουνται, ξυπνανε τρωνε μισοκοιμησμενες κ πριν ρευτουνε παλι κοιμουνται! δεν το ειχα σκεφτει τοσες μερες, το θεωρησα φυσιολογικο... μηπως να αρχισω να ανησυχω:confused::confused::confused:???? μονο για 2-3 μερες μεναμε λιγο ξυπνιες μετα το φαγητο...

baJfp2.png

Και σας λεω οτι φταιει το υφασμα κοριτσια ουτε οι δευτερομανουλες ειναι γιατι οταν ηασταν πρωτομανουλες τι διαφορες υπηρχαν?

ρε στο πρωτο εχεις να ασχοληθεις μονο με το μωρο, πεφτει και το σοι να βοηθησει, ειναι και πιο νωρις και δικαιολογεις τον αντρουλη σου πιο ευκολα, εχεις και πιο πολλες αντοχες. Στο δευτερο όμως???? Εκει που κοβεις βολτες με τον τζουνιορ να πλανταζει και ο πρωτοτοκος να φωναζει τσισσαααα ειπαααααα και το σπιτι να ειναι σκατα, και να εχεις μισ στοιβα σιδερο και να πρεπει να ετοιμασεις και ενα προτζεκτακι για την δουλεια, και ο αντρας σουνα σε ρωταει, ΄τι θες να κανω?' Ναι, την εχει την θεληση και σου προτεινει να κανει κατι αλλα και αυτο το κατι εσυ πρεπει να το σκεφτεις.

Και σκεφτεσαι 'μα αφου τα βλεπει αυτα που πρεπει να γινουν, γιατι ρωταει¨?' Ενω εκεινος σκεφτεται 'ας βοηθησω λιγο να κανω και εγω κατι'...και δεν θα επρεπε να σκεφτεται...θα επρπε να εχει ξεκινησει όχι να κανει κατι αλλα να κανει γενικως γιατι δεν τελειωνει τιποτα....και παντα κατι χρειαζεται να κανεις...;)

να΄μαι κ εγω!!!

βρε Αλεκα δικαιολογησε μας!!! σωστη η αποψη σου οτι "τι πρεπει να λες κ ευχαριστω που ασχολειται με το παιδι του?" αλλα εχω δει κ περιπτωσεις που απλα πιανει το παιδι μονο για να παιξει μεχρι να βαρεθει εκεινος κ μολις αρχισει γκρινια το πεταει!!!! οποτε οταν με οποιοδηποτε τροπο με ξελασκαρει ή σηκωθει το βραδυ να ταϊσει για να κοιμηθω , θα του πω ευχαριστω για να παρει τα πανω του;)!!

ρε σοφακι δε μιλαμε για αυτες τις περιπτωσεις... αυτοι κακως παντρευτηκαν και κακως εκαναν παιδι. Εγω, επειδη ειμαι και στριμενη :rolleyes:, θα τον ειχα σουταρει...Θεωρω αυτονοητο ότι θα βοηθησει, όλοι το κανουν ή τουλαχιστον όλοι πρεπει να το κανουν. Να με αντικαταστησει μπορει? Όχι. Για εμενα εκει ειναι το θεμα...Στο πρωτο παιδι και εγω ηθελα να του αναπτερωσω το ηθικο...τωρα δε μπορω να το κανω.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

βρε κοριτσια... επεσα σε ενα τοπικ στο παρεντς που λεει για νοθρο μωρακι... βεβαια αυτο ειναι νεογεννητο.. κ σκεφτομαι τωρα.. οι δικες μου ολη μερα κοιμουνται, ξυπνανε τρωνε μισοκοιμησμενες κ πριν ρευτουνε παλι κοιμουνται! δεν το ειχα σκεφτει τοσες μερες, το θεωρησα φυσιολογικο... μηπως να αρχισω να ανησυχω:confused::confused::confused:???? μονο για 2-3 μερες μεναμε λιγο ξυπνιες μετα το φαγητο...

ασε τα μωρουλια ησυχα βρε, μη σκεφτεσαι κακα πραγματα...ασ'τα να ησυχασουν...μια χαρα ειναι

221882cb0gkyh7q4.gif

Σοφια εχουμε εναν φουρνο Βενετη επανω στην Βουλιαγμενης να ερθεις.Α και για τα μωρα αστα στην ησυχια τους και θα σου προτεινα να μην πολυ μπενεις στο τοπικ για εναν λογο τρελαινεσαι το επαθα το εκοψα.Καποια πραγματα δεν αποτελουν ουτε κανονα ουτε ενδοιξη οτι κατι συμβαινει ή οτι κατι δεν κανεις καλα τα μωρακια ολου του κοσμου ετσι ειναι αλλα περισσοτερο αλλα λιγοτερο.

Αλεκα οντως ρε συ οταν κρατας το μωρο εκεινη την ωρα τσισααααα μου κακα μου ψωμι με βουτυρο χελω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κοριτσια για τους αντρες ειναι η φτιαξια τους τετοι που ελεγε και η γιαγια μου στο κυτταρο τους δεν μπορουν ρε αδερφε με τα παιδια ειτε γιατι τους καλομαθανε ειτε γιατι δεν το εχουν πως οι γυναικες δεν ειναι καλες στο παρκαρισμα?και μην ακουσω οχι γιατι δεν θα το πιστεψω.καπως ετσι στο dna ο αντρας απο φυση του δεν μπορει να κανει πολλα πραγματα μαζι μην κοιτας εμεις στο τελος τελος απο την σιγμη που εμεις γινομαστε μανες και φερνουμε μια ζωη στον κοσμο εχουμε οπλιστει απο την ιδια την φυση με υπομονη δυναμη και πολλα ταλεντα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σοφια εχουμε εναν φουρνο Βενετη επανω στην Βουλιαγμενης να ερθεις.Α και για τα μωρα αστα στην ησυχια τους και θα σου προτεινα να μην πολυ μπενεις στο τοπικ για εναν λογο τρελαινεσαι το επαθα το εκοψα.Καποια πραγματα δεν αποτελουν ουτε κανονα ουτε ενδοιξη οτι κατι συμβαινει ή οτι κατι δεν κανεις καλα τα μωρακια ολου του κοσμου ετσι ειναι αλλα περισσοτερο αλλα λιγοτερο.

Αλεκα οντως ρε συ οταν κρατας το μωρο εκεινη την ωρα τσισααααα μου κακα μου ψωμι με βουτυρο χελω.

ελα ρε για στειλε πμ που ακριβως...

Για τα τοπικ συμφωνω και εγω γιατι και εγω ειμαι πολυα αγχωδης και ζουρλαινομαι.

Μαρινα καθε φορα που ταιζω, κατουριεται ο Αγγελος...ουφ, ευτυχως τον τελευταιο καιρο παει μονος του...

Κοριτσια για τους αντρες ειναι η φτιαξια τους τετοι που ελεγε και η γιαγια μου στο κυτταρο τους δεν μπορουν ρε αδερφε με τα παιδια ειτε γιατι τους καλομαθανε ειτε γιατι δεν το εχουν πως οι γυναικες δεν ειναι καλες στο παρκαρισμα?και μην ακουσω οχι γιατι δεν θα το πιστεψω.καπως ετσι στο dna ο αντρας απο φυση του δεν μπορει να κανει πολλα πραγματα μαζι μην κοιτας εμεις στο τελος τελος απο την σιγμη που εμεις γινομαστε μανες και φερνουμε μια ζωη στον κοσμο εχουμε οπλιστει απο την ιδια την φυση με υπομονη δυναμη και πολλα ταλεντα
ναι ρε ετσι ειναι...απλα ερχονται στιγμες που κουραζεσαι πολυ. Όπως εγω ξεπερασα τη φυση μου και βγηκα στην δουλεια, ξεπερασε και τη δικη σου τη ρημαδα...:P

Τη σταματαω αυτη τρην κουβεντα γιατι πολυ μεγαιρα φαινομαι...:confused:

221882cb0gkyh7q4.gif

ρε στο πρωτο εχεις να ασχοληθεις μονο με το μωρο, πεφτει και το σοι να βοηθησει, ειναι και πιο νωρις και δικαιολογεις τον αντρουλη σου πιο ευκολα, εχεις και πιο πολλες αντοχες. Στο δευτερο όμως???? Εκει που κοβεις βολτες με τον τζουνιορ να πλανταζει και ο πρωτοτοκος να φωναζει τσισσαααα ειπαααααα και το σπιτι να ειναι σκατα, και να εχεις μισ στοιβα σιδερο και να πρεπει να ετοιμασεις και ενα προτζεκτακι για την δουλεια, και ο αντρας σουνα σε ρωταει, ΄τι θες να κανω?' Ναι, την εχει την θεληση και σου προτεινει να κανει κατι αλλα και αυτο το κατι εσυ πρεπει να το σκεφτεις.

Και σκεφτεσαι 'μα αφου τα βλεπει αυτα που πρεπει να γινουν, γιατι ρωταει¨?' Ενω εκεινος σκεφτεται 'ας βοηθησω λιγο να κανω και εγω κατι'...και δεν θα επρεπε να σκεφτεται...θα επρπε να εχει ξεκινησει όχι να κανει κατι αλλα να κανει γενικως γιατι δεν τελειωνει τιποτα....και παντα κατι χρειαζεται να κανεις...;)

.

Αχ,κορίτσι μου,πόσο σε νιώθω...με τη διαφορά οτι ο δικός μου πρωτότοκος ακόμη δεν ξέρει ούτε καν να πεί τσίσα,οπότε απλά γκρινιαζοστριγκλιζοφωνάζει και δεν ξέρεις και το γιατι ακριβώς,απλά μαντεύεις και ελπίζεις να έπεσες μέσα!!!

....Και ειδικά όταν ακούω τη φράση..."τι θα φάω'γω??" (απο το μπαμπάκα τους)να μη σου πώ τι γίνεται στο μέσα μου!!!

Ευτυχώς,σαν άντρας που είναι πρέπει να του αναγνωρίσω οτι προσπαθεί,άσχετα αν μερικές φορές τσακωθήκαμε γι'αυτό....

Υπομονή,θα μεγαλώσουν (μαζί κι εμείς βέβαια),αλλα κάποια στιγμή θα ηρεμήσουμε!!! (?)

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

άσε που έρχεται η μαμά στο σπίτι να βοηθήσει και την κυνηγάω απο πίσω για 1002 λόγους σαν μωρό κι εκείνη και παρεξηγείται κι απο πάνω!!Έρχεται και καλά για να βοηθήσει και φέρεται όπως λές ο σύζυγός σου που κάθεται και σκέφτεται τι να κάνει?μόνο που η μαμά σταματάει στο οτι αλλάζει το μωρό και κατα τα άλλα για να κάνει κάποια απο τις πολλές δουλειές που υπάρχουν (όπως να μαγειρέψει κάτι)πρέπει να το πώ εγώ!! δεν μου το είπες λέει....Ή βλέπει τις μοκέτες χάλια,η το σίδερο βουνό και πρέπει να πώ π.χ ρε μαμά μπορείς να βάλεις μια σκούπα?

ΑΣΤΑ....Συνεχώς την ακούς....αχ,να πιώ καφέ!!Η....πάω να κάνω ένα τσιγάααροοο.....

ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!!!!Λουφαδόρος η μαμά... :P

Επεξεργάστηκαν by bebe-q

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

βρε ινακι λιγο νωρις δεν ειναι να κλεισουμε απο τωρα εκκλησια? ειχα την εντυπωση οτι στη βαφτιση βρισκεις πιο ευκολα....

εξαρταται απο την εκκλησια Σοφη μου!! Εγω ηθελα σε παραλιακο μερος Σαββατο απόγευμα, τοτε που γινονται οι γαμοι.Θυμαμαι στο γαμο ειχα παει τελος Γενναρη και βρηκα κατα τυχη ημερομηνια λογω ακυρωσης καποιου αλλου τον ιουνη..διαφορετικα ειχε απο Σεπτεμβρη μερια!!!

θα συμφωνησω με τις αλλες, ειναι φυσιολογικο να κοιμουνται συνεχεια οσο φυσιολογικο να μην κοιμουνται...και μην πολυψαχνεις τα τοπικς γιατι θα τρελαθεις!!!

άσε που έρχεται η μαμά στο σπίτι να βοηθήσει και την κυνηγάω απο πίσω για 1002 λόγους σαν μωρό κι εκείνη και παρεξηγείται κι απο πάνω!!Έρχεται και καλά για να βοηθήσει και φέρεται όπως λές ο σύζυγός σου που κάθεται και σκέφτεται τι να κάνει?μόνο που η μαμά σταματάει στο οτι αλλάζει το μωρό και κατα τα άλλα για να κάνει κάποια απο τις πολλές δουλειές που υπάρχουν (όπως να μαγειρέψει κάτι)πρέπει να το πώ εγώ!! δεν μου το είπες λέει....Ή βλέπει τις μοκέτες χάλια,η το σίδερο βουνό και πρέπει να πώ π.χ ρε μαμά μπορείς να βάλεις μια σκούπα?

ΑΣΤΑ....Συνεχώς την ακούς....αχ,να πιώ καφέ!!Η....πάω να κάνω ένα τσιγάααροοο.....

ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!!!!Λουφαδόρος η μαμά... :P

αχ το ιδιο προβλημα εχω και εγώ...θελω να τα βλεπουν μονες τους και οχι να κανω υποδειξεις!!Δεν γινεται αυτο ομως και καταληγω στο μαγικο ραβδί :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...