Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

επισης ξαναεβαλα την βερα μου μετα απο 6 μηνες. γιουπιιιιιιιιι

βρε κοριτσια, να ρωτησω εχει πρηστει το ματακι του. κανει λιγο χλιαρο χαμομηλακι να του βαλω ε?

ρωτα τον παιδιατρο σου γιατι ξερω οτι το χαμομηλι δεν κανει ουτε για τους μεγαλους!!!! ειναι λαθος γιατροσοφι... εχει ζαχαρη μεσα κ στεγνωνει το ματι κ μπορει να προκαλεσει πιο μεγαλη ζημια...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δηλαδή να θεωρήσω τον εαυτό μου τυχερό που μου λέει: "φάε εσύ, θα τον κρατήσω εγώ"?

μάλιστα, επειδή ο μικρός μου είναι συνεχώς αγκαλιά (όπως και τώρα) ο άντρας μου κατάλαβε ότι ούτε τα πιάτα θα πλυθούν μόνα τους, ούτε τα ρούχα θα πλυθούν, θα απλωθούν κτλ και επειδή και ο ίδιος είναι νευρικός, δε μπορεί να ηρεμήσει το μωρό (το οποίο φυσικά αντιλαμβάνεται την οποια νευρικότητα και ανταποκρίνεται ανάλογα...) μου λέει να κρατάω εγώ το μωρό και αυτός μου κάνει δουλειές!!!! καλό ε?;)

Μαράκι8, τα μωράκια μας ήρθαν στον κόσμο την ίδια μέρα!!! και καλώς ήρθες στην παρεούλα μας!!!

yasemi, αν πάρεις κατά τις 9 το πρωί ή 5 το απόγευμα όλο και κάποιον θα πετύχεις!

Τυχερη εισαι!Και για να μην αδικησω και τον δικο μου ναι ειναι λιγο στον κοσμο του καποιες φορες αλλα δεν μπορω να πω προσφερεται επειδη βλεπει τα ζορια που τραβαω με την αυπνια.Δηλαδη και βολτες τον κανει με τους κολικους και αν θελω κατι θελει να του το λεω για να το κανει εκεινος.Εγω ειμαι πιο νευρικη οταν ο μικρος ποναει και γιαυτο εκεινος τον κραταει γιατι ειναι πιο ξεκουραστος.Του τραγουδαει κιολας δεν εχω παραπονο!!!Οταν δεν δουλευει και βλεπει την παρανοια που ζω βοηθαει οσο γινεται.Οποτε ας λεω κι εγω δοξα το θεο που δεν τα κανω ολα μα ολα μονη μου εντελως...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Α καλα, στα βραδυνα ταισματα παντα κατουραω όταν τον ρευω!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

και μπράβο και στο inaki που πάνε σετ για τσίσα!!! λες εκείνη την ώρα να τα κάνει κι αυτή στο παμπεράκι της??? :)

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

Γεια σας και απο εμένα!

Επιτέλους μπόρεσα να κάτσω λίγο στο pc... Ήταν λίγο ανήσυχη σήμερα αλλά κοιμήθηκε πολύ καλά το βράδυ. Τώρα κατάφερα να την κοιμήσω. Θα κάτσω λίγο να χαζέψω στο ίντερνετ και μετά πρέπει να κάνω κάνω και καμιά δουλειά γιατί πέρασε η μέρα...:(

πολλα ζητας Ελινα....πρεπει να ειμαστε ικανοποιημενες που απλα βοηθανε όταν τους το ζητησουμε και ας τα κανουν και σκατα. Γιατι απο μονοι τους δεν προκειται να το σκεφτουν ποτε.

Και αν καποια πεταχτει και μου πει ότι ο νατρας της δεν ειναι ετσι, δεν θα την πιστεψω... i am sorry

Δεν θα με πιστέψεις, αλλά ευτυχώς βοηθάει πολύ από μόνος του και τα καταφέρνει και μια χαρά.

Καμιά φορά αυτό που περιμένουμε από τους άλλους, αυτό εισπράττουμε. Δηλαδή, αν θεωρείς ότι όταν κάνει μια δουλειά ο άντρας σου τα κάνει θάλασσα και του το λες κιόλας, θα σταματήσει και αυτός να ασχολείται αφού εσύ τα κάνεις καλύτερα. Αν δεν κάνει κάτι καλά δείξτου με ωραίο ή με έμμεσο τρόπο πως να το κάνει και επιβράβευσέ τον μετά (σαν τα παιδιά:P)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Μανουλες στα προθυρα νευρικης κρισης!!!

bebe-q, maliv,Ελινα να χαιρομαστε τα μωρα μας!!!! Κλεισαμε ενα μηνα σημερα, πως περασε ετσι ο καιρος!!

Χρονια μας πολλα, να ζήσουν τα μωρακια μας, ετοιμαζω απο το πρωι μους με πραλινα φουντουκιου για να το γιορτασουμε!!! να δω ποτε θα καταφερω να την τελειωσω

Αλεκα εγω θα το πω!!!!:P

αλλα αν ηθελε , ας εκανε κ αλλιως:lol:! με 2 δεν γινεται διαφορετικα!

η αληθεια ειναι οτι οταν ειναι στο σπιτι εχω τρελλη βοηθεια απο τον αντρα μου! του πεταω οποια ειναι να φαει κ ασχολουμαι με το σπιτι. τον εμαθα να τις αλλαζει κιολας;)...

:lol::lol::lol:..........

Και γω θα το πω ρε συ Αλεκα, ο δικος μου βοηθαει σε ολα και απο μονος του...θελουν και λιγο παρακινηση οι αντρες, μην περιμενουμε να ειναι οπως εμεις, πρεπει με τον τροπο μας να τους δειχνουμε τι πρεπει να κανουν μεχρι να αρχισουν να το κανουν απο μονοι τους

Διαφημίσεις

Δεν θα με πιστέψεις, αλλά ευτυχώς βοηθάει πολύ από μόνος του και τα καταφέρνει και μια χαρά.

Καμιά φορά αυτό που περιμένουμε από τους άλλους, αυτό εισπράττουμε. Δηλαδή, αν θεωρείς ότι όταν κάνει μια δουλειά ο άντρας σου τα κάνει θάλασσα και του το λες κιόλας, θα σταματήσει και αυτός να ασχολείται αφού εσύ τα κάνεις καλύτερα. Αν δεν κάνει κάτι καλά δείξτου με ωραίο ή με έμμεσο τρόπο πως να το κάνει και επιβράβευσέ τον μετά (σαν τα παιδιά:P)

δεν θα μπορουσες να το πεις καλυτερα!!!! κ εμενα θεωρει οτι τις ταϊζει καλυτερα απο μενα! βεβαια το εχει δει κ σαν παιχνιδι λιγο... οταν πηραμε κ την 2η στο σπιτι πεταξε το θεϊκο: " αντε τωρα θα εχουμε απο 1 παιδι ο καθενας να παιζουμε, δεν θα τσακωνομαστε:tongue:!!!"

baJfp2.png

Και γω θα το πω ρε συ Αλεκα, ο δικος μου βοηθαει σε ολα και απο μονος του...θελουν και λιγο παρακινηση οι αντρες, μην περιμενουμε να ειναι οπως εμεις, πρεπει με τον τροπο μας να τους δειχνουμε τι πρεπει να κανουν μεχρι να αρχισουν να το κανουν απο μονοι τους

αυτό ακριβώς!!! απλα εμεις με την κουραση που εχουμε δεν αντεχουμε ουτε στην διαδικασία παρακινησης να μπούμε!!!!:tongue::tongue:

και ο δικός μου εχει στρώσει πλέον ;)

εμεις θα το γιορτασουμε αυριο με τα γεννεθλια μου μια και καλή γιατι 2 φορες γλυκο δεν τρωω, κομμένα αυτα!!!!:lol::lol:

γεια σας και απο μενα κοριτσια ολες τα ιδια προβληματα εχουμε μου φαινετε..εμενα ο συχζυγος ευτυχως βποηθαει οχι και πολυ αλλα κατι κανει..προχτες του φορτωσα 3πληντυρια και σιδερωσε και σκεφτομαι αυριο να τον βαλω να σιδερωσει αλλα 2..ρε κοριτσια εμενα κανει κακα σχεδον μετα απο καθε γευμα..ειναι φυσιολογικο?τον θηλαζω ομως σχεδον αποκλειστικα ζητημα να φαει 60,λ ξενο την ημερα γιατι ειναι και πειναλας και εγω δεν ειμαι αγελαδιτσα..χτες την νυχτα καθε μια ωρα ξυπναγε για να φαει απο το στηθος..εσας που θηλαζετε καθε ποση ωρα τρωνε??εμενα το αργοτερο του ειναι καθε 2ωρες..

:-D

...φτου σας!!! :tongue: Αμεσως να τους υποστηριξετε...δυο λεπτα ελειψα να κανω καμια δουλεια και αμεσως..'ο δικος μου βοηθαει', 'ναι να μην αδικησω και τον δικο μου'...και ενα σωρο!:P

Βρε, όλοι βοηθουν, αυτο ελειπε! Και εμενα όταν δεν ειχα νταντα, μεχρι τις 1 ηταν αυτος και μετα ερχομουν εγω...αλλα το θεμα μου δεν ειναι αν εχω παρει γαιδουρι η οχι (γιατι αν δεν βοηθαει καθολου, ειναι γαιδουρι). Το θεμα μου ειναι ότι όπως ειμαι εγω 100% στα παιδια μου καποιες ωρες, να ειναι και ο άλλος, και εγω να λειπω.;) Να ειμαι πχ το πρωι στην δουλεια μεχρι τις 5, μετα μεχρι τις 7 στο γυμναστηριο και μεχρι τις 8 να πω μια κουβεντα και με εναν φιλο. Δεν γινεται...πρεπει να ειμαι στα παιδια μιου, αυτη ειναι η διαφορα.

Και να το κανει καποια απο εμας θα το κανει μια φορα στο τοσο, ενω οι αντρες θα το κανουν πολυ πιο συχνα.

Αυτο έλειπε...να δωσω συγχαρητηρια στο Νικο μου που πραγματικα ταιζει ξεσκατωνει, παιζει με ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ του. :confused: Το θεμα ειναι να του δωσω συγχαρητηρια με το να κανει μια εβδομαδα ΌΛΑ αυτα ποτυ κανω εγω...δε μιλαω για παραπανω, θα μου ζητησει διαζυγιο.:-)

Τελος παντως...διαισθανομαι τον ερωτα σας για αυτο σας συγχωρω :cool:...Να μου πεις εσυ δεν εισαι ερωτευμενη? Φυσικα! Αλλα αυτη την περιοδο ειμαι πιο πολυ κουρασμενη:rolleyes:

Εγω μολις γυρισα σπιτακι μου....σημερα πηρα και καροτσι του μικρου γιατι δεν του ειχα παρει. Του πηρα ενα της πεγκπερεγκο παλι, μια που του Αγγελου μου ειχε βγει καλο.

Ψαχνομαι και με τη βαφτιση.,.. ξερω ειναι νωρις ακομαλλα εκει που θελω να κλεισω, επειδη εχει και εκκλησακι μεσα ειναι λιγο ιστορια. Οπότε ψαχνουμε ημερομηνιες.

Εσεις για ποτε λετε???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

πολλα ζητας Ελινα....πρεπει να ειμαστε ικανοποιημενες που απλα βοηθανε όταν τους το ζητησουμε και ας τα κανουν και σκατα. Γιατι απο μονοι τους δεν προκειται να το σκεφτουν ποτε.

Και αν καποια πεταχτει και μου πει ότι ο νατρας της δεν ειναι ετσι, δεν θα την πιστεψω... i am sorry

Κι ο δικός μου ο αντρούλης είναι πολύ καλός Αλέκα! Τον αλλάζει, τον κάνει μπανάκι, όταν είναι ταϊσμένος τον κρατάει αγκαλίτσα για να κοιμηθώ κλπ. Τα ξέρει βέβαια γιατί τα έχει ξαναπεράσει! Την γκρίνια μου εννοώ! Γιατί στην Αγγελική είχα κι εγώ τα ίδια παράπονα με εσάς. Οπότε μανούλες με ένα παιδάκι να ξέρετε πως στο δεύτερο, τα πράγματα θα είναι πολυυυυυύ καλύτερα!!!!:tongue:

καλησπέρα κορίτσια.. είμαι καινούρια στο parentscafe! γέννησα το αγγελάκι μου 8/12στο μητέρα!

Να σου ζήσει Μαράκι το μωράκι σου :tongue:!

....ρε κοριτσια εμενα κανει κακα σχεδον μετα απο καθε γευμα..ειναι φυσιολογικο?τον θηλαζω ομως σχεδον αποκλειστικα ζητημα να φαει 60,λ ξενο την ημερα γιατι ειναι και πειναλας και εγω δεν ειμαι αγελαδιτσα..χτες την νυχτα καθε μια ωρα ξυπναγε για να φαει απο το στηθος..εσας που θηλαζετε καθε ποση ωρα τρωνε??εμενα το αργοτερο του ειναι καθε 2ωρες..

Annia μου στα ίδια ακριβώς είμαστε!!!!!!!! Είναι επειδή τα μωράκια μας έχουν διαφορά 10 μέρες αν θυμάμαι καλά :rolleyes:. Εγώ σπάνια του δίνω συμπλήρωμα γιατί θέλω να τον θηλάζω αποκλειστικά, αλλά μάλλον θα το ξεκινήσω! Τον παίρνει ο ύπνος πριν χορτάσει καλά καλά τις περισσότερες φορές, με αποτέλεσμα ο ύπνος του να μην ξεπερνά την 1 ώρα.

Το πρόγραμμά μας λοιπόν έχει ως εξής:

Τον θηλάζω για 30 λεπτά από το ένα στήθος. Ωστόσο κατά την διάρκεια του θηλασμού κάνει κακούλια. Τον κρατάω ένα 10λεπτο να ρευτεί. Ένα 15λεπτο για να τον πλύνω και να τον αλλάξω (γιατί συνήθως κατουράει και ξανακάνει κακούλια του όταν τον έχω γυμνό και λερώνει τα πάντα!:tongue:). Μου έχουν μείνει λοιπόν 35 λεπτά να πάω για τσισάκια μου να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπό μου και να βάλω μια μπουκιά στο στόμα μου. Να μην αναφέρω το ότι πρέπει και θέλω να ασχοληθώ και λιγάκι με την κορούλα μου!!!! Και φυσικά αν τον έχει πάρει ο ύπνος πριν χορτάσει, θέλει να φάει πριν το πέρας της 1 ώρας, που σημαίνει ότι η μανούλα δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα απολύτως!

Και Annia μου το ότι κάνει κακούλια του μετά από κάθε γεύμα σημαίνει πως τρέφεται σωστά, οπότε καλό είναι. ;)

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Annia, μην ανησυχείς! Το ότι κάνει συνέχεια κακά είναι καλό και είναι σημάδι ότι υπερτερεί ο μητρικός θηλασμός. Στην περίπτωσή σου βέβαια το ξέρεις ήδη αυτό, αφού θηλάζεις σχεδόν αποκλειστικά.

Εγώ δίνω συμπλήρωμα, αλλά η ποσότητα διαφέρει. Δηλαδή μπορεί τη 1 μέρα να φάει 100ml συμπλήρωμα και την άλλη 200ml (αλλά είναι 2 εβδομάδες μεγαλύτερη από τον μπεμπούλη σου). Ανακάλυψα ότι η δικιά μου τη νύχτα όταν ξυπνήσει, ξαγρυπνά αν της δώσω μπουκάλι, ενώ αν τη βάλω κατευθείαν στο στήθος, τρώει και ξανακοιμάται μέσα σε 20 λεπτά και θα ξαναξυπνήσει μετά από 3-4 ώρες. Τη μέρα όμως τρώει πιο συχνά. Έχει τύχει να τσιμολογάει και λίγο στήθος ανά 1 ώρα. Ακόμη και με το μπουκάλι πίνει λίγο λίγο καί πιο σπάνια θα φάει λαίμαργα. Οπότε τα διαστήματα μεταξύ των γευμάτων είναι λίγο ασαφή και ποτέ δεν είμαι σίγουρη αν έχει χορτάσει.

...φτου σας!!! :tongue: Αμεσως να τους υποστηριξετε...δυο λεπτα ελειψα να κανω καμια δουλεια και αμεσως..'ο δικος μου βοηθαει', 'ναι να μην αδικησω και τον δικο μου'...και ενα σωρο!:P

Βρε, όλοι βοηθουν, αυτο ελειπε! Και εμενα όταν δεν ειχα νταντα, μεχρι τις 1 ηταν αυτος και μετα ερχομουν εγω...αλλα το θεμα μου δεν ειναι αν εχω παρει γαιδουρι η οχι (γιατι αν δεν βοηθαει καθολου, ειναι γαιδουρι). Το θεμα μου ειναι ότι όπως ειμαι εγω 100% στα παιδια μου καποιες ωρες, να ειναι και ο άλλος, και εγω να λειπω.;)Να ειμαι πχ το πρωι στην δουλεια μεχρι τις 5, μετα μεχρι τις 7 στο γυμναστηριο και μεχρι τις 8 να πω μια κουβεντα και με εναν φιλο. Δεν γινεται...πρεπει να ειμαι στα παιδια μιου, αυτη ειναι η διαφορα.

Και να το κανει καποια απο εμας θα το κανει μια φορα στο τοσο, ενω οι αντρες θα το κανουν πολυ πιο συχνα.

Αυτο έλειπε...να δωσω συγχαρητηρια στο Νικο μου που πραγματικα ταιζει ξεσκατωνει, παιζει με ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ του. :confused: Το θεμα ειναι να του δωσω συγχαρητηρια με το να κανει μια εβδομαδα ΌΛΑ αυτα ποτυ κανω εγω...δε μιλαω για παραπανω, θα μου ζητησει διαζυγιο.:-)

Τελος παντως...διαισθανομαι τον ερωτα σας για αυτο σας συγχωρω :cool:...Να μου πεις εσυ δεν εισαι ερωτευμενη? Φυσικα! Αλλα αυτη την περιοδο ειμαι πιο πολυ κουρασμενη:rolleyes:

Εγω μολις γυρισα σπιτακι μου....σημερα πηρα και καροτσι του μικρου γιατι δεν του ειχα παρει. Του πηρα ενα της πεγκπερεγκο παλι, μια που του Αγγελου μου ειχε βγει καλο.

Ψαχνομαι και με τη βαφτιση.,.. ξερω ειναι νωρις ακομαλλα εκει που θελω να κλεισω, επειδη εχει και εκκλησακι μεσα ειναι λιγο ιστορια. Οπότε ψαχνουμε ημερομηνιες.

Εσεις για ποτε λετε???

Βρε να τα κάνεις όλα αυτά που λες. Αφού έχεις άνθρωπο που στα κρατάει όσο είσαι στη δουλειά, κανόνισε κάποια απογεύματα είτε να τα κρατάει ο άντρας σου για να πας και εσύ το γυμναστήριό σου ή τη βόλτα σου, είτε να τα κρατήσει κάποιος τρίτος για να κάνετε και οι 2 ότι σας αρέσει. Βέβαια, μιλάω εγώ που από τότε που γέννησα δεν έχω βγει από το σπίτι.:rolleyes: Είμαι πολύ κουρασμένη όμως με την προσπάθεια θηλασμού. Πιστεύω σύντομα θα επανέλθω στην κανονική μου ζωή.

Γενικά κοίτα να επιδιώκεις (ή να απαιτείς) και εσύ να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και μην περιμένεις να στο προτείνει ο άλλος.

Όσο για τα συγχαρητήρια, δεν είναι κακό να επαινεί ο ένας τον άλλον για το κουράγιο, τις αντοχές και την επιδεξιότητα σε οτιδήποτε αφορά τα παιδιά. Ναι μεν είστε γονείς και αυτός είναι ο ρόλος σας, αλλά δεν αντεπεξέρχονται όλοι σε αυτόν τον ρόλο όπως θα έπρεπε.

Σχετικά με τη βάπτιση, λέμε μάλλον για φθινόπωρο, Σεπτέμβριο μάλλον που θα είναι 9 μηνών...

Βρε να τα κάνεις όλα αυτά που λες. Αφού έχεις άνθρωπο που στα κρατάει όσο είσαι στη δουλειά, κανόνισε κάποια απογεύματα είτε να τα κρατάει ο άντρας σου για να πας και εσύ το γυμναστήριό σου ή τη βόλτα σου, είτε να τα κρατήσει κάποιος τρίτος για να κάνετε και οι 2 ότι σας αρέσει. Βέβαια, μιλάω εγώ που από τότε που γέννησα δεν έχω βγει από το σπίτι.:rolleyes: Είμαι πολύ κουρασμένη όμως με την προσπάθεια θηλασμού. Πιστεύω σύντομα θα επανέλθω στην κανονική μου ζωή.

Γενικά κοίτα να επιδιώκεις (ή να απαιτείς) και εσύ να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και μην περιμένεις να στο προτείνει ο άλλος.

Όσο για τα συγχαρητήρια, δεν είναι κακό να επαινεί ο ένας τον άλλον για το κουράγιο, τις αντοχές και την επιδεξιότητα σε οτιδήποτε αφορά τα παιδιά. Ναι μεν είστε γονείς και αυτός είναι ο ρόλος σας, αλλά δεν αντεπεξέρχονται όλοι σε αυτόν τον ρόλο όπως θα έπρεπε.

Σχετικά με τη βάπτιση, λέμε μάλλον για φθινόπωρο, Σεπτέμβριο μάλλον που θα είναι 9 μηνών...

και εγω, η τελη αυγουστου η αρχες Σεπτεμβριου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...