Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης θα περιμένετε να σαραντήσετε πρώτα και μετά να βγείτε έξω, ή όχι? Εγώ ναί. Μια φορά βγήκα μόνο έξω για να πάω στο ΙΚΑ.

Και η βάπτισή μας θα γίνει ή κατά τον Ιούλιο ή κατά τον Σεπτέμβρη κι αυτό γιατί θα την κάνουμε στο χωριό μου, οπότε θα πρέπει να μην έχουμε δουλειά στον ξενώνα μας, για να μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε τους καλεσμένους μας. Αυτά!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

εγω ελενα του εχω δωσει όταν δε μπορουσε να κανει κακα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Επίσης θα περιμένετε να σαραντήσετε πρώτα και μετά να βγείτε έξω, ή όχι? Εγώ ναί. Μια φορά βγήκα μόνο έξω για να πάω στο ΙΚΑ.

Και η βάπτισή μας θα γίνει ή κατά τον Ιούλιο ή κατά τον Σεπτέμβρη κι αυτό γιατί θα την κάνουμε στο χωριό μου, οπότε θα πρέπει να μην έχουμε δουλειά στον ξενώνα μας, για να μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε τους καλεσμένους μας. Αυτά!

Δεν περιμένω να σαραντήσω με την παραδοσιακή έννοια του όρου, απλώς με την κούραση, το σπίτι, τον συνεχή θηλασμό κτλ δεν έχω διάθεση να πάω πουθενά και ήδη έχουν περάσει 3 εβδομάδες... Το μωρό δεν θέλω να βγάλω έξω ακόμη και μιας και είναι χειμώνας, μάλλον θα κάνει περισσότερο από 40 μέρες για να βγει...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Θα δώσω χαμομηλάκι (το κλασσικό που πίνουμε εμείς) μόνο αν παρουσιάσει δυσκοιλιότητα. Αλλά προς το παρόν, μάλλον το αντίθετο θέμα έχουμε. Συνεχείς υδαρείς κενώσεις!!! Αν δώσω και χαμομηλι... άστα να πάνε... :-)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

και εγω το μωρο δεν το εχω βγαλει εξω. Μονο στο γιατρο που εχει παει. Αν φτιαξει ο καιρος θα τον παω καμια βολτιτσα σε ανοιχτο χωρο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Εμείς θα κάνουμε τη βάφτιση τέλος Σεπτεμβρίου μαζί με το γάμο μας, οπότε ήδη κλείσαμε (από τον Αύγουστο!!! ήθελα να το κάνουμε 11/9 στα γεννέθλιά μου, αλλά δε βρήκαμε εκεί που θέλαμε, ήταν ήδη κλεισμένο!)

εγώ του δίνω και κίντερτε και μάραθο. το κίντερτε το δίνω ανάμεσα στα γεύματα και βοηθάει να είναι ήρεμο και ο μάραθος είναι για τα πονάκια και πραγματικά μας ανακουφίζει! όταν ξυπνάει από πονάκια μάραθο του δίνω. το πίνει πολύ ευχάριστα και ηρεμεί και τι εντεράκι μας! και μεγαλώνω και το διάστημα ανάμεσα στους θηλασμούς. γλιτώνω 45' σίγουρα. και τα κακάκια μας είναι μια χαρά, κανονικά.

15y6xxxv0qx3picm.png

Ax koritsia! Sas diavazw kai anoigei h psuxh mou! Oles sta idia eimaste!

Olh h mera shmera exei paei ws exhs: ton 8hlazw, mou apokoimietai sta xeria, perimenw 10', ton vazw sto krevati tou, trexw san thn mourlh na faw/kanw pipi/valw plunthrio/adeiasw to plunthrio piatwn, sta 20' maximum mou xupnaei pali kai arxizoume apo thn arxh. Fusika den exw kanei kamia douleia ths prokophs kai eimaste mia omorfia sketh alla ti na kanw? :(

Den 8umamai poia kopela to elege gia thn megalh ths alla ki emena o megalos einai na travas ta mallia sou kati stigmes. Ton mikro ton latreuei, den ti8etai 8ema, alla polles fores ton vlepeis oti dokimazei ta oria m'emas. Eidika an 8hlazw h otan eimai monh me tous 2 tous, 8a skarfistei tis pio api8anes zavolies. Ennoeitai pws enw ton rwraw 10 fores prin, telika 8a 8elei pipi thn wra pou trwme h pou allazw ton mikro kai gala afou 8a exoume anevei sto dwmatio tou klp klp klp Ypomonh kai polu agaph 8elei to pragma kai na mh ksexname pws einai mikroulika kai den xeroun pws na xeiristoun ta ais8hmata tous. Ta lew gia na ta akouw mias kai suxna pianw ton eauto mou na exei apaithseis enhlikou apo ena paidaki 3 xronwn..

Oso gia ton Marko voh8aei oso borei alla einai kati pragmata pou den 8a ta kanei pote. Siderwma px den prokeitai na to kanei pou na xtupiemai katw. Ki ekei vourlizomai giati ki egw to apex8anomai..alla to kanw. Mageirema, skoupidia, skoupisma padws ta kanei me xara opote sunh8ws sumvivazomaste. Twra ta kanonise me th douleia kai mexri telh Maiou 8a douleuei 4 meres opote 8a ton exw mia mera extra sto spiti! Yay!

Kala apisteuto pou egrapsa tosa! Tha epixeirhsw na arxisw mageirema kai stoixhma pws 8a xupnhsei o gkriniaroulhs mou :)

Filia koukles!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Ax koritsia! Sas diavazw kai anoigei h psuxh mou! Oles sta idia eimaste!

Olh h mera shmera exei paei ws exhs: ton 8hlazw, mou apokoimietai sta xeria, perimenw 10', ton vazw sto krevati tou, trexw san thn mourlh na faw/kanw pipi/valw plunthrio/adeiasw to plunthrio piatwn, sta 20' maximum mou xupnaei pali kai arxizoume apo thn arxh. Fusika den exw kanei kamia douleia ths prokophs kai eimaste mia omorfia sketh alla ti na kanw? :(

τα ιδια ακριβως!!!

Εμεις θα την βαφτισουμε 24/7, κλεισαμε ημερομηνια την περασμενη εβδομαδα!!

Ειμαι η μονη τολμηρη της παρεας;;;Μετα απο προτροπη του γιατρού, κάνουμε βολτα σχεδόν κάθε μέρα..σήμερα μονο δεν βγήκα γιατι ψιλοβρεχε. Στο καρότσι δεν της πολυαρεσει ακόμα, την βάζω στο μάρσιπο!

Διαφημίσεις

η μπεμπα του ντορακι τι επαθε??/ Γιατι γραφει στι φεις ότι ειναι αρρωστουλα

221882cb0gkyh7q4.gif

ενταξει... μονο μυξουλες εχει...ουφ! Τι αγχη και αυτα. Και τα κακα του δικου μου με ενησυχησαν παλι. Οκ το πορτοκαλι ο γιατρος ειπε δεν πειραζει. Σημερα όμως ενω εκανε κανει μια πριτς,...βγαζει και νερο...ουφ. Το στομαχακι του μαλον, ειναι σκατα. καμια ιδεα??

221882cb0gkyh7q4.gif

τσαααααα.Να μαι και παλι.Μου εχει σπασει και εμενα τα νευρα ο μεγαλος δεν μπορω να κατσω στο πισι ουτε ενε λεπτο δεν μπορω να κανω ενα τσιγαρο με ακολουθαει παντου και αυτος και τα αυτοκινητακια του και οχι και τιποτα αλλο θελω και σπουδες η κοτα ποτε καλε εδω δεν προλαβαινω να κανω φτου θα διαβαζω και απο πανω.

Οσο για τους αντρες ναι και εμενα βοηθαειιιιιι.Εχω ξεστολισει το σπιτι και θα μεινουν τα πραγματα μεχρι τον Μαρτη στο σαλονι την Κυριακη ειχε κενο και πηγε στην ΑΕΚ σημαντικο παιχνιδι ....με τον Ατρομητο ευτηχως ομως πηρε και τον μεγαλο.

Εγω Αλεκα τον εχω βγαλει εξω το κουταβακι μου πολυ καλα ντυμενος με γουνινο σκουφο,σαν τον Καζαντζιδη ηταν διπλη κουβερτα και απο πανω το προσταυτετικο του καροτσιου.

Ινακι βαζε την λιγο στο καροτσι μεσα στο σπιτι γιατι αν σου μαθει μονο μαρσιπο θα δυσκολευτεις πολυ μετα οταν βαρυνει

Εμεις την βαφτιση θα την αργησουμε λιγο μαλλον του χρονου το καλοκαιρι γιατι θα τον βαφτισουμε στην Τηνο και οικονομικα θα τα δουμε ολα αν το κανουμε φετος οποτε του χρονου θα εινα λιγο μεγαλος αλλα τι να κανουμε.

Ατζι για το ματακι του ριξε λιγο φυσιολογικο ορο για να το ξεπλυνεις μονο για το πρηξιμο δεν παιρνεις τον παιδιατρο να μην σου λεμε μ@@@@ες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΑΑ!!!!! Και μολις σαραντησω γυρναω μαγαζι για 2-3 μερες εν αλλαξ με τον αντρουλη μου γιατι κοντευει να μου πεθανει και θελω κοριτσιαααα πολυ να αλλαξω λιγο παραστασεις να ξεφυγει λιγο το ματι απο χεσμενους κωλους να το πω καθαρα να το ευχαριστηθω.Να πετιεμαι και λιγο τα μαγαζακια της Γλυφαδας να χαζευω γιατι δεν παει αλλο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...